Popular Tags and Popular Profiles
weddingputrajaya Photos and Tags #weddingputrajaya Hastag Tags | Trend Topic
We have moved the instagram page to the web for you.

Popular #weddingputrajaya Photos media

favorite Likes
"I remember the first day i ever looked into your eyes and felt my entire world flip” . Photograph by Hakimi Mustafa For more details and inquiry for wedding or any event, you can reach via :- 📱 : 01133554857 📫 : [email protected] .

#weddingphotographer #kedahwedding #malayweddingideas #kedahweddingphotographer #prewedding #postwedding #photographerwedding #pakejperkahwinan #weddingmalaysia #klwedding #jurugambarkahwin #bridestory #weddingplanner #wanderingwedding #weddingputrajaya #weddingkualalumpur #weddingshahalam
favorite Likes
"My night has become a sunny dawn because of you" Photograph by Hakimi Mustafa For more details and inquiry for wedding or any event, you can reach via :- 📱 : 01133554857 📫 : [email protected]

favorite Likes
Perkahwinan adalah fitrah manusia, simbol jalinan kasih sayang di antara lelaki dan wanita. Ini bersesuaian dengan konsep penciptaan Allah yang mencipta makhluk-Nya dalam bentuk berpasangan . Ini dijelaskan oleh Allah dalam surah Yasin ayat 36 yang bermaksud: “Maha Suci Tuhan yang telah menciptakan pasangan-pasangan semuanya, baik dari apa yang ditumbuhkan oleh bumi dan dari diri mereka mahupun dari apa-apa yang mereka tidak ketahui.” . والله أعلمُ بالـصـواب

favorite Likes
Antara majlis “favourite” ialah majlis pernikahan. Kerana boleh dilihat pelbagai emosi & “unexpected reactions” . Tapi yang membuat ia menjadi “favourite” adalah khutbah & nasihat yang disampaikan oleh jurunikah . Serba sedikit menjadi ingatan niat perkahwinan semata-mata kerana Allah S.W.T. . Captured by @_mohdizhar

favorite Likes
Sesi Portraiture selepas majlis pertunangan 💍 . Sentuhan adalah tidak dibolehkan bagi pasangan yang baru bertunang, tapi itu bukan penghalang untuk menghasilkan gambar yang “sweet” . Macam pasangan ni, senyuman siapa paling manis? . For @medyandmika

favorite Likes
“Couple portraiture” adalah antara sesi yang paling digemari kerana ia lebih fokus & terkawal . Bagi pasangan baru berkahwin pasti semasa sesi sebegini sangat mudah untuk jurugambar merakamkan sisi kemesraan dan kasih sayang mereka, bertambah manis bila momen terjadi secara semulajadi . Gambar ini saya rakamkan ketika sesi “couple portraiture” sewaktu bengkel @ukirjiwa baru-baru ini . Semoga terusik sedikit hati 💗 . Captured by @_mohdizhar

#medyandmika #jandabaik #coupleportraiture #blackandwhite # #malaysiawedding #malaywedding #malayweddingguide #bridestory #bridebook #wedaward #mywed #loveauthentic #bride #brideandgroom #weddingchicks #destinationwedding #weddingdetails #stylemepretty #wedding #weddingphoto #weddingputrajaya #klwedding #featuremeoncewed #photobugcommunity #fearlessphotographers #marthaweddings #lightroom #canonportraits #vsco #everydayasia
favorite Likes
Congrats to the bride dr aminah. kalau nak wedding korang best boleh tanya our team ! and plan mcm mana each flow majlis smpai lah habis.. . full package by @eventweddingofficial venue :delaman event space shah alam . SOLEMNIZATION , RECEPTION , AKIKAH , CORPORATE DINNER , CORPORATE EVENT for more detail , click link at bio .

#iccc #idcceventwedding #weddingshahalam #dewanshahalam #weddingputrajaya #dewanutusanmelayu #pakejkahwin2019 #weddingdecor #nikah #pakejnikahsanding2019 #idccwedding #pakejkahwinidcc #pakejnikah #nikah #kahwin
favorite Likes
One day we will appreciate the moments that we created today! Get the best instant print photobooth by @fotosantai for your upcoming events to bring excitement and make everlasting memories to you and your guests 😍 . Call/whatsapp us today at 013-978 6738 for inquiries and bookings.

favorite Likes
Congrats to the bride dr aminah. kalau nak wedding korang best boleh tanya our team ! and plan mcm mana each flow majlis smpai lah habis.. . full package by @eventweddingofficial venue :delaman event space shah alam . SOLEMNIZATION , RECEPTION , AKIKAH , CORPORATE DINNER , CORPORATE EVENT for more detail , click link at bio .

#iccc #idcceventwedding #weddingshahalam #dewanshahalam #weddingputrajaya #dewanutusanmelayu #pakejkahwin2019 #weddingdecor #nikah #pakejnikahsanding2019 #idccwedding #pakejkahwinidcc #pakejnikah #nikah #kahwin
favorite Likes
News!! Hye bakal yang bernikah di area shah Alam ! Now korang boleh dapat pakej nikah A-Z siap venue ! Yg mmg lawa , cantik , yang membuatkan impian jadi reality ! 😍 . Baru lah gambar nampak lawa , tetamu pun selesa and Tak pyh pening2 biar our team yg settle Kan , . berminat click link di bio or click 👇 https://linktr.ee/eventweddingofficial . .

#iccc #idcceventwedding #weddingshahalam #dewanshahalam #weddingputrajaya #GlasshouseAtSeputih #dewanutusanmelayu #pakejkahwin2019 #weddingdecor #nikah #pakejnikahsanding2019 #pakejnikah
favorite Likes
full package by @eventweddingofficial venue :delaman event space shah alam . SOLEMNIZATION , RECEPTION , AKIKAH , CORPORATE DINNER , CORPORATE EVENT for more detail , click link at bio .

#iccc #idcceventwedding #weddingshahalam #dewanshahalam #weddingputrajaya #GlasshouseAtSeputih #dewanutusanmelayu #pakejkahwin2019 #weddingdecor #nikah #pakejnikahsanding2019 #idccwedding #pakejkahwinidcc
favorite Likes
full package by @eventweddingofficial venue :delaman event space shah alam . SOLEMNIZATION , RECEPTION , AKIKAH , CORPORATE DINNER , CORPORATE EVENT for more detail , click link at bio .

#iccc #idcceventwedding #weddingshahalam #dewanshahalam #weddingputrajaya #GlasshouseAtSeputih #dewanutusanmelayu #pakejkahwin2019 #weddingdecor #nikah #pakejnikahsanding2019 #idccwedding #pakejkahwinidcc
favorite Likes
full package by @eventweddingofficial venue :delaman event space shah alam . SOLEMNIZATION , RECEPTION , AKIKAH , CORPORATE DINNER , CORPORATE EVENT for more detail , click link at bio .

#iccc #idcceventwedding #weddingshahalam #dewanshahalam #weddingputrajaya #GlasshouseAtSeputih #dewanutusanmelayu #pakejkahwin2019 #weddingdecor #nikah #pakejnikahsanding2019 #idccwedding #pakejkahwinidcc
favorite Likes
The wedding of azrul & Dona . full package by @eventweddingofficial venue :delaman event space shah alam . SOLEMNIZATION , RECEPTION , AKIKAH , CORPORATE DINNER , CORPORATE EVENT for more detail , click link at bio .

#iccc #idcceventwedding #weddingshahalam #dewanshahalam #weddingputrajaya #GlasshouseAtSeputih #dewanutusanmelayu #pakejkahwin2019 #weddingdecor #nikah #pakejnikahsanding2019 #idccwedding #pakejkahwinidcc
favorite Likes
Thewedding of azrul & Dona . full package by @eventweddingofficial venue :delaman event space shah alam . SOLEMNIZATION , RECEPTION , AKIKAH , CORPORATE DINNER , CORPORATE EVENT for more detail , click link at bio .

#iccc #idcceventwedding #weddingshahalam #dewanshahalam #weddingputrajaya #GlasshouseAtSeputih #dewanutusanmelayu #pakejkahwin2019 #weddingdecor #nikah #pakejnikahsanding2019 #idccwedding #pakejkahwinidcc
favorite Likes
The wedding of azrul & Dona . full package by @eventweddingofficial venue :delaman event space shah alam . SOLEMNIZATION , RECEPTION , AKIKAH , CORPORATE DINNER , CORPORATE EVENT for more detail , click link at bio .

#iccc #idcceventwedding #weddingshahalam #dewanshahalam #weddingputrajaya #GlasshouseAtSeputih #dewanutusanmelayu #pakejkahwin2019 #weddingdecor #nikah #pakejnikahsanding2019 #idccwedding #pakejkahwinidcc
favorite Likes
Salam ramadhan. Untuk bulan ramadhan, wada nk bagi hadiah untuk ibu pengantin. . Sapa yg book dengan wada pada bulan ramadhan, wada nak bg inai free utk ibu pengantin, inai lukis beserta inai kuku sepasang tangan atau ibu yang tak minat lukis wada boleh buat inai capping ala ala pengantin. . Jika berminat dengan servis wada, jangan segan silu utk whatsapp 011-33972632 atau tekan link di bio (wadahenna.wasap.my/) .

#inaishahalam #hennashahalam #Inaiputihshahalam #whitehennashahalam #pakejhennashahalam #inaisubang #hennasubang #Inaiputihsubang #whitehennasubang #pakejhennasubang #inaikl #hennakl #inaiputihkl #whitehennakl #pakejhennakl #hennakelanajaya #hennapetalingjaya #hennapj #hennaampang #hennagombak #hennawangsamaju #hennasrirampai #hennadamansara #hennaselayang #hennaputihgombak #hennaputihampang #hennaputihpj #weddingkl #weddingputrajaya #weddingselangor
favorite Likes
Hi bkl pengantin! Masih lagi mencari venue wedding & full package 2019,2020? Why tk tnya Kita? Everything we handle it 😍 . 20 VENUE HALL WEDDING PACKAGE BY EW . SOLEMNIZATION | WEDDING |CORPORATE =========================== for more detail , click link at bio OR http://www.wasap.my/60129735425 Fitry mustafa http://www.wasap.my/601110089708 Lara aurora . . . . .

#iccc #iccceventwedding #idcceventwedding #dewanshahalam #dewansrisiantan #weddingputrajaya #GlasshouseAtSeputih #forestvalleyhalcheras #forestvalleyhallwedding #eventwedding #pelamin #malaywedding #sanding #solemnization #pelaminnikah #pelaminsanding #pakejkahwin #idccwedding #icccwedding #eventvenuekl #eventvenueshahalam #weddinghall #pakejperkahwinan #eventvenueselangor #pakejkahwinshahalam #pakejkahwinkl #dewankahwin
favorite Likes
“You make my heart melt, and fill it with love. ... . Dais by @shahhawabridal Book your slots now ! Deposit as low as RM 200. . Kindly contact us at +60 17-905 6223 for more info. . Send your detail . Name: Date: Time: Venue: .

#weddingmalay #weddingmalaysia #weddingidea #wedding #weddingdress #pakejwedding #pakejmurah #pakejweddingmurah #pakejweddingkuantan #kuantan #malayweddingguide #malayweddingguide #weddingkualalumpur #weddingputrajaya #weddingmalaysia #weddingshahalam #weddingdress #weddingflowers
favorite Likes
“I dreamt that you were mine, and then I woke up smiling because I realized it was not a dream. You are already mine!” . . Book your slots now ! Deposit as low as RM 200. . Kindly contact us at +60 17-905 6223 for more info. . Send your detail . Name: Date: Time: Venue: .

#weddingmalay #weddingmalaysia #weddingidea #wedding #weddingdress #pakejwedding #pakejmurah #pakejweddingmurah #pakejweddingkuantan #kuantan #malayweddingguide #malayweddingguide #weddingkualalumpur #weddingputrajaya #weddingmalaysia #weddingshahalam #weddingdress #weddingflowers
favorite Likes
Bukan WANITA je tau y boleh pakai mary kay. LELAKI juga ada set dari mary kay...dan skincare MK ni ssuai untuk dua2 jantina💑💑💑 . So suami istri,adik abang,boleh share dan JIMAT dan cantik dan SIHAT sama2💕💕💕 . Terbaiklah..⁩ hebat👏🏻👏🏻👏🏻. Semoga terus consistent dan success dlm Mary kay journey ni *jom Make it happen ‼* *buat sampai jadi💪🏼* *more sharing 👠👠* *u can do it.🚀* .. Jadi meh cepat2 order book barang mary kay dulu sebelum habiss!!! 😍😍 Jum pm mira, Beauty consultant mary kay anda click wasap di my bio,tq . Me from GLAMOROUS SWAN UNIT💅 .

#budgetwedding #bertunang #wedding #weddingoutdoor #weddingparty #weddingputrajaya #anniversarydinner #anniversarydecomalaysia #indianwedding #indianstyle #busanapengantin #bajupengantin #bajupengantinmurah #bajupengantinmalaysia #mkloverzcoach #marykaymalaysia #makeupartist #makeupformentalhealth #lovemarykay #barangpanas #mekapmurah #makeupartist #makeover #makeuplover #makeupmalaysia #gadiscantik #nakcantik #glam #wanitahariini #gorgeous
favorite Likes
NAK C A N T I K TAK???? . . HARUS LAH MARY KAY,SEBAB DIA DUDUK NUM 2 DALAM TOP 5 SKINCARE DUNIA TAWWW.. 💅💅💅💅💅 Terbaiklah..⁩ hebat👏🏻👏🏻👏🏻. Semoga terus consistent dan success dlm Mary kay journey ni *jom Make it happen ‼* *buat sampai jadi💪🏼* *more sharing 👠👠* *u can do it.🚀* .. Jadi meh cepat2 order book barang mary kay dulu sebelum habiss!!! 😍😍 Jum pm mira, Beauty consultant mary kay anda click wasap di my bio,tq . Me from GLAMOROUS SWAN UNIT💅 .

#budgetwedding #bertunang #wedding #weddingoutdoor #weddingparty #weddingputrajaya #anniversarydinner #anniversarydecomalaysia #indianwedding #indianstyle #busanapengantin #bajupengantin #bajupengantinmurah #bajupengantinmalaysia #mkloverzcoach #marykaymalaysia #makeupartist #makeupformentalhealth #lovemarykay #barangpanas #mekapmurah #makeupartist #makeover #makeuplover #makeupmalaysia #gadiscantik #nakcantik #glam #wanitahariini #gorgeous
favorite Likes
Jum tengok2 dulu...cuci mata dulu,mana tau berkenan,pm je.... Tu ada my num kt bio...checkitout guys... . . Yeayyy done submit order... Tahniah @⁨Mira Nor⁩ dah submit order 200 point bulan pertama👏🏻👏🏻👏🏻💕💕 Terbaiklah..⁩ hebat👏🏻👏🏻👏🏻. Semoga terus consistent dan success dlm Mary kay journey ni *jom Make it happen ‼* *buat sampai jadi💪🏼* *more sharing 👠👠* *u can do it.🚀* .. Jadi meh cepat2 order book barang mary kay dulu sebelum habiss!!! 😍😍 Jum pm mira, Beauty consultant mary kay anda click wasap di my bio,tq . Me from GLAMOROUS SWAN UNIT💅 .

#budgetwedding #bertunang #wedding #weddingoutdoor #weddingparty #weddingputrajaya #anniversarydinner #anniversarydecomalaysia #indianwedding #indianstyle #busanapengantin #bajupengantin #bajupengantinmurah #bajupengantinmalaysia #mkloverzcoach #marykaymalaysia #makeupartist #makeupformentalhealth #lovemarykay #barangpanas #mekapmurah #makeupartist #makeover #makeuplover #makeupmalaysia #gadiscantik #nakcantik #glam #wanitahariini #gorgeous
favorite Likes
Yeayyy done submit order... Tahniah @⁨Mira Nor⁩ dah submit order 200 point bulan pertama👏🏻👏🏻👏🏻💕💕 Terbaiklah..⁩ hebat👏🏻👏🏻👏🏻. Semoga terus consistent dan success dlm Mary kay journey ni *jom Make it happen ‼* *buat sampai jadi💪🏼* *more sharing 👠👠* *u can do it.🚀* .. Jadi meh cepat2 order book barang mary kay dulu sebelum habiss!!! 😍😍 Jum pm mira, Beauty consultant mary kay anda click wasap di my bio,tq . Me from GLAMOROUS SWAN UNIT💅 .

#budgetwedding #bertunang #wedding #weddingoutdoor #weddingparty #weddingputrajaya #anniversarydinner #anniversarydecomalaysia #indianwedding #indianstyle #busanapengantin #bajupengantin #bajupengantinmurah #bajupengantinmalaysia #mkloverzcoach #marykaymalaysia #makeupartist #makeupformentalhealth #lovemarykay #barangpanas #mekapmurah #makeupartist #makeover #makeuplover #makeupmalaysia #gadiscantik #nakcantik #glam #wanitahariini #gorgeous
favorite Likes
Hi everyone ! Masih lagi mencari venue wedding korang? App kata korang survey idcc shah Alam! . Tempat mmg best and strategik! Plus hall yg besar , luas & selesa .. . Nak full package idcc shah Alam jom Tanya @eventweddingofficial ! , Dah tak sabar nak imagine wedding ni😍 . SOLEMNIZATION | WEDDING |CORPORATE =========================== for more detail , click link at bio OR http://www.wasap.my/60129735425 Fitry mustafa http://www.wasap.my/601110089708 Lara aurora . . . . .

#iccc #iccceventwedding #idcceventwedding #dewanshahalam #dewansrisiantan #weddingputrajaya #GlasshouseAtSeputih #forestvalleyhalcheras #forestvalleyhallwedding #eventwedding #pelamin #malaywedding #sanding #solemnization #pelaminnikah #pelaminsanding #pakejkahwin #idccwedding #icccwedding #eventvenuekl #eventvenueshahalam #weddinghall #pakejperkahwinan #eventvenueselangor #pakejkahwinshahalam #pakejkahwinkl #dewankahwin
favorite Likes
PROMO SOFTENER YG DITUNGGU2🤩🤩 RM79 bulan ini shj‼ Harga asal rm93😱😱😱 Nak tahu tak bulan ni ada promo untk Timewise Softener taw. Ni bukan softlan tuuu tp sejenis TONER. Hehe Jom kita tengok apa lagi fungsi Timewise Softener ni: ❤Sebagai pencuci kedua sebab ia akan membuang sisa kotoran yg mungkin masih tertinggal semasa kita mencuci muka ❤Membantu kecilkan pori kulit. Bila pori halus mestilah make up nampak lebih cantik. Nampak lebih flawless! ❤Muka yg disapu softener ibarat seperti sponge, lebih basah lebih cepat menyerap. Jadi penyerapan krim2 lain akan lebih mudah dan berkesan! Awak, bulan ni *harga Softener ni RM79 taw*. Harga asal RM93. Kalau awk beli bulan depan tak dapat dah harga promo ni. Baik beli bulan ni kan sebab harga jauh lebih murah! 😱😱 Softener ni *BEST SELLER ITEM!* Jadi meh cepat2 book dulu sebelum habiss!!! 😍😍 Jum pm mira, Beauty consultant mary kay anda click wasap di my bio,tq . Me from GLAMOROUS SWAN UNIT💅 .

#budgetwedding #bertunang #wedding #weddingoutdoor #weddingparty #weddingputrajaya #anniversarydinner #anniversarydecomalaysia #indianwedding #indianstyle #indoorwedding #busana #busanapengantin #bajupengantin #bajupengantinmurah #bajupengantinmalaysia #mkloverzcoach #marykaymalaysia #makeupartist #makeupformentalhealth #lovemarykay #barangpanas
favorite Likes
Me from GLAMOROUS SWAN UNIT💅 . Bila muka helokkk,boleh la bercantik2 degn kosmetik MK pulakss.. lipstik shine ni mmg puas hati guys... slain melindungi bibir dari rosak atau berubah warna😅,dye ad 9 color gojes tawww . Pertanyaan lanjut,mira MK Wasap.my/601133318389 Wasap.my/601133318389 Atau pun click link wasap di bio mira okay guys🤗 Any inquires,plss click this link wasap.my/601133318389 wasap.my/601133318389 wasap.my/601133318389

#budgetwedding #bertunang #wedding #weddingoutdoor #weddingparty #weddingputrajaya #anniversarydinner #anniversarydecomalaysia #indianwedding #indianstyle #indoorwedding #busana #busanapengantin #bajupengantin #bajupengantinmurah #bajupengantinmalaysia #mkloverzcoach #marykaymalaysia #makeupartist #makeupformentalhealth #lovemarykay #barangpanas
favorite Likes
Me from GLAMOROUS SWAN UNIT💅 . Set skin care MK set botanical y wajib kita ada dulu sblm y lain2 ,fungsi untuk merawat cela2 wajah y pernah kita pakai produk lain sblm ini. . Pertanyaan lanjut,mira MK Wasap.my/601133318389 Wasap.my/601133318389 Any inquires,plss click this link wasap.my/601133318389 wasap.my/601133318389 wasap.my/601133318389

#pakejberendoi #naming #namingceremony #budgetwedding #buaiaqiqah #bertunang #berendoimalaysia #wedding #weddingoutdoor #weddingparty #weddingputrajaya #birthdaypartyfun #birthday🎂 #birthday #birthdaygirl #birthdaypartydecor #bangles #anniversarydinner #anniversarydecomalaysia #indianwedding #indianstyle #indoorwedding #busana #busanapengantin #bajupengantin #bajupengantinmurah #bajupengantinmalaysia
favorite Likes
Morning guys.....happy monday working....tengah pening duk carivpelamin masih xjumpe cz tarikh da na dekat??? . Jum pm mira💖click link wasap di bio mira okay 👰👰👰👰 . . Pertanyaan lanjut Wasap.my/601133318389 Wasap.my/601133318389 Mira alis team Wedding & event planner Birthday Celebration Dinner Anniversary Ceremony Candy buffet Surprise birthday Balloon / belon deco Set nikah Pelamin tunang Buai aqiqah Pakej aqiqah Wedding dinner Baby shower . . Any inquires,plss click this link wasap.my/601133318389 wasap.my/601133318389 wasap.my/601133318389

#pakejberendoi #naming #namingceremony #budgetwedding #buaiaqiqah #bertunang #berendoimalaysia #wedding #weddingoutdoor #weddingparty #weddingputrajaya #birthdaypartyfun #birthday🎂 #birthday #birthdaygirl #birthdaypartydecor #bangles #anniversarydinner #anniversarydecomalaysia #indianwedding #indianstyle #indoorwedding #busana #busanapengantin #bajupengantin #bajupengantinmurah #bajupengantinmalaysia
favorite Likes
solemnization and wedding of balqis at idcc shah alam , planner by @eventweddingofficial . . Lets get in touch with us! for more detail , click link at bio OR . . http://www.wasap.my/60129735425 Fitry mustafa http://www.wasap.my/601110089708 Lara aurora . SOLEMNIZATION , RECEPTION , AKIKAH , CORPORATE DINNER , CORPORATE EVENT. .

#iccc #iccceventwedding #idcceventwedding #weddingshahalam #dewanshahalam #weddingputrajaya #GlasshouseAtSeputih #dewanutusanmelayu #forestvalleyhalcheras #forestvalleyhallwedding #eventwedding #pelamin #malayweddingguide #sanding #solemnization #pelaminnikah #pelaminsanding #pakejkahwin #idccwedding #icccwedding #eventvenuekl #eventvenueshahalam #weddinghall #pakejperkahwinan #eventvenueselangor
favorite Likes
solemnization and wedding of balqis at idcc shah alam , planner by @eventweddingofficial . . Lets get in touch with us! for more detail , click link at bio OR . . http://www.wasap.my/60129735425 Fitry mustafa http://www.wasap.my/601110089708 Lara aurora . SOLEMNIZATION , RECEPTION , AKIKAH , CORPORATE DINNER , CORPORATE EVENT. .

#iccc #iccceventwedding #idcceventwedding #weddingshahalam #dewanshahalam #weddingputrajaya #GlasshouseAtSeputih #dewanutusanmelayu #forestvalleyhalcheras #forestvalleyhallwedding #eventwedding #pelamin #malayweddingguide #sanding #solemnization #pelaminnikah #pelaminsanding #pakejkahwin #idccwedding #icccwedding #eventvenuekl #eventvenueshahalam #weddinghall #pakejperkahwinan #eventvenueselangor
favorite Likes
solemnization and wedding of balqis at idcc shah alam , planner by @eventweddingofficial . . Lets get in touch with us! for more detail , click link at bio OR . . http://www.wasap.my/60129735425 Fitry mustafa http://www.wasap.my/601110089708 Lara aurora . SOLEMNIZATION , RECEPTION , AKIKAH , CORPORATE DINNER , CORPORATE EVENT. .

#iccc #iccceventwedding #idcceventwedding #weddingshahalam #dewanshahalam #weddingputrajaya #GlasshouseAtSeputih #dewanutusanmelayu #forestvalleyhalcheras #forestvalleyhallwedding #eventwedding #pelamin #malayweddingguide #sanding #solemnization #pelaminnikah #pelaminsanding #pakejkahwin #idccwedding #icccwedding #eventvenuekl #eventvenueshahalam #weddinghall #pakejperkahwinan #eventvenueselangor
favorite Likes
solemnization and wedding of balqis at idcc shah alam , planner by @eventweddingofficial . . Lets get in touch with us! for more detail , click link at bio OR . . http://www.wasap.my/60129735425 Fitry mustafa http://www.wasap.my/601110089708 Lara aurora . SOLEMNIZATION , RECEPTION , AKIKAH , CORPORATE DINNER , CORPORATE EVENT. .

#iccc #iccceventwedding #idcceventwedding #weddingshahalam #dewanshahalam #weddingputrajaya #GlasshouseAtSeputih #dewanutusanmelayu #forestvalleyhalcheras #forestvalleyhallwedding #eventwedding #pelamin #malayweddingguide #sanding #solemnization #pelaminnikah #pelaminsanding #pakejkahwin #idccwedding #icccwedding #eventvenuekl #eventvenueshahalam #weddinghall #pakejperkahwinan #eventvenueselangor
favorite Likes
Happy is the man who finds a true friend, and far happier is he who finds that true friend in his wife. . . -Franz Schubert . . Book your slots now ! Deposit as low as RM 200. . Kindly contact us at +60 17-905 6223 for more info. . Send your detail . Name: Date: Time: Venue: .

#weddingmalay #weddingmalaysia #weddingidea #wedding #weddingdress #pakejwedding #pakejmurah #pakejweddingmurah #pakejweddingkuantan #kuantan #malayweddingguide #malayweddingguide #weddingkualalumpur #weddingputrajaya #weddingmalaysia #weddingshahalam #weddingdress #weddingflowers
favorite Likes
“Sometimes I can’t see myself when I’m with you. I can only just see you.” — Tiger Lily Planner &coordinator :@Eventweddingofficial Venue: IDCC Shah Alam SOLEMNIZATION | WEDDING |CORPORATE =========================== for more detail , click link at bio OR http://www.wasap.my/60129735425 Fitry mustafa http://www.wasap.my/601110089708 Lara aurora . . . . .

#iccc #iccceventwedding #idcceventwedding #dewanshahalam #dewansrisiantan #weddingputrajaya #GlasshouseAtSeputih #forestvalleyhalcheras #forestvalleyhallwedding #eventwedding #pelamin #malaywedding #sanding #solemnization #pelaminnikah #pelaminsanding #pakejkahwin #idccwedding #icccwedding #eventvenuekl #eventvenueshahalam #weddinghall #pakejperkahwinan #eventvenueselangor #pakejkahwinshahalam #pakejkahwinkl #dewankahwin
favorite Likes
“Sometimes I can’t see myself when I’m with you. I can only just see you.” — Tiger Lily Planner &coordinator :@Eventweddingofficial Venue: IDCC Shah Alam SOLEMNIZATION | WEDDING |CORPORATE =========================== for more detail , click link at bio OR http://www.wasap.my/60129735425 Fitry mustafa http://www.wasap.my/601110089708 Lara aurora . . . . .

#iccc #iccceventwedding #idcceventwedding #dewanshahalam #dewansrisiantan #weddingputrajaya #GlasshouseAtSeputih #forestvalleyhalcheras #forestvalleyhallwedding #eventwedding #pelamin #malaywedding #sanding #solemnization #pelaminnikah #pelaminsanding #pakejkahwin #idccwedding #icccwedding #eventvenuekl #eventvenueshahalam #weddinghall #pakejperkahwinan #eventvenueselangor #pakejkahwinshahalam #pakejkahwinkl #dewankahwin
favorite Likes
“Sometimes I can’t see myself when I’m with you. I can only just see you.” — Tiger Lily Planner &coordinator :@Eventweddingofficial Venue: IDCC Shah Alam SOLEMNIZATION | WEDDING |CORPORATE =========================== for more detail , click link at bio OR http://www.wasap.my/60129735425 Fitry mustafa http://www.wasap.my/601110089708 Lara aurora . . . . .

#iccc #iccceventwedding #idcceventwedding #dewanshahalam #dewansrisiantan #weddingputrajaya #GlasshouseAtSeputih #forestvalleyhalcheras #forestvalleyhallwedding #eventwedding #pelamin #malaywedding #sanding #solemnization #pelaminnikah #pelaminsanding #pakejkahwin #idccwedding #icccwedding #eventvenuekl #eventvenueshahalam #weddinghall #pakejperkahwinan #eventvenueselangor #pakejkahwinshahalam #pakejkahwinkl #dewankahwin
favorite Likes
“Sometimes I can’t see myself when I’m with you. I can only just see you.” — Tiger Lily Planner &coordinator :@Eventweddingofficial Venue: IDCC Shah Alam SOLEMNIZATION | WEDDING |CORPORATE =========================== for more detail , click link at bio OR http://www.wasap.my/60129735425 Fitry mustafa http://www.wasap.my/601110089708 Lara aurora . . . . .

#iccc #iccceventwedding #idcceventwedding #dewanshahalam #dewansrisiantan #weddingputrajaya #GlasshouseAtSeputih #forestvalleyhalcheras #forestvalleyhallwedding #eventwedding #pelamin #malaywedding #sanding #solemnization #pelaminnikah #pelaminsanding #pakejkahwin #idccwedding #icccwedding #eventvenuekl #eventvenueshahalam #weddinghall #pakejperkahwinan #eventvenueselangor #pakejkahwinshahalam #pakejkahwinkl #dewankahwin
favorite Likes
“Sometimes I can’t see myself when I’m with you. I can only just see you.” — Tiger Lily Planner &coordinator :@Eventweddingofficial Venue: IDCC Shah Alam SOLEMNIZATION | WEDDING |CORPORATE =========================== for more detail , click link at bio OR http://www.wasap.my/60129735425 Fitry mustafa http://www.wasap.my/601110089708 Lara aurora . . . . .

#iccc #iccceventwedding #idcceventwedding #dewanshahalam #dewansrisiantan #weddingputrajaya #GlasshouseAtSeputih #forestvalleyhalcheras #forestvalleyhallwedding #eventwedding #pelamin #malaywedding #sanding #solemnization #pelaminnikah #pelaminsanding #pakejkahwin #idccwedding #icccwedding #eventvenuekl #eventvenueshahalam #weddinghall #pakejperkahwinan #eventvenueselangor #pakejkahwinshahalam #pakejkahwinkl #dewankahwin
favorite Likes
LATEST! : The Wedding of aizat afiq & joeliyana . . Thank you for choosing & trust us as planner & coordinator!.syukur alhamdulillah. . . Hall: IDCC SHAH ALAM WeddingPlanner :@Eventweddingofficial photographer :ew_wedding_photography . . Lets get a free consultation with us! And make your dream comes true . SOLEMNIZATION , RECEPTION , AKIKAH , CORPORATE DINNER , CORPORATE EVENT. . . for more detail , click link at bio . . .

#iccc #iccceventwedding #idcceventwedding #weddingshahalam #dewanshahalam #dewansriseroja #dewansrisiantan #weddingputrajaya #GlasshouseAtSeputih #glasshouseatseputihlanner #dewanutusanmelayu #wedding #weddingdecor #weddingstyling #gettingmarried #melaywedding #instawedding #weddinglights #weddingflowers #weddingideas #flowers #floraldesigns #forestvalleyhalcheras #forestvalleyhallwedding
favorite Likes
LATEST! : The Wedding of aizat afiq & joeliyana . . Thank you for choosing & trust us as planner & coordinator!.syukur alhamdulillah. . . Hall: IDCC SHAH ALAM WeddingPlanner :@Eventweddingofficial photographer :ew_wedding_photography . . Lets get a free consultation with us! And make your dream comes true . SOLEMNIZATION , RECEPTION , AKIKAH , CORPORATE DINNER , CORPORATE EVENT. . . for more detail , click link at bio . . .

#iccc #iccceventwedding #idcceventwedding #weddingshahalam #dewanshahalam #dewansriseroja #dewansrisiantan #weddingputrajaya #GlasshouseAtSeputih #glasshouseatseputihlanner #dewanutusanmelayu #wedding #weddingdecor #weddingstyling #gettingmarried #melaywedding #instawedding #weddinglights #weddingflowers #weddingideas #flowers #floraldesigns #forestvalleyhalcheras #forestvalleyhallwedding
favorite Likes
LATEST! : The Wedding of aizat afiq & joeliyana . Thank you for choosing & trust us as planner & coordinator!.syukur alhamdulillah. . . Hall: IDCC SHAH ALAM WeddingPlanner :@Eventweddingofficial photographer :ew_wedding_photography . . Lets get a free consultation with us! And make your dream comes true . SOLEMNIZATION , RECEPTION , AKIKAH , CORPORATE DINNER , CORPORATE EVENT. . . for more detail , click link at bio . . .

#iccc #iccceventwedding #idcceventwedding #weddingshahalam #dewanshahalam #dewansriseroja #dewansrisiantan #weddingputrajaya #GlasshouseAtSeputih #glasshouseatseputihlanner #dewanutusanmelayu #wedding #weddingdecor #weddingstyling #gettingmarried #melaywedding #instawedding #weddinglights #weddingflowers #weddingideas #flowers #floraldesigns #forestvalleyhalcheras #forestvalleyhallwedding
favorite Likes
solemnization of safinar & adam the avenue cyberjaya _________________________________ for more detail , click link at bio OR . . http://www.wasap.my/60129735425 Fitry mustafa http://www.wasap.my/601110089708 Lara aurora . SOLEMNIZATION , RECEPTION , AKIKAH , CORPORATE DINNER , CORPORATE EVENT. . . .

#iccc #iccceventwedding #idcceventwedding #weddingshahalam #dewanshahalam #dewansriseroja #dewansrisiantan #weddingputrajaya #GlasshouseAtSeputih #glasshouseatseputihlanner #dewanutusanmelayu #wedding #weddingdecor #weddingstyling #gettingmarried #melaywedding #instawedding #weddinglights #weddingflowers #weddingideas #flowers #floraldesigns #forestvalleyhalcheras #forestvalleyhallwedding
favorite Likes
solemnization of safinar & adam the avenue cyberjaya _________________________________ for more detail , click link at bio OR . . http://www.wasap.my/60129735425 Fitry mustafa http://www.wasap.my/601110089708 Lara aurora . SOLEMNIZATION , RECEPTION , AKIKAH , CORPORATE DINNER , CORPORATE EVENT. . . .

#iccc #iccceventwedding #idcceventwedding #weddingshahalam #dewanshahalam #dewansriseroja #dewansrisiantan #weddingputrajaya #GlasshouseAtSeputih #glasshouseatseputihlanner #dewanutusanmelayu #wedding #weddingdecor #weddingstyling #gettingmarried #melaywedding #instawedding #weddinglights #weddingflowers #weddingideas #flowers #floraldesigns #forestvalleyhalcheras #forestvalleyhallwedding
favorite Likes
solemnization of safinar & adam the avenue cyberjaya _________________________________ for more detail , click link at bio OR . . http://www.wasap.my/60129735425 Fitry mustafa http://www.wasap.my/601110089708 Lara aurora . SOLEMNIZATION , RECEPTION , AKIKAH , CORPORATE DINNER , CORPORATE EVENT. . . .

#iccc #iccceventwedding #idcceventwedding #weddingshahalam #dewanshahalam #dewansriseroja #dewansrisiantan #weddingputrajaya #GlasshouseAtSeputih #glasshouseatseputihlanner #dewanutusanmelayu #wedding #weddingdecor #weddingstyling #gettingmarried #melaywedding #instawedding #weddinglights #weddingflowers #weddingideas #flowers #floraldesigns #forestvalleyhalcheras #forestvalleyhallwedding #ipreview
favorite Likes
Update! solemnization and wedding . location: delamaneventspace Planner : @eventweddingofficial . . lets get in touch with our wedding consultant and let we design and decorate your soul and dreams . SOLEMNIZATION , RECEPTION , AQIQAH , CORPORATE EVENT . for more detail , click link at bio . http://www.wasap.my/60129735425 Fitry mustafa http://www.wasap.my/601110089708 Lara aurora . .

#iccc #iccceventwedding #idcceventwedding #weddingshahalam #dewanshahalam #dewansriseroja #dewansrisiantan #weddingputrajaya #GlasshouseAtSeputih #glasshouseatseputihlanner #dewanutusanmelayu #wedding #weddingdecor #weddingstyling #gettingmarried #melaywedding #instawedding #weddinglights #weddingflowers #weddingideas #flowers #floraldesigns #forestvalleyhalcheras #forestvalleyhallwedding
favorite Likes
Update! solemnization and wedding . location: delamaneventspace Planner : @eventweddingofficial . . lets get in touch with our wedding consultant and let we design and decorate your soul and dreams . SOLEMNIZATION , RECEPTION , AQIQAH , CORPORATE EVENT . for more detail , click link at bio . http://www.wasap.my/60129735425 Fitry mustafa http://www.wasap.my/601110089708 Lara aurora . .

#iccc #iccceventwedding #idcceventwedding #weddingshahalam #dewanshahalam #dewansriseroja #dewansrisiantan #weddingputrajaya #GlasshouseAtSeputih #glasshouseatseputihlanner #dewanutusanmelayu #wedding #weddingdecor #weddingstyling #gettingmarried #melaywedding #instawedding #weddinglights #weddingflowers #weddingideas #flowers #floraldesigns #forestvalleyhalcheras #forestvalleyhallwedding
favorite Likes
'In dreams and in love there are no impossibilities' . The solemnization and wedding . location: delamaneventspace planner : @eventweddingofficial . . still looking for a perfect venue on your day?lets get in touch with our wedding consultant . SOLEMNIZATION , RECEPTION , AKIKAH , CORPORATE DINNER , CORPORATE EVENT . for more detail , click link at bio . http://www.wasap.my/60129735425 Fitry mustafa http://www.wasap.my/601110089708 Lara aurora . .

#iccc #iccceventwedding #idcceventwedding #weddingshahalam #dewanshahalam #dewansriseroja #dewansrisiantan #weddingputrajaya #GlasshouseAtSeputih #glasshouseatseputihlanner #dewanutusanmelayu #wedding #weddingdecor #weddingstyling #gettingmarried #melaywedding #instawedding #weddinglights #weddingflowers #weddingideas #flowers #floraldesigns #forestvalleyhalcheras #forestvalleyhallwedding
favorite Likes
'In dreams and in love there are no impossibilities' . The solemnization and wedding . location: delamaneventspace planner : @eventweddingofficial . . still looking for a perfect venue on your day?lets get in touch with our wedding consultant . SOLEMNIZATION , RECEPTION , AKIKAH , CORPORATE DINNER , CORPORATE EVENT . for more detail , click link at bio . http://www.wasap.my/60129735425 Fitry mustafa http://www.wasap.my/601110089708 Lara aurora . .

#iccc #iccceventwedding #idcceventwedding #weddingshahalam #dewanshahalam #dewansriseroja #dewansrisiantan #weddingputrajaya #GlasshouseAtSeputih #glasshouseatseputihlanner #dewanutusanmelayu #wedding #weddingdecor #weddingstyling #gettingmarried #melaywedding #instawedding #weddinglights #weddingflowers #weddingideas #flowers #floraldesigns #forestvalleyhalcheras #forestvalleyhallwedding
favorite Likes
Pelamin sanding. Lokasi: Tikam Batu,Sg.Petani Date: 30/03/19 . Anda tengah pening cari pelamin xjumpa lagi bridal y berkenan?? Jum wasap mira alis team Wasap.my/601133318389 Wasap.my/601133318389 . Sebarang pertanyaan wasap.my/601133318389 Mira alis team Wedding & event planner 👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 Birthday Celebration Dinner Anniversary Naming Ceremony Candy buffet Surprise birthday Balloon / belon deco Set nikah Pelamin tunang Buai aqiqah Pakej aqiqah Pelamin sanding bajet / murah . Any requirement ,plss click this link wasap.my/601133318389 wasap.my/601133318389 wasap.my/601133318389

#pakejberendoi #naming #namingceremony #budgetwedding #buaiaqiqah #bertunang #berendoimalaysia #wedding #weddingoutdoor #weddingparty #weddingputrajaya #birthdaypartyfun #birthday🎂 #birthday #birthdaygirl #birthdaypartydecor #bangles #anniversarydinner #anniversarydecomalaysia #indianwedding #indianstyle #indoorwedding #busana #busanapengantin #bajupengantin #bajupengantinmurah #bajupengantinmalaysia
favorite Likes
Pelamin sanding. Lokasi: Tikam Batu,Sg.Petani Date: 30/03/19 . Anda tengah pening cari pelamin xjumpa lagi bridal y berkenan?? Jum wasap mira alis team Wasap.my/601133318389 Wasap.my/601133318389 . Sebarang pertanyaan wasap.my/601133318389 Mira alis team Wedding & event planner 👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 Birthday Celebration Dinner Anniversary Naming Ceremony Candy buffet Surprise birthday Balloon / belon deco Set nikah Pelamin tunang Buai aqiqah Pakej aqiqah Pelamin sanding bajet / murah . Any requirement ,plss click this link wasap.my/601133318389 wasap.my/601133318389 wasap.my/601133318389

#pakejberendoi #naming #namingceremony #budgetwedding #buaiaqiqah #bertunang #berendoimalaysia #wedding #weddingoutdoor #weddingparty #weddingputrajaya #birthdaypartyfun #birthday🎂 #birthday #birthdaygirl #birthdaypartydecor #bangles #anniversarydinner #anniversarydecomalaysia #indianwedding #indianstyle #indoorwedding #busana #busanapengantin #bajupengantin #bajupengantinmurah #bajupengantinmalaysia
favorite Likes
Pelamin sanding. Lokasi: Tikam Batu,Sg.Petani Date: 30/03/19 . Anda tengah pening cari pelamin xjumpa lagi bridal y berkenan?? Jum wasap mira alis team Wasap.my/601133318389 Wasap.my/601133318389 . Sebarang pertanyaan wasap.my/601133318389 Mira alis team Wedding & event planner 👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 Birthday Celebration Dinner Anniversary Naming Ceremony Candy buffet Surprise birthday Balloon / belon deco Set nikah Pelamin tunang Buai aqiqah Pakej aqiqah Pelamin sanding bajet / murah . Any requirement ,plss click this link wasap.my/601133318389 wasap.my/601133318389 wasap.my/601133318389

#pakejberendoi #naming #namingceremony #budgetwedding #buaiaqiqah #bertunang #berendoimalaysia #wedding #weddingoutdoor #weddingparty #weddingputrajaya #birthdaypartyfun #birthday🎂 #birthday #birthdaygirl #birthdaypartydecor #bangles #anniversarydinner #anniversarydecomalaysia #indianwedding #indianstyle #indoorwedding #busana #busanapengantin #bajupengantin #bajupengantinmurah #bajupengantinmalaysia
favorite Likes
“EXCELLENT SERVICE” lagi! Alhamdulillah! Thank you for trusting @fotosantai service! We strive to always provide a better service, better values and better experience to all our clients 💕 Check out

#fotosantaifeedback
favorite Likes
The solemnization azrul & asyikin . . congrats to azrul & asyikin ! location: @delamaneventspace . . still looking for a perfect venue on your day?lets get in touch with our wedding consultant . SOLEMNIZATION , RECEPTION , AKIKAH , CORPORATE DINNER , CORPORATE EVENT . for more detail , click link at bio . http://www.wasap.my/60129735425 Fitry mustafa http://www.wasap.my/601110089708 Lara aurora . .

#iccc #iccceventwedding #idcceventwedding #weddingshahalam #dewanshahalam #dewansriseroja #dewansrisiantan #weddingputrajaya #GlasshouseAtSeputih #glasshouseatseputihlanner #dewanutusanmelayu #wedding #weddingdecor #weddingstyling #gettingmarried #melaywedding #instawedding #weddinglights #weddingflowers #weddingideas #flowers #floraldesigns #forestvalleyhalcheras #forestvalleyhallwedding
favorite Likes
@eventweddingofficial solemnization and wedding reception balqis at idcc shah alam , planner by @eventweddingofficial Lets get in touch with us! for more detail , click link at bio OR . . http://www.wasap.my/60129735425 Fitry mustafa http://www.wasap.my/601110089708 Lara aurora . SOLEMNIZATION , RECEPTION , AKIKAH , CORPORATE DINNER , CORPORATE EVENT. . . .

#iccc #iccceventwedding #idcceventwedding #weddingshahalam #dewanshahalam #dewansriseroja #dewansrisiantan #weddingputrajaya #GlasshouseAtSeputih #glasshouseatseputihlanner #dewanutusanmelayu #wedding #weddingdecor #weddingstyling #gettingmarried #melaywedding #instawedding #weddinglights #weddingflowers #weddingideas #flowers #floraldesigns #forestvalleyhalcheras #forestvalleyhallwedding
Popular Tags © 2018