Popular Tags and Popular Profiles
iccceventwedding Photos and Tags #iccceventwedding Hastag Tags | Trend Topic
We have moved the instagram page to the web for you.

Popular #iccceventwedding Photos media

favorite Likes
Hai Puasa ke tu ni abang kencana nak belanja salah satu pilihan dessert kami, terliur ke tu? Ha kene ingat puasa ni. . . Abang nak bagitahu ni,pilihan dessert juga sangat penting dalam sesebuah majlis tau,jangan sampai orang rasa muak Sebab terlalu banyak food yang berat-berat dalam setiap menu. Kan kita nak beri yang terbaik buat semua tetamu. . . ============================ Insta : @kencanaevent Fb : Kencanaevent Whatsapp: 0133838807 . . .

#glamhall #mercumustaphakamal #iccc #iccceventwedding #dewansriendon #GlasshouseAtSeputih #weddingsatglasshouseseputeh #glasshouseatseputih #marinaputrajaya #forestvalleyhall #indorgardenwedding #weedingplanner #wedding #weddingdecor #weddingstyling #gettingmarried #melaywedding #instawedding #instaklwedding #weddinglights #weddingflowers #weddingideas #flowers #weddinggols #floraldesigns #BERBUKA?ingatkencana.
favorite Likes
Hai Puasa ke tu ni abang kencana nak belanja salah satu pilihan dessert kami, terliur ke tu? Ha kene ingat puasa ni. . . Abang nak bagitahu ni,pilihan dessert juga sangat penting dalam sesebuah majlis tau,jangan sampai orang rasa muak Sebab terlalu banyak food yang berat-berat dalam setiap menu. Kan kita nak beri yang terbaik buat semua tetamu. . . ============================ Insta : @kencanaevent Fb : Kencanaevent Whatsapp: 0133838807 . . .

#glamhall #mercumustaphakamal #iccc #iccceventwedding #dewansriendon #GlasshouseAtSeputih #weddingsatglasshouseseputeh #glasshouseatseputih #marinaputrajaya #forestvalleyhall #indorgardenwedding #weedingplanner #wedding #weddingdecor #weddingstyling #gettingmarried #melaywedding #instawedding #instaklwedding #weddinglights #weddingflowers #weddingideas #flowers #weddinggols #floraldesigns #BERBUKA?ingatkencana.
favorite Likes
“When im with you,i feel safe from the things that hurt me inside” . ————————————————— YOUR MARRIAGE IS IMPORTANT TO US TO CELEBRATE YOUR HAPPINESS. . WAedding planner : @sanggulevent Food : @kencanaevent Venue : @glamhall Make up : @leenzakaria Wedding Photographer : @qalbugraphy Please call of inquiry: Aida : 013-3833307 ============================ Email : [email protected] Insta : @sanggulevent @kencanaevent Fb : Sanggulevent Official . . .

#glamhall #mercumustaphakamal #iccc #iccceventwedding #dewansriendon #GlasshouseAtSeputih #weddingsatglasshouseseputeh #glasshouseatseputih #marinaputrajaya #forestvalleyhall #indorgardenwedding #weedingplanner #wedding #weddingdecor #weddingstyling #gettingmarried #melaywedding #instawedding #instaklwedding #weddinglights #weddingflowers #weddingideas #flowers #weddinggols #floraldesigns
favorite Likes
“When im with you,i feel safe from the things that hurt me inside” . ————————————————— YOUR MARRIAGE IS IMPORTANT TO US TO CELEBRATE YOUR HAPPINESS. . WAedding planner : @sanggulevent Food : @kencanaevent Venue : @glamhall Make up : @leenzakaria Wedding Photographer : @qalbugraphy Please call of inquiry: Aida : 013-3833307 ============================ Email : [email protected] Insta : @sanggulevent @kencanaevent Fb : Sanggulevent Official . . .

#glamhall #mercumustaphakamal #iccc #iccceventwedding #dewansriendon #GlasshouseAtSeputih #weddingsatglasshouseseputeh #glasshouseatseputih #marinaputrajaya #forestvalleyhall #indorgardenwedding #weedingplanner #wedding #weddingdecor #weddingstyling #gettingmarried #melaywedding #instawedding #instaklwedding #weddinglights #weddingflowers #weddingideas #flowers #weddinggols #floraldesigns
favorite Likes
“When im with you,i feel safe from the things that hurt me inside” . ————————————————— YOUR MARRIAGE IS IMPORTANT TO US TO CELEBRATE YOUR HAPPINESS. . WAedding planner : @sanggulevent Food : @kencanaevent Venue : @glamhall Make up : @leenzakaria Wedding Photographer : @qalbugraphy Please call of inquiry: Aida : 013-3833307 ============================ Email : [email protected] Insta : @sanggulevent @kencanaevent Fb : Sanggulevent Official . . .

#glamhall #mercumustaphakamal #iccc #iccceventwedding #dewansriendon #GlasshouseAtSeputih #weddingsatglasshouseseputeh #glasshouseatseputih #marinaputrajaya #forestvalleyhall #indorgardenwedding #weedingplanner #wedding #weddingdecor #weddingstyling #gettingmarried #melaywedding #instawedding #instaklwedding #weddinglights #weddingflowers #weddingideas #flowers #weddinggols #floraldesigns
favorite Likes
SANGGUL EVENT RAMADHAN. . Jom kita terjah,dan ketahui sendiri apa kata pelanggan Sanggul Event sendiri.Bila kita terjah ni baru kita tahu kan Apakah sebenarnyaa tanggapan mereka selepas beberapa tahun bersama Sanggul Event. . . Untuk pengetahuan Anda @sharifah_sakinah sendiri telah bersama kami selama 4 tahun,jom kita dengar sendiri apa kata @sharifah_sakinah . (Full video di IGTV sanggul event) . So siapakah yang akan di terjah seterusnya? . . video by: @miezipro ============================ Email : [email protected] Insta : @sanggulevent @kencanaevent Fb : Sanggulevent Official . . .

#glamhall #mercumustaphakamal #iccc #iccceventwedding #dewansriendon #GlasshouseAtSeputih #weddingsatglasshouseseputeh #glasshouseatseputih #marinaputrajaya #forestvalleyhall #indorgardenwedding #weedingplanner #wedding #weddingdecor #weddingstyling #gettingmarried #melaywedding #instawedding #instaklwedding #weddinglights #weddingflowers #weddingideas #flowers #weddinggols #floraldesigns
favorite Likes
Dah ready nak berbuka ke tu? Abang kencana belanja gambar di rumah Dato Zety kelmarin. . . Selama 2 minggu berturut-turut di rumah Dato Zety dan juga bersama anak-anak yatim disini. . . . ============================ Insta : @kencanaevent Fb : Kencanaevent Whatsapp: 0133838807 . . .

#glamhall #mercumustaphakamal #iccc #iccceventwedding #dewansriendon #GlasshouseAtSeputih #weddingsatglasshouseseputeh #glasshouseatseputih #marinaputrajaya #forestvalleyhall #indorgardenwedding #weedingplanner #wedding #weddingdecor #weddingstyling #gettingmarried #melaywedding #instawedding #instaklwedding #weddinglights #weddingflowers #weddingideas #flowers #weddinggols #floraldesigns #BERBUKA?ingatkencana.
favorite Likes
Dah ready nak berbuka ke tu? Abang kencana belanja gambar di rumah Dato Zety kelmarin. . . Selama 2 minggu berturut-turut di rumah Dato Zety dan juga bersama anak-anak yatim disini. . . . ============================ Insta : @kencanaevent Fb : Kencanaevent Whatsapp: 0133838807 . . .

#glamhall #mercumustaphakamal #iccc #iccceventwedding #dewansriendon #GlasshouseAtSeputih #weddingsatglasshouseseputeh #glasshouseatseputih #marinaputrajaya #forestvalleyhall #indorgardenwedding #weedingplanner #wedding #weddingdecor #weddingstyling #gettingmarried #melaywedding #instawedding #instaklwedding #weddinglights #weddingflowers #weddingideas #flowers #weddinggols #floraldesigns #BERBUKA?ingatkencana.
favorite Likes
Dah ready nak berbuka ke tu? Abang kencana belanja gambar di rumah Dato Zety kelmarin. . . Selama 2 minggu berturut-turut di rumah Dato Zety dan juga bersama anak-anak yatim disini. . . . ============================ Insta : @kencanaevent Fb : Kencanaevent Whatsapp: 0133838807 . . .

#glamhall #mercumustaphakamal #iccc #iccceventwedding #dewansriendon #GlasshouseAtSeputih #weddingsatglasshouseseputeh #glasshouseatseputih #marinaputrajaya #forestvalleyhall #indorgardenwedding #weedingplanner #wedding #weddingdecor #weddingstyling #gettingmarried #melaywedding #instawedding #instaklwedding #weddinglights #weddingflowers #weddingideas #flowers #weddinggols #floraldesigns #BERBUKA?ingatkencana.
favorite Likes
“SANGGUL EVENT THANK YOU VERY MUCH AND WE THINK ITS PERFECT,MY DAUGHTER IS HAPPY,IM HAPPY. . PELAMIN SANGAT CANTIK. . AND THE FOOD EVERYBODY KATA SEDAP.” . . For more info Please call of inquiry: Aida : 013-3833307 ============================ Email : [email protected] Insta : @sanggulevent @kencanaevent Fb : Sanggulevent Official . . .

#glamhall #mercumustaphakamal #iccc #iccceventwedding #dewansriendon #GlasshouseAtSeputih #weddingsatglasshouseseputeh #glasshouseatseputih #marinaputrajaya #forestvalleyhall #indorgardenwedding #weedingplanner #wedding #weddingdecor #weddingstyling #gettingmarried #melaywedding #instawedding #instaklwedding #weddinglights #weddingflowers #weddingideas #flowers #weddinggols #floraldesigns
favorite Likes
[LIVE TALK SHOW] . . Nantikan Live talk show Sanggul Event bersama Saiful Nang hari ini di RUMAH PENGASIH WARGA PRIHATIN yang di kelolakan oleh Saiful Nang sendiri. . Empat tahun berturut-turut bersama Sanggulevent hari ini kita dengar sendiri apa kata Saiful Nang tentang Sanggul Event. . ============================ Email : [email protected] Insta : @sanggulevent @kencanaevent Fb : Sanggulevent Official . . .

#glamhall #mercumustaphakamal #iccc #iccceventwedding #dewansriendon #GlasshouseAtSeputih #weddingsatglasshouseseputeh #glasshouseatseputih #marinaputrajaya #forestvalleyhall #indorgardenwedding #weedingplanner #wedding #weddingdecor #weddingstyling #gettingmarried #melaywedding #instawedding #instaklwedding #weddinglights #weddingflowers #weddingideas #flowers #weddinggols #floraldesigns
favorite Likes
“You have replace my nightmares with dream,my worries with happiness,and my fears with love” . . For more info Please call of inquiry: Aida : 013-3833307 ============================ Email : [email protected] Insta : @sanggulevent @kencanaevent Fb : Sanggulevent Official . . .

#glamhall #mercumustaphakamal #iccc #iccceventwedding #dewansriendon #GlasshouseAtSeputih #weddingsatglasshouseseputeh #glasshouseatseputih #marinaputrajaya #forestvalleyhall #indorgardenwedding #weedingplanner #wedding #weddingdecor #weddingstyling #gettingmarried #melaywedding #instawedding #instaklwedding #weddinglights #weddingflowers #weddingideas #flowers #weddinggols #floraldesigns
favorite Likes
“You have replace my nightmares with dream,my worries with happiness,and my fears with love” . . For more info Please call of inquiry: Aida : 013-3833307 ============================ Email : [email protected] Insta : @sanggulevent @kencanaevent Fb : Sanggulevent Official . . .

#glamhall #mercumustaphakamal #iccc #iccceventwedding #dewansriendon #GlasshouseAtSeputih #weddingsatglasshouseseputeh #glasshouseatseputih #marinaputrajaya #forestvalleyhall #indorgardenwedding #weedingplanner #wedding #weddingdecor #weddingstyling #gettingmarried #melaywedding #instawedding #instaklwedding #weddinglights #weddingflowers #weddingideas #flowers #weddinggols #floraldesigns
favorite Likes
“You have replace my nightmares with dream,my worries with happiness,and my fears with love” . . For more info Please call of inquiry: Aida : 013-3833307 ============================ Email : [email protected] Insta : @sanggulevent @kencanaevent Fb : Sanggulevent Official . . .

#glamhall #mercumustaphakamal #iccc #iccceventwedding #dewansriendon #GlasshouseAtSeputih #weddingsatglasshouseseputeh #glasshouseatseputih #marinaputrajaya #forestvalleyhall #indorgardenwedding #weedingplanner #wedding #weddingdecor #weddingstyling #gettingmarried #melaywedding #instawedding #instaklwedding #weddinglights #weddingflowers #weddingideas #flowers #weddinggols #floraldesigns
favorite Likes
Berbuka apa hari ni you guys?Haa ini menu Ramadhan ke-8 di rumah Dato Zety, Alhamdullilah terima kasih Dato Zety kerana terus mempercayai team kami setiap tahun. . ============================ Insta : @kencanaevent Fb : Kencanaevent Whatsapp: 0133838807 . . .

#glamhall #mercumustaphakamal #iccc #iccceventwedding #dewansriendon #GlasshouseAtSeputih #weddingsatglasshouseseputeh #glasshouseatseputih #marinaputrajaya #forestvalleyhall #indorgardenwedding #weedingplanner #wedding #weddingdecor #weddingstyling #gettingmarried #melaywedding #instawedding #instaklwedding #weddinglights #weddingflowers #weddingideas #flowers #weddinggols #floraldesigns #BERBUKA?ingatkencana.
favorite Likes
Berbuka apa hari ni you guys?Haa ini menu Ramadhan ke-8 di rumah Dato Zety, Alhamdullilah terima kasih Dato Zety kerana terus mempercayai team kami setiap tahun. . ============================ Insta : @kencanaevent Fb : Kencanaevent Whatsapp: 0133838807 . . .

#glamhall #mercumustaphakamal #iccc #iccceventwedding #dewansriendon #GlasshouseAtSeputih #weddingsatglasshouseseputeh #glasshouseatseputih #marinaputrajaya #forestvalleyhall #indorgardenwedding #weedingplanner #wedding #weddingdecor #weddingstyling #gettingmarried #melaywedding #instawedding #instaklwedding #weddinglights #weddingflowers #weddingideas #flowers #weddinggols #floraldesigns #BERBUKA?ingatkencana.
favorite Likes
Berbuka apa hari ni you guys?Haa ini menu Ramadhan ke-8 di rumah Dato Zety, Alhamdullilah terima kasih Dato Zety kerana terus mempercayai team kami setiap tahun. . ============================ Insta : @kencanaevent Fb : Kencanaevent Whatsapp: 0133838807 . . .

#glamhall #mercumustaphakamal #iccc #iccceventwedding #dewansriendon #GlasshouseAtSeputih #weddingsatglasshouseseputeh #glasshouseatseputih #marinaputrajaya #forestvalleyhall #indorgardenwedding #weedingplanner #wedding #weddingdecor #weddingstyling #gettingmarried #melaywedding #instawedding #instaklwedding #weddinglights #weddingflowers #weddingideas #flowers #weddinggols #floraldesigns #BERBUKA?ingatkencana.
favorite Likes
“One day,I caught myself smiling without no reason,then I realized I was thinking of you”. . . For more info Please call of inquiry: Aida : 013-3833307 ============================ Email : [email protected] Insta : @sanggulevent @kencanaevent Fb : Sanggulevent Official . . .

#glamhall #mercumustaphakamal #iccc #iccceventwedding #dewansriendon #GlasshouseAtSeputih #weddingsatglasshouseseputeh #glasshouseatseputih #marinaputrajaya #forestvalleyhall #indorgardenwedding #weedingplanner #wedding #weddingdecor #weddingstyling #gettingmarried #melaywedding #instawedding #instaklwedding #weddinglights #weddingflowers #weddingideas #flowers #weddinggols #floraldesigns
favorite Likes
“One day,I caught myself smiling without no reason,then I realized I was thinking of you”. . . For more info Please call of inquiry: Aida : 013-3833307 ============================ Email : [email protected] Insta : @sanggulevent @kencanaevent Fb : Sanggulevent Official . . .

#glamhall #mercumustaphakamal #iccc #iccceventwedding #dewansriendon #GlasshouseAtSeputih #weddingsatglasshouseseputeh #glasshouseatseputih #marinaputrajaya #forestvalleyhall #indorgardenwedding #weedingplanner #wedding #weddingdecor #weddingstyling #gettingmarried #melaywedding #instawedding #instaklwedding #weddinglights #weddingflowers #weddingideas #flowers #weddinggols #floraldesigns
favorite Likes
“One day,I caught myself smiling without no reason,then I realized I was thinking of you”. . . For more info Please call of inquiry: Aida : 013-3833307 ============================ Email : [email protected] Insta : @sanggulevent @kencanaevent Fb : Sanggulevent Official . . .

#glamhall #mercumustaphakamal #iccc #iccceventwedding #dewansriendon #GlasshouseAtSeputih #weddingsatglasshouseseputeh #glasshouseatseputih #marinaputrajaya #forestvalleyhall #indorgardenwedding #weedingplanner #wedding #weddingdecor #weddingstyling #gettingmarried #melaywedding #instawedding #instaklwedding #weddinglights #weddingflowers #weddingideas #flowers #weddinggols #floraldesigns
favorite Likes
Persembahan makanan berkonsep kan stall ini adalah salah satu yang utama di Kencana Event. . . Konsep ini kami bawakan untuk tampak kelainan sekali gus memudahkan anda bagi mengatur tetamu. Mereka juga tak adalah rasa terkejar nak balik sebab meja penuh kan? . . Yang paling penting tetamu tetap rasa di sambut dan di jamu dengan penuh keikhlasan oleh pihak tuan rumah. . ============================ Insta : @kencanaevent Fb : Kencanaevent Whatsapp: 0133838807 . . .

#glamhall #mercumustaphakamal #iccc #iccceventwedding #dewansriendon #GlasshouseAtSeputih #weddingsatglasshouseseputeh #glasshouseatseputih #marinaputrajaya #forestvalleyhall #indorgardenwedding #weedingplanner #wedding #weddingdecor #weddingstyling #gettingmarried #melaywedding #instawedding #instaklwedding #weddinglights #weddingflowers #weddingideas #flowers #weddinggols #floraldesigns #BERBUKA?ingatkencana.
favorite Likes
Persembahan makanan berkonsep kan stall ini adalah salah satu yang utama di Kencana Event. . . Konsep ini kami bawakan untuk tampak kelainan sekali gus memudahkan anda bagi mengatur tetamu. Mereka juga tak adalah rasa terkejar nak balik sebab meja penuh kan? . . Yang paling penting tetamu tetap rasa di sambut dan di jamu dengan penuh keikhlasan oleh pihak tuan rumah. . ============================ Insta : @kencanaevent Fb : Kencanaevent Whatsapp: 0133838807 . . .

#glamhall #mercumustaphakamal #iccc #iccceventwedding #dewansriendon #GlasshouseAtSeputih #weddingsatglasshouseseputeh #glasshouseatseputih #marinaputrajaya #forestvalleyhall #indorgardenwedding #weedingplanner #wedding #weddingdecor #weddingstyling #gettingmarried #melaywedding #instawedding #instaklwedding #weddinglights #weddingflowers #weddingideas #flowers #weddinggols #floraldesigns #BERBUKA?ingatkencana.
favorite Likes
Persembahan makanan berkonsep kan stall ini adalah salah satu yang utama di Kencana Event. . . Konsep ini kami bawakan untuk tampak kelainan sekali gus memudahkan anda bagi mengatur tetamu. Mereka juga tak adalah rasa terkejar nak balik sebab meja penuh kan? . . Yang paling penting tetamu tetap rasa di sambut dan di jamu dengan penuh keikhlasan oleh pihak tuan rumah. . ============================ Insta : @kencanaevent Fb : Kencanaevent Whatsapp: 0133838807 . . .

#glamhall #mercumustaphakamal #iccc #iccceventwedding #dewansriendon #GlasshouseAtSeputih #weddingsatglasshouseseputeh #glasshouseatseputih #marinaputrajaya #forestvalleyhall #indorgardenwedding #weedingplanner #wedding #weddingdecor #weddingstyling #gettingmarried #melaywedding #instawedding #instaklwedding #weddinglights #weddingflowers #weddingideas #flowers #weddinggols #floraldesigns #BERBUKA?ingatkencana.
favorite Likes
WE’RE BACK! . Yes we are back to our venue GLASSHOUSE,Seputeh. . . For more info Please call of inquiry: Aida : 013-3833307 ============================ Email : [email protected] Insta : @sanggulevent @kencanaevent Fb : Sanggulevent Official . . .

#glamhall #mercumustaphakamal #iccc #iccceventwedding #dewansriendon #GlasshouseAtSeputih #weddingsatglasshouseseputeh #glasshouseatseputih #marinaputrajaya #forestvalleyhall #indorgardenwedding #weedingplanner #wedding #weddingdecor #weddingstyling #gettingmarried #melaywedding #instawedding #instaklwedding #weddinglights #weddingflowers #weddingideas #flowers #weddinggols #floraldesigns
favorite Likes
WE’RE BACK! . Yes we are back to our venue GLASSHOUSE,Seputeh. . . For more info Please call of inquiry: Aida : 013-3833307 ============================ Email : [email protected] Insta : @sanggulevent @kencanaevent Fb : Sanggulevent Official . . .

#glamhall #mercumustaphakamal #iccc #iccceventwedding #dewansriendon #GlasshouseAtSeputih #weddingsatglasshouseseputeh #glasshouseatseputih #marinaputrajaya #forestvalleyhall #indorgardenwedding #weedingplanner #wedding #weddingdecor #weddingstyling #gettingmarried #melaywedding #instawedding #instaklwedding #weddinglights #weddingflowers #weddingideas #flowers #weddinggols #floraldesigns
favorite Likes
WE’RE BACK! . Yes we are back to our venue GLASSHOUSE,Seputeh. . . For more info Please call of inquiry: Aida : 013-3833307 ============================ Email : [email protected] Insta : @sanggulevent @kencanaevent Fb : Sanggulevent Official . . .

#glamhall #mercumustaphakamal #iccc #iccceventwedding #dewansriendon #GlasshouseAtSeputih #weddingsatglasshouseseputeh #glasshouseatseputih #marinaputrajaya #forestvalleyhall #indorgardenwedding #weedingplanner #wedding #weddingdecor #weddingstyling #gettingmarried #melaywedding #instawedding #instaklwedding #weddinglights #weddingflowers #weddingideas #flowers #weddinggols #floraldesigns
favorite Likes
“Hold my hand and we are halfway there, hold my hand and I'll take you there.” "There is no remedy for love but to love more. " ————————————————— YOUR MARRIAGE IS IMPORTANT TO US TO CELEBRATE YOUR HAPPINESS. . WAedding planner : @sanggulevent Food : @kencanaevent Venue : @glamhall Make up : @syedewa Wedding Photographer : @sweetpictures_kl Please call of inquiry: Aida : 013-3833307 ============================ Email : [email protected] Insta : @sanggulevent @kencanaevent Fb : Sanggulevent Official . . .

#glamhall #mercumustaphakamal #iccc #iccceventwedding #dewansriendon #GlasshouseAtSeputih #weddingsatglasshouseseputeh #glasshouseatseputih #marinaputrajaya #forestvalleyhall #indorgardenwedding #weedingplanner #wedding #weddingdecor #weddingstyling #gettingmarried #melaywedding #instawedding #instaklwedding #weddinglights #weddingflowers #weddingideas #flowers #weddinggols #floraldesigns
favorite Likes
Majlis pernikahan : . “Hold my hand and we are halfway there, hold my hand and I'll take you there.” "There is no remedy for love but to love more. " ————————————————— YOUR MARRIAGE IS IMPORTANT TO US TO CELEBRATE YOUR HAPPINESS. . WAedding planner : @sanggulevent Food : @kencanaevent Venue : @glamhall Make up : @syedewa Wedding Photographer : @sweetpictures_kl Please call of inquiry: Aida : 013-3833307 ============================ Email : [email protected] Insta : @sanggulevent @kencanaevent Fb : Sanggulevent Official . . .

#glamhall #mercumustaphakamal #iccc #iccceventwedding #dewansriendon #GlasshouseAtSeputih #weddingsatglasshouseseputeh #glasshouseatseputih #marinaputrajaya #forestvalleyhall #indorgardenwedding #weedingplanner #wedding #weddingdecor #weddingstyling #gettingmarried #melaywedding #instawedding #instaklwedding #weddinglights #weddingflowers #weddingideas #flowers #weddinggols #floraldesigns
favorite Likes
“Hold my hand and we are halfway there, hold my hand and I'll take you there.” "There is no remedy for love but to love more. " ————————————————— YOUR MARRIAGE IS IMPORTANT TO US TO CELEBRATE YOUR HAPPINESS. . WAedding planner : @sanggulevent Food : @kencanaevent Venue : @glamhall Make up : @syedewa Wedding Photographer : @sweetpictures_kl Please call of inquiry: Aida : 013-3833307 ============================ Email : [email protected] Insta : @sanggulevent @kencanaevent Fb : Sanggulevent Official . . .

#glamhall #mercumustaphakamal #iccc #iccceventwedding #dewansriendon #GlasshouseAtSeputih #weddingsatglasshouseseputeh #glasshouseatseputih #marinaputrajaya #forestvalleyhall #indorgardenwedding #weedingplanner #wedding #weddingdecor #weddingstyling #gettingmarried #melaywedding #instawedding #instaklwedding #weddinglights #weddingflowers #weddingideas #flowers #weddinggols #floraldesigns
favorite Likes
Di dalam perkahwinan kita ada 2 konsep serving iaitu secara buffet atau pun kita panggil self serving dan secara Dome iaitu hidangan di meja makan sendiri. . . Bentuk-bentuk hidangan ini dipilih mengikut kehendak pengantin. Hidangan secara Dome agak lebih mahal,namun ia akan membuatkan perjalanan majlis nampak lebih teratur juga kemas. . . Setiap yang datang tak perlu untuk bangun,dan memberi semua fokus mereka kpd aturcara majlis sekali gus dapat memudahkan tetamu yang datang,mereka juga akan merasakan mereka dirai oleh pihak tuan rumah. . ============================ Insta : @kencanaevent Fb : Kencanaevent Whatsapp: 0133838807 . . .

#glamhall #mercumustaphakamal #iccc #iccceventwedding #dewansriendon #GlasshouseAtSeputih #weddingsatglasshouseseputeh #glasshouseatseputih #marinaputrajaya #forestvalleyhall #indorgardenwedding #weedingplanner #wedding #weddingdecor #weddingstyling #gettingmarried #melaywedding #instawedding #instaklwedding #weddinglights #weddingflowers #weddingideas #flowers #weddinggols #floraldesigns #BERBUKA?ingatkencana.
favorite Likes
Di dalam perkahwinan kita ada 2 konsep serving iaitu secara buffet atau pun kita panggil self serving dan secara Dome iaitu hidangan di meja makan sendiri. . . Bentuk-bentuk hidangan ini dipilih mengikut kehendak pengantin. Hidangan secara Dome agak lebih mahal,namun ia akan membuatkan perjalanan majlis nampak lebih teratur juga kemas. . . Setiap yang datang tak perlu untuk bangun,dan memberi semua fokus mereka kpd aturcara majlis sekali gus dapat memudahkan tetamu yang datang,mereka juga akan merasakan mereka dirai oleh pihak tuan rumah. . ============================ Insta : @kencanaevent Fb : Kencanaevent Whatsapp: 0133838807 . . .

#glamhall #mercumustaphakamal #iccc #iccceventwedding #dewansriendon #GlasshouseAtSeputih #weddingsatglasshouseseputeh #glasshouseatseputih #marinaputrajaya #forestvalleyhall #indorgardenwedding #weedingplanner #wedding #weddingdecor #weddingstyling #gettingmarried #melaywedding #instawedding #instaklwedding #weddinglights #weddingflowers #weddingideas #flowers #weddinggols #floraldesigns #BERBUKA?ingatkencana.
favorite Likes
Di dalam perkahwinan kita ada 2 konsep serving iaitu secara buffet atau pun kita panggil self serving dan secara Dome iaitu hidangan di meja makan sendiri. . . Bentuk-bentuk hidangan ini dipilih mengikut kehendak pengantin. Hidangan secara Dome agak lebih mahal,namun ia akan membuatkan perjalanan majlis nampak lebih teratur juga kemas. . . Setiap yang datang tak perlu untuk bangun,dan memberi semua fokus mereka kpd aturcara majlis sekali gus dapat memudahkan tetamu yang datang,mereka juga akan merasakan mereka dirai oleh pihak tuan rumah. . ============================ Insta : @kencanaevent Fb : Kencanaevent Whatsapp: 0133838807 . . .

#glamhall #mercumustaphakamal #iccc #iccceventwedding #dewansriendon #GlasshouseAtSeputih #weddingsatglasshouseseputeh #glasshouseatseputih #marinaputrajaya #forestvalleyhall #indorgardenwedding #weedingplanner #wedding #weddingdecor #weddingstyling #gettingmarried #melaywedding #instawedding #instaklwedding #weddinglights #weddingflowers #weddingideas #flowers #weddinggols #floraldesigns #BERBUKA?ingatkencana.
favorite Likes
“When I saw you I fell in love, and you smiled because you knew.” " . WE LOVED WITH A LOVE THAT WAS MORE THAN LOVE " ————————————————— YOUR MARRIAGE IS IMPORTANT TO US TO CELEBRATE YOUR HAPPINESS. . WAedding planner : @sanggulevent Food : @kencanaevent Venue : @glamhall Make up : @syedewa Please call of inquiry: Aida : 013-3833307 ============================ Email : [email protected] Insta : @sanggulevent @kencanaevent Fb : Sanggulevent Official . . .

#glamhall #mercumustaphakamal #iccc #iccceventwedding #dewansriendon #GlasshouseAtSeputih #weddingsatglasshouseseputeh #glasshouseatseputih #marinaputrajaya #forestvalleyhall #indorgardenwedding #weedingplanner #wedding #weddingdecor #weddingstyling #gettingmarried #melaywedding #instawedding #instaklwedding #weddinglights #weddingflowers #weddingideas #flowers #weddinggols #floraldesigns
favorite Likes
“When I saw you I fell in love, and you smiled because you knew.” " . WE LOVED WITH A LOVE THAT WAS MORE THAN LOVE " ————————————————— YOUR MARRIAGE IS IMPORTANT TO US TO CELEBRATE YOUR HAPPINESS. . WAedding planner : @sanggulevent Food : @kencanaevent Venue : @glamhall Make up : @syedewa Please call of inquiry: Aida : 013-3833307 ============================ Email : [email protected] Insta : @sanggulevent @kencanaevent Fb : Sanggulevent Official . . .

#glamhall #mercumustaphakamal #iccc #iccceventwedding #dewansriendon #GlasshouseAtSeputih #weddingsatglasshouseseputeh #glasshouseatseputih #marinaputrajaya #forestvalleyhall #indorgardenwedding #weedingplanner #wedding #weddingdecor #weddingstyling #gettingmarried #melaywedding #instawedding #instaklwedding #weddinglights #weddingflowers #weddingideas #flowers #weddinggols #floraldesigns
favorite Likes
“When I saw you I fell in love, and you smiled because you knew.” " . WE LOVED WITH A LOVE THAT WAS MORE THAN LOVE " ————————————————— YOUR MARRIAGE IS IMPORTANT TO US TO CELEBRATE YOUR HAPPINESS. . WAedding planner : @sanggulevent Food : @kencanaevent Venue : @glamhall Make up : @syedewa Please call of inquiry: Aida : 013-3833307 ============================ Email : [email protected] Insta : @sanggulevent @kencanaevent Fb : Sanggulevent Official . . .

#glamhall #mercumustaphakamal #iccc #iccceventwedding #dewansriendon #GlasshouseAtSeputih #weddingsatglasshouseseputeh #glasshouseatseputih #marinaputrajaya #forestvalleyhall #indorgardenwedding #weedingplanner #wedding #weddingdecor #weddingstyling #gettingmarried #melaywedding #instawedding #instaklwedding #weddinglights #weddingflowers #weddingideas #flowers #weddinggols #floraldesigns
favorite Likes
“I never finish falling in love with you” . “ You are a thousand miles away.But no one else is closer to my heart than you are” ————————————————— YOUR MARRIAGE IS IMPORTANT TO US TO CELEBRATE YOUR HAPPINESS. . Wedding planner : @sanggulevent Food : @kencanaevent Venue : @glamhall Wedding attire: @fuzanamokhtaza ============================ Please call of inquiry: Aida : 013-3833307 Email : [email protected] Insta : @sanggulevent @kencanaevent Fb : Sanggulevent Official . .

#glamhall #mercumustaphakamal #iccc #iccceventwedding #dewansriendon #GlasshouseAtSeputih #weddingsatglasshouseseputeh #glasshouseatseputih #marinaputrajaya #forestvalleyhall #indorgardenwedding #weedingplanner #wedding #weddingdecor #weddingstyling #gettingmarried #melaywedding #instawedding #instaklwedding #weddinglights #weddingflowers #weddingideas #flowers #weddinggols #floraldesigns
favorite Likes
“ You are a thousand miles away.But no one else is closer to my heart than you are” . HAPPY.WHEN IM WITH YOU,IT JUST HAPPENS.” ————————————————— YOUR MARRIAGE IS IMPORTANT TO US TO CELEBRATE YOUR HAPPINESS. . WAedding planner : @sanggulevent Food : @kencanaevent Venue : @glamhall Make up : @syedewa Please call of inquiry: Aida : 013-3833307 ============================ Email : [email protected] Insta : @sanggulevent @kencanaevent Fb : Sanggulevent Official . . .

#glamhall #mercumustaphakamal #iccc #iccceventwedding #dewansriendon #GlasshouseAtSeputih #weddingsatglasshouseseputeh #glasshouseatseputih #marinaputrajaya #forestvalleyhall #indorgardenwedding #weedingplanner #wedding #weddingdecor #weddingstyling #gettingmarried #melaywedding #instawedding #instaklwedding #weddinglights #weddingflowers #weddingideas #flowers #weddinggols #floraldesigns
favorite Likes
“ You are a thousand miles away.But no one else is closer to my heart than you are” . ————————————————— YOUR MARRIAGE IS IMPORTANT TO US TO CELEBRATE YOUR HAPPINESS. . WAedding planner : @sanggulevent Food : @kencanaevent Venue : @glamhall Make up : @syedewa Please call of inquiry: Aida : 013-3833307 ============================ Email : [email protected] Insta : @sanggulevent @kencanaevent Fb : Sanggulevent Official . . .

#glamhall #mercumustaphakamal #iccc #iccceventwedding #dewansriendon #GlasshouseAtSeputih #weddingsatglasshouseseputeh #glasshouseatseputih #marinaputrajaya #forestvalleyhall #indorgardenwedding #weedingplanner #wedding #weddingdecor #weddingstyling #gettingmarried #melaywedding #instawedding #instaklwedding #weddinglights #weddingflowers #weddingideas #flowers #weddinggols #floraldesigns
favorite Likes
PART 2 . Jom kita dengarkan apa kata client kami @raszfarahnuraina minggu lepas.Pengalaman dua mempelai ini bersama-sama kami dalam merealisasikan majlis perkahwinan impian mereka. . Dari permulaan majlis sehingga ke penghujung membawa kegembiraan itulah matlamat kami di kencana event.Adakah anda pasangan seterusnya untuk kami bantu merealisasikan impian perkahwinan seumur hidup anda? HUBUNGI KAMI DI : ==================================== Wedding planner : @sanggulevent Food : @kencanaevent Venue : @glamhall Please call of inquiry: Aida : 016-692 8588 ======================================= Email : [email protected] Insta : @sanggulevent @kencanaevent Fb : Sanggulevent Official . . .

#glamhall #mercumustaphakamal #iccc #iccceventwedding #dewansriendon #GlasshouseAtSeputih #weddingsatglasshouseseputeh #glasshouseatseputih #marinaputrajaya #forestvalleyhall #indorgardenwedding #weedingplanner #wedding #weddingdecor #weddingstyling #gettingmarried #melaywedding #instawedding #instaklwedding #weddinglights #weddingflowers #weddingideas #flowers #weddinggols #floraldesigns
favorite Likes
“ You are a thousand miles away.But no one else is closer to my heart than you are” . HAPPY.WHEN IM WITH YOU,IT JUST HAPPENS.” ————————————————— YOUR MARRIAGE IS IMPORTANT TO US TO CELEBRATE YOUR HAPPINESS. . WAedding planner : @sanggulevent Food : @kencanaevent Venue : @glamhall Make up : @syedewa Please call of inquiry: Aida : 013-3833307 ============================ Email : [email protected] Insta : @sanggulevent @kencanaevent Fb : Sanggulevent Official . . .

#glamhall #mercumustaphakamal #iccc #iccceventwedding #dewansriendon #GlasshouseAtSeputih #weddingsatglasshouseseputeh #glasshouseatseputih #marinaputrajaya #forestvalleyhall #indorgardenwedding #weedingplanner #wedding #weddingdecor #weddingstyling #gettingmarried #melaywedding #instawedding #instaklwedding #weddinglights #weddingflowers #weddingideas #flowers #weddinggols #floraldesigns
favorite Likes
“ You are a thousand miles away.But no one else is closer to my heart than you are” . HAPPY.WHEN IM WITH YOU,IT JUST HAPPENS.” ————————————————— YOUR MARRIAGE IS IMPORTANT TO US TO CELEBRATE YOUR HAPPINESS. . WAedding planner : @sanggulevent Food : @kencanaevent Venue : @glamhall Make up : @syedewa Please call of inquiry: Aida : 013-3833307 ============================ Email : [email protected] Insta : @sanggulevent @kencanaevent Fb : Sanggulevent Official . . .

#glamhall #mercumustaphakamal #iccc #iccceventwedding #dewansriendon #GlasshouseAtSeputih #weddingsatglasshouseseputeh #glasshouseatseputih #marinaputrajaya #forestvalleyhall #indorgardenwedding #weedingplanner #wedding #weddingdecor #weddingstyling #gettingmarried #melaywedding #instawedding #instaklwedding #weddinglights #weddingflowers #weddingideas #flowers #weddinggols #floraldesigns
favorite Likes
“ You are a thousand miles away.But no one else is closer to my heart than you are” . HAPPY.WHEN IM WITH YOU,IT JUST HAPPENS.” ————————————————— YOUR MARRIAGE IS IMPORTANT TO US TO CELEBRATE YOUR HAPPINESS. . WAedding planner : @sanggulevent Food : @kencanaevent Venue : @glamhall Make up : @syedewa Please call of inquiry: Aida : 013-3833307 ============================ Email : [email protected] Insta : @sanggulevent @kencanaevent Fb : Sanggulevent Official . . .

#glamhall #mercumustaphakamal #iccc #iccceventwedding #dewansriendon #GlasshouseAtSeputih #weddingsatglasshouseseputeh #glasshouseatseputih #marinaputrajaya #forestvalleyhall #indorgardenwedding #weedingplanner #wedding #weddingdecor #weddingstyling #gettingmarried #melaywedding #instawedding #instaklwedding #weddinglights #weddingflowers #weddingideas #flowers #weddinggols #floraldesigns
favorite Likes
Antara venue terbaru di bawah naugan THE SPAZIO. . PERKIM SHAH ALAM yang terlelak di Shah alam,Selangor. PERKIM yang boleh memuat sebanyak 50 table ini mampu mengumpul seramai 1000 undangan di majlis perkahwinan anda dengan hidangan buffet,manakala 500pax untuk hidangam Dome. . Nak tahu lebih lanjut? . whatsapp kami di : Sya: 016-6928588 . .

#glamhall #mercumustaphakamal #iccc #iccceventwedding #dewansriendon #GlasshouseAtSeputih #weddingsatglasshouseseputeh #glasshouseatseputih #marinaputrajaya #forestvalleyhall #indorgardenwedding #weedingplanner #wedding #weddingdecor #weddingstyling #gettingmarried #melaywedding #instawedding #instaklwedding #weddinglights #weddingflowers #weddingideas #flowers #weddinggols #floraldesigns
favorite Likes
Alhamdullilah sebuah kegembiraan tercipta lagi di Sanggul event. . . Kami sajikan feedback dari client kami @raszfarahnuraina agar anda dapat melihat sendiri kegembiraan yang dirasai oleh kedua mempelai. ——————————————————————————— YOUR MARRIAGE IS IMPORTANT TO US TO CELEBRATE YOUR HAPPINESS. . Wedding planner : @sanggulevent Food : @kencanaevent Venue : @glamhall MUA : @alhaalfa Please call of inquiry: Aida : 013-3833307 ============================ Email : [email protected] Insta : @sanggulevent @kencanaevent Fb : Sanggulevent Official . . .

#glamhall #mercumustaphakamal #iccc #iccceventwedding #dewansriendon #GlasshouseAtSeputih #weddingsatglasshouseseputeh #glasshouseatseputih #marinaputrajaya #forestvalleyhall #indorgardenwedding #weedingplanner #wedding #weddingdecor #weddingstyling #gettingmarried #melaywedding #instawedding #instaklwedding #weddinglights #weddingflowers #weddingideas #flowers #weddinggols #floraldesigns
favorite Likes
Alhamdullilah sebuah kegembiraan tercipta lagi di Sanggul event. . . Kami sajikan feedback dari client kami @raszfarahnuraina agar anda dapat melihat sendiri kegembiraan yang dirasai oleh kedua mempelai. ——————————————————————————— YOUR MARRIAGE IS IMPORTANT TO US TO CELEBRATE YOUR HAPPINESS. . Wedding planner : @sanggulevent Food : @kencanaevent Venue : @glamhall MUA : @MUA Please call of inquiry: Aida : 013-3833307 ============================ Email : [email protected] Insta : @sanggulevent @kencanaevent Fb : Sanggulevent Official . . .

#glamhall #mercumustaphakamal #iccc #iccceventwedding #dewansriendon #GlasshouseAtSeputih #weddingsatglasshouseseputeh #glasshouseatseputih #marinaputrajaya #forestvalleyhall #indorgardenwedding #weedingplanner #wedding #weddingdecor #weddingstyling #gettingmarried #melaywedding #instawedding #instaklwedding #weddinglights #weddingflowers #weddingideas #flowers #weddinggols #floraldesigns
favorite Likes
Alhamdullilah sebuah kegembiraan tercipta lagi di Sanggul event. . . Kami sajikan feedback dari client kami @raszfarahnuraina agar anda dapat melihat sendiri kegembiraan yang dirasai oleh kedua mempelai. ——————————————————————————— YOUR MARRIAGE IS IMPORTANT TO US TO CELEBRATE YOUR HAPPINESS. . Wedding planner : @sanggulevent Food : @kencanaevent Venue : @glamhall Please call of inquiry: Aida : 013-3833307 ============================ Email : [email protected] Insta : @sanggulevent @kencanaevent Fb : Sanggulevent Official . . .

#glamhall #mercumustaphakamal #iccc #iccceventwedding #dewansriendon #GlasshouseAtSeputih #weddingsatglasshouseseputeh #glasshouseatseputih #marinaputrajaya #forestvalleyhall #indorgardenwedding #weedingplanner #wedding #weddingdecor #weddingstyling #gettingmarried #melaywedding #instawedding #instaklwedding #weddinglights #weddingflowers #weddingideas #flowers #weddinggols #floraldesigns
favorite Likes
“FOR ONCE IN MY LIFE,I DONT HAVE TO TRY TO BE HAPPY.WHEN IM WITH YOU,IT JUST HAPPENS.” ————————————————— YOUR MARRIAGE IS IMPORTANT TO US TO CELEBRATE YOUR HAPPINESS. . WAedding planner : @sanggulevent Food : @kencanaevent Venue : @glamhall Make up : @alhaalfa Photog : @amirnaufalphotography Please call of inquiry: Aida : 013-3833307 ============================ Email : [email protected] Insta : @sanggulevent @kencanaevent Fb : Sanggulevent Official . . .

#glamhall #mercumustaphakamal #iccc #iccceventwedding #dewansriendon #GlasshouseAtSeputih #weddingsatglasshouseseputeh #glasshouseatseputih #marinaputrajaya #forestvalleyhall #indorgardenwedding #weedingplanner #wedding #weddingdecor #weddingstyling #gettingmarried #melaywedding #instawedding #instaklwedding #weddinglights #weddingflowers #weddingideas #flowers #weddinggols #floraldesigns
favorite Likes
“FOR ONCE IN MY LIFE,I DONT HAVE TO TRY TO BE HAPPY.WHEN IM WITH YOU,IT JUST HAPPENS.” ————————————————— YOUR MARRIAGE IS IMPORTANT TO US TO CELEBRATE YOUR HAPPINESS. . WAedding planner : @sanggulevent Food : @kencanaevent Venue : @glamhall Make up : @alhaalfa Photog : @amirnaufalphotography Please call of inquiry: Aida : 013-3833307 ============================ Email : [email protected] Insta : @sanggulevent @kencanaevent Fb : Sanggulevent Official . . .

#glamhall #mercumustaphakamal #iccc #iccceventwedding #dewansriendon #GlasshouseAtSeputih #weddingsatglasshouseseputeh #glasshouseatseputih #marinaputrajaya #forestvalleyhall #indorgardenwedding #weedingplanner #wedding #weddingdecor #weddingstyling #gettingmarried #melaywedding #instawedding #instaklwedding #weddinglights #weddingflowers #weddingideas #flowers #weddinggols #floraldesigns
favorite Likes
“FOR ONCE IN MY LIFE,I DONT HAVE TO TRY TO BE HAPPY.WHEN IM WITH YOU,IT JUST HAPPENS.” ————————————————— YOUR MARRIAGE IS IMPORTANT TO US TO CELEBRATE YOUR HAPPINESS. . WAedding planner : @sanggulevent Food : @kencanaevent Venue : @glamhall Make up : @alhaalfa Photog : @amirnaufalphotography Please call of inquiry: Aida : 013-3833307 ============================ Email : [email protected] Insta : @sanggulevent @kencanaevent Fb : Sanggulevent Official . . .

#glamhall #mercumustaphakamal #iccc #iccceventwedding #dewansriendon #GlasshouseAtSeputih #weddingsatglasshouseseputeh #glasshouseatseputih #marinaputrajaya #forestvalleyhall #indorgardenwedding #weedingplanner #wedding #weddingdecor #weddingstyling #gettingmarried #melaywedding #instawedding #instaklwedding #weddinglights #weddingflowers #weddingideas #flowers #weddinggols #floraldesigns
favorite Likes
PART 1 . Jom kita dengarkan apa kata client kami @raszfarahnuraina minggu lepas.Pengalaman dua mempelai ini bersama-sama kami dalam merealisasikan majlis perkahwinan impian mereka. . Dari permulaan majlis sehingga ke penghujung membawa kegembiraan itulah matlamat kami di kencana event.Adakah anda pasangan seterusnya untuk kami bantu merealisasikan impian perkahwinan seumur hidup anda? HUBUNGI KAMI DI : ==================================== Wedding planner : @sanggulevent Food : @kencanaevent Venue : @glamhall Please call of inquiry: Aida : 016-692 8588 ======================================= Email : [email protected] Insta : @sanggulevent @kencanaevent Fb : Sanggulevent Official . . .

#glamhall #mercumustaphakamal #iccc #iccceventwedding #dewansriendon #GlasshouseAtSeputih #weddingsatglasshouseseputeh #glasshouseatseputih #marinaputrajaya #forestvalleyhall #indorgardenwedding #weedingplanner #wedding #weddingdecor #weddingstyling #gettingmarried #melaywedding #instawedding #instaklwedding #weddinglights #weddingflowers #weddingideas #flowers #weddinggols #floraldesigns
favorite Likes
“FOR ONCE IN MY LIFE,I DONT HAVE TO TRY TO BE HAPPY.WHEN IM WITH YOU,IT JUST HAPPENS.” ————————————————— YOUR MARRIAGE IS IMPORTANT TO US TO CELEBRATE YOUR HAPPINESS. . WAedding planner : @sanggulevent Food : @kencanaevent Venue : @glamhall Please call of inquiry: Aisyah : 013-3833307 ============================ Email : [email protected] Insta : @sanggulevent @kencanaevent Fb : Sanggulevent Official . . .

#glamhall #mercumustaphakamal #iccc #iccceventwedding #dewansriendon #GlasshouseAtSeputih #weddingsatglasshouseseputeh #glasshouseatseputih #marinaputrajaya #forestvalleyhall #indorgardenwedding #weedingplanner #wedding #weddingdecor #weddingstyling #gettingmarried #melaywedding #instawedding #instaklwedding #weddinglights #weddingflowers #weddingideas #flowers #weddinggols #floraldesigns
favorite Likes
“FOR ONCE IN MY LIFE,I DONT HAVE TO TRY TO BE HAPPY.WHEN IM WITH YOU,IT JUST HAPPENS.” ————————————————— YOUR MARRIAGE IS IMPORTANT TO US TO CELEBRATE YOUR HAPPINESS. . WAedding planner : @sanggulevent Food : @kencanaevent Venue : @glamhall Please call of inquiry: Aisyah : 013-3833307 ============================ Email : [email protected] Insta : @sanggulevent @kencanaevent Fb : Sanggulevent Official . . .

#glamhall #mercumustaphakamal #iccc #iccceventwedding #dewansriendon #GlasshouseAtSeputih #weddingsatglasshouseseputeh #glasshouseatseputih #marinaputrajaya #forestvalleyhall #indorgardenwedding #weedingplanner #wedding #weddingdecor #weddingstyling #gettingmarried #melaywedding #instawedding #instaklwedding #weddinglights #weddingflowers #weddingideas #flowers #weddinggols #floraldesigns
favorite Likes
“FOR ONCE IN MY LIFE,I DONT HAVE TO TRY TO BE HAPPY.WHEN IM WITH YOU,IT JUST HAPPENS.” ————————————————— YOUR MARRIAGE IS IMPORTANT TO US TO CELEBRATE YOUR HAPPINESS. . WAedding planner : @sanggulevent Food : @kencanaevent Venue : @glamhall Please call of inquiry: Aisyah : 013-3833307 ============================ Email : [email protected] Insta : @sanggulevent @kencanaevent Fb : Sanggulevent Official . . .

#glamhall #mercumustaphakamal #iccc #iccceventwedding #dewansriendon #GlasshouseAtSeputih #weddingsatglasshouseseputeh #glasshouseatseputih #marinaputrajaya #forestvalleyhall #indorgardenwedding #weedingplanner #wedding #weddingdecor #weddingstyling #gettingmarried #melaywedding #instawedding #instaklwedding #weddinglights #weddingflowers #weddingideas #flowers #weddinggols #floraldesigns
favorite Likes
Hi bkl pengantin! Masih lagi mencari venue wedding & full package 2019,2020? Why tk tnya Kita? Everything we handle it 😍 . 20 VENUE HALL WEDDING PACKAGE BY EW . SOLEMNIZATION | WEDDING |CORPORATE =========================== for more detail , click link at bio OR http://www.wasap.my/60129735425 Fitry mustafa http://www.wasap.my/601110089708 Lara aurora . . . . .

#iccc #iccceventwedding #idcceventwedding #dewanshahalam #dewansrisiantan #weddingputrajaya #GlasshouseAtSeputih #forestvalleyhalcheras #forestvalleyhallwedding #eventwedding #pelamin #malaywedding #sanding #solemnization #pelaminnikah #pelaminsanding #pakejkahwin #idccwedding #icccwedding #eventvenuekl #eventvenueshahalam #weddinghall #pakejperkahwinan #eventvenueselangor #pakejkahwinshahalam #pakejkahwinkl #dewankahwin
favorite Likes
“FOR ONCE IN MY LIFE,I DONT HAVE TO TRY TO BE HAPPY.WHEN IM WITH YOU,IT JUST HAPPENS.” ————————————————— YOUR MARRIAGE IS IMPORTANT TO US TO CELEBRATE YOUR HAPPINESS. . WAedding planner : @sanggulevent Food : @kencanaevent Venue : @glamhall Please call of inquiry: Aisyah : 013-3833307 ============================ Email : [email protected] Insta : @sanggulevent @kencanaevent Fb : Sanggulevent Official . . .

#glamhall #mercumustaphakamal #iccc #iccceventwedding #dewansriendon #GlasshouseAtSeputih #weddingsatglasshouseseputeh #glasshouseatseputih #marinaputrajaya #forestvalleyhall #indorgardenwedding #weedingplanner #wedding #weddingdecor #weddingstyling #gettingmarried #melaywedding #instawedding #instaklwedding #weddinglights #weddingflowers #weddingideas #flowers #weddinggols #floraldesigns
favorite Likes
BERBUKA! Ingat kencana! . Haa untuk anda semua, puasa dah nak dekat dah ni kan? Dah plan berbuka dekat mana nanti ? Chewah,belum apa-apa dah fikir berbuka kan.hehe tak salah buat perancangan awal kan.lagi2 kalau anda bos2 syarikat mesti dah kene plan kan nak bawak team berbuka di mana nanti. . . Tak lupa juga inilah masa kita untuk perbanyakkan amal kepada yang memerlukan.Disini kami di kencana event memahami adakala bukan tak nak beramal tp tak sempat memikirkan semua rancangan you guys ni betul x? So kami dah plan awal-awal untuk you guys kami mewakili syarikat anda kerumah anak-anak yatim atau badan-badan NGO dan yang paling best sekali kami mengikut budget anda! Best ke best? . Nak tahu lebih lanjut whatsapp team kami BERBUKA?INGAT KENCANA! ——————————————————————————- ============================ Insta : @kencanaevent Fb : Kencanaevent Whatsapp: 0133838807 . . .

#glamhall #mercumustaphakamal #iccc #iccceventwedding #dewansriendon #GlasshouseAtSeputih #weddingsatglasshouseseputeh #glasshouseatseputih #marinaputrajaya #forestvalleyhall #indorgardenwedding #weedingplanner #wedding #weddingdecor #weddingstyling #gettingmarried #melaywedding #instawedding #instaklwedding #weddinglights #weddingflowers #weddingideas #flowers #weddinggols #floraldesigns
favorite Likes
BERBUKA! Ingat kencana! . Haa untuk anda semua, puasa dah nak dekat dah ni kan? Dah plan berbuka dekat mana nanti ? Chewah,belum apa-apa dah fikir berbuka kan.hehe tak salah buat perancangan awal kan.lagi2 kalau anda bos2 syarikat mesti dah kene plan kan nak bawak team berbuka di mana nanti. . . Tak lupa juga inilah masa kita untuk perbanyakkan amal kepada yang memerlukan.Disini kami di kencana event memahami adakala bukan tak nak beramal tp tak sempat memikirkan semua rancangan you guys ni betul x? So kami dah plan awal-awal untuk you guys kami mewakili syarikat anda kerumah anak-anak yatim atau badan-badan NGO dan yang paling best sekali kami mengikut budget anda! Best ke best? . Nak tahu lebih lanjut whatsapp team kami BERBUKA?INGAT KENCANA! ——————————————————————————- ============================ Insta : @kencanaevent Fb : Kencanaevent Whatsapp: 0133838807 . . .

#glamhall #mercumustaphakamal #iccc #iccceventwedding #dewansriendon #GlasshouseAtSeputih #weddingsatglasshouseseputeh #glasshouseatseputih #marinaputrajaya #forestvalleyhall #indorgardenwedding #weedingplanner #wedding #weddingdecor #weddingstyling #gettingmarried #melaywedding #instawedding #instaklwedding #weddinglights #weddingflowers #weddingideas #flowers #weddinggols #floraldesigns #BERBUKA?ingatkencana.
favorite Likes
BERBUKA! Ingat kencana! . Haa untuk anda semua, puasa dah nak dekat dah ni kan? Dah plan berbuka dekat mana nanti ? Chewah,belum apa-apa dah fikir berbuka kan.hehe tak salah buat perancangan awal kan.lagi2 kalau anda bos2 syarikat mesti dah kene plan kan nak bawak team berbuka di mana nanti. . . Tak lupa juga inilah masa kita untuk perbanyakkan amal kepada yang memerlukan.Disini kami di kencana event memahami adakala bukan tak nak beramal tp tak sempat memikirkan semua rancangan you guys ni betul x? So kami dah plan awal-awal untuk you guys kami mewakili syarikat anda kerumah anak-anak yatim atau badan-badan NGO dan yang paling best sekali kami mengikut budget anda! Best ke best? . Nak tahu lebih lanjut whatsapp team kami BERBUKA INGAT KENCANA! ——————————————————————————- ============================ Insta : @kencanaevent Fb : Kencanaevent Whatsapp: 0133838807 . . .

#glamhall #mercumustaphakamal #iccc #iccceventwedding #dewansriendon #GlasshouseAtSeputih #weddingsatglasshouseseputeh #glasshouseatseputih #marinaputrajaya #forestvalleyhall #indorgardenwedding #weedingplanner #wedding #weddingdecor #weddingstyling #gettingmarried #melaywedding #instawedding #instaklwedding #weddinglights #weddingflowers #weddingideas #flowers #weddinggols #floraldesigns #BERBUKA?ingatkencana.
favorite Likes
Dengarkan “PAKAR PERANCANG PERKAHWINAN ANDA”. . . Selalu kami paparkan keindahan dan suasana majlis,kini dah tiba masanya anda perlu tahu tips ataupun perkara-perkara penting dalam sesebuah majlis perkahwinan. ——————————————————————————- ============================ Email : [email protected] Insta : @sanggulevent Fb : Sanggulevent Official . . .

#glamhall #mercumustaphakamal #iccc #iccceventwedding #dewansriendon #GlasshouseAtSeputih #weddingsatglasshouseseputeh #glasshouseatseputih #marinaputrajaya #forestvalleyhall #indorgardenwedding #weedingplanner #wedding #weddingdecor #weddingstyling #gettingmarried #melaywedding #instawedding #instaklwedding #weddinglights #weddingflowers #weddingideas #flowers #weddinggols #floraldesigns
favorite Likes
Antara venue terbaru di bawah naugan THE SPAZIO. . Uniqa grandhall yang terlelak di puchong,Selangor.Uniqa grandhall yang boleh memuat sebanyak 40 table ini mampu mengumpul seramai 1000 undangan di majlis perkahwinan anda. . Nak tahu lebih lanjut? . whatsapp kami di : Aida: 016-6928588 . .

#glamhall #mercumustaphakamal #iccc #iccceventwedding #dewansriendon #GlasshouseAtSeputih #weddingsatglasshouseseputeh #glasshouseatseputih #marinaputrajaya #forestvalleyhall #indorgardenwedding #weedingplanner #wedding #weddingdecor #weddingstyling #gettingmarried #melaywedding #instawedding #instaklwedding #weddinglights #weddingflowers #weddingideas #flowers #weddinggols #floraldesigns
favorite Likes
Antara venue terbaru di bawah naugan THE SPAZIO. . LAMAN ARIF yang terlelak di Semenyih,Selangor.LAMAN ARIF yang boleh memuat sebanyak 40 table ini mampu mengumpul seramai 1000 undangan di majlis perkahwinan anda. . Nak tahu lebih lanjut? . whatsapp kami di : Aida: 016-6928588 . .

#glamhall #mercumustaphakamal #iccc #iccceventwedding #dewansriendon #GlasshouseAtSeputih #weddingsatglasshouseseputeh #glasshouseatseputih #marinaputrajaya #forestvalleyhall #indorgardenwedding #weedingplanner #wedding #weddingdecor #weddingstyling #gettingmarried #melaywedding #instawedding #instaklwedding #weddinglights #weddingflowers #weddingideas #flowers #weddinggols #floraldesigns
favorite Likes
Antara venue terbaru di bawah naugan THE SPAZIO. . PERSADA PLUS yang terlelak di subang,Selangor.PERSADA PLUS yang boleh memuat sebanyak 50 table ini mampu mengumpul seramai 1000 undangan di majlis perkahwinan anda. . Nak tahu lebih lanjut? . whatsapp kami di : Aida: 016-6928588 . .

#glamhall #mercumustaphakamal #iccc #iccceventwedding #dewansriendon #GlasshouseAtSeputih #weddingsatglasshouseseputeh #glasshouseatseputih #marinaputrajaya #forestvalleyhall #indorgardenwedding #weedingplanner #wedding #weddingdecor #weddingstyling #gettingmarried #melaywedding #instawedding #instaklwedding #weddinglights #weddingflowers #weddingideas #flowers #weddinggols #floraldesigns
favorite Likes
Antara venue terbaru di bawah naugan THE SPAZIO. . PERKIM yang terlelak di Shah alam,Selangor.PERKIM yang boleh memuat sebanyak 50 table ini mampu mengumpul seramai 1000 undangan di majlis perkahwinan anda. . Nak tahu lebih lanjut? . whatsapp kami di : Aida: 016-6928588 . . .

#glamhall #mercumustaphakamal #iccc #iccceventwedding #dewansriendon #GlasshouseAtSeputih #weddingsatglasshouseseputeh #glasshouseatseputih #marinaputrajaya #forestvalleyhall #indorgardenwedding #weedingplanner #wedding #weddingdecor #weddingstyling #gettingmarried #melaywedding #instawedding #instaklwedding #weddinglights #weddingflowers #weddingideas #flowers #weddinggols #floraldesigns
favorite Likes
Antara venue terbaru di bawah naugan THE SPAZIO. . Uniqa grandhall yang terlelak di puchong,Selangor.Uniqa grandhall yang boleh memuat sebanyak 40 table ini mampu mengumpul seramai 1000 undangan di majlis perkahwinan anda. . Nak tahu lebih lanjut? . whatsapp kami di : Aida: 016-6928588 . .

#glamhall #mercumustaphakamal #iccc #iccceventwedding #dewansriendon #GlasshouseAtSeputih #weddingsatglasshouseseputeh #glasshouseatseputih #marinaputrajaya #forestvalleyhall #indorgardenwedding #weedingplanner #wedding #weddingdecor #weddingstyling #gettingmarried #melaywedding #instawedding #instaklwedding #weddinglights #weddingflowers #weddingideas #flowers #weddinggols #floraldesigns
favorite Likes
3 BULAN ISTIMEWA DARI SANGGUL EVENT! . Lagi berita baik untuk anda! Untuk yang berkahwin pada OGOS!OKTOBER!DISEMBER! . Sanggulevent nak hadiahkan free package Nikah dari Sanggulevent! Bukan pelamin nikah,bukan catering untuk nikah tetapi PACKAGE NIKAH. Pelamin juga makanan untuk 100pax dari @kencanaevent tau! . . Jimattt!! Bukan 1000 tapi RM5000 tauu! Jika anda kahwin pada bulan OGOS,OKTOBER & DISEMBER tahun ini!ini lah peluanggg anda! . Taip “YES” jika anda nak team Sanggulevent bantu anda dapatkan penjimatan ini!. . Please call of inquiry: Fyda : 013-3833307 Aida : 016-6928588 ============================ Email : [email protected] Insta : @sanggulevent @kencanaevent Fb : Sanggulevent Official . . .

#glamhall #mercumustaphakamal #iccc #iccceventwedding #dewansriendon #GlasshouseAtSeputih #weddingsatglasshouseseputeh #glasshouseatseputih #marinaputrajaya #forestvalleyhall #indorgardenwedding #weedingplanner #wedding #weddingdecor #weddingstyling #gettingmarried #melaywedding #instawedding #instaklwedding #weddinglights #weddingflowers #weddingideas #flowers #weddinggols #floraldesigns
favorite Likes
Hi everyone ! Masih lagi mencari venue wedding korang? App kata korang survey idcc shah Alam! . Tempat mmg best and strategik! Plus hall yg besar , luas & selesa .. . Nak full package idcc shah Alam jom Tanya @eventweddingofficial ! , Dah tak sabar nak imagine wedding ni😍 . SOLEMNIZATION | WEDDING |CORPORATE =========================== for more detail , click link at bio OR http://www.wasap.my/60129735425 Fitry mustafa http://www.wasap.my/601110089708 Lara aurora . . . . .

#iccc #iccceventwedding #idcceventwedding #dewanshahalam #dewansrisiantan #weddingputrajaya #GlasshouseAtSeputih #forestvalleyhalcheras #forestvalleyhallwedding #eventwedding #pelamin #malaywedding #sanding #solemnization #pelaminnikah #pelaminsanding #pakejkahwin #idccwedding #icccwedding #eventvenuekl #eventvenueshahalam #weddinghall #pakejperkahwinan #eventvenueselangor #pakejkahwinshahalam #pakejkahwinkl #dewankahwin
favorite Likes
Alhamdulillah for last week event. Di kencana bukan kegembiraan pengantin sahaja yang kami cari tetapi seluruh tetamu yang hadir itu matlamat kami. ======================================= Wedding planner : @sanggulevent Food : @kencanaevent Venue : @glamhall Please call of inquiry: Aisyah : 013-3833307 ======================================= Email : [email protected] Insta : @sanggulevent @kencanaevent Fb : Sanggulevent Official . . .

#glamhall #mercumustaphakamal #iccc #iccceventwedding #dewansriendon #GlasshouseAtSeputih #weddingsatglasshouseseputeh #glasshouseatseputih #marinaputrajaya #forestvalleyhall #indorgardenwedding #weedingplanner #wedding #weddingdecor #weddingstyling #gettingmarried #melaywedding #instawedding #instaklwedding #weddinglights #weddingflowers #weddingideas #flowers #weddinggols #floraldesigns
Popular Tags © 2018