Popular Tags and Popular Profiles
nc2450000 Photos and Tags #nc2450000 Hastag Tags | Trend Topic
We have moved the instagram page to the web for you.

Popular #nc2450000 Photos media

favorite Likes
TGK MELOMPAT SAMPAI TYRESE DIA. TINGGI, CHANTIK MOLEK DITAMBAHKAN LAGI OAKAI TYRESE BLANC BERTAMBAH TAMBAH LAWA DIA... . SO KORANG DOTKAN SEKARANG. PRODUCT NI SGT SGT BAGUS. . 🔥 🔥🔥 HIGH END PRODUCT. .

#tyreseblanc2 #cindellebooster #tyreseblancII #evgenisdumovit #evgenisregenation #placentastemcell #lcarnitene5g #mesolipodic360 #lipolab #premiumglucenta #esenseuwhite #glutax180000gr #nc2450000 #veniscynexgen #aquaskinveniscy #terangganu #kelantan #kedah #singapore #sarawak #sabah #kuantan #melaka #unitedkingdom #unitedstates #saudiarabia #italy #sweden #sudan
favorite Likes
🌟sᴀxᴇɴᴅᴀ ᴡᴇɪɢʜᴛ ʟᴏss ᴘᴇɴ🌟 . The lost weight needle in the country. Weight Loss Pen [SMIRK] one month quantity! Hit yourself at home! Saxenda Slimming Needle 1. Inhibit appetite, effective can increase full sense of belly, thus reduce the intake of energy, effect on gastrointestinal road, reduce gastric movement, slow down stomach venting, thus achieve weight loss 2. Can significantly reduce fat Organization, post don't be visceral fat, weight less 86 % reduced all fat tissue. This product has American Fda certified. Don't ask me again. Ann is not safe. Sure than you eat lost weight medicine safe. Regular Global open product . . We are selling 100% authentic (original) product and high quality product . . Mai siapa nak join pos whatsapp 👇👇👇 http://www.wasap.my/60174841403 . 💯 Original product Guaranteed ❌ No cod and self pick up 👷 Dripper list (Certain area only)

#placentex #tyreseblancII #evgenisdumovit #evgenisregenation #placentastemