Popular Tags and Popular Profiles
sabunmanjakani Photos and Tags #sabunmanjakani Hastag Tags | Trend Topic
We have moved the instagram page to the web for you.

Popular #sabunmanjakani Photos media

favorite Likes
SABUN MANJAKANI SUSUK MANJA Best ke sabun manjakani ni?? Ehh mesti la best...cah dah guna berketul ketul...😁😁 . . Paling best SABUN MANJAKANI ni serbaguna...bukan untuk cuci muka sahaja..tapi boleh guna satu badan tau..celah2 ketiak gelap2 sikit tu sental2 selalu in sya Allah..hilang tau...tapi konsisten lah..jangan guna hari ni nak cantik terus memang tak la kan..😁😁 . Cah guna untuk cuci muka tau...mmg best bila dah siap cuci tu berangin je...muka pun nmpk beseri je...nmpk cerah la sikit dari biasa.😂😂 Lagi 1 cah sental2 kat tangan dari siku hingga ke hujung2 jari..sbb cah ni kulit mudah sangat sunburn..org kata mudah tebako😂😂 . Cara dia mudah je....awak cuci @ sental dengan sabun MANJAKANI ni..dan biarkan beberapa minit..dlm 2..3 minit pun dah ok...lagi lama lagi best...pakai hari2 konsisten..in sya Allah..mmg nampak perubahan..nak cuba tak?? . . Harga berbaloi baloi rm10 je .

#sabunmanjakani #sabunmanjakaniasali #saratusperatusmanjakani
favorite Likes
Perkenalkan ni Sabun Manjakani. Sesiapa yang dah mencuba sabun ni mesti jatuh cinta. Sebabnya, ia membantu menjaga keintiman wanita. Juga melicinkan dan memelihara kulit. Amat sesuai juga digunakan ketika berpantang kerana membantu menghindarkan bau yang tidak menyenangkan.

#srisariherbs #manjakani #sabunmanjakani
favorite Likes
TOPPING BALM PLUS CREAM BY LITTLE BABY IDR 140.000 BELUM ONGKIR Seksi itu ga cukup, kalau ngak bersih!!! Masa iya badan bagus, tp putingnya hitem hitem? Maaf *selangkangannya hitam2 😕 Biarpun ga ada yg ngeliat, kebersihan kewanitaan itu mesti dijaga lho! Satu hari bakal di lihat sm suami. Pastinya kita mau kasi lihat yang terbaik donk 😗 Nih ada Little Baby Topping Balm Cream. Ready stock!!! Bahan natural, rasa orange, food grade juga lho! Tp jgn dimakan ya. Ini buat di pakai di daerah puting, selangkangan, dan daerah kewanitaan. Fungsi: 1. Untuk mengembalikan warna pink alami puting dan daerah wanita. 2. Mengurangi kerutan di puting dan daerah kewanitaan 3. Memudarkan warna gelap pada daerah tersebut akibat garukan, gesekan dgn celana dalam, jamur, dsb. Kenapa sih bagus Topping Balm Cream ini? Nih kandungannya bagus2: - Shea Butter - Sunflower Seed Oil - Jojoba Oil - Apple Seed  Extract - Castor Oil - Vitamin C dan E Kalau kamu google search bahan di atas pasti deh keluar smua fungsinya yg bagus2 banget buat kulit. 100% aman 100% tanpa efek samping Cara pakai: Oleskan di daerah kewanitaan dan puting shari 2x setelah mandi

#littlebabyindonesia #littlebabycream #littlebabymurah #putingpink #milkypinky #chomnitamilkypink #littlebabytoppingbalmmurah #littlebabytoppingbalm #littlebabytoppingbalmplus #toppingbalmplusmurah #manjakani #serummanjakani #pembersihwanita #pembersihkewanitaan #sabunv #sabunmanjakani #bikinimurah #bikinipantai #bikinilucu #toppingbalmmurah #littlebabycupcakeunderarm #cupcakewhitechocolate #cupcakemurah #serummanjakani #crystalx #crystalxmurah #crystalxasli #jamumanjakani
favorite Likes
Sebuku sabun manjakani dah scrub serimama untuk mommies di besut terengganu. Thanks ya!

#serimama #sabunmanjakani #scrubibubersalin
favorite Likes
[HERBA HARUMAN INTIM WANITA] Sebagai basuhan sulit selepas bersalin cara tradisional Kebaikan-kebaikan 1) Memantapkan bahagian keintiman wanita 2) Mempercepatkan pemulihan luka selepas bersalin 3) Merapatkan bahagian bawah wanita 4) Mengurangkan bau bahagian bawah wanita InsyaAllah, kehidupan rumahtangga dan kesihatan diri akan menjadi lebih baik jika bahagian bawah kita juga sihat walafiat ======================== DI MANA NAK DAPATKAN & HOW TO CONTACT ======================== . Boleh datang terus ke : MOM'S HOUSE BABYSHOP SG MERAB PUTRAJAYA : LOT 14211, JALAN AYER HITAM SG. MERAB LUAR, 43650 BANDAR BARU BANGI, SELANGOR Open Daily : 10am.to 9pm (BERDEKATAN MAKTAB PERGURUAN ISLAM & PETRONAS SUNGAI MERAB) Klik di bawah untuk direction: https://goo.gl/maps/L4kzAvsb48E2 Atau boleh beli online di : 📱011 10822363 (whatsap dan call ) Kami pos ke seluruh Malaysia

#kedaibarangbaby #barutbaby #sabunmanjakani #barangpantang #kedaibayi #tangas #bengkungmoden #ibuberpantang #pilis #param #bedungbaby #minyakkelapadara #bengkungmoden #bengkungbersalin #tilambaby #bayi #bayilucu #bandarbarubangi #kajang #putrajaya #serdang #serimamasetbersalin #serimama
favorite Likes
Nes-v adalah Ramuan Herbal Alami Khusus Wanita dan minuman modern wanita masa kini. Nes-V merupakan minuman khusus bagi wanita modern berbahan dasar madu yang berkhasiat untuk menjaga kesehatan organ reproduksi wanita, kecantikan dan kebugaran, Di formulasikan secara khusus dgn menggunakan bahan2 alami seperi : manjakani, sirih, rumput fatimah, akar serapat, serai, kunyit putih dan ekstrak akar delima. Nes V mengandung Vit A dan C, kalsium, protein serta astringent yang berguna untuk menghilangkan bakteri penyebab keputihan, serta penambah kerapatan. Nes V aman diminum dan bebas efek samping karena mengandung bahan2 alami pilihan. Nes V menjaadikan wanita lebih percaya diri dan berkharisma. Terbukti dapat menambah kehangatan rumah tangga yang bahagia. Khasiat Nes V - Memulihkan elastisitas organ intim kewanitaan - Menghilangkan gatal-gatal, keputihan serta bau kurang sedap - Mencerahkan kulit wajah - Menstabilkan PH asam dan mengurangi cairan berlebihan (menjaga kelembaban) - Memperkuat daya cengkram/kemutan - Merawat rahim dan membersihkan (selepas bersalin/haid) - Mencegah kanker serviks dan kanker payudara Perhatian!! Tidak dianjurkan diminum oleh wanita hamil atau sedang menstruasi. No POM : 209367110820

#penghilangkeputihan #perawatanmissV #nesv #sabunmanjakani #perawatanorganintim #nesvasli #pembasmikeputihan #sabunpenghilangkeputihan #nesvoriginal #jualnesv #jualnesvori #produkhwi #hwiindonesia #hwi #hwiproduct #hwindo #hwijakarta #nesv #nesvmurah #nesvoriginal #nesvoriginal #wmp #wmporiginal #wmpasli #wmpnature #wmpori #mrpro #mrpromurah #mrproasli #mrprohwi #mrproori
favorite Likes
Antara barang yg ibu2 perlu ada... Lepas bersalin ritu..perut ada strechmark 😭😭 Time mandi guna

#sabunmanjakani
favorite Likes
Belanja gak ribet lewat shopee aja Cek toko kami di DIYANGALLERY ya... DIJAMIN ASLI Follow @majakanza.distributor

#likeforlikes #followersaktif #bundacantik #duniaperempuan #hijrah #hijrahku #wanitamuslimah #yukhijrah #pelangsingaman #sabunmanjakani #healthy #manjakani #majakanza #majakani #keputihan #obatkeputihan #kanza
favorite Likes
Belanja gak ribet lewat shopee aja Cek toko kami di DIYANGALLERY ya... DIJAMIN ASLI Follow @majakanza.distributor

#likeforlikes #followersaktif #bundacantik #duniaperempuan #hijrah #hijrahku #wanitamuslimah #yukhijrah #pelangsingaman #sabunmanjakani #healthy #manjakani #majakanza #majakani #keputihan #obatkeputihan #kanza
favorite Likes
Belanja gak ribet lewat shopee aja Cek toko kami di DIYANGALLERY ya... DIJAMIN ASLI Follow @majakanza.distributor

#likeforlikes #followersaktif #bundacantik #duniaperempuan #hijrah #hijrahku #wanitamuslimah #yukhijrah #pelangsingaman #sabunmanjakani #healthy #manjakani #majakanza #majakani #keputihan #obatkeputihan #kanza
favorite Likes
🕌SALAM NUZUL QURAN🕌 . "Bulan Ramadhan, bulan yang di dalamnya diturunkan(permulaan) Al-Quran sebagai petunjuk bagi manusia dan penjelasan mengenai petunjuk itu serta pembeza (haq dan batil) - Surah Al-Baqarah (ayat 185). . Nuzul Al-Quran merupakan peristiwa penurunan Al-Quran Allah yang pertama kepada Rasulullah S.A.W. melalui perantaraan Malaikat Jibril dan berterusan secara berperingkat-peringkat sehingga menjadi lengkap seperti mana Kitab Al-Quran yang ada pada hari ini. . Peristiwa Nuzul Al-Quran berlaku pada malam Jumaat, 17 Ramadhan, tahun ke-41 daripada keputeraan Nabi Muhammad ketika baginda sedang beribadat di Gua Hira, dan pada tahun ini, Nuzul Al-Quran jatuh pada hari ini iaitu 22 Mei 2019, 17 Ramadhan 1440H/2019. Dan ada juga pendapat ulama lain yang mengatakan Nuzul Al-Quran terjadi pada malam Isnin iaitu, 24 Ramadhan. Wallahu'alam. . Ayat Al-Quran yang mula-mula diturunkan Allah S.W.T kepada Nabi Muhamad S.A.W melalui perantaraan Malaikat Jibril adalah lima ayat pertama daripada Surah Al-Alaq. . Selamat Menyambut Nuzul Al-Quran, 17 Ramadhan 1440H/2019.

#manjakaniasali #setmanjakani #sabunmanjakani #serbukmanjakani #kapsulmanjakani #manjakanikuantan #stokismanjakani #agenwanted
favorite Likes
Sweet love sugar scrub Kelebihan dan kebaikkan produk handcrafted ini Menggunakan 100% bahan -bahan semulajadi Tanpa bahan kimia ✔Mengeluarkan sel kulit mati ✔Melembabkan kulit ✔Menghilangkan kesan kehitaman pada kulit dan bibir ✔Menghaluskan kulit ✔Mengurangkan kesan regagan kulit ✔Menghilangkan dan merawat masalah kulit kering dan tumit merekah ✔Bau haruman essential oil rose geranium menenangkan minda dan menstabilkan hormone Menggunakan bahan -bahan semulajadi Seperti Minyak kelapa dara asli Minyak argan asli Shea butter (di cairkan) Madu Essential oil Kelopak bunga rose (di keringkan) Collagen Cara guna: Basahkan bahagian yang ingin di scrub Sapu scrub dan gosok perlahan Kemudian bilas dengan air Nota penting: sebaiknya gunakan pada waktu malam selepas di bilas jangan di sabun biarkan kesan minyak itu semalaman di kulit hanya cuci dengan sabun keesokkan harinya Harga dan berat: 100g Rm19.90 Tidak termasuk postage Order whatsapp ke www.whatsapp.my/0123207885

#sugarscrubmalaysia #minyakkelapadara #minyakarganasli #minyakarganmurah #arganoil #serumargan #penangspa #spapenang #penangviral #penangkini #jualsabunhandmade #serumantijerawat #minyakarganmorroco #sabunpantang #sabunmanjakani #maskerkunyitviral #scrubmukadanbadan #lipscrubs #sabunmanjakani #lipscrubhomemade #scrubbibirmurahmalaysia #makeupviralmalaysia #serumpemutihwajah
favorite Likes
Sweet love sugar scrub Kelebihan dan kebaikkan produk handcrafted ini Menggunakan 100% bahan -bahan semulajadi Tanpa bahan kimia ✔Mengeluarkan sel kulit mati ✔Melembabkan kulit ✔Menghilangkan kesan kehitaman pada kulit dan bibir ✔Menghaluskan kulit ✔Mengurangkan kesan regagan kulit ✔Menghilangkan dan merawat masalah kulit kering dan tumit merekah ✔Bau haruman essential oil rose geranium menenangkan minda dan menstabilkan hormone Menggunakan bahan -bahan semulajadi Seperti Minyak kelapa dara asli Minyak argan asli Shea butter (di cairkan) Madu Essential oil Kelopak bunga rose (di keringkan) Collagen Cara guna: Basahkan bahagian yang ingin di scrub Sapu scrub dan gosok perlahan Kemudian bilas dengan air Nota penting: sebaiknya gunakan pada waktu malam selepas di bilas jangan di sabun biarkan kesan minyak itu semalaman di kulit hanya cuci dengan sabun keesokkan harinya Harga dan berat: 100g Rm19.90 Tidak termasuk postage Order whatsapp ke www.whatsapp.my/0123207885

#sugarscrubmalaysia #minyakkelapadara #minyakarganasli #minyakarganmurah #arganoil #serumargan #penangspa #spapenang #penangviral #penangkini #jualsabunhandmade #serumantijerawat #minyakarganmorroco #sabunpantang #sabunmanjakani #maskerkunyitviral #scrubmukadanbadan #lipscrubs #sabunmanjakani #lipscrubhomemade #scrubbibirmurahmalaysia #makeupviralmalaysia #serumpemutihwajah
favorite Likes
Sweet love sugar scrub Kelebihan dan kebaikkan produk handcrafted ini Menggunakan 100% bahan -bahan semulajadi Tanpa bahan kimia ✔Mengeluarkan sel kulit mati ✔Melembabkan kulit ✔Menghilangkan kesan kehitaman pada kulit dan bibir ✔Menghaluskan kulit ✔Mengurangkan kesan regagan kulit ✔Menghilangkan dan merawat masalah kulit kering dan tumit merekah ✔Bau haruman essential oil rose geranium menenangkan minda dan menstabilkan hormone Menggunakan bahan -bahan semulajadi Seperti Minyak kelapa dara asli Minyak argan asli Shea butter (di cairkan) Madu Essential oil Kelopak bunga rose (di keringkan) Collagen Cara guna: Basahkan bahagian yang ingin di scrub Sapu scrub dan gosok perlahan Kemudian bilas dengan air Nota penting: sebaiknya gunakan pada waktu malam selepas di bilas jangan di sabun biarkan kesan minyak itu semalaman di kulit hanya cuci dengan sabun keesokkan harinya Harga dan berat: 100g Rm19.90 Tidak termasuk postage Order whatsapp ke www.whatsapp.my/0123207885

#sugarscrubmalaysia #minyakkelapadara #minyakarganasli #minyakarganmurah #arganoil #serumargan #penangspa #spapenang #penangviral #penangkini #jualsabunhandmade #serumantijerawat #minyakarganmorroco #sabunpantang #sabunmanjakani #maskerkunyitviral #scrubmukadanbadan #lipscrubs #sabunmanjakani #lipscrubhomemade #scrubbibirmurahmalaysia #makeupviralmalaysia #serumpemutihwajah
favorite Likes
Sweet love sugar scrub Kelebihan dan kebaikkan produk handcrafted ini Menggunakan 100% bahan -bahan semulajadi Tanpa bahan kimia ✔Mengeluarkan sel kulit mati ✔Melembabkan kulit ✔Menghilangkan kesan kehitaman pada kulit dan bibir ✔Menghaluskan kulit ✔Mengurangkan kesan regagan kulit ✔Menghilangkan dan merawat masalah kulit kering dan tumit merekah ✔Bau haruman essential oil rose geranium menenangkan minda dan menstabilkan hormone Menggunakan bahan -bahan semulajadi Seperti Minyak kelapa dara asli Minyak argan asli Shea butter (di cairkan) Madu Essential oil Kelopak bunga rose (di keringkan) Collagen Cara guna: Basahkan bahagian yang ingin di scrub Sapu scrub dan gosok perlahan Kemudian bilas dengan air Nota penting: sebaiknya gunakan pada waktu malam selepas di bilas jangan di sabun biarkan kesan minyak itu semalaman di kulit hanya cuci dengan sabun keesokkan harinya Harga dan berat: 100g Rm19.90 Tidak termasuk postage Order whatsapp ke www.whatsapp.my/0123207885

#sugarscrubmalaysia #minyakkelapadara #minyakarganasli #minyakarganmurah #arganoil #serumargan #penangspa #spapenang #penangviral #penangkini #jualsabunhandmade #serumantijerawat #minyakarganmorroco #sabunpantang #sabunmanjakani #maskerkunyitviral #scrubmukadanbadan #lipscrubs #sabunmanjakani #lipscrubhomemade #scrubbibirmurahmalaysia #makeupviralmalaysia #serumpemutihwajah
favorite Likes
Sweet love sugar scrub Kelebihan dan kebaikkan produk handcrafted ini Menggunakan 100% bahan -bahan semulajadi Tanpa bahan kimia ✔Mengeluarkan sel kulit mati ✔Melembabkan kulit ✔Menghilangkan kesan kehitaman pada kulit dan bibir ✔Menghaluskan kulit ✔Mengurangkan kesan regagan kulit ✔Menghilangkan dan merawat masalah kulit kering dan tumit merekah ✔Bau haruman essential oil rose geranium menenangkan minda dan menstabilkan hormone Menggunakan bahan -bahan semulajadi Seperti Minyak kelapa dara asli Minyak argan asli Shea butter (di cairkan) Madu Essential oil Kelopak bunga rose (di keringkan) Collagen Cara guna: Basahkan bahagian yang ingin di scrub Sapu scrub dan gosok perlahan Kemudian bilas dengan air Nota penting: sebaiknya gunakan pada waktu malam selepas di bilas jangan di sabun biarkan kesan minyak itu semalaman di kulit hanya cuci dengan sabun keesokkan harinya Harga dan berat: 100g Rm19.90 Tidak termasuk postage Order whatsapp ke www.whatsapp.my/0123207885

#sugarscrubmalaysia #minyakkelapadara #minyakarganasli #minyakarganmurah #arganoil #serumargan #penangspa #spapenang #penangviral #penangkini #jualsabunhandmade #serumantijerawat #minyakarganmorroco #sabunpantang #sabunmanjakani #maskerkunyitviral #scrubmukadanbadan #lipscrubs #sabunmanjakani #lipscrubhomemade #scrubbibirmurahmalaysia #makeupviralmalaysia #serumpemutihwajah
favorite Likes
Sweet love sugar scrub Kelebihan dan kebaikkan produk handcrafted ini Menggunakan 100% bahan -bahan semulajadi Tanpa bahan kimia ✔Mengeluarkan sel kulit mati ✔Melembabkan kulit ✔Menghilangkan kesan kehitaman pada kulit dan bibir ✔Menghaluskan kulit ✔Mengurangkan kesan regagan kulit ✔Menghilangkan dan merawat masalah kulit kering dan tumit merekah ✔Bau haruman essential oil rose geranium menenangkan minda dan menstabilkan hormone Menggunakan bahan -bahan semulajadi Seperti Minyak kelapa dara asli Minyak argan asli Shea butter (di cairkan) Madu Essential oil Kelopak bunga rose (di keringkan) Collagen Cara guna: Basahkan bahagian yang ingin di scrub Sapu scrub dan gosok perlahan Kemudian bilas dengan air Nota penting: sebaiknya gunakan pada waktu malam selepas di bilas jangan di sabun biarkan kesan minyak itu semalaman di kulit hanya cuci dengan sabun keesokkan harinya Harga dan berat: 100g Rm19.90 Tidak termasuk postage Order whatsapp ke www.whatsapp.my/0123207885

#sugarscrubmalaysia #minyakkelapadara #minyakarganasli #minyakarganmurah #arganoil #serumargan #penangspa #spapenang #penangviral #penangkini #jualsabunhandmade #serumantijerawat #minyakarganmorroco #sabunpantang #sabunmanjakani #maskerkunyitviral #scrubmukadanbadan #lipscrubs #sabunmanjakani #lipscrubhomemade #scrubbibirmurahmalaysia #makeupviralmalaysia #serumpemutihwajah
favorite Likes
Tau gak siyhhh sering mencukur bulu keti bisa bikin kulit keti kamu makin menghitam ??? LASER WHITENING di klinik mahal ? Pakai cream Dari Thailand GAK NGEFEK ? SCRUB whitening GAK NGEFEK juga ? Hayo siapa yang belum tau product super dari favorshop_ ini ? Pemutih Lipatan yang ampuh ini sangat aman dan sudah memiliki banyak testi pemakaiannya dan betapa terbuktinya hasil dari pemakaian pemlip ini jika kalian pakai dengan rutin. Penasaran gak kalian sama Pemlip ini? Ayo cobain jangan sampe suami atau pacar kalian ilfeel liat ketiak dan lipatan - lipatan kalian yang gelap. Mau cantik dan sehat, Favorshop selalu punya solusi yuk cek IG mereka dan liat ratusan testi PEMLIP lainnya :) IG : @favorshop_ Wa : 081299097640 Tokopedia : Favorshop_ Shopee : Favorshop_

#favorshop_ #sabunmanjakani #missvsehat #productkewanitaan #sabunjerawat #manjakani #productkecantikan #sabunjerawat #sabunkewanitaan #sabunbarmanjakani #obatdietalami #asybikanzaslim #obatlangsing #obatkurus #pemutihketiak #perawatanketiak #ketiakputih #ketiakmulus
favorite Likes
Assalamualaikum kesayangan-kesayangan Kak Rina.. Harini kedai Kak Rina iaitu Mom's House Babyshop Sungai Buloh buka seperti biasa setiap hari 10am-6pm di Bulan ramadan.. . . Terdapat banyak barangan ibu dan bayi yang dijual di sini. Selain harga yang berpatutan, Terdapat juga harga promosi yang ditawarkan juga free gift yang disediakan 💕 Untuk yang bakal bersalin, sudah kah puan-puan membuat persiapan barangan bayi? Jika belum, jemput datang ke kedai Kak rina ya💓 Ini details kedai kami : MOM'S HOUSE BABY SHOP @momshouse.sungaibuloh Alamat : F-1-44, Jalan SP 11/3, Seri Pristana, 47000 Sungai Buloh, Selangor. (SEBELAH KEDAI MAKAN WEST MY PLATE) . . Waktu Operasi di Bulan Ramadhan : 10am - 6pm (buka setiap hari)

#rompersbabymurah #coolerbagmurah #settilambaby #setpantang #settilamkekabu #bengkungmoden #kedaibarangbaby #barangbabymurah #kedaibabysungaibuloh #sungaibuloh #bedungbaby #bengkungibu #shahalam #setberpantang #maternitypants #minyakkelapadara #sabunmanjakani #breastpumpmurah #barutbaby #nursingpillow #tilambaby #setbersalin #pregnancypillow #nursingbramurah #breastpumpmalaysia #maternitypanties #tungkubaby #bengkungmoden
favorite Likes
Assalamualaikum kesayangan-kesayangan Kak Rina.. Harini kedai Kak Rina iaitu Mom's House Babyshop Sungai Buloh buka seperti biasa setiap hari 10am-6pm di Bulan ramadan.. . . Terdapat banyak barangan ibu dan bayi yang dijual di sini. Selain harga yang berpatutan, Terdapat juga harga promosi yang ditawarkan juga free gift yang disediakan 💕 Untuk yang bakal bersalin, sudah kah puan-puan membuat persiapan barangan bayi? Jika belum, jemput datang ke kedai Kak rina ya💓 Ini details kedai kami : MOM'S HOUSE BABY SHOP @momshouse.sungaibuloh Alamat : F-1-44, Jalan SP 11/3, Seri Pristana, 47000 Sungai Buloh, Selangor. (SEBELAH KEDAI MAKAN WEST MY PLATE) . . Waktu Operasi di Bulan Ramadhan : 10am - 6pm (buka setiap hari)

#rompersbabymurah #coolerbagmurah #settilambaby #setpantang #settilamkekabu #bengkungmoden #kedaibarangbaby #barangbabymurah #kedaibabysungaibuloh #sungaibuloh #bedungbaby #bengkungibu #shahalam #setberpantang #maternitypants #minyakkelapadara #sabunmanjakani #breastpumpmurah #barutbaby #nursingpillow #tilambaby #setbersalin #pregnancypillow #nursingbramurah #breastpumpmalaysia #maternitypanties #tungkubaby #bengkungmoden
favorite Likes
Belanja gak ribet lewat shopee aja Cek toko kami di DIYANGALLERY ya... DIJAMIN ASLI Follow @majakanza.distributor

#likeforlikes #followersaktif #bundacantik #duniaperempuan #hijrah #hijrahku #wanitamuslimah #yukhijrah #pelangsingaman #sabunmanjakani #healthy #manjakani #majakanza #majakani #keputihan #obatkeputihan #kanza
favorite Likes
Belanja gak ribet lewat shopee aja Cek toko kami di DIYANGALLERY ya... DIJAMIN ASLI Follow @majakanza.distributor

#likeforlikes #followersaktif #bundacantik #duniaperempuan #hijrah #hijrahku #wanitamuslimah #yukhijrah #pelangsingaman #sabunmanjakani #healthy #manjakani #majakanza #majakani #keputihan #obatkeputihan #kanza
favorite Likes
Belanja gak ribet lewat shopee aja Cek toko kami di DIYANGALLERY ya... DIJAMIN ASLI Follow @majakanza.distributor

#likeforlikes #followersaktif #bundacantik #duniaperempuan #hijrah #hijrahku #wanitamuslimah #yukhijrah #pelangsingaman #sabunmanjakani #healthy #manjakani #majakanza #majakani #keputihan #obatkeputihan #kanza
favorite Likes
Topping Balm Plus NEW . Price : Rp 125.000 . Seksi itu ga cukup, kalau ngak bersih!!! Masa iya badan bagus, tp putingnya hitem hitem? Maaf *selangkangannya hitam2. . Biarpun ga ada yg ngeliat, kebersihan kewanitaan itu mesti dijaga lho! Satu hari bakal di lihat sm suami. Pastinya kita mau kasi lihat yang terbaik donk. . Nih ada Little Baby Topping Balm Cream. Ready stock!!! Bahan natural, rasa orange, food grade juga lho! Tp jgn dimakan ya. Ini buat di pakai di daerah puting, selangkangan, dan daerah kewanitaan. Fungsi: 1. Untuk mengembalikan warna pink alami puting dan daerah wanita. 2. Mengurangi kerutan di puting dan daerah kewanitaan 3. Memudarkan warna gelap pada daerah tersebut akibat garukan, gesekan dgn celana dalam, jamur, dsb. Kenapa sih bagus Topping Balm Cream ini? Nih kandungannya bagus2: - Shea Butter - Sunflower Seed Oil - Jojoba Oil - Apple Seed  Extract - Castor Oil - Vitamin C dan E Kalau kamu google search bahan di atas pasti deh keluar smua fungsinya yg bagus2 banget buat kulit. 100% aman 100% tanpa efek samping Cara pakai: Oleskan di daerah kewanitaan dan puting shari 2x setelah mandi

#littlebabyindonesia #littlebabycream #littlebabymurah #putingpink #milkypinky #chomnitamilkypink #littlebabytoppingbalmmurah #littlebabytoppingbalm #littlebabytoppingbalmplus #toppingbalmplusmurah #manjakani #serummanjakani #pembersihwanita #pembersihkewanitaan #sabunv #sabunmanjakani #bikinimurah #bikinipantai #bikinilucu #toppingbalmmurah #littlebabycupcakeunderarm #cupcakewhitechocolate #cupcakemurah #serummanjakani #crystalx #crystalxmurah #crystalxasli #jamumanjakani
favorite Likes
**Sabun Manjakani SME** FUNGSI SABUN MANJAKANI :- 🐤Mengetatkan dan Merapatkan Miss v 🐤Mengatasi Masalah Miss V Longgar 🐤Mengeringkan Keputihan 🐤Menghilangkan Bau Yang Kurang Menyenangkan 🐤Memulihkan luka Jahitan selepas Bersalin. 🐤Menguatkan kemutan 🐤Mengubati Buasir 🐤Menegangkan payudara dan punggung 🐤Menghilangkan daki di celah peha dan ketiak 🐤Boleh Merawat dan mengecutkan jerawat di badan dan diwajah..

#sabunmanjakani #teamEllyn
favorite Likes
[BABY CORN TOOTHBRUSH 🌽] . . Sangat sesuai pada bayi dan kanak-kanak 3 hingga 12 bulan 😀 dengan permukaan yang sangat lembut dan tidak akan membuatkan gusi anak-anak sakit 😎 . . Corn toothbrush adalah bebas dari kimia dan free bpa 😻😽 . . Hanya RM 19.00 sahaja . ======================= DI MANA NAK DAPATKAN & HOW TO CONTACT ======================= . Boleh datang terus ke : MOM'S HOUSE BABYSHOP SG MERAB PUTRAJAYA : LOT 14211, JALAN AYER HITAM SG. MERAB LUAR, 43650 BANDAR BARU BANGI, SELANGOR Open Daily : 10am.to 9pm (BERDEKATAN MAKTAB PERGURUAN ISLAM & PETRONAS SUNGAI MERAB) Klik di bawah untuk direction: https://goo.gl/maps/L4kzAvsb48E2 Facebook : Mom's House Sg. Merab Putrajaya Instagram : https://www.instagram.com/momshouse.sgmerab.putrajaya/ Atau boleh beli online di : 📱011 10822363 (whatsap dan call ) Kami pos ke seluruh Malaysia

#kedaibarangbaby #barutbaby #sabunmanjakani #barangpantang #kedaibayi #bengkungmoden #ibuberpantang #bedungbaby #bengkungmoden #bengkungbersalin #bayi #bayilucu #bandarbarubangi #kajang #putrajaya #serdang #serimamasetbersalin #serimama #kedaibaby #keperluanbaby #bantalibu #susuibumeriah #newbornbaby #maternitypillow #makmakmenyusu
favorite Likes
[CHUCHU SILICONE BREASTPUMP & MILK COLLECTOR] MENCARI PAM SUSU YANG MURAH DAN MUDAH DIGUNAKAN? INI PRODUKNYA! BERKUALITI – Dibuat daripada Food Grade Silicone. Kualiti memang TERBAIK. Malah selamat digunakan. MURAH – Sesuai untuk yang masih belum ada pam. Yang sudah ada pam susu letrik pun sesuai sebab kekadang kite malas nak pasang/nak bukak pam kan? So guna jer pam susu silicone Chuchu ni. Taklah membazir susu meleleh ajer… RINGAN – Hanya 69 gram. Memang sangat sesuai untuk mommies yang nak travel ke mana-mana. SAIZ YANG SANGAT COMEL – Boleh masukkan dalam handbag atau bag baby je. Senang tak payah bawa extra bag untuk letak breastpump. Best kan? LEMBUT & SELESA – 100% dari FOOD GRADE SILICONE selalu digunakan dalam pembuatan bekas makanan bayi. Selamat digunakan. TAK ADA BANYAK SEGMEN – Ini penting! Grab je terus pam..tak payah leceh2 nak pasang part by part sebelum boleh nak guna. HANDS FREE – Tak perlu picit banyak kali macam typical manual pamsusu. Dijamin TAK PENAT. TANPA BPA, PVC & PHTHALATE – Selamat bile anak kecil kite buat gigit-gigit macam teether. TANPA WAYAR & BATERI – Pump on the go! Jimat eletrik & tak payah nak susah susah carik plug. TAHAN LASAK & TAK MUDAH ROSAK – Boleh tahan lama dan tiada expired date! Kena lenyek dengan tayar kereta pun Chuchu Silicone Pam balik ke bentuk asal. SENYAP & TIADA BUNYI – Bole guna kat office tanpa orang perasan! Boleh buat kerja sambil mengepam. . ======================= DI MANA NAK DAPATKAN & HOW TO CONTACT ======================= . Boleh datang terus ke : MOM'S HOUSE BABYSHOP SG MERAB PUTRAJAYA : LOT 14211, JALAN AYER HITAM SG. MERAB LUAR, 43650 BANDAR BARU BANGI, SELANGOR Open Daily : 10am.to 9pm (BERDEKATAN MAKTAB PERGURUAN ISLAM & PETRONAS SUNGAI MERAB) Klik di bawah untuk direction: https://goo.gl/maps/L4kzAvsb48E2 Facebook : Mom's House Sg. Merab Putrajaya Instagram : https://www.instagram.com/momshouse.sgmerab.putrajaya/ Atau boleh beli online di : 📱01110822363 (whatsapp dan call ) atau 📱0195410885 (whatsapp dan call ) Kami pos ke seluruh Malaysia

#kedaibarangbaby #barutbaby #sabunmanjakani #barangpantang #kedaibayi #bengkungmoden #ibuberpantang #bedungbaby #bengkungmo
favorite Likes
FULL SET MANJAKANI Full set RM 30 @ loose item RM10 each.. Haih mana nak dapat murah mcm ni weh Terkebil-kebil mata tengok Betul ke ni? Siapa yang sesuai? . ✔️ibu berpantang ✔️anak dara ✔️wanita yang ada masalah dalaman Nak awet muda, badan pejal mantap 💃 macam orang dulu-dulu.. dah berumur tapi 'energy' tetap 💥Wow💥? . Ni dia rahsia yang bukan rahsia lagi.. memang orang dulu-dulu amalkan ni la... Manjakani! Dah tak perlu susah-susah tanak manjakani dengan nasi.. sekarang dah dikisar jadi serbuk, & dikapsulkan.. mudah nak telan.. yeayy 😍 Sabun manjakani utk badan pon ada. Boleh pudarkan celah² ketiak yang hitam. Boleh guna utk miss v jugak. Amalkan la dari sekarang.. jangan tunggu dah kendur lendut baru nak cuba.. hikhik 😬😘 www.wasap.my/60126349549/manjakani .

#setmanjakani #serbukmanjakani #kapsulmanjakani #sabunmanjakani
favorite Likes
. 🎀CHUCHU DRYING RACK🎀 . . Hai Mommy kat luar sana, sedang mencari drying rack simple dan murah? Haa.. Jangan risau! Kak Rina ada pelbagai jenis drying rack yang berbeza dengan warna yang menarik tau! 😍😍😍 . . Jadi jangan lepaskan peluang untuk beli drying rack di kedai Kak Rina hari ini! . . ❤️PROMOSI OH RAYA SALE ❤️HARGA PROMOSI RM12 ONLY . . UNTUK PEMBELIAN: 1. Boleh walk in ke kedai Kak Rina di MOM'S HOUSE BABY SHOP SUNGAI BULOH . . Alamat : F-1-44, Jalan SP 11/3, Seri Pristana, 47000 Sungai Buloh, Selangor. (SEBELAH KEDAI MAKAN WEST MY PLATE) . . Waktu Operasi di Bulan Ramadhan : 10am - 6pm (Setiap hari) . 2. Boleh Whatsapp ke 018-3568681 (Kak Rina). Postage ke Seluruh Malaysia . . Untuk pembelian RM200 dan keatas akan mendapat FREE POSTAGE KE SELURUH SEMENANJUNG MALAYSIA. Wow!! 😱😱😱 . . 3. Boleh beli secara online di website kami iaitu www.hnsbaby.com . .

#kedaibarangbaby #barangbabymurah #kedaibabysungaibuloh #sungaibuloh #puncakalam #rawang #shahalam #breastpumpmurah #setberpantang #setbersalin #setpantang #susuibumeriah #tilamkekabu #settilambaby #makmakmenyusu #bengkungmoden #tambahsusu #breastpumpmalaysia #maternityjeans #maternityblouse #barutbaby #kedaibaby #nursingpillow #kedaibayi #bfmembers #babynestkekabu #nursingbramurah #babycarrier #sabunmanjakani #barutbaby #dryingrack
favorite Likes
. 🎀CHUCHU DRYING RACK🎀 . . Hai Mommy kat luar sana, sedang mencari drying rack simple dan murah? Haa.. Jangan risau! Kak Rina ada pelbagai jenis drying rack yang berbeza dengan warna yang menarik tau! 😍😍😍 . . Jadi jangan lepaskan peluang untuk beli drying rack di kedai Kak Rina hari ini! . . ❤️PROMOSI OH RAYA SALE ❤️HARGA PROMOSI RM12 ONLY . . UNTUK PEMBELIAN: 1. Boleh walk in ke kedai Kak Rina di MOM'S HOUSE BABY SHOP SUNGAI BULOH . . Alamat : F-1-44, Jalan SP 11/3, Seri Pristana, 47000 Sungai Buloh, Selangor. (SEBELAH KEDAI MAKAN WEST MY PLATE) . . Waktu Operasi di Bulan Ramadhan : 10am - 6pm (Setiap hari) . 2. Boleh Whatsapp ke 018-3568681 (Kak Rina). Postage ke Seluruh Malaysia . . Untuk pembelian RM200 dan keatas akan mendapat FREE POSTAGE KE SELURUH SEMENANJUNG MALAYSIA. Wow!! 😱😱😱 . . 3. Boleh beli secara online di website kami iaitu www.hnsbaby.com . .

#kedaibarangbaby #barangbabymurah #kedaibabysungaibuloh #sungaibuloh #puncakalam #rawang #shahalam #breastpumpmurah #setberpantang #setbersalin #setpantang #susuibumeriah #tilamkekabu #settilambaby #makmakmenyusu #bengkungmoden #tambahsusu #breastpumpmalaysia #maternityjeans #maternityblouse #barutbaby #kedaibaby #nursingpillow #kedaibayi #bfmembers #babynestkekabu #nursingbramurah #babycarrier #sabunmanjakani #barutbaby #dryingrack
favorite Likes
Fungsi SABUN MANJAKANI:- •Mengetatkan dan merapatkan miss v • Mengatasi Masalah miss V longgar • Mengeringkan keputihan •Menghilangkan bau yg kurang menyenangkan •Menegangkan payudara dan punggung •Menguatkan kemutan •Mengubati Buasir •Menghilangkan daki di celah peha dan ketiak •Pulihkan luka jahitan lepas bersalin

#sabunmanjakani
favorite Likes
Antara barang yg ibu2 perlu ada.. Time mandi guna

#sabunmanjakani
favorite Likes
Antara barang yg ibu2 perlu ada.. Time mandi guna

#sabunmanjakani
favorite Likes
Antara barang yg ibu2 perlu ada.. Time mandi guna

#sabunmanjakani
favorite Likes
Nes-v adalah Ramuan Herbal Alami Khusus Wanita dan minuman modern wanita masa kini. Nes-V merupakan minuman khusus bagi wanita modern berbahan dasar madu yang berkhasiat untuk menjaga kesehatan organ reproduksi wanita, kecantikan dan kebugaran, Di formulasikan secara khusus dgn menggunakan bahan2 alami seperi : manjakani, sirih, rumput fatimah, akar serapat, serai, kunyit putih dan ekstrak akar delima. Nes V mengandung Vit A dan C, kalsium, protein serta astringent yang berguna untuk menghilangkan bakteri penyebab keputihan, serta penambah kerapatan. Nes V aman diminum dan bebas efek samping karena mengandung bahan2 alami pilihan. Nes V menjaadikan wanita lebih percaya diri dan berkharisma. Terbukti dapat menambah kehangatan rumah tangga yang bahagia. Khasiat Nes V - Memulihkan elastisitas organ intim kewanitaan - Menghilangkan gatal-gatal, keputihan serta bau kurang sedap - Mencerahkan kulit wajah - Menstabilkan PH asam dan mengurangi cairan berlebihan (menjaga kelembaban) - Memperkuat daya cengkram/kemutan - Merawat rahim dan membersihkan (selepas bersalin/haid) - Mencegah kanker serviks dan kanker payudara Perhatian!! Tidak dianjurkan diminum oleh wanita hamil atau sedang menstruasi. Info produk & bisnis: vero (distributor resmi ) wa:081381608168 atau klik link dibawah ini: bit.ly/Vero_Ve Instagram @verho19_ve Facebook : Vero Ve No POM : 209367110820

#penghilangkeputihan #perawatanmissV #nesv #sabunmanjakani #perawatanorganintim #nesvasli #pembasmikeputihan #sabunpenghilangkeputihan #nesvoriginal #jualnesv #jualnesvori #produkhwi #hwiindonesia #hwi #hwiproduct #hwindo #hwijakarta #nesv #nesvmurah #nesvoriginal #nesvoriginal #wmp #wmporiginal #wmpasli #wmpnature #wmpori #mrpro #mrpromurah #mrproasli #mrprohwi #mrproori
favorite Likes
Nes-v adalah Ramuan Herbal Alami Khusus Wanita dan minuman modern wanita masa kini. Nes-V merupakan minuman khusus bagi wanita modern berbahan dasar madu yang berkhasiat untuk menjaga kesehatan organ reproduksi wanita, kecantikan dan kebugaran, Di formulasikan secara khusus dgn menggunakan bahan2 alami seperi : manjakani, sirih, rumput fatimah, akar serapat, serai, kunyit putih dan ekstrak akar delima. Nes V mengandung Vit A dan C, kalsium, protein serta astringent yang berguna untuk menghilangkan bakteri penyebab keputihan, serta penambah kerapatan. Nes V aman diminum dan bebas efek samping karena mengandung bahan2 alami pilihan. Nes V menjaadikan wanita lebih percaya diri dan berkharisma. Terbukti dapat menambah kehangatan rumah tangga yang bahagia. Khasiat Nes V - Memulihkan elastisitas organ intim kewanitaan - Menghilangkan gatal-gatal, keputihan serta bau kurang sedap - Mencerahkan kulit wajah - Menstabilkan PH asam dan mengurangi cairan berlebihan (menjaga kelembaban) - Memperkuat daya cengkram/kemutan - Merawat rahim dan membersihkan (selepas bersalin/haid) - Mencegah kanker serviks dan kanker payudara Perhatian!! Tidak dianjurkan diminum oleh wanita hamil atau sedang menstruasi. . . Reseller Welcome😘😘😘 NB: FREE konsultasi SEBELUM MEMBELI😍😍😍 ===================== . . . No POM : 209367110820

#penghilangkeputihan #perawatanmissV #nesv #sabunmanjakani #perawatanorganintim #nesvasli #pembasmikeputihan #sabunpenghilangkeputihan #nesvoriginal #jualnesv #jualnesvori #produkhwi #hwiindonesia #hwi #hwiproduct #hwindo #hwijakarta #nesv #nesvmurah #nesvoriginal #nesvoriginal #wmp #wmporiginal #wmpasli #wmpnature #wmpori #mrpro #mrpromurah #mrproasli #mrprohwi #mrproori
favorite Likes
Orang dulu-dulu menggunakan manjakani untuk cucian bahagian sulit/intim. Agen antiseptik, mengesatkan bahagian sulit boleh mengetatkan Kini sudah diformulasi berbentuk sabun iaitu sabun manjakani dan sabun resdung/jerawat (Sri Sari Herb) tak perlu bersusah payah mencari bahan utk menyediakannya.. Mudahkan!!

#manjakani #sabunmanjakani #bahagianintim #sabunresdung #sabunjerawat #kakzue_confinementcare #pakejberpantang #rawatankewanitaan #pakejibuberpantang #pantangbaikbaik #bandarsaujanaputra #mahsauniversitybandarsaujanaputra #bspskypark #bspvillage #bsp21 #bspsp6 #putrahieghts #shahalam #subangjaya #usj #putrajaya #cyberjaya #saujanaklia #bandarseneria #kotawarisan #bandarnusaputra #rimbayu #kggajah #hutanmelintang
favorite Likes
Belanja gak ribet lewat shopee aja Cek toko kami di DIYANGALLERY ya... DIJAMIN ASLI Follow @majakanza.distributor

#likeforlikes #followersaktif #bundacantik #duniaperempuan #hijrah #hijrahku #wanitamuslimah #yukhijrah #pelangsingaman #sabunmanjakani #healthy #manjakani #majakanza #majakani #keputihan #obatkeputihan #kanza
favorite Likes
💄Autumnz Baby Food Processor 💄 . . is an essential kitchen appliance for today's busy parents, offering a quick and efficient way to prepare and cook healthy, tasty and nutritious meals not just for the baby, but for the whole family. Parents can prepare nutritious and delicious meals in minutes with Autumnz Baby Food Processor. . . Features: ➡Practical - Versatile 2-in1 appliance that steams and blends food, preserving the natural nutrients to create healthy and tasty dishes ➡Easy to use - one dial controls all functions making it simple to use ➡Ideal for all food types - suitable for fruits, vegetables, meat, poultry, fish, etc ➡Value for money - help parents give their children nutritious homemade meals while offering savings of time and money on meal preparation ➡Durable & safe - comes with BPA Free Tritan™ Processing Bowl . . . Where to buy? ✨✨ . . Belian secara walk in : MOM'S HOUSE BABY SHOP @momshouse.sungaibuloh Alamat : F-1-44, Jalan SP 11/3, Seri Pristana, 47000 Sungai Buloh, Selangor. (SEBELAH KEDAI MAKAN WEST MY PLATE) . . Waktu Operasi Bulan Ramadhan : 10am - 6pm . . Whatsapp 018-3568681 (Kak Rina). Postage ke Seluruh Malaysia . .

#kedaibarangbaby #barangbabymurah #kedaibabysungaibuloh #sungaibuloh #kedaibarangbaby #barangbabymurah #kedaibabysungaibuloh #sungaibuloh #solidfood #sabunmanjakani #shahalam #tilambaby #nursingbramurah #setberpantang #setbersalin #bajubaby #setpantang #bedungbaby #susuibumeriah #newbornbaby #maternitypillow #makmakmenyusu #minyakkelapadara #bengkungmoden #tambahsusu #tilamkekabu #settilambaby #bengkungibu #bantalibu #autumnzmurah #kedaibaby #kedaibayi #foodprocessor #babyfoodrecipes
favorite Likes
💄Autumnz Baby Food Processor 💄 . . is an essential kitchen appliance for today's busy parents, offering a quick and efficient way to prepare and cook healthy, tasty and nutritious meals not just for the baby, but for the whole family. Parents can prepare nutritious and delicious meals in minutes with Autumnz Baby Food Processor. . . Features: ➡Practical - Versatile 2-in1 appliance that steams and blends food, preserving the natural nutrients to create healthy and tasty dishes ➡Easy to use - one dial controls all functions making it simple to use ➡Ideal for all food types - suitable for fruits, vegetables, meat, poultry, fish, etc ➡Value for money - help parents give their children nutritious homemade meals while offering savings of time and money on meal preparation ➡Durable & safe - comes with BPA Free Tritan™ Processing Bowl . . . Where to buy? ✨✨ . . Belian secara walk in : MOM'S HOUSE BABY SHOP @momshouse.sungaibuloh Alamat : F-1-44, Jalan SP 11/3, Seri Pristana, 47000 Sungai Buloh, Selangor. (SEBELAH KEDAI MAKAN WEST MY PLATE) . . Waktu Operasi Bulan Ramadhan : 10am - 6pm . . Whatsapp 018-3568681 (Kak Rina). Postage ke Seluruh Malaysia . .

#kedaibarangbaby #barangbabymurah #kedaibabysungaibuloh #sungaibuloh #kedaibarangbaby #barangbabymurah #kedaibabysungaibuloh #sungaibuloh #solidfood #sabunmanjakani #shahalam #tilambaby #nursingbramurah #setberpantang #setbersalin #bajubaby #setpantang #bedungbaby #susuibumeriah #newbornbaby #maternitypillow #makmakmenyusu #minyakkelapadara #bengkungmoden #tambahsusu #tilamkekabu #settilambaby #bengkungibu #bantalibu #autumnzmurah #kedaibaby #kedaibayi #foodprocessor #babyfood
favorite Likes
💕Pureen Stretch Mark Lotion with TRIPLE ACTION FORMULA helps prevent and reduce stretch marks. 💕 . Features: . ☘️TRIPLE ACTION FORMULA that contains: - Cocoa Butter, Shea Butter, Olive Oil and Rose Hip Seed Oil to moisturize skin ☘️Collagen and Sodium Hyaluronate to strengthen skin and enhance its elasticity. ☘️Vitamin E to give antioxidant protection. ☘️Paraben-Free - Gentle on skin . 1) Pembelian secara walk in: MOM'S HOUSE BABY SHOP @momshouse.sungaibuloh Alamat : F-1-44, Jalan SP 11/3, Seri Pristana, 47000 Sungai Buloh, Selangor. (SEBELAH KEDAI MAKAN WEST MY PLATE) . Waktu Operasi di Bulan Ramadan (Dibuka Setiap Hari) 10am - 6pm . (2) Pembelian secara online: Whatsapp 018-3568681 (Kak Rina) Postage ke Seluruh Malaysia . . (3) Pembelian pantas di website: www.hnsbaby.com . .

#kedaibarangbaby #barangbabymurah #kedaibabysungaibuloh #sungaibuloh #bajubaby #shahalam #breastpumpmurah #setberpantang #setbersalin #setpantang #tilambaby #newbornbaby #botolsusu #makmakmenyusu #bengkungibu #tilambaby #pregnancypillow #tilamkekabu #barutbaby #sabunmanjakani #bengkungibu #barangpantang #kedaibayi #herbamandian #bengkungmoden #tungkuibu #lotion #pureen #strechmark
favorite Likes
💕Pureen Stretch Mark Lotion with TRIPLE ACTION FORMULA helps prevent and reduce stretch marks. 💕 . Features: . ☘️TRIPLE ACTION FORMULA that contains: - Cocoa Butter, Shea Butter, Olive Oil and Rose Hip Seed Oil to moisturize skin ☘️Collagen and Sodium Hyaluronate to strengthen skin and enhance its elasticity. ☘️Vitamin E to give antioxidant protection. ☘️Paraben-Free - Gentle on skin . 1) Pembelian secara walk in: MOM'S HOUSE BABY SHOP @momshouse.sungaibuloh Alamat : F-1-44, Jalan SP 11/3, Seri Pristana, 47000 Sungai Buloh, Selangor. (SEBELAH KEDAI MAKAN WEST MY PLATE) . Waktu Operasi di Bulan Ramadan (Dibuka Setiap Hari) 10am - 6pm . (2) Pembelian secara online: Whatsapp 018-3568681 (Kak Rina) Postage ke Seluruh Malaysia . . (3) Pembelian pantas di website: www.hnsbaby.com . .

#kedaibarangbaby #barangbabymurah #kedaibabysungaibuloh #sungaibuloh #bajubaby #shahalam #breastpumpmurah #setberpantang #setbersalin #setpantang #tilambaby #newbornbaby #botolsusu #makmakmenyusu #bengkungibu #tilambaby #pregnancypillow #tilamkekabu #barutbaby #sabunmanjakani #bengkungibu #barangpantang #kedaibayi #herbamandian #bengkungmoden #tungkuibu #lotion #pureen #strechmark
favorite Likes
Orang dulu-dulu menggunakan manjakani untuk cucian bahagian sulit/intim. Agen antiseptik, mengesatkan bahagian sulit boleh mengetatkan Kini sudah diformulasi berbentuk sabun iaitu sabun manjakani (Sri Sari Herb) tak perlu lg ibu-ibu nak merendam semalam.. Mudahkan!!

#manjakani #sabunmanjakani #bahagianintim #kakzue_confinementcare #pakejberpantang #rawatankewanitaan #pakejibuberpantang #pantangbaikbaik #bandarsaujanaputra #mahsauniversitybandarsaujanaputra #bspskypark #bspvillage #bsp21 #bspsp6 #putrahieghts #shahalam #subangjaya #usj #putrajaya #cyberjaya #saujanaklia #bandarseneria #kotawarisan #bandarnusaputra #rimbayu #kggajah #hutanmelintang
favorite Likes
🌛 BABY CARE KIT 🌛 . . Set baby care yang memudahkan ibu ibu. Satu set lengkap untuk penjagaan baby 😊 . Item Including: 🌊 Baby Scissors 🌊 Nail Clippers 🌊 Tweezers 🌊 Nasal Aspirator 🌊 Dropper Medicine Feeder 🌊 Electronic Clinical Thermometer 🌊 Comb 🌊 Brush . 1) Pembelian secara walk in: MOM'S HOUSE BABY SHOP @momshouse.sungaibuloh Alamat : F-1-44, Jalan SP 11/3, Seri Pristana, 47000 Sungai Buloh, Selangor. (SEBELAH KEDAI MAKAN WEST MY PLATE) . Waktu Operasi di Bulan Ramadan (Dibuka Setiap Hari) 10am - 6pm . (2) Pembelian secara online: Whatsapp 018-3568681 (Kak Rina) Postage ke Seluruh Malaysia . . (3) Pembelian pantas di website: www.hnsbaby.com . .

#kedaibarangbaby #barangbabymurah #kedaibabysungaibuloh #sungaibuloh #bajubaby #shahalam #breastpumpmurah #setberpantang #setbersalin #setpantang #tilambaby #newbornbaby #botolsusu #makmakmenyusu #bengkungibu #tilambaby #pregnancypillow #tilamkekabu #barutbaby #sabunmanjakani #bengkungibu #barangpantang #kedaibayi #herbamandian #bengkungmoden #tungkuibu #pilis #param #babycarekit
favorite Likes
🌛 BABY CARE KIT 🌛 . . Set baby care yang memudahkan ibu ibu. Satu set lengkap untuk penjagaan baby 😊 . Item Including: 🌊 Baby Scissors 🌊 Nail Clippers 🌊 Tweezers 🌊 Nasal Aspirator 🌊 Dropper Medicine Feeder 🌊 Electronic Clinical Thermometer 🌊 Comb 🌊 Brush . 1) Pembelian secara walk in: MOM'S HOUSE BABY SHOP @momshouse.sungaibuloh Alamat : F-1-44, Jalan SP 11/3, Seri Pristana, 47000 Sungai Buloh, Selangor. (SEBELAH KEDAI MAKAN WEST MY PLATE) . Waktu Operasi di Bulan Ramadan (Dibuka Setiap Hari) 10am - 6pm . (2) Pembelian secara online: Whatsapp 018-3568681 (Kak Rina) Postage ke Seluruh Malaysia . . (3) Pembelian pantas di website: www.hnsbaby.com . .

#kedaibarangbaby #barangbabymurah #kedaibabysungaibuloh #sungaibuloh #bajubaby #shahalam #breastpumpmurah #setberpantang #setbersalin #setpantang #tilambaby #newbornbaby #botolsusu #makmakmenyusu #bengkungibu #tilambaby #pregnancypillow #tilamkekabu #barutbaby #sabunmanjakani #bengkungibu #barangpantang #kedaibayi #herbamandian #bengkungmoden #tungkuibu #pilis #param #babycarekit
favorite Likes
SABUN MANJAKANI SUSUK MANJA 🌹FUNGSI ISTIMEWA SABUN MANJAKANI SUSUK MANJA🌹 🌹Mengetatkan dan Merapatkan Miss v 🌹Mengatasi Masalah Miss V Longgar 🌹Mengeringkan Keputihan 🌹Menghilangkan Bau Yang Kurang Menyenangkan 🌹Memulihkan luka Jahitan selepas Bersalin. 🌹Menguatkan kemutan 🌹Mengubati Buasir 🌹Menegangkan payudara dan punggung 🌹Menghilangkan daki di celah peha dan ketiak 🌹Boleh Merawat dan mengecutkan jerawat di badan dan diwajah.. www.wasap.my/60172125769

#noriznordin #imperonoriznordin #agentwanted #dropshipwanted #onlineshopping #bazar #niaga #sabunmanjakani
favorite Likes
Good news buat kesayangan Kak Rina ❤️ . Kak Rina sedang mengadakan RIANG RIA RAYA SALE sehingga 4 Jun 2019. Diskaun bermula daripada 5% sehingga 60% untuk hampir kesemua item di kedai Kak Rina 💕 . Jadi jangan lepaskan peluang untuk singgah di kedai Kak Rina iaitu Mom's House Babyshop Sungai Buloh yang dibuka daripada pukul 10 pagi sehingga 6 petang 😍 . . Boleh whatsapp Kak Rina untuk full details ➡️ 018-3568681 . . Ini details kedai kami : MOM'S HOUSE BABY SHOP @momshouse.sungaibuloh Alamat : F-1-44, Jalan SP 11/3, Seri Pristana, 47000 Sungai Buloh, Selangor. (SEBELAH KEDAI MAKAN WEST MY PLATE) . . Waktu Operasi : 10am - 6pm (buka setiap hari) www.hnsbaby.com . .

#rompersbabymurah #coolerbagmurah #settilambaby #setpantang #settilamkekabu #bengkungmoden #kedaibarangbaby #barangbabymurah #kedaibabysungaibuloh #sungaibuloh #bedungbaby #bengkungibu #shahalam #setberpantang #maternitypants #minyakkelapadara #sabunmanjakani #breastpumpmurah #barutbaby #nursingpillow #tilambaby #setbersalin #pregnancypillow #nursingbramurah #breastpumpmalaysia #maternitypanties #tungkubaby #bengkungmoden
favorite Likes
Good news buat kesayangan Kak Rina ❤️ . Kak Rina sedang mengadakan RIANG RIA RAYA SALE sehingga 4 Jun 2019. Diskaun bermula daripada 5% sehingga 60% untuk hampir kesemua item di kedai Kak Rina 💕 . Jadi jangan lepaskan peluang untuk singgah di kedai Kak Rina iaitu Mom's House Babyshop Sungai Buloh yang dibuka daripada pukul 10 pagi sehingga 6 petang 😍 . . Boleh whatsapp Kak Rina untuk full details ➡️ 018-3568681 . . Ini details kedai kami : MOM'S HOUSE BABY SHOP @momshouse.sungaibuloh Alamat : F-1-44, Jalan SP 11/3, Seri Pristana, 47000 Sungai Buloh, Selangor. (SEBELAH KEDAI MAKAN WEST MY PLATE) . . Waktu Operasi : 10am - 6pm (buka setiap hari) www.hnsbaby.com . .

#rompersbabymurah #coolerbagmurah #settilambaby #setpantang #settilamkekabu #bengkungmoden #kedaibarangbaby #barangbabymurah #kedaibabysungaibuloh #sungaibuloh #bedungbaby #bengkungibu #shahalam #setberpantang #maternitypants #minyakkelapadara #sabunmanjakani #breastpumpmurah #barutbaby #nursingpillow #tilambaby #setbersalin #pregnancypillow #nursingbramurah #breastpumpmalaysia #maternitypanties #tungkubaby #bengkungmoden
favorite Likes
NesV HERBAL HWI Bermanfaat untuk mengobati masalah👇 •NesV membersihkan semua sisah2 darah kotor yg ada di tubuh kita saat abis lahiran •NesV menghindarkan kita dari kanker serviks •Mengencangkan payudara •Mengencangkan otot miss V •Mengencangkan kulit wajah •Merapatkan Mis V pasca Melahirkan •Mencegah kanker payudara •Mengatasi bau yg tdk sedap dan gatal •Mengatasai Radang Rahim •Mengatasi Kista dan Myom •Mengatasi nyeri saat PMS •Melancarkan Haid •Bau mulutpun akan hilang + Suami Anti selingkuh + Suami betah dikamar + Ngasih duit mulus Bukan ecek-ecekan.. Nes-v adalah Ramuan Herbal Alami Khusus Wanita dan minuman modern wanita masa kini. Nes-V merupakan minuman khusus bagi wanita modern berbahan dasar madu yang berkhasiat untuk menjaga kesehatan organ reproduksi wanita, kecantikan dan kebugaran, Di formulasikan secara khusus dgn menggunakan bahan2 alami seperi : manjakani, sirih, rumput fatimah, akar serapat, serai, kunyit putih dan ekstrak akar delima. Nes V mengandung Vit A dan C, kalsium, protein serta astringent yang berguna untuk menghilangkan bakteri penyebab keputihan, serta penambah kerapatan. Nes V aman diminum dan bebas efek samping karena mengandung bahan2 alami pilihan. Nes V menjaadikan wanita lebih percaya diri dan berkharisma. Terbukti dapat menambah kehangatan rumah tangga yang bahagia. Khasiat Nes V - Memulihkan elastisitas organ intim kewanitaan - Menghilangkan gatal-gatal, keputihan serta bau kurang sedap - Mencerahkan kulit wajah - Menstabilkan PH asam dan mengurangi cairan berlebihan (menjaga kelembaban) - Memperkuat daya cengkram/kemutan - Merawat rahim dan membersihkan (selepas bersalin/haid) - Mencegah kanker serviks dan kanker payudara Perhatian!! Tidak dianjurkan diminum oleh wanita hamil atau sedang menstruasi. Yukk ahh di pesan ... •••Order hub 0813-80221802

#penghilangkeputihan #perawatanmissV #nesv #sabunmanjakani #perawatanorganintim #nesvasli #pembasmikeputihan #sabunpenghilangkeputihan #nesvoriginal #jualnesv #jualnesvori #produkhwi #hwiindonesia #hwi #hwiproduct #hwindo #hwijakarta #nesv #nesvmurah #nesvoriginal #nesvoriginal #wmp #wmporiginal #wmpasli #wmpnature #wmpori #mrpro #mrpromurah #mrproasli #mrprohwi #mrproori #nesv #nesv
favorite Likes
Majakanza pil Majakani adalah ramuan turun temurun dari keluarga owner yang terkenal, bermanfaat untuk mengatasi semua masalah organ kewanitaan seperti: 1. Merapatkan Miss V 2. Keputihan 3. Membantu program hamil bagi yang susah hamil 4. Mengatasi miom dan kista 5. Serta masalah organ kewanitaan lainnya 6. BERSERTIFIKAT HALAL DAN AMAN BPOM Mau sehat dan di sayang suami, kami selalu punya solusi: Wa : 0821121010671

