Popular Tags and Popular Profiles
setcantik Photos and Tags #setcantik Hastag Tags | Trend Topic
We have moved the instagram page to the web for you.

Popular #setcantik Photos media

favorite Likes
Myra nak share kebaikan set kecantikan shaklee, . . . 💋1 TONG ESP tahan 2-3 Bulan makan 💋1 BOTOL VITA E tahan 4 bulan makan 💋1 BOTOL VITAMIN C tahan 6 bulan makan KELEBIHAN ESP . 👉mencerahkan kulit 👉menganjalkan kulit 👉menghilangkan parut jerawat dan jeragat 👉mengecutkan jerawat 👉mengecilkan pori 👉mengurangkan eyebag (lingkaran hitam bawah mata) 👉membuatkan otot, kuku, dan rambut jadi sihat & kuat KELEBIHAN VITAMIN E . 👉mengecilkan pori- pori wajah 👉melambatkan proses penuaan kulit 👉mengawal kolestrol 👉mengawal minyak 👉menghilangkan parut & 👉mencerahkan wajah 👉meningkatkan kelembapan kulit 👉sangat bagus untuk memudarkan parut 👉menjadikan si pemakai lebih awet muda 👉baik untuk kesihatan kulit & rambut KELEBIHAN VITAMIN C PLUS 👉membentuk kolagen dalam kulit 👉kulit menjadi tegang 👉mencerahkan kulit muka&badan 👉melambatkan proses penuaan 👉merawat masalah jeragat 👉merawat masalah jerawat pasir&batu 👉membantu mengurangkan masalah allergic, resdung & eczema 👉kulit kelihatan glowing 👉merawat masalah parut jerawat 👉atasi masalah blackhead & whitehead 👉atasi masalah kulit kusam 👉atasi masalah kulit sensitif & sunburn Nak dapatkan set kecantikan shaklee boleh tekan link kat bawah www.wasap.my/60182248144 .

#mangocheesecake #hukm #dyxy #marykay #sisfel #bukitaman #pdrm #banknegara #cimb #maybank #sogo #sogosales #shakleeKL #setapak #wangsamaju #dataranmerdeka #watsons #ioicitymall #tvalhijrah #datovida #mirafilzah #remyishak #setcantik #parutjerawat #susuibu #cantikmarykay #tutorialmakeup #tutorialdyxy #alhaalfatutorial
favorite Likes
STEP 3 : Night cream penting untuk melembapkan kulit serta membantu proses pembaharuan dan pemulihan kulit ketika tidur. Dan yg best tentang night cream ni, dia ada effect soothing kalau kulit korang jenis sensitif atau ada masalah pedih2. Nak cantik? Whatsapp Fara 0182923469 http://sidfarah.wasap.my/ .

#shakleemalaysia #setcantikbajet #setcantik #setcantikshaklee #shakleesidfarah #shakleeserdang #shakleeserikembangan  #youthskincaremalaysia #youthshaklee #youthshakleemalaysia #youthskincare #jeragathilang #jeragatpudar #poribesar #mukaberminyak #mukakering #matapanda #jerawat #kedutbawahmata #youtheffect #youthkl #youthselangor
favorite Likes
VITAMIN CINTA HATI SEMUA ❤ . . Ramai sungguh yang bahagia bila consume VITAMIN C shaklee , memang terbukti keberkesannya . . Aini nak share sedikit info mengenai Vitamin C yang Aini sendiri dah consume 👇🏻 . . 🍊SENTIASA MENJADI PILIHAN REMAJA DAN DEWASA 🍊 HARGA YANG SANGAT MURAH ( BELOW RM 100 ) 🍊 SEBOTOL TAHAN SELAMA 6 BULAN 🍊 KESANNYA YANG SANGAT HEBAT 🍊 DICIPTA DAN DIHASILKAN OLEH SAINTIS SHAKLEE 🍊 TERBAIK UNTUK KESIHATAN , IMUNISASI DAN KECANTIKAN KULIT . 🍊 BUKAN PRODUK REBRANDING ‼️ 🍊 VITAMIN C 100% NATURAL & ORGANIC 🍊 BUKAN VITAMIN SINTETIK ‼️ . . Istimewanya Vitamin C Shaklee ni adalah : . 🍊 Sumber SEMULAJADI yang diperoleh daripada ekstrak jagung (sesuai untuk mereka yang mempunyai perut sensitif) . . 🍊 Sistem PELEPASAN BERPERINGKAT yang melepaskan 100mg vitamin c setiap jam selama 5 jam. (meningkatkan penggunaan & mengurangkan pembaziran Vitamin C yang tidak diserap) . . 🍊 Kaya dengan 120mg BIOFLAVONOID SITRUS yang bertindak secara sinergy dengan Vitamin C (meningkatkan keberkesanannya) . . . Vitamin C shaklee tak sama dengan mana mana vitamin c yang lain tau . . . Product Shaklee diperbuat daripada bahan-bahan semulajadi . Bahan-bahan ini boleh dilihat pada botol vitamin Shaklee, pada bahagian “Other Ingredients” 😊 . . . Bahan-bahan dalam Shaklee dihasilkan daripada ekstrak bahan-bahan semulajadi dari sumber tumbuhan dan mineral asli . . . Jadi tak hairanlah kenapa shaklee boleh bertahan lebih 30 tahun di Malaysia dan lebih 60 tahun di dunia 😊 . . . Nak kulit yang sihat ? Nak kulit bebas cela ? Nak kulit yang berseri secara semula jadi ❓ . . . Jangan tunggu lama - lama lagi , jom whatsapp Aini sekarang untuk grab VITAMIN C TERBAIK di abad ini 😊 . . Aini 014-5251600

#shakleeterengganu #shakleeunisza #shakleeumt #setcantik #vitamincshaklee #vitc #setjerawat #tonakulitsekata #sunburn #kuatimunisasi #antibodikuat #igwaveprojek
favorite Likes
VITAMIN CINTA HATI SEMUA ❤ . . Ramai sungguh yang bahagia bila consume VITAMIN C shaklee , memang terbukti keberkesannya . . Aini nak share sedikit info mengenai Vitamin C yang Aini sendiri dah consume 👇🏻 . . 🍊SENTIASA MENJADI PILIHAN REMAJA DAN DEWASA 🍊 HARGA YANG SANGAT MURAH ( BELOW RM 100 ) 🍊 SEBOTOL TAHAN SELAMA 6 BULAN 🍊 KESANNYA YANG SANGAT HEBAT 🍊 DICIPTA DAN DIHASILKAN OLEH SAINTIS SHAKLEE 🍊 TERBAIK UNTUK KESIHATAN , IMUNISASI DAN KECANTIKAN KULIT . 🍊 BUKAN PRODUK REBRANDING ‼️ 🍊 VITAMIN C 100% NATURAL & ORGANIC 🍊 BUKAN VITAMIN SINTETIK ‼️ . . Istimewanya Vitamin C Shaklee ni adalah : . 🍊 Sumber SEMULAJADI yang diperoleh daripada ekstrak jagung (sesuai untuk mereka yang mempunyai perut sensitif) . . 🍊 Sistem PELEPASAN BERPERINGKAT yang melepaskan 100mg vitamin c setiap jam selama 5 jam. (meningkatkan penggunaan & mengurangkan pembaziran Vitamin C yang tidak diserap) . . 🍊 Kaya dengan 120mg BIOFLAVONOID SITRUS yang bertindak secara sinergy dengan Vitamin C (meningkatkan keberkesanannya) . . . Vitamin C shaklee tak sama dengan mana mana vitamin c yang lain tau . . . Product Shaklee diperbuat daripada bahan-bahan semulajadi . Bahan-bahan ini boleh dilihat pada botol vitamin Shaklee, pada bahagian “Other Ingredients” 😊 . . . Bahan-bahan dalam Shaklee dihasilkan daripada ekstrak bahan-bahan semulajadi dari sumber tumbuhan dan mineral asli . . . Jadi tak hairanlah kenapa shaklee boleh bertahan lebih 30 tahun di Malaysia dan lebih 60 tahun di dunia 😊 . . . Nak kulit yang sihat ? Nak kulit bebas cela ? Nak kulit yang berseri secara semula jadi ❓ . . . Jangan tunggu lama - lama lagi , jom whatsapp Aini sekarang untuk grab VITAMIN C TERBAIK di abad ini 😊 . . Aini 014-5251600

#shakleeterengganu #shakleeunisza #shakleeumt #setcantik #vitamincshaklee #vitc #setjerawat #tonakulitsekata #sunburn #kuatimunisasi #antibodikuat #igwaveprojek
favorite Likes
VITAMIN CINTA HATI SEMUA ❤ . . Ramai sungguh yang bahagia bila consume VITAMIN C shaklee , memang terbukti keberkesannya . . Aini nak share sedikit info mengenai Vitamin C yang Aini sendiri dah consume 👇🏻 . . 🍊SENTIASA MENJADI PILIHAN REMAJA DAN DEWASA 🍊 HARGA YANG SANGAT MURAH ( BELOW RM 100 ) 🍊 SEBOTOL TAHAN SELAMA 6 BULAN 🍊 KESANNYA YANG SANGAT HEBAT 🍊 DICIPTA DAN DIHASILKAN OLEH SAINTIS SHAKLEE 🍊 TERBAIK UNTUK KESIHATAN , IMUNISASI DAN KECANTIKAN KULIT . 🍊 BUKAN PRODUK REBRANDING ‼️ 🍊 VITAMIN C 100% NATURAL & ORGANIC 🍊 BUKAN VITAMIN SINTETIK ‼️ . . Istimewanya Vitamin C Shaklee ni adalah : . 🍊 Sumber SEMULAJADI yang diperoleh daripada ekstrak jagung (sesuai untuk mereka yang mempunyai perut sensitif) . . 🍊 Sistem PELEPASAN BERPERINGKAT yang melepaskan 100mg vitamin c setiap jam selama 5 jam. (meningkatkan penggunaan & mengurangkan pembaziran Vitamin C yang tidak diserap) . . 🍊 Kaya dengan 120mg BIOFLAVONOID SITRUS yang bertindak secara sinergy dengan Vitamin C (meningkatkan keberkesanannya) . . . Vitamin C shaklee tak sama dengan mana mana vitamin c yang lain tau . . . Product Shaklee diperbuat daripada bahan-bahan semulajadi . Bahan-bahan ini boleh dilihat pada botol vitamin Shaklee, pada bahagian “Other Ingredients” 😊 . . . Bahan-bahan dalam Shaklee dihasilkan daripada ekstrak bahan-bahan semulajadi dari sumber tumbuhan dan mineral asli . . . Jadi tak hairanlah kenapa shaklee boleh bertahan lebih 30 tahun di Malaysia dan lebih 60 tahun di dunia 😊 . . . Nak kulit yang sihat ? Nak kulit bebas cela ? Nak kulit yang berseri secara semula jadi ❓ . . . Jangan tunggu lama - lama lagi , jom whatsapp Aini sekarang untuk grab VITAMIN C TERBAIK di abad ini 😊 . . Aini 014-5251600

#shakleeterengganu #shakleeunisza #shakleeumt #setcantik #vitamincshaklee #vitc #setjerawat #tonakulitsekata #sunburn #kuatimunisasi #antibodikuat #igwaveprojek
favorite Likes
Assalammualaikum semua 🌷 . Haa tengah survey set kesihatan lengkap untuk keperluan harian ke?? Meh sini saya nak share manfaat VITALEA yang merupakan antara set basic dalam mendapatkan kesihatan yang lebih baik 🤗 . Banyak kebaikan VITALEA yang bermanfaat untuk semua golongan: . ☘️membantu beri tenaga untuk tubuh yang lebih sihat . ☘️ membantu otak supaya lebih fokus dalam aktiviti seharian . ☘️ membantu meningkatkan metabolisma dan melambatkan proses penuaan . ☘️ membantu pertumbuhan sel baru seperti rambut , kuku dan kulit . ☘️ membantu proses tumbesaran otot badan dan hormon . ☘️ menampung keperluan vitamin dan mineral yang tiada dalam makanan seharian . . Jom kekal sihat dan cantik dengan VITALEA !. . Dapatkan harini sementara stock masih ada ! TIADA yang ternilai melainkan nikmat kesihatan diri sendiri dan keluarga 😘 . Berminat untuk khidmat rundingan dan order, boleh contact saya terus ya. Fast response in shaa Allah!! . Syamimi, .+60136434811 . Thank you very much & have a great day, still positive 😃 .

#shakleedistributor #shakleeMY #shakleeN9 #shakleeseremban #shakleesikamat #shakleemelaka #shakleejohor #shakleejempol #shakleepilah #shakleerembau #shakleesenawang #shakleettj #shaklees2 #shakleemesir #promoshaklee #promomarch #setcantik #doublebeauty #cantikluardalam #tawaranhebat #tawaranmarch #promomac #JomShaklee #SaleShaklee #SaleMAC #VITALEASHAKLEE #shakleeffect
favorite Likes
Assalammualaikum semua 🌷 . Haa tengah survey set kesihatan lengkap untuk keperluan harian ke?? Meh sini saya nak share manfaat VITALEA yang merupakan antara set basic dalam mendapatkan kesihatan yang lebih baik 🤗 . Banyak kebaikan VITALEA yang bermanfaat untuk semua golongan: . ☘️membantu beri tenaga untuk tubuh yang lebih sihat . ☘️ membantu otak supaya lebih fokus dalam aktiviti seharian . ☘️ membantu meningkatkan metabolisma dan melambatkan proses penuaan . ☘️ membantu pertumbuhan sel baru seperti rambut , kuku dan kulit . ☘️ membantu proses tumbesaran otot badan dan hormon . ☘️ menampung keperluan vitamin dan mineral yang tiada dalam makanan seharian . . Jom kekal sihat dan cantik dengan VITALEA !. . Dapatkan harini sementara stock masih ada ! TIADA yang ternilai melainkan nikmat kesihatan diri sendiri dan keluarga 😘 . Berminat untuk khidmat rundingan dan order, boleh contact saya terus ya. Fast response in shaa Allah!! . Syamimi, .+60136434811 . Thank you very much & have a great day, still positive 😃 .

#shakleedistributor #shakleeMY #shakleeN9 #shakleeseremban #shakleesikamat #shakleemelaka #shakleejohor #shakleejempol #shakleepilah #shakleerembau #shakleesenawang #shakleettj #shaklees2 #shakleemesir #promoshaklee #promomarch #setcantik #doublebeauty #cantikluardalam #tawaranhebat #tawaranmarch #promomac #JomShaklee #SaleShaklee #SaleMAC #VITALEASHAKLEE #shakleeffect
favorite Likes
Assalammualaikum semua 🌷 . Haa tengah survey set kesihatan lengkap untuk keperluan harian ke?? Meh sini saya nak share manfaat VITALEA yang merupakan antara set basic dalam mendapatkan kesihatan yang lebih baik 🤗 . Banyak kebaikan VITALEA yang bermanfaat untuk semua golongan: . ☘️membantu beri tenaga untuk tubuh yang lebih sihat . ☘️ membantu otak supaya lebih fokus dalam aktiviti seharian . ☘️ membantu meningkatkan metabolisma dan melambatkan proses penuaan . ☘️ membantu pertumbuhan sel baru seperti rambut , kuku dan kulit . ☘️ membantu proses tumbesaran otot badan dan hormon . ☘️ menampung keperluan vitamin dan mineral yang tiada dalam makanan seharian . . Jom kekal sihat dan cantik dengan VITALEA !. . Dapatkan harini sementara stock masih ada ! TIADA yang ternilai melainkan nikmat kesihatan diri sendiri dan keluarga 😘 . Berminat untuk khidmat rundingan dan order, boleh contact saya terus ya. Fast response in shaa Allah!! . Syamimi, .+60136434811 . Thank you very much & have a great day, still positive 😃 .

#shakleedistributor #shakleeMY #shakleeN9 #shakleeseremban #shakleesikamat #shakleemelaka #shakleejohor #shakleejempol #shakleepilah #shakleerembau #shakleesenawang #shakleettj #shaklees2 #shakleemesir #promoshaklee #promomarch #setcantik #doublebeauty #cantikluardalam #tawaranhebat #tawaranmarch #promomac #JomShaklee #SaleShaklee #SaleMAC #VITALEASHAKLEE #shakleeffect
favorite Likes
Dah makan tengah hari ke tu? 🙂 . . Eh, awal lagi la. Belum jam 1 lagi 😃😄 tapi kan, kalau korang sarapan pagi dengan ESP tadi mesti tak rasa lapar sangat kan tengah hari ni 😉 . . Selain waktu sarapan, boleh gak kalau nak lunch dengan ESP. Ye lah, mana tau banyak kerja ke tengah hari ni. Tak dan nak pi beli makanan, tak sempat nak keluar kan. Haaa, minum je ESP ni. InshaAllah, perut tak berkeroncong mana pun. . . Kenapa minum ESP boleh rasa kenyang? Sebab ESP ni protein, bagi perut kita rasa kenyang lebih lama. Dah la glisemik index rendah. Sesuai sangat untuk mereka yang tengah kawal kandungan gula dalam badan tu 😉😊 . . Whatsapp terus kami kalau nak merisik ESP ye. Boleh tekan link kat bio tu ☺️😉 . . 📲 +6011.20.200.300 . .

#proteinshaklee #soyaorganik #SoyaNonGMO #shakleekajang #shakleebangi #shakleebandarbarubangi #shakleeUKM #shakleemalaysia #setkurus #setcantik #setibuhamil #setpantang #kulitcantik #jerawatkecut #kulitflawless #kulitgebu #kulitbersih #kulitglowing #parutpudar #kulitkusam #perutkenyang #setibumenyusu #rambutgugur #supplementhalal #supplementselamat #kulitberseri #paruthilang #kulitberminyak #EspShaklee
favorite Likes
SET TARI STRIPE Grosir min. 3 @70000 Reseller @80000 Fit to L+ Bahan: Atasan MATT KAOS KOMBI TWISTCONE Atasan LD 106 cm PJ 117 cm Celana SPANDEK PJ 96 cm BRT 0.37 kg Tidak transparan Celana pinggang karet

#grosirhauss #grosirtanahabang #suppliertanahabang #supplierjumpsuit #supplierfashionwanita #setelancelana #setelancewek #setkerja #setelanmurah #stelankulot #stelanmurah #setelancewe #stelancelana #setelankantor #setelancelana #setelankulot #setelankorea #stelancewekmurah #setkulotmurah #setelankulotmurah #setkulotmurah #setcantik #setelanformal
favorite Likes
Hai u olss.. . . nak share salah satu color our Kurung & kurta ni dkt u olss.. Haaa.. Amacam cantik ke cantik sgt color ni?😍 kiri ke kanan lagi cantik? . . . BUY 2 for RM 148 😍😍 BUY 2 for RM 148 😍😍 . 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥 . . .

#geroboklilstarz #elbrinacouture #kurtazyndo #palazzokurung #setkurungkurta #setmurah #bajurayaset #setcantik #kurtamurah #palazzokurungmurah #setsedondon #bajurayasedondon #koleksiraya2019
favorite Likes
ROTI PENUH NANAH........ Korang pernah makan roti nanah? Sedap gila!!! Nanah likat2, mengalir... fuhhh yummehhh. Letak kaya di kedua roti atas bawah. Then letak sekeping cheesedale. Masukkan dlm toast dan akan cair cheese bercampur kaya. Makan masa panas. Memang sedap. Tapi kalori mmg tgi. Takleh buat selalu. Nanti gemuk. Lepas makan benda kalori tinggi, kita telan omega dan lecithin utk bakar lemak cepat2. Nak order set kurus, boleh wasap cip http://cip.wasap.my/

#shakleekl # #shakleeorganik #shakleelover #bisneswoman #healthysupplement #ryg #jomsihatdancantik #jomsihatsamasama #setkurus #setcantik
favorite Likes
Yakin dgn produk ekin beauty??🤗sudah semestinya😘 Byk feedback positif ramai dah cuba😍Jom order.. berminat nak oder✔✔ klik link dibawah👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 www.wasap.my/60133974302/Ekinbeauty

#ekinbeautyterbaik #ekinbeautyfoundation #serum #serumjerawat #setglowing #setcantik #ekinbeautyklang #ekinbeautyrantaupanjangklang #ekinbeautyskincare #ekinbeautymurah #ekinbeautygoldenserum #ekinbeautyselangor #ekinbeautyviral #sayajualsayaguna #ekinbeauty #ekinbeautyhq #ekinbeautyfoundation
favorite Likes
Yakin dgn produk ekin beauty??🤗sudah semestinya😘 Byk feedback positif ramai dah cuba😍Jom order.. berminat nak oder✔✔ klik link dibawah👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 www.wasap.my/60133974302/Ekinbeauty

#ekinbeautyterbaik #ekinbeautyfoundation #serum #serumjerawat #setglowing #setcantik #ekinbeautyklang #ekinbeautyrantaupanjangklang #ekinbeautyskincare #ekinbeautymurah #ekinbeautygoldenserum #ekinbeautyselangor #ekinbeautyviral #sayajualsayaguna #ekinbeauty #ekinbeautyhq #ekinbeautyfoundation
favorite Likes
Yakin dgn produk ekin beauty??🤗sudah semestinya😘 Byk feedback positif ramai dah cuba😍Jom order.. berminat nak oder✔✔ klik link dibawah👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 www.wasap.my/60133974302/Ekinbeauty

#ekinbeautyterbaik #ekinbeautyfoundation #serum #serumjerawat #setglowing #setcantik #ekinbeautyklang #ekinbeautyrantaupanjangklang #ekinbeautyskincare #ekinbeautymurah #ekinbeautygoldenserum #ekinbeautyselangor #ekinbeautyviral #sayajualsayaguna #ekinbeauty #ekinbeautyhq #ekinbeautyfoundation
favorite Likes
Yakin dgn produk ekin beauty??🤗sudah semestinya😘 Byk feedback positif ramai dah cuba😍Jom order.. berminat nak oder✔✔ klik link dibawah👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 www.wasap.my/60133974302/Ekinbeauty

#ekinbeautyterbaik #ekinbeautyfoundation #serum #serumjerawat #setglowing #setcantik #ekinbeautyklang #ekinbeautyrantaupanjangklang #ekinbeautyskincare #ekinbeautymurah #ekinbeautygoldenserum #ekinbeautyselangor #ekinbeautyviral #sayajualsayaguna #ekinbeauty #ekinbeautyhq #ekinbeautyfoundation
favorite Likes
Yakin dgn produk ekin beauty??🤗sudah semestinya😘 Byk feedback positif ramai dah cuba😍Jom order.. berminat nak oder✔✔ klik link dibawah👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 www.wasap.my/60133974302/Ekinbeauty

#ekinbeautyterbaik #ekinbeautyfoundation #serum #serumjerawat #setglowing #setcantik #ekinbeautyklang #ekinbeautyrantaupanjangklang #ekinbeautyskincare #ekinbeautymurah #ekinbeautygoldenserum #ekinbeautyselangor #ekinbeautyviral #sayajualsayaguna #ekinbeauty #ekinbeautyhq #ekinbeautyfoundation
favorite Likes
Yakin dgn produk ekin beauty??🤗sudah semestinya😘 Byk feedback positif ramai dah cuba😍Jom order.. berminat nak oder✔✔ klik link dibawah👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 www.wasap.my/60133974302/Ekinbeauty

#ekinbeautyterbaik #ekinbeautyfoundation #serum #serumjerawat #setglowing #setcantik #ekinbeautyklang #ekinbeautyrantaupanjangklang #ekinbeautyskincare #ekinbeautymurah #ekinbeautygoldenserum #ekinbeautyselangor #ekinbeautyviral #sayajualsayaguna #ekinbeauty #ekinbeautyhq #ekinbeautyfoundation
favorite Likes
GLOW FOUNDATION 🎉🎉 Fd glow ni bukan sahaja untk cover parut/jerawat uolls mcm foundation lain tapi foundation ni mampu merawat kulit uolls yang bermasalah tu . Walaupun ambil masa tapi uolls boleh tengok perubahan seawal 5min pemakaian dekat wajah uolls,glowing tu laaa 😍 Sesuai untuk semua jenis warna kulit & termasuk kulit sensitif tau. Fd glow sesuai untuk semua peringkat umur .😘 Glowing,Shining, flawless pinkishh gitu 💞💞 Rm15 sahaja.. Kalau berminat,nak order,nak tahu info wassap saya ok,tekan link dibawah👇👇 www.wasap.my/60134147300/fdEB

#ekinbeauty #serum #goldserum #foundation #glowfoundation #setskincare #setcantik
favorite Likes
KELEBIHAN VITA-C PLUS SHAKLEE⬇️. . 🍊Perlindungan daripada sinar uv. 🍊Mengurangkan kesan sunburn. 🍊Membantu mencegah masalah jerawat degil. 🍊Tona kulit menjadi lebih sekata. 🍊Menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan luka. 🍊Mencerahkan kulit seluruh badan secara semula jadi. 🍊Membantu kulit yang bermasalah sensitif seperti Resdung dan Eczema. 🍊Mengatasi masalah jerawat nasi dan jerawat pasir. 🍊Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan. 🍊Membantu menghasilkan kolagen dalam badan. 🍊Kulit lebih glowing dan radiant. Nak dapatkan Vitamin C Shaklee, boleh Whatsapp saya di 📲 012 801 2476. http://shafizahbeauty.wasap.my/ Atau klik saja di bio link. Mudah kan?

#polluxfamily #polluxbiz #topimerah #vitaminc #readystock #kulitcantik #jerawat #jerawathilang #shakleeindahpermai #vivixshaklee #shakleesabah #setcantik #setcantikshaklee #sethamilshaklee #shakleekotakinabalu #naturalsupplements #setkurus #kulitcantikgebu
favorite Likes
favorite Likes
Alhamdulillah, Alhamdulillah, Alhamdulillah ❤ . . Pelanggan kami yang baru-baru ni ambil set vitamin Shaklee untuk slip disc baru saja khabarkan yang kemungkinan beliau tak perlu buat pembedahan untuk sakitnya tu ❤ . . Awal-awal datang ofis hari tu, beliau minta pendapat tentang produk Shaklee yang sesuai untuk sakitnya itu. Dr bagi tempoh beliau dalam masa 1 bulan untuk buat pembedahan. Seboleh mungkin katanya nak elak pembedahan, sebab usia pun tak la muda remaja. Jadi beliau buat keputusan nak cuba Shaklee sebagai makanan tambahan 😊🙂 . . Antara yang beliau ambil atas saranan kami, . ✔ Vivix ✔ B-Complex ✔ Ostematrix ✔ Omega Guard . . Alhamdulillah, fast forward sebulan lebih kemudian beliau maklumkan banyak perubahan positif pada tahap kesihatan beliau. Dr pakar juga maklumkan kemungkinan tiada keperluan untuk pembedahan, tapi masih perlukan pantauan dalam masa 2 bulan lagi 🤩🤩🤩 . . Teman-teman, Doakan kesihatan beliau ye. Semoga Allah berikan kesihatan yang baik dan berpanjangan kepadanya asbab pemakanan Shaklee 💕 . . Perlukan produk Shaklee pada kadar segera? . Kami boleh dihubungi menerusi, Whatsapp di talian +6011.20.200.300 Facebook Page - Kedai Vitamin Bandar Baru Bangi Website : www.sihatcomelceria.com . . Kami juga buat PENGHANTARAN PERCUMA khas untuk pelanggan Bandar Baru Bangi 🚗 . .

#shakleebangi #shakleekajang #shakleeUKM #setgastrik #setcantik #setibuhamil #setpantang #setmenyusu #kulitcantik #kulitflawless #kulitgebu #parutpudar #jerawatkecut #jeragatpudar #kulitglowing #kuruskanbadan #ekzema #krimalergik #setdetoks #cuciusus #sembelit #shakleeAlamSari #shakleeUnitenBangi #shakleeReadyStock #kolesteroltinggi #sakitpinggang #lenguhbadan #sakiturat #shakleebandarbarubangi
favorite Likes
🌈Berita gembira?!!! Untuk semua produk Shaklee. Nak tahu promosi yang macam mana? Cepat2 whatsapp. 📲Tekan link di bio. Ataupun whatsapp ke MAI 01111414117

#shakleemurah #shakleekelantan #shakleeukmbangi #shakleekualalumpur #shakleekualalumpur #shakleehargastudent #shakleekajang #shakleekurus #codukmbangi #setcantik #setjerawat #setkurus
favorite Likes
Setiap hari adalah hari baru. Terima kasih Ya Allah Ya Rahman masih memberi kami peluang dan ruang untuk kami baiki hidup ke arah yang lebih baik. أَللَّهُمَّ إِنَّا نَسْأَلُكَ لِسَانًا رَاطِبًا بِذِكْرِكَ وَقَلْبًا مَفْعُمًا بِشُكْرِكَ وَبَدَناً هَيِّنًا لَيِّنًا بِطَاعَتِكَ Moga segala kerja buat kita adalah yang mengingatkan kepada ALLAH. . . Al-Fatihah buat adik Mohd Haziq bin Mohd Tarmizi, mangsa tembakan di christchurch, New Zealand yang sebelum ini dilaporkan hilang, hari ini telah di sahkan meninggal dunia. Moga beliau ditempatkan bersama hamba- hambaNya yang soleh. Ameen. . . Assalamualaikum dan salam 14 Rejab. Kedai shaklee izh dah buka utk awak2 nak berkonsultasi dan order shaklee.

#teambijaksihat #alaufvibes Allahumma
favorite Likes
Puan Aisyah dah amalkan vitamin c sejak tahun 2012! Wow! Lama tu.. Kesihatan lebih baik, kulit pun makin sihat 😉 Sebotol tahan untuk 3-6 bulan penggunaan. Nak harga yang lagi jimat? Boleh. Daftar je sebagai ahli. Harga lagi jimat diskaun pun still dapat. Wasap for detail k! 😊 📱+60134049500 ===========================

#shakleekualakangsar #shakleeperak #adawiahkhalib_shakleelover #shakleeUSAS #setgastrik #setcantik #vitamincshaklee #shakleegrik #promoshaklee #shakleemurah #setibuhamil #setpantang #setmenyusu #kulitcantik #kulitflawless #parutpudar #jerawatkecut #jeragatpudar #kuruskanbadan #ekzema #krimalergik #setdetoks #sembelit #kencingtaklawas #kencingkotor #kolesteroltinggi #sakitpinggang #lenguhbadan #sakiturat
favorite Likes
Yang masalah sembelit atau susah memerut Settlekan dengan HERBLAX je. Dalam 8 jam dah rasa effect tau! Herblax ni dari 9 daun herba organik takda bahan2 kimia. Ia nya bukan ubat tau! Herblax ni supplement serat tinggi. Yang bermasalah sembelit anda perlu serat tinggi tau!! Tak perlu nak makan buah berkati, air detoks yang belum tentu kualiti lagi tu. Telan je herblax ni esok settle keluar lancar!! sebotol tahan 2 ke 3 bulan! Keluarkan jangan simpan!! .

#shakleebertam #shakleekepalabatas #shakleetasekgelugor #shakleeayeritam #shakleefarlim #shakleekulim #shakleepenang #businesshaklee #onlinebusiness #protege #setdiet #setcantik #setmenyusu #vivit #jombuatduit #shakleemalaysia #shakleepenaga #uitmbertam #nakbiznes #terlajaklaris #pipimerah #codshaklee #codshakleebertam #codshakleekepalabatas #imiracle #miraclebymrr #teampermata2019
favorite Likes
Yang masalah sembelit atau susah memerut Settlekan dengan HERBLAX je. Dalam 8 jam dah rasa effect tau! Herblax ni dari 9 daun herba organik takda bahan2 kimia. Ia nya bukan ubat tau! Herblax ni supplement serat tinggi. Yang bermasalah sembelit anda perlu serat tinggi tau!! Tak perlu nak makan buah berkati, air detoks yang belum tentu kualiti lagi tu. Telan je herblax ni esok settle keluar lancar!! sebotol tahan 2 ke 3 bulan! Keluarkan jangan simpan!! .

#shakleebertam #shakleekepalabatas #shakleetasekgelugor #shakleeayeritam #shakleefarlim #shakleekulim #shakleepenang #businesshaklee #onlinebusiness #protege #setdiet #setcantik #setmenyusu #vivit #jombuatduit #shakleemalaysia #shakleepenaga #uitmbertam #nakbiznes #terlajaklaris #pipimerah #codshaklee #codshakleebertam #codshakleekepalabatas #imiracle #miraclebymrr #teampermata2019
favorite Likes
Yang masalah sembelit atau susah memerut Settlekan dengan HERBLAX je. Dalam 8 jam dah rasa effect tau! Herblax ni dari 9 daun herba organik takda bahan2 kimia. Ia nya bukan ubat tau! Herblax ni supplement serat tinggi. Yang bermasalah sembelit anda perlu serat tinggi tau!! Tak perlu nak makan buah berkati, air detoks yang belum tentu kualiti lagi tu. Telan je herblax ni esok settle keluar lancar!! sebotol tahan 2 ke 3 bulan! Keluarkan jangan simpan!! .