#manjakanza #sabunmanjakani #missvsehat #productkewanitaan #sabunjerawat #manjakani #productkecantikan #sabunjerawat #sabunkewanitaan #sabunbarmanjakani #obatdietalami #asybikanzaslim #obatlangsing #obatkurus #manjakani
favorite Likes
Majakanza pil Majakani adalah ramuan turun temurun dari keluarga owner yang terkenal, bermanfaat untuk mengatasi semua masalah organ kewanitaan seperti: 1. Merapatkan Miss V 2. Keputihan 3. Membantu program hamil bagi yang susah hamil 4. Mengatasi miom dan kista 5. Serta masalah organ kewanitaan lainnya 6. BERSERTIFIKAT HALAL DAN AMAN BPOM Mau sehat dan di sayang suami, kami selalu punya solusi: Wa : 0821121010671

#manjakanza #sabunmanjakani #missvsehat #productkewanitaan #sabunjerawat #manjakani #productkecantikan #sabunjerawat #sabunkewanitaan #sabunbarmanjakani #obatdietalami #asybikanzaslim #obatlangsing #obatkurus #manjakani
favorite Likes
Majakanza pil Majakani adalah ramuan turun temurun dari keluarga owner yang terkenal, bermanfaat untuk mengatasi semua masalah organ kewanitaan seperti: 1. Merapatkan Miss V 2. Keputihan 3. Membantu program hamil bagi yang susah hamil 4. Mengatasi miom dan kista 5. Serta masalah organ kewanitaan lainnya Mau sehat dan di sayang suami, kami selalu punya solusi: Wa : 0821121010671

#manjakanza #sabunmanjakani #missvsehat #productkewanitaan #sabunjerawat #manjakani #productkecantikan #sabunjerawat #sabunkewanitaan #sabunbarmanjakani #obatdietalami #asybikanzaslim #obatlangsing #obatkurus #manjakani
favorite Likes
[SERIMAMA SCRUB IBU BERSALIN] . FUNGSI SCRUB/LULUR 1- Membuang sel kulit mati 2. Mencerahkan kulit 3. Merilekskan Otot yang Kaku 4. Menjadikan badan lebih selesa dan Tenang 5. Menegangkan Kulit 6. Memutihkan Kulit 7. Membuat Kulit lebih Lembut ======================= DI MANA NAK DAPATKAN & HOW TO CONTACT ======================= . Boleh datang terus ke : MOM'S HOUSE BABYSHOP SG MERAB PUTRAJAYA : LOT 14211, JALAN AYER HITAM SG. MERAB LUAR, 43650 BANDAR BARU BANGI, SELANGOR Open Daily : 10am.to 9pm (BERDEKATAN MAKTAB PERGURUAN ISLAM & PETRONAS SUNGAI MERAB) Klik di bawah untuk direction: https://goo.gl/maps/L4kzAvsb48E2 Facebook : Mom's House Sg. Merab Putrajaya Instagram : https://www.instagram.com/momshouse.sgmerab.putrajaya/ Atau boleh beli online di : 📱01110822363 (whatsapp dan call ) atau 📱0195410885 (whatsapp dan call ) Kami pos ke seluruh Malaysia

#kedaibarangbaby #barutbaby #sabunmanjakani #barangpantang #kedaibayi #bengkungmoden #ibuberpantang #bedungbaby #bengkungmoden #bengkungbersalin #bayi #bayilucu #bandarbarubangi #kajang #putrajaya #serdang #serimamasetbersalin #serimama .
favorite Likes
🍀 [ SET BERPANTANG KEKWA ] 🍀 . Mesti mommies bertugus lumus cari barang pantang yang berkualiti tapi harga berpatutan? ❣️ . No worries kerana kak rina sediakan pelbagai set pantang khas untuk kesayangan-kesayangan Kak Rina 💞 . WARNING: jangan terkejut dengan harga berpatutan tetapi pelbagai barang dalam setiap set berpantang kak rina😉 . Akhirnya jumpa juga set berpantang yang takkan pokai kan encik asben 😂 . . Yang bestnya, barang2 dlm set ni bukannya sikit. Ada 9 item yg akan dpt termasuk complete set mandian berpantang. . . Sekarang ni bukan senang nk cari set pantang dengan harga yang berpatutan. Kalau ada yang murah pun, gerenti barang dpt sikit sangat. . . 💞SELAMAT BERPANTANG MOMMIES 💞 -------------------------------------------- 9 keperluan berpantang yang ada dalam pakej Kekwa: . 🍀 Daun Mandian Herba Tradisional 🍀 Daun Haruman Intim Wanita 🍀 Sabun Manjakani 🍀 Sabun Terapi Ibu Bersalin 🍀 Scrub Ibu Bersalin 🍀 Minyak Terapi Ibu Bersalin 🍀 Sapuan Herba pilis 🍀 Jus pantang 🍀 Teh Herba --------------------------------------------- . . Haa boleh tahan banyak kan barang dlm pakej ni. Yang paling best, kita dpt jimat sebanyak RM49 kalau amik set berbanding amik satu satu. . . MANA NAK DAPAT PEMBELIAN MACAM NI 😱😵 . . ======================== KAMI KAT MANA? CAMANA NAK BELI ONLINE? ======================== . (1) Pembelian secara walk in : MOM'S HOUSE BABY SHOP @momshouse.sungaibuloh Alamat : F-1-44, Jalan SP 11/3, Seri Pristana, 47000 Sungai Buloh, Selangor. . Waktu Operasi di Bulan Ramadhan : 10 pagi - 6 petang (BUKA SETIAP HARI) . . (2) Pembelian secara online : Whatsapp 018-3568681 (Kak Rina). Postage ke Seluruh Malaysia . (3) Pembelian pantas di website: www.hnsbaby.com (link in bio) .

#kedaibarangbaby #serimama #kedaibabysungaibuloh #sungaibuloh #bajubaby #shahalam #breastpumpmurah #setberpantang #setbersalin #setpantang #tilambaby #tungkuibu #daunmandian #makmakmenyusu #bengkungibu #tilambaby #pregnancypillow #tilamkekabu #barutbaby #sabunmanjakani #bengkungibu #barangpantang #kedaibayi #tangas #bengkungmoden #ibuberpantang #pilis #param #bedungbaby #minyakkelapadara #bengkungmoden #bengkungbersalin #tungkubaby
favorite Likes
🍀 [ SET BERPANTANG KEKWA ] 🍀 . Mesti mommies bertugus lumus cari barang pantang yang berkualiti tapi harga berpatutan? ❣️ . No worries kerana kak rina sediakan pelbagai set pantang khas untuk kesayangan-kesayangan Kak Rina 💞 . WARNING: jangan terkejut dengan harga berpatutan tetapi pelbagai barang dalam setiap set berpantang kak rina😉 . Akhirnya jumpa juga set berpantang yang takkan pokai kan encik asben 😂 . . Yang bestnya, barang2 dlm set ni bukannya sikit. Ada 9 item yg akan dpt termasuk complete set mandian berpantang. . . Sekarang ni bukan senang nk cari set pantang dengan harga yang berpatutan. Kalau ada yang murah pun, gerenti barang dpt sikit sangat. . . 💞SELAMAT BERPANTANG MOMMIES 💞 -------------------------------------------- 9 keperluan berpantang yang ada dalam pakej Kekwa: . 🍀 Daun Mandian Herba Tradisional 🍀 Daun Haruman Intim Wanita 🍀 Sabun Manjakani 🍀 Sabun Terapi Ibu Bersalin 🍀 Scrub Ibu Bersalin 🍀 Minyak Terapi Ibu Bersalin 🍀 Sapuan Herba pilis 🍀 Jus pantang 🍀 Teh Herba --------------------------------------------- . . Haa boleh tahan banyak kan barang dlm pakej ni. Yang paling best, kita dpt jimat sebanyak RM49 kalau amik set berbanding amik satu satu. . . MANA NAK DAPAT PEMBELIAN MACAM NI 😱😵 . . ======================== KAMI KAT MANA? CAMANA NAK BELI ONLINE? ======================== . (1) Pembelian secara walk in : MOM'S HOUSE BABY SHOP @momshouse.sungaibuloh Alamat : F-1-44, Jalan SP 11/3, Seri Pristana, 47000 Sungai Buloh, Selangor. . Waktu Operasi di Bulan Ramadhan : 10 pagi - 6 petang (BUKA SETIAP HARI) . . (2) Pembelian secara online : Whatsapp 018-3568681 (Kak Rina). Postage ke Seluruh Malaysia . (3) Pembelian pantas di website: www.hnsbaby.com (link in bio) .

#kedaibarangbaby #serimama #kedaibabysungaibuloh #sungaibuloh #bajubaby #shahalam #breastpumpmurah #setberpantang #setbersalin #setpantang #tilambaby #tungkuibu #daunmandian #makmakmenyusu #bengkungibu #tilambaby #pregnancypillow #tilamkekabu #barutbaby #sabunmanjakani #bengkungibu #barangpantang #kedaibayi #tangas #bengkungmoden #ibuberpantang #pilis #param #bedungbaby #minyakkelapadara #bengkungmoden #bengkungbersalin #tungkubaby
Popular Tags © 2018