#shakleebertam #shakleekepalabatas #shakleetasekgelugor #shakleeayeritam #shakleefarlim #shakleekulim #shakleepenang #businesshaklee #onlinebusiness #protege #setdiet #setcantik #setmenyusu #vivit #jombuatduit #shakleemalaysia #shakleepenaga #uitmbertam #nakbiznes #terlajaklaris #pipimerah #codshaklee #codshakleebertam #codshakleekepalabatas #imiracle #miraclebymrr #teampermata2019
favorite Likes
Herba alfalfa dipercayai mempunyai keistimewaan yang boleh mengurangkan tahap kolestrol kerana memiliki khasiat pelbagai vitamin dan mineral penting. Herba alfalfa juga sangat berkesan dalam menyahtoksid dan membersihkan darah dan seterusnya memulih serta memperbaharui sel-sel badan. . . Hasilnya, pengambilan alfalfa secara tetap boleh merendahkan tekanan darah tinggi dan menyeimbangkan hormon. Sekiranya diamalkan secara berterusan, alfalfa dapat bertindak sebagai alternatif kepada ubat sakit kepala ataupun migrain kerana kandungannya yang tinggi kalsium dan magnesium. . .

#shakleeforyou #shakleelover #setibuhamilshakee #setkehamilan #setibumenyusu #esp #performancedrinkshakee #goodforhealth #beauty #naturallooks #fresh #tea #avoidbloodpressure #followpost #forheathysolutions #forhealthconsultation #likepost #togetfreegift #special #totheonly #newcustomer #followtofollow #mypost #kotabahagia #whitening #skincareterbaik #awetmuda #setcantik #youth
favorite Likes
FULLSET KECANTIKAN SHAKLEE 💕 . . Hai and Assalamualaikum semua ! Dekat bawah ni nurmie ada share tentang kebaikan2 set kecantikan shaklee tau 💕 1 tong ESP ⏩ tahan sehingga 3 bulan 1 botol VITAMIN E ⏩ tahan sehingga 4 bulan 1 botol VITAMIN C ⏩ tahan sehingga 6 bulan . . Berbaloi kan? . . KELEBIHAN ESP 🌱kulit lebih anjal dan gebu 🌱memudarkan parut hitam 🌱mengawal pertumbuhan jerawat 🌱mencerahkan kulit 🌱kulit lebih tegang dan sihat 🌱mengandungi protein lengkap dan 9amino asid yang tidak dapat dihasilkan badan sendiri 🌱menggantikan sel kulit mati kepada yang baru . . KELEBIHAN VITAMIN C PLUS 🍊perlindungan daripada sinar UV 🍊mengurangkan kesan sunburn 🍊membantu prevent masalah jerawat degil 🍊menggantikan tisu kulit yang rosak 🍊mencerahkan kulit secara semulajadi 🍊membantu masalah kulit sensitif seperti resdung 🍊mengatasi jerawat nasi dan pasir 🍊mengurangkan kedutan dan tanda penuaan 🍊membantu menghasilkan kolagen dalam badan 🍊kulit lebih glowing . . KELEBIHAN VITAMIN E (grape seed) 🍇menjadikan kulit lebih muda dan membantutkan penuaan 🍇mengurangkan parut dan masalah jerawat 🍇menggalakkan kulit dan rambut 🍇membantu masalah whitehead dan blackhead 🍇membantu mengurangkan eyebag 🍇mengawal masalah kulit berminyak 🍇mengatasi masalah jeragat 🍇melambatkan proses penuaan . . Boleh wasap nurmie trus untuk pertanyaan harga dan detail mengenai supplement shaklee . Nurmie akan bagi free consultation 😀 . . Nurmie Trusted SID 016-6340545

#shaklee #vitaminc #vitamine #antipenuaan #shakleemalaysia #shakleeupm #shakleeserdang #shakleeselangor #shakleemurah #shaklee #shakleebynurmie #shakleebynurmie #flawless #shakleestudent #shakleejimat #shakleekl #shakleeuniten #shakleepeneng #shakleeterengganumurah #sethamil #setcantik #setkulitcerah #setjerawat #setkurus #settambahberat #getincomeinshaklee
favorite Likes
FULLSET KECANTIKAN SHAKLEE 💕 . . Hai and Assalamualaikum semua ! Dekat bawah ni nurmie ada share tentang kebaikan2 set kecantikan shaklee tau 💕 1 tong ESP ⏩ tahan sehingga 3 bulan 1 botol VITAMIN E ⏩ tahan sehingga 4 bulan 1 botol VITAMIN C ⏩ tahan sehingga 6 bulan . . Berbaloi kan? . . KELEBIHAN ESP 🌱kulit lebih anjal dan gebu 🌱memudarkan parut hitam 🌱mengawal pertumbuhan jerawat 🌱mencerahkan kulit 🌱kulit lebih tegang dan sihat 🌱mengandungi protein lengkap dan 9amino asid yang tidak dapat dihasilkan badan sendiri 🌱menggantikan sel kulit mati kepada yang baru . . KELEBIHAN VITAMIN C PLUS 🍊perlindungan daripada sinar UV 🍊mengurangkan kesan sunburn 🍊membantu prevent masalah jerawat degil 🍊menggantikan tisu kulit yang rosak 🍊mencerahkan kulit secara semulajadi 🍊membantu masalah kulit sensitif seperti resdung 🍊mengatasi jerawat nasi dan pasir 🍊mengurangkan kedutan dan tanda penuaan 🍊membantu menghasilkan kolagen dalam badan 🍊kulit lebih glowing . . KELEBIHAN VITAMIN E (grape seed) 🍇menjadikan kulit lebih muda dan membantutkan penuaan 🍇mengurangkan parut dan masalah jerawat 🍇menggalakkan kulit dan rambut 🍇membantu masalah whitehead dan blackhead 🍇membantu mengurangkan eyebag 🍇mengawal masalah kulit berminyak 🍇mengatasi masalah jeragat 🍇melambatkan proses penuaan . . Boleh wasap nurmie trus untuk pertanyaan harga dan detail mengenai supplement shaklee . Nurmie akan bagi free consultation 😀 . . Nurmie Trusted SID 016-6340545

#shaklee #vitaminc #vitamine #antipenuaan #shakleemalaysia #shakleeupm #shakleeserdang #shakleeselangor #shakleemurah #shaklee #shakleebynurmie #shakleebynurmie #flawless #shakleestudent #shakleejimat #shakleekl #shakleeuniten #shakleepeneng #shakleeterengganumurah #sethamil #setcantik #setkulitcerah #setjerawat #setkurus #settambahberat #getincomeinshaklee
favorite Likes
FULLSET KECANTIKAN SHAKLEE 💕 . . Hai and Assalamualaikum semua ! Dekat bawah ni nurmie ada share tentang kebaikan2 set kecantikan shaklee tau 💕 1 tong ESP ⏩ tahan sehingga 3 bulan 1 botol VITAMIN E ⏩ tahan sehingga 4 bulan 1 botol VITAMIN C ⏩ tahan sehingga 6 bulan . . Berbaloi kan? . . KELEBIHAN ESP 🌱kulit lebih anjal dan gebu 🌱memudarkan parut hitam 🌱mengawal pertumbuhan jerawat 🌱mencerahkan kulit 🌱kulit lebih tegang dan sihat 🌱mengandungi protein lengkap dan 9amino asid yang tidak dapat dihasilkan badan sendiri 🌱menggantikan sel kulit mati kepada yang baru . . KELEBIHAN VITAMIN C PLUS 🍊perlindungan daripada sinar UV 🍊mengurangkan kesan sunburn 🍊membantu prevent masalah jerawat degil 🍊menggantikan tisu kulit yang rosak 🍊mencerahkan kulit secara semulajadi 🍊membantu masalah kulit sensitif seperti resdung 🍊mengatasi jerawat nasi dan pasir 🍊mengurangkan kedutan dan tanda penuaan 🍊membantu menghasilkan kolagen dalam badan 🍊kulit lebih glowing . . KELEBIHAN VITAMIN E (grape seed) 🍇menjadikan kulit lebih muda dan membantutkan penuaan 🍇mengurangkan parut dan masalah jerawat 🍇menggalakkan kulit dan rambut 🍇membantu masalah whitehead dan blackhead 🍇membantu mengurangkan eyebag 🍇mengawal masalah kulit berminyak 🍇mengatasi masalah jeragat 🍇melambatkan proses penuaan . . Boleh wasap nurmie trus untuk pertanyaan harga dan detail mengenai supplement shaklee . Nurmie akan bagi free consultation 😀 . . Nurmie Trusted SID 016-6340545

#shaklee #vitaminc #vitamine #antipenuaan #shakleemalaysia #shakleeupm #shakleeserdang #shakleeselangor #shakleemurah #shaklee #shakleebynurmie #shakleebynurmie #flawless #shakleestudent #shakleejimat #shakleekl #shakleeuniten #shakleepeneng #shakleeterengganumurah #sethamil #setcantik #setkulitcerah #setjerawat #setkurus #settambahberat #getincomeinshaklee
favorite Likes
Yang ni pulak set untuk anda yang bawah 35 tahun yang kulit masih muda tapi masalah on jerawat2 tak habis2. dan untuk elak jeragat2, orang muda , student pakai ni kulit licinnn , je uols. Nak dapatkan Youth Skin Care Shaklee? Nak lebih nilai tambah 1 lagi Vitamin C untuk cukupkan point membership. jimat tak perlu bayar RM65 untuk membership. terus boleh beli cukup kan point dapat lagi rebate cash tau? Youth Skin Care Bebas Paraben. Teknologi tinggi untuk hasilkan Skin Care yang berkualiti. Youth Shaklee Skincare Ingredients : Shaklee Youth Skin Care Secret. Youth Shaklee Skin Care : What makes it so special than other skin care range? What are the Ingredients in YOUTH SHAKLEE that make it works amazingly on women's skin. The Secret of YOUTH SHAKLEE SKIN CARE INGREDIENTS lies in the 8 years of study, plus the 102 years of experience in nutrition. Youth Shaklee Skincare is a nutrient- riched skin care. The Ingredients are the Secrets to why 100 % users get improvements after using Shaklee Youth. Youth Shaklee : Nutrient Dense Skin Care Range. Youth Shaklee Skin care. Ingredients are unique and they are patent-pending. The 3 key Ingredients are : Resveratrol for muscadine grape, schizandra sinensis and Apple Stem Cell. . . DAPAT SEKARANG . . .

#vivixmurah #promosiVivix #shakleekulim #shakleekepalabatas #bisnesshaklee #onlinebusiness #ESP #setdiet #setcantik #setmenyusu #sethamil #jombuatduit #penanti #seberangjaya #shakleemalaysia #shakleepenaga #uitmpermatangpauh #usmpulaupinang #youth #politeknikpermatangpauh #vitaminmurah #codshaklee #bukitmertajam #juru #bukitminyak #alma #mengkuang #perda
favorite Likes
Yang ni pulak set untuk anda yang bawah 35 tahun yang kulit masih muda tapi masalah on jerawat2 tak habis2. dan untuk elak jeragat2, orang muda , student pakai ni kulit licinnn , je uols. Nak dapatkan Youth Skin Care Shaklee? Nak lebih nilai tambah 1 lagi Vitamin C untuk cukupkan point membership. jimat tak perlu bayar RM65 untuk membership. terus boleh beli cukup kan point dapat lagi rebate cash tau? Youth Skin Care Bebas Paraben. Teknologi tinggi untuk hasilkan Skin Care yang berkualiti. Youth Shaklee Skincare Ingredients : Shaklee Youth Skin Care Secret. Youth Shaklee Skin Care : What makes it so special than other skin care range? What are the Ingredients in YOUTH SHAKLEE that make it works amazingly on women's skin. The Secret of YOUTH SHAKLEE SKIN CARE INGREDIENTS lies in the 8 years of study, plus the 102 years of experience in nutrition. Youth Shaklee Skincare is a nutrient- riched skin care. The Ingredients are the Secrets to why 100 % users get improvements after using Shaklee Youth. Youth Shaklee : Nutrient Dense Skin Care Range. Youth Shaklee Skin care. Ingredients are unique and they are patent-pending. The 3 key Ingredients are : Resveratrol for muscadine grape, schizandra sinensis and Apple Stem Cell. . . DAPAT SEKARANG . . .

#vivixmurah #promosiVivix #shakleekulim #shakleekepalabatas #bisnesshaklee #onlinebusiness #ESP #setdiet #setcantik #setmenyusu #sethamil #jombuatduit #penanti #seberangjaya #shakleemalaysia #shakleepenaga #uitmpermatangpauh #usmpulaupinang #youth #politeknikpermatangpauh #vitaminmurah #codshaklee #bukitmertajam #juru #bukitminyak #alma #mengkuang #perda
favorite Likes
Syukur .. lagi testimoni c kawan yang cepat letih, cepat ngantuk.. dan kebas tangan dia pun xda sdh.. . 1botol dia kasi habis 2bulan, jadi dia berjimat2 juga tuk kesihatan dia.. tq kawan, . klik

#Vivix_alez #Shakleeeffect #Vivix_alez #Polluxbiz #PolluxFamily #PengedarShaklee #LiveAmazing #Polluxbiz #shakleeviral #shakleesabah #polluxinsta #bazarpaknil #shakleesarawak #pengedarshakleesabah #vivix #vitaminC #shaklee #sabah #kundasang #setkurus #setcantik #setjerawat #vivix_alez #shakleemalaysia #kisahshaklee_alez #TeamBonusGemuk
favorite Likes
Syukur .. lagi testimoni c kawan yang cepat letih, cepat ngantuk.. dan kebas tangan dia pun xda sdh.. . 1botol dia kasi habis 2bulan, jadi dia berjimat2 juga tuk kesihatan dia.. tq kawan, . klik

#Vivix_alez #Shakleeeffect #Vivix_alez #Polluxbiz #PolluxFamily #PengedarShaklee #LiveAmazing #Polluxbiz #shakleeviral #shakleesabah #polluxinsta #bazarpaknil #shakleesarawak #pengedarshakleesabah #vivix #vitaminC #shaklee #sabah #kundasang #setkurus #setcantik #setjerawat #vivix_alez #shakleemalaysia #kisahshaklee_alez #TeamBonusGemuk
favorite Likes
Syukur .. lagi testimoni c kawan yang cepat letih, cepat ngantuk.. dan kebas tangan dia pun xda sdh.. . 1botol dia kasi habis 2bulan, jadi dia berjimat2 juga tuk kesihatan dia.. tq kawan, . klik

#Vivix_alez #Shakleeeffect #Vivix_alez #Polluxbiz #PolluxFamily #PengedarShaklee #LiveAmazing #Polluxbiz #shakleeviral #shakleesabah #polluxinsta #bazarpaknil #shakleesarawak #pengedarshakleesabah #vivix #vitaminC #shaklee #sabah #kundasang #setkurus #setcantik #setjerawat #vivix_alez #shakleemalaysia #kisahshaklee_alez #TeamBonusGemuk
favorite Likes
Bagaimana Untuk mengatasi Masalah Sakit Sendi? 1. Mengurangkan inflamasi Omega Guard Shaklee Omega3 yang  melambatkan degradasi (Penyusutan) tulang rawan Mengurangkan reaksi keradangan dalam sendi-sendi. membantu mengurangkan gejala-gejala dalam penyakit sendi. Omega juga bertindak sebagai pelincir. membantu kita untuk bergerak dengan lebih bebas.  2. Mengekalkan sel tulang yang sihat Ostematrix Kalsium penting untuk kesihatan tulang, otot dan ligamen.Magnesium pula diperlukan untuk mengasimilasikan kalsium ke dalam tulang dengan mencegah pembentukan kalsium dalam tisu-tisu lembut dan sendi-sendi. Ramai orang mengambil terlalu banyak kalsium tetapi tidak cukup magnesium. Kajian menunjukkan pengambilan kalsium berlebihan bukan sahaja membantu menguatkan tulang temulang tatapi juga membantu mengurangkan gejala osteoarthritis. Pencegahan awal boleh menjadikan kita lebih sihat pada masa akan datang. Sama ada kita penghidap atau tidak,yang paling penting adalah untuk kita mendapatkan nutrient yang secukupnya seiring dengan peningkatan usia kita. . . . Order di

#imah_0124630355 #shakleesgpetani #shakleekulim #shakleebertam #shakleekepalabatas #bisnesshaklee #shakleeseberangjaya #shakleepenaga #setdiet #setcantik #setmenyusu #sethamil #jombuatduit #pengedarshakleepulaupinang #shakleemalaysia #shakleepenang #uitmbertam #usmbertam #tulangpatah #terlajaklaris #sakitlutut #slipdisc #codshaklee #codshakleebertam #codshakleekepalabatas #imiracle #comelpipimerah #setsendishaklee
favorite Likes
KEBAIKAN ESP shaklee . 🎀memudarkan & menghilangkan parut 🎀diet yang seimbang 🎀kawal kolestrol 🎀bertenaga 🎀membantu masalah kesuburan 🎀untuk kesihatan jantung 🎀kulit cantik,halus,gebu dan berseri . . KEBAIKAN MEAL SHAKE . 🎀kawal kolestrol 🎀memberi tenaga 🎀kanak2 yg tak ada selera makan 🎀kaya protein 🎀melawan penyakit 🎀kenyang lebih lama 🎀lazat . for more detail whatsapp @miss_alet_ (018-3739492) . . .

#setdiet #breakfastset #shakleemalaysia #mealshakealet #espshaklee #vivixmurah #cantikluardalam #shakleeselamat #shakleeberkesan # #kebaikanesp #codallareakl #setcantik #setsubur #missaletshaklee #aletshaklee10000 #jombreakfastesp
favorite Likes
KEBAIKAN ESP shaklee . 🎀memudarkan & menghilangkan parut 🎀diet yang seimbang 🎀kawal kolestrol 🎀bertenaga 🎀membantu masalah kesuburan 🎀untuk kesihatan jantung 🎀kulit cantik,halus,gebu dan berseri . . KEBAIKAN MEAL SHAKE . 🎀kawal kolestrol 🎀memberi tenaga 🎀kanak2 yg tak ada selera makan 🎀kaya protein 🎀melawan penyakit 🎀kenyang lebih lama 🎀lazat . for more detail whatsapp @miss_alet_ (018-3739492) . . .

#setdiet #breakfastset #shakleemalaysia #mealshakealet #espshaklee #vivixmurah #cantikluardalam #shakleeselamat #shakleeberkesan # #kebaikanesp #codallareakl #setcantik #setsubur #missaletshaklee #aletshaklee10000 #jombreakfastesp
favorite Likes
KEBAIKAN ESP shaklee . 🎀memudarkan & menghilangkan parut 🎀diet yang seimbang 🎀kawal kolestrol 🎀bertenaga 🎀membantu masalah kesuburan 🎀untuk kesihatan jantung 🎀kulit cantik,halus,gebu dan berseri . . KEBAIKAN MEAL SHAKE . 🎀kawal kolestrol 🎀memberi tenaga 🎀kanak2 yg tak ada selera makan 🎀kaya protein 🎀melawan penyakit 🎀kenyang lebih lama 🎀lazat . for more detail whatsapp @miss_alet_ (018-3739492) . . .

#setdiet #breakfastset #shakleemalaysia #mealshakealet #espshaklee #vivixmurah #cantikluardalam #shakleeselamat #shakleeberkesan # #kebaikanesp #codallareakl #setcantik #setsubur #missaletshaklee #aletshaklee10000 #jombreakfastesp
favorite Likes
Susah nak makan ubat ? . Terutamanya vitamin c khas untuk anda . ✅ Chewable Vitamin C ✅ Rasa oren 🍊 yang sedap ✅ Ideal utk kanak-kanak dan golongan dewasa yg susah menelan pil ✅ Dan utk preggy yg alah teruk sbb ada rasa masam2 oren , jauhkan dari asam2 jeruk ! ✅ Hanya perlu hisap or kemam2 di dalam mulut ✅ 1 biji Chewable Vita C Shaklee bersamaan 1/2 biji oren ✅ Utk kulit, utk awet muda dan untuk kesihatan semestinya . ( 90 tablets ) . Kebaikan Chew Vita C secara keseluruhan : . 🍊Menyokong sistem pertahanan antioksidan semulajadi dalam tubuh 🍊Mengurangkan alahan. Membantu memulihkan selesema, resdung dan bersin waktu pagi 🍊Membantu memelihara sel badan. Mencegah penyakit bahaya seperti kanser. Memperlahankan pertumbuhan tumor 🍊Membantu menjaga kesihatan tulang , gigi , gusi , mata , otot dan salur darah 🍊Sesuai untuk kanak-kanak atau orang dewasa yang mengalami kesukaran menelan tablet 🍊Untuk menjamin kecantikan kulit agar kelihatan cantik 🍊 Untuk merangsang penghasilan kolagen dalam badan 🍊Mempercepatkan proses pemulihan luka 🍊 Memperbaiki insomnia .

#vitaminsihat #vitaminc #vitamincantik #vitaminjimat #vitaminshaklee #bisnesshaklee #sayajualshaklee #setcantik #setjerawat #anakpintar #codpasirputeh #codjerteh #codbesut #shakleekelantan #shakleeterengganu #shakleemalaysia #shakleepasirputeh #shakleejerteh #shakleebesut #shakleesetiu #shakleemachang #shakleetanahmerah
favorite Likes
Susah nak makan ubat ? . Terutamanya vitamin c khas untuk anda . ✅ Chewable Vitamin C ✅ Rasa oren 🍊 yang sedap ✅ Ideal utk kanak-kanak dan golongan dewasa yg susah menelan pil ✅ Dan utk preggy yg alah teruk sbb ada rasa masam2 oren , jauhkan dari asam2 jeruk ! ✅ Hanya perlu hisap or kemam2 di dalam mulut ✅ 1 biji Chewable Vita C Shaklee bersamaan 1/2 biji oren ✅ Utk kulit, utk awet muda dan untuk kesihatan semestinya . ( 90 tablets ) . Kebaikan Chew Vita C secara keseluruhan : . 🍊Menyokong sistem pertahanan antioksidan semulajadi dalam tubuh 🍊Mengurangkan alahan. Membantu memulihkan selesema, resdung dan bersin waktu pagi 🍊Membantu memelihara sel badan. Mencegah penyakit bahaya seperti kanser. Memperlahankan pertumbuhan tumor 🍊Membantu menjaga kesihatan tulang , gigi , gusi , mata , otot dan salur darah 🍊Sesuai untuk kanak-kanak atau orang dewasa yang mengalami kesukaran menelan tablet 🍊Untuk menjamin kecantikan kulit agar kelihatan cantik 🍊 Untuk merangsang penghasilan kolagen dalam badan 🍊Mempercepatkan proses pemulihan luka 🍊 Memperbaiki insomnia .

#vitaminsihat #vitaminc #vitamincantik #vitaminjimat #vitaminshaklee #bisnesshaklee #sayajualshaklee #setcantik #setjerawat #anakpintar #codpasirputeh #codjerteh #codbesut #shakleekelantan #shakleeterengganu #shakleemalaysia #shakleepasirputeh #shakleejerteh #shakleebesut #shakleesetiu #shakleemachang #shakleetanahmerah
favorite Likes
Susah nak makan ubat ? . Terutamanya vitamin c khas untuk anda . ✅ Chewable Vitamin C ✅ Rasa oren 🍊 yang sedap ✅ Ideal utk kanak-kanak dan golongan dewasa yg susah menelan pil ✅ Dan utk preggy yg alah teruk sbb ada rasa masam2 oren , jauhkan dari asam2 jeruk ! ✅ Hanya perlu hisap or kemam2 di dalam mulut ✅ 1 biji Chewable Vita C Shaklee bersamaan 1/2 biji oren ✅ Utk kulit, utk awet muda dan untuk kesihatan semestinya . ( 90 tablets ) . Kebaikan Chew Vita C secara keseluruhan : . 🍊Menyokong sistem pertahanan antioksidan semulajadi dalam tubuh 🍊Mengurangkan alahan. Membantu memulihkan selesema, resdung dan bersin waktu pagi 🍊Membantu memelihara sel badan. Mencegah penyakit bahaya seperti kanser. Memperlahankan pertumbuhan tumor 🍊Membantu menjaga kesihatan tulang , gigi , gusi , mata , otot dan salur darah 🍊Sesuai untuk kanak-kanak atau orang dewasa yang mengalami kesukaran menelan tablet 🍊Untuk menjamin kecantikan kulit agar kelihatan cantik 🍊 Untuk merangsang penghasilan kolagen dalam badan 🍊Mempercepatkan proses pemulihan luka 🍊 Memperbaiki insomnia .

#vitaminsihat #vitaminc #vitamincantik #vitaminjimat #vitaminshaklee #bisnesshaklee #sayajualshaklee #setcantik #setjerawat #anakpintar #codpasirputeh #codjerteh #codbesut #shakleekelantan #shakleeterengganu #shakleemalaysia #shakleepasirputeh #shakleejerteh #shakleebesut #shakleesetiu #shakleemachang #shakleetanahmerah
favorite Likes
Susah nak makan ubat ? . Terutamanya vitamin c khas untuk anda . ✅ Chewable Vitamin C ✅ Rasa oren 🍊 yang sedap ✅ Ideal utk kanak-kanak dan golongan dewasa yg susah menelan pil ✅ Dan utk preggy yg alah teruk sbb ada rasa masam2 oren , jauhkan dari asam2 jeruk ! ✅ Hanya perlu hisap or kemam2 di dalam mulut ✅ 1 biji Chewable Vita C Shaklee bersamaan 1/2 biji oren ✅ Utk kulit, utk awet muda dan untuk kesihatan semestinya . ( 90 tablets ) . Kebaikan Chew Vita C secara keseluruhan : . 🍊Menyokong sistem pertahanan antioksidan semulajadi dalam tubuh 🍊Mengurangkan alahan. Membantu memulihkan selesema, resdung dan bersin waktu pagi 🍊Membantu memelihara sel badan. Mencegah penyakit bahaya seperti kanser. Memperlahankan pertumbuhan tumor 🍊Membantu menjaga kesihatan tulang , gigi , gusi , mata , otot dan salur darah 🍊Sesuai untuk kanak-kanak atau orang dewasa yang mengalami kesukaran menelan tablet 🍊Untuk menjamin kecantikan kulit agar kelihatan cantik 🍊 Untuk merangsang penghasilan kolagen dalam badan 🍊Mempercepatkan proses pemulihan luka 🍊 Memperbaiki insomnia .

#vitaminsihat #vitaminc #vitamincantik #vitaminjimat #vitaminshaklee #bisnesshaklee #sayajualshaklee #setcantik #setjerawat #anakpintar #codpasirputeh #codjerteh #codbesut #shakleekelantan #shakleeterengganu #shakleemalaysia #shakleepasirputeh #shakleejerteh #shakleebesut #shakleesetiu #shakleemachang #shakleetanahmerah
favorite Likes
Susah nak makan ubat ? . Terutamanya vitamin c khas untuk anda . ✅ Chewable Vitamin C ✅ Rasa oren 🍊 yang sedap ✅ Ideal utk kanak-kanak dan golongan dewasa yg susah menelan pil ✅ Dan utk preggy yg alah teruk sbb ada rasa masam2 oren , jauhkan dari asam2 jeruk ! ✅ Hanya perlu hisap or kemam2 di dalam mulut ✅ 1 biji Chewable Vita C Shaklee bersamaan 1/2 biji oren ✅ Utk kulit, utk awet muda dan untuk kesihatan semestinya . ( 90 tablets ) . Kebaikan Chew Vita C secara keseluruhan : . 🍊Menyokong sistem pertahanan antioksidan semulajadi dalam tubuh 🍊Mengurangkan alahan. Membantu memulihkan selesema, resdung dan bersin waktu pagi 🍊Membantu memelihara sel badan. Mencegah penyakit bahaya seperti kanser. Memperlahankan pertumbuhan tumor 🍊Membantu menjaga kesihatan tulang , gigi , gusi , mata , otot dan salur darah 🍊Sesuai untuk kanak-kanak atau orang dewasa yang mengalami kesukaran menelan tablet 🍊Untuk menjamin kecantikan kulit agar kelihatan cantik 🍊 Untuk merangsang penghasilan kolagen dalam badan 🍊Mempercepatkan proses pemulihan luka 🍊 Memperbaiki insomnia .

#vitaminsihat #vitaminc #vitamincantik #vitaminjimat #vitaminshaklee #bisnesshaklee #sayajualshaklee #setcantik #setjerawat #anakpintar #codpasirputeh #codjerteh #codbesut #shakleekelantan #shakleeterengganu #shakleemalaysia #shakleepasirputeh #shakleejerteh #shakleebesut #shakleesetiu #shakleemachang #shakleetanahmerah
favorite Likes
Susah nak makan ubat ? . Terutamanya vitamin c khas untuk anda . ✅ Chewable Vitamin C ✅ Rasa oren 🍊 yang sedap ✅ Ideal utk kanak-kanak dan golongan dewasa yg susah menelan pil ✅ Dan utk preggy yg alah teruk sbb ada rasa masam2 oren , jauhkan dari asam2 jeruk ! ✅ Hanya perlu hisap or kemam2 di dalam mulut ✅ 1 biji Chewable Vita C Shaklee bersamaan 1/2 biji oren ✅ Utk kulit, utk awet muda dan untuk kesihatan semestinya . ( 90 tablets ) . Kebaikan Chew Vita C secara keseluruhan : . 🍊Menyokong sistem pertahanan antioksidan semulajadi dalam tubuh 🍊Mengurangkan alahan. Membantu memulihkan selesema, resdung dan bersin waktu pagi 🍊Membantu memelihara sel badan. Mencegah penyakit bahaya seperti kanser. Memperlahankan pertumbuhan tumor 🍊Membantu menjaga kesihatan tulang , gigi , gusi , mata , otot dan salur darah 🍊Sesuai untuk kanak-kanak atau orang dewasa yang mengalami kesukaran menelan tablet 🍊Untuk menjamin kecantikan kulit agar kelihatan cantik 🍊 Untuk merangsang penghasilan kolagen dalam badan 🍊Mempercepatkan proses pemulihan luka 🍊 Memperbaiki insomnia .

#vitaminsihat #vitaminc #vitamincantik #vitaminjimat #vitaminshaklee #bisnesshaklee #sayajualshaklee #setcantik #setjerawat #anakpintar #codpasirputeh #codjerteh #codbesut #shakleekelantan #shakleeterengganu #shakleemalaysia #shakleepasirputeh #shakleejerteh #shakleebesut #shakleesetiu #shakleemachang #shakleetanahmerah
favorite Likes
Susah nak makan ubat ? . Terutamanya vitamin c khas untuk anda . ✅ Chewable Vitamin C ✅ Rasa oren 🍊 yang sedap ✅ Ideal utk kanak-kanak dan golongan dewasa yg susah menelan pil ✅ Dan utk preggy yg alah teruk sbb ada rasa masam2 oren , jauhkan dari asam2 jeruk ! ✅ Hanya perlu hisap or kemam2 di dalam mulut ✅ 1 biji Chewable Vita C Shaklee bersamaan 1/2 biji oren ✅ Utk kulit, utk awet muda dan untuk kesihatan semestinya . ( 90 tablets ) . Kebaikan Chew Vita C secara keseluruhan : . 🍊Menyokong sistem pertahanan antioksidan semulajadi dalam tubuh 🍊Mengurangkan alahan. Membantu memulihkan selesema, resdung dan bersin waktu pagi 🍊Membantu memelihara sel badan. Mencegah penyakit bahaya seperti kanser. Memperlahankan pertumbuhan tumor 🍊Membantu menjaga kesihatan tulang , gigi , gusi , mata , otot dan salur darah 🍊Sesuai untuk kanak-kanak atau orang dewasa yang mengalami kesukaran menelan tablet 🍊Untuk menjamin kecantikan kulit agar kelihatan cantik 🍊 Untuk merangsang penghasilan kolagen dalam badan 🍊Mempercepatkan proses pemulihan luka 🍊 Memperbaiki insomnia .

#vitaminsihat #vitaminc #vitamincantik #vitaminjimat #vitaminshaklee #bisnesshaklee #sayajualshaklee #setcantik #setjerawat #anakpintar #codpasirputeh #codjerteh #codbesut #shakleekelantan #shakleeterengganu #shakleemalaysia #shakleepasirputeh #shakleejerteh #shakleebesut #shakleesetiu #shakleemachang #shakleetanahmerah
favorite Likes
Susah nak makan ubat ? . Terutamanya vitamin c khas untuk anda . ✅ Chewable Vitamin C ✅ Rasa oren 🍊 yang sedap ✅ Ideal utk kanak-kanak dan golongan dewasa yg susah menelan pil ✅ Dan utk preggy yg alah teruk sbb ada rasa masam2 oren , jauhkan dari asam2 jeruk ! ✅ Hanya perlu hisap or kemam2 di dalam mulut ✅ 1 biji Chewable Vita C Shaklee bersamaan 1/2 biji oren ✅ Utk kulit, utk awet muda dan untuk kesihatan semestinya . ( 90 tablets ) . Kebaikan Chew Vita C secara keseluruhan : . 🍊Menyokong sistem pertahanan antioksidan semulajadi dalam tubuh 🍊Mengurangkan alahan. Membantu memulihkan selesema, resdung dan bersin waktu pagi 🍊Membantu memelihara sel badan. Mencegah penyakit bahaya seperti kanser. Memperlahankan pertumbuhan tumor 🍊Membantu menjaga kesihatan tulang , gigi , gusi , mata , otot dan salur darah 🍊Sesuai untuk kanak-kanak atau orang dewasa yang mengalami kesukaran menelan tablet 🍊Untuk menjamin kecantikan kulit agar kelihatan cantik 🍊 Untuk merangsang penghasilan kolagen dalam badan 🍊Mempercepatkan proses pemulihan luka 🍊 Memperbaiki insomnia .

#vitaminsihat #vitaminc #vitamincantik #vitaminjimat #vitaminshaklee #bisnesshaklee #sayajualshaklee #setcantik #setjerawat #anakpintar #codpasirputeh #codjerteh #codbesut #shakleekelantan #shakleeterengganu #shakleemalaysia #shakleepasirputeh #shakleejerteh #shakleebesut #shakleesetiu #shakleemachang #shakleetanahmerah
favorite Likes
Susah nak makan ubat ? . Terutamanya vitamin c khas untuk anda . ✅ Chewable Vitamin C ✅ Rasa oren 🍊 yang sedap ✅ Ideal utk kanak-kanak dan golongan dewasa yg susah menelan pil ✅ Dan utk preggy yg alah teruk sbb ada rasa masam2 oren , jauhkan dari asam2 jeruk ! ✅ Hanya perlu hisap or kemam2 di dalam mulut ✅ 1 biji Chewable Vita C Shaklee bersamaan 1/2 biji oren ✅ Utk kulit, utk awet muda dan untuk kesihatan semestinya . ( 90 tablets ) . Kebaikan Chew Vita C secara keseluruhan : . 🍊Menyokong sistem pertahanan antioksidan semulajadi dalam tubuh 🍊Mengurangkan alahan. Membantu memulihkan selesema, resdung dan bersin waktu pagi 🍊Membantu memelihara sel badan. Mencegah penyakit bahaya seperti kanser. Memperlahankan pertumbuhan tumor 🍊Membantu menjaga kesihatan tulang , gigi , gusi , mata , otot dan salur darah 🍊Sesuai untuk kanak-kanak atau orang dewasa yang mengalami kesukaran menelan tablet 🍊Untuk menjamin kecantikan kulit agar kelihatan cantik 🍊 Untuk merangsang penghasilan kolagen dalam badan 🍊Mempercepatkan proses pemulihan luka 🍊 Memperbaiki insomnia .

#vitaminsihat #vitaminc #vitamincantik #vitaminjimat #vitaminshaklee #bisnesshaklee #sayajualshaklee #setcantik #setjerawat #anakpintar #codpasirputeh #codjerteh #codbesut #shakleekelantan #shakleeterengganu #shakleemalaysia #shakleepasirputeh #shakleejerteh #shakleebesut #shakleesetiu #shakleemachang #shakleetanahmerah
favorite Likes
Well said. Vitamin C ni produk shaklee yang paling lakuuuu kerass gituu! . . Why? ✔mampu milik ✔dapat merawat sunburn ✔mengecutkan jerawat ✔menghilangkan parut ✔merawat resdung ✔menguatkan antibodi ✔tahan 6 bulan . . Best ke tak best? Kalau best meh grab pat. Klik je link kat bio or DM je ummi ok😘 . .

#shaklee #shakleeperak #shakleeserdang #shakleeupm #sideincome #dropshipneeded #dropshipdiperlukan #espshaklee #vitamin #vitaminshaklee #setjerawat #setkurus #setcantik #setgout #setwanitahamil #settambahberatbadan #jomjanapendapatan #janapendapatandenganshaklee #mirasuempire #shakleemurah #feedbackshaklee #feedbackespshaklee #feedbackvitamincshaklee #shakleeselangor #agentdiperlukan #agentneeded
favorite Likes
NAK KULIT SIHAT, CANTIK DAN BEBAS JERAWAT? 🔥MEMPERKENALKAN SUPPLEMENT KILLER DARI SHAKLEE 🍊Vita C Shaklee Setiap tablet vita C Shaklee mengandungi 7.5 hidangan sebiji buah termasuk kulitnya (500mg) dengan pembebasan 1.5 vitamin C buah tersebut ke dalam tubuh kita setiap jam. 💉Ujian klinikal telah membuktikan vitamin C di dalam 2 tablet vitamin C (di dalam tempoh 5 jam) mampu kekal di dalam plasma darah kita selama 24 jam. 💉Setiap tablet juga mengandungi 120mg bioflavonoid (25% daripada bioflavonoid, diekstrak dari kulit buah) yang juga dikenali sebagai Vitamin C complex. 🌻Manfaat Vita C Sustained Release Untuk Kulit Cantik? 🍋Mengurangkan kedutan kulit 🍋 Memperbaiki parut pada kulit 🍋Menjadikan kulit lebih cerah 🍋Menghilangkan jerawat dan pigmentasi 🍋Mencantikkan dan menghaluskan kulit 🍋Membantu penghasilan kolagen (untuk keanjalan dan keremajaan kulit) 🍋Melambatkan penuaan 🍋Mengecilkan pori-pori Meh whatsapp Mai, Mai bantu awak untuk dapatkan kulit cantik. Tekan link di bio Mai MAI 01111414117

#shakleemurah #shakleekelantan #shakleeukmbangi #shakleekualalumpur #shakleekualalumpur #shakleehargastudent #shakleekajang #shakleekurus #codukmbangi #setcantik #setjerawat #setkurus #ukmbangi
favorite Likes
NAK KULIT SIHAT, CANTIK DAN BEBAS JERAWAT? 🔥MEMPERKENALKAN SUPPLEMENT KILLER DARI SHAKLEE 🍊Vita C Shaklee Setiap tablet vita C Shaklee mengandungi 7.5 hidangan sebiji buah termasuk kulitnya (500mg) dengan pembebasan 1.5 vitamin C buah tersebut ke dalam tubuh kita setiap jam. 💉Ujian klinikal telah membuktikan vitamin C di dalam 2 tablet vitamin C (di dalam tempoh 5 jam) mampu kekal di dalam plasma darah kita selama 24 jam. 💉Setiap tablet juga mengandungi 120mg bioflavonoid (25% daripada bioflavonoid, diekstrak dari kulit buah) yang juga dikenali sebagai Vitamin C complex. 🌻Manfaat Vita C Sustained Release Untuk Kulit Cantik? 🍋Mengurangkan kedutan kulit 🍋 Memperbaiki parut pada kulit 🍋Menjadikan kulit lebih cerah 🍋Menghilangkan jerawat dan pigmentasi 🍋Mencantikkan dan menghaluskan kulit 🍋Membantu penghasilan kolagen (untuk keanjalan dan keremajaan kulit) 🍋Melambatkan penuaan 🍋Mengecilkan pori-pori Meh whatsapp Mai, Mai bantu awak untuk dapatkan kulit cantik. Tekan link di bio Mai MAI 01111414117

#shakleemurah #shakleekelantan #shakleeukmbangi #shakleekualalumpur #shakleekualalumpur #shakleehargastudent #shakleekajang #shakleekurus #codukmbangi #setcantik #setjerawat #setkurus #ukmbangi
favorite Likes
NAK KULIT SIHAT, CANTIK DAN BEBAS JERAWAT? 🔥MEMPERKENALKAN SUPPLEMENT KILLER DARI SHAKLEE 🍊Vita C Shaklee Setiap tablet vita C Shaklee mengandungi 7.5 hidangan sebiji buah termasuk kulitnya (500mg) dengan pembebasan 1.5 vitamin C buah tersebut ke dalam tubuh kita setiap jam. 💉Ujian klinikal telah membuktikan vitamin C di dalam 2 tablet vitamin C (di dalam tempoh 5 jam) mampu kekal di dalam plasma darah kita selama 24 jam. 💉Setiap tablet juga mengandungi 120mg bioflavonoid (25% daripada bioflavonoid, diekstrak dari kulit buah) yang juga dikenali sebagai Vitamin C complex. 🌻Manfaat Vita C Sustained Release Untuk Kulit Cantik? 🍋Mengurangkan kedutan kulit 🍋 Memperbaiki parut pada kulit 🍋Menjadikan kulit lebih cerah 🍋Menghilangkan jerawat dan pigmentasi 🍋Mencantikkan dan menghaluskan kulit 🍋Membantu penghasilan kolagen (untuk keanjalan dan keremajaan kulit) 🍋Melambatkan penuaan 🍋Mengecilkan pori-pori Meh whatsapp Mai, Mai bantu awak untuk dapatkan kulit cantik. Tekan link di bio Mai MAI 01111414117

#shakleemurah #shakleekelantan #shakleeukmbangi #shakleekualalumpur #shakleekualalumpur #shakleehargastudent #shakleekajang #shakleekurus #codukmbangi #setcantik #setjerawat #setkurus #ukmbangi
favorite Likes
NAK KULIT SIHAT, CANTIK DAN BEBAS JERAWAT? 🔥MEMPERKENALKAN SUPPLEMENT KILLER DARI SHAKLEE 🍊Vita C Shaklee Setiap tablet vita C Shaklee mengandungi 7.5 hidangan sebiji buah termasuk kulitnya (500mg) dengan pembebasan 1.5 vitamin C buah tersebut ke dalam tubuh kita setiap jam. 💉Ujian klinikal telah membuktikan vitamin C di dalam 2 tablet vitamin C (di dalam tempoh 5 jam) mampu kekal di dalam plasma darah kita selama 24 jam. 💉Setiap tablet juga mengandungi 120mg bioflavonoid (25% daripada bioflavonoid, diekstrak dari kulit buah) yang juga dikenali sebagai Vitamin C complex. 🌻Manfaat Vita C Sustained Release Untuk Kulit Cantik? 🍋Mengurangkan kedutan kulit 🍋 Memperbaiki parut pada kulit 🍋Menjadikan kulit lebih cerah 🍋Menghilangkan jerawat dan pigmentasi 🍋Mencantikkan dan menghaluskan kulit 🍋Membantu penghasilan kolagen (untuk keanjalan dan keremajaan kulit) 🍋Melambatkan penuaan 🍋Mengecilkan pori-pori Meh whatsapp Mai, Mai bantu awak untuk dapatkan kulit cantik. Tekan link di bio Mai MAI 01111414117

#shakleemurah #shakleekelantan #shakleeukmbangi #shakleekualalumpur #shakleekualalumpur #shakleehargastudent #shakleekajang #shakleekurus #codukmbangi #setcantik #setjerawat #setkurus #ukmbangi
favorite Likes
NAK KULIT SIHAT, CANTIK DAN BEBAS JERAWAT? 🔥MEMPERKENALKAN SUPPLEMENT KILLER DARI SHAKLEE 🍊Vita C Shaklee Setiap tablet vita C Shaklee mengandungi 7.5 hidangan sebiji buah termasuk kulitnya (500mg) dengan pembebasan 1.5 vitamin C buah tersebut ke dalam tubuh kita setiap jam. 💉Ujian klinikal telah membuktikan vitamin C di dalam 2 tablet vitamin C (di dalam tempoh 5 jam) mampu kekal di dalam plasma darah kita selama 24 jam. 💉Setiap tablet juga mengandungi 120mg bioflavonoid (25% daripada bioflavonoid, diekstrak dari kulit buah) yang juga dikenali sebagai Vitamin C complex. 🌻Manfaat Vita C Sustained Release Untuk Kulit Cantik? 🍋Mengurangkan kedutan kulit 🍋 Memperbaiki parut pada kulit 🍋Menjadikan kulit lebih cerah 🍋Menghilangkan jerawat dan pigmentasi 🍋Mencantikkan dan menghaluskan kulit 🍋Membantu penghasilan kolagen (untuk keanjalan dan keremajaan kulit) 🍋Melambatkan penuaan 🍋Mengecilkan pori-pori Meh whatsapp Mai, Mai bantu awak untuk dapatkan kulit cantik. Tekan link di bio Mai MAI 01111414117

#shakleemurah #shakleekelantan #shakleeukmbangi #shakleekualalumpur #shakleekualalumpur #shakleehargastudent #shakleekajang #shakleekurus #codukmbangi #setcantik #setjerawat #setkurus #ukmbangi
favorite Likes
NAK KULIT SIHAT, CANTIK DAN BEBAS JERAWAT? 🔥MEMPERKENALKAN SUPPLEMENT KILLER DARI SHAKLEE 🍊Vita C Shaklee Setiap tablet vita C Shaklee mengandungi 7.5 hidangan sebiji buah termasuk kulitnya (500mg) dengan pembebasan 1.5 vitamin C buah tersebut ke dalam tubuh kita setiap jam. 💉Ujian klinikal telah membuktikan vitamin C di dalam 2 tablet vitamin C (di dalam tempoh 5 jam) mampu kekal di dalam plasma darah kita selama 24 jam. 💉Setiap tablet juga mengandungi 120mg bioflavonoid (25% daripada bioflavonoid, diekstrak dari kulit buah) yang juga dikenali sebagai Vitamin C complex. 🌻Manfaat Vita C Sustained Release Untuk Kulit Cantik? 🍋Mengurangkan kedutan kulit 🍋 Memperbaiki parut pada kulit 🍋Menjadikan kulit lebih cerah 🍋Menghilangkan jerawat dan pigmentasi 🍋Mencantikkan dan menghaluskan kulit 🍋Membantu penghasilan kolagen (untuk keanjalan dan keremajaan kulit) 🍋Melambatkan penuaan 🍋Mengecilkan pori-pori Meh whatsapp Mai, Mai bantu awak untuk dapatkan kulit cantik. Tekan link di bio Mai MAI 01111414117

#shakleemurah #shakleekelantan #shakleeukmbangi #shakleekualalumpur #shakleekualalumpur #shakleehargastudent #shakleekajang #shakleekurus #codukmbangi #setcantik #setjerawat #setkurus #ukmbangi
favorite Likes
Rahsia Kulit Cantik dan Berseri Dengan Vitamin C Salah satu produk killer Shaklee adalah Vita C 500 mg SR. Hari ini saya ingin ceritakan berkenaan manfaat vitamin c Shaklee untuk kulit cantik. Ramai orang suka hendak cantik atau kelihatan cantik. Ramai ni termasuk saya sendiri. Tahukah anda ramai yang nak cantik ni sanggup habiskan beribu-ribu ringgit dan menggunakan produk berbahaya untuk diri mereka? Semata-mata inginkan kulit cantik. Suntikan vitamin C atau suplemen? Saya pilih suplemen. Apakah kepentingan Vitamin C? Vitamin C penting untuk meningkatkan imun badan kita melawan penyakit. Fungsi lain vitamin c juga adalah menyediakan khasiat vitamin c yang diperlukan oleh tubuh selain membantu menyokong tulang, gigi dan organ yang sihat serta keseluruhan kesihatan tubuh badan. Ia mempunyai keupayaan meningkatkan keberkesanan vitamin C di dalam tubuh kita, melegakan inflamasi, menentang infeksi bakteria dan radikal bebas. Akhirnya fungsi ini akan menjadikan kulit pun semakin sihat dan cantik. Berminat? Tekan link di bio 😉 MAI 01111414117

#shakleemurah #shakleekelantan #shakleeukmbangi #shakleekualalumpur #shakleehargastudent #shakleekajang #shakleebangi #codukmbangi #setkurus #setcantik #setjerawat
favorite Likes
Assalammualaikum semua 🌷 . Haa tengah survey set kesihatan lengkap untuk keperluan harian ke?? Meh sini saya nak share manfaat VITALEA yang merupakan antara set basic dalam mendapatkan kesihatan yang lebih baik 🤗 . Banyak kebaikan VITALEA yang bermanfaat untuk semua golongan: . ☘️membantu beri tenaga untuk tubuh yang lebih sihat . ☘️ membantu otak supaya lebih fokus dalam aktiviti seharian . ☘️ membantu meningkatkan metabolisma dan melambatkan proses penuaan . ☘️ membantu pertumbuhan sel baru seperti rambut , kuku dan kulit . ☘️ membantu proses tumbesaran otot badan dan hormon . ☘️ menampung keperluan vitamin dan mineral yang tiada dalam makanan seharian . . Jom kekal sihat dan cantik dengan VITALEA !. . Dapatkan harini sementara stock masih ada ! TIADA yang ternilai melainkan nikmat kesihatan diri sendiri dan keluarga 😘 . Berminat untuk khidmat rundingan dan order, boleh contact saya terus ya. Fast response in shaa Allah!! . Syamimi, .+60136434811 . Thank you very much & have a great day, still positive 😃 .

#shakleedistributor #shakleeMY #shakleeN9 #shakleeseremban #shakleesikamat #shakleemelaka #shakleejohor #shakleejempol #shakleepilah #shakleerembau #shakleesenawang #shakleettj #shaklees2 #shakleemesir #promoshaklee #promomarch #setcantik #doublebeauty #cantikluardalam #tawaranhebat #tawaranmarch #promomac #JomShaklee #SaleShaklee #SaleMAC #shakleeffect
favorite Likes
Assalammualaikum semua 🌷 . Haa tengah survey set kesihatan lengkap untuk keperluan harian ke?? Meh sini saya nak share manfaat VITALEA yang merupakan antara set basic dalam mendapatkan kesihatan yang lebih baik 🤗 . Banyak kebaikan VITALEA yang bermanfaat untuk semua golongan: . ☘️membantu beri tenaga untuk tubuh yang lebih sihat . ☘️ membantu otak supaya lebih fokus dalam aktiviti seharian . ☘️ membantu meningkatkan metabolisma dan melambatkan proses penuaan . ☘️ membantu pertumbuhan sel baru seperti rambut , kuku dan kulit . ☘️ membantu proses tumbesaran otot badan dan hormon . ☘️ menampung keperluan vitamin dan mineral yang tiada dalam makanan seharian . . Jom kekal sihat dan cantik dengan VITALEA !. . Dapatkan harini sementara stock masih ada ! TIADA yang ternilai melainkan nikmat kesihatan diri sendiri dan keluarga 😘 . Berminat untuk khidmat rundingan dan order, boleh contact saya terus ya. Fast response in shaa Allah!! . Syamimi, .+60136434811 . Thank you very much & have a great day, still positive 😃 .

#shakleedistributor #shakleeMY #shakleeN9 #shakleeseremban #shakleesikamat #shakleemelaka #shakleejohor #shakleejempol #shakleepilah #shakleerembau #shakleesenawang #shakleettj #shaklees2 #shakleemesir #promoshaklee #promomarch #setcantik #doublebeauty #cantikluardalam #tawaranhebat #tawaranmarch #promomac #JomShaklee #SaleShaklee #SaleMAC #VITALEASHAKLEE #shakleeffect
favorite Likes
Assalammualaikum semua 🌷 . Haa tengah survey set kesihatan lengkap untuk keperluan harian ke?? Meh sini saya nak share manfaat VITALEA yang merupakan antara set basic dalam mendapatkan kesihatan yang lebih baik 🤗 . Banyak kebaikan VITALEA yang bermanfaat untuk semua golongan: . ☘️membantu beri tenaga untuk tubuh yang lebih sihat . ☘️ membantu otak supaya lebih fokus dalam aktiviti seharian . ☘️ membantu meningkatkan metabolisma dan melambatkan proses penuaan . ☘️ membantu pertumbuhan sel baru seperti rambut , kuku dan kulit . ☘️ membantu proses tumbesaran otot badan dan hormon . ☘️ menampung keperluan vitamin dan mineral yang tiada dalam makanan seharian . . Jom kekal sihat dan cantik dengan VITALEA !. . Dapatkan harini sementara stock masih ada ! TIADA yang ternilai melainkan nikmat kesihatan diri sendiri dan keluarga 😘 . Berminat untuk khidmat rundingan dan order, boleh contact saya terus ya. Fast response in shaa Allah!! . Syamimi, .+60136434811 . Thank you very much & have a great day, still positive 😃 .

#shakleedistributor #shakleeMY #shakleeN9 #shakleeseremban #shakleesikamat #shakleemelaka #shakleejohor #shakleejempol #shakleepilah #shakleerembau #shakleesenawang #shakleettj #shaklees2 #shakleemesir #promoshaklee #promomarch #setcantik #doublebeauty #cantikluardalam #tawaranhebat #tawaranmarch #promomac #vitCplus #youthcleanser #vivixshaklee #JomShaklee #SaleShaklee #SaleMAC #VITALEASHAKLEE #shakleeffect
favorite Likes
Assalammualaikum semua 🌷 . Haa tengah survey set kesihatan lengkap untuk keperluan harian ke?? Meh sini saya nak share manfaat VITALEA yang merupakan antara set basic dalam mendapatkan kesihatan yang lebih baik 🤗 . Banyak kebaikan VITALEA yang bermanfaat untuk semua golongan: . ☘️membantu beri tenaga untuk tubuh yang lebih sihat . ☘️ membantu otak supaya lebih fokus dalam aktiviti seharian . ☘️ membantu meningkatkan metabolisma dan melambatkan proses penuaan . ☘️ membantu pertumbuhan sel baru seperti rambut , kuku dan kulit . ☘️ membantu proses tumbesaran otot badan dan hormon . ☘️ menampung keperluan vitamin dan mineral yang tiada dalam makanan seharian . . Jom kekal sihat dan cantik dengan VITALEA !. . Dapatkan harini sementara stock masih ada ! TIADA yang ternilai melainkan nikmat kesihatan diri sendiri dan keluarga 😘 . Berminat untuk khidmat rundingan dan order, boleh contact saya terus ya. Fast response in shaa Allah!! . Syamimi, .+60136434811 . Thank you very much & have a great day, still positive 😃 .

#shakleedistributor #shakleeMY #shakleeN9 #shakleeseremban #shakleesikamat #shakleemelaka #shakleejohor #shakleejempol #shakleepilah #shakleerembau #shakleesenawang #shakleettj #shaklees2 #shakleemesir #promoshaklee #promomarch #setcantik #doublebeauty #cantikluardalam #tawaranhebat #tawaranmarch #promomac #vitCplus #youthcleanser #vivixshaklee #JomShaklee #SaleShaklee #SaleMAC #SaleJomShaklee #shakleeffect
Popular Tags © 2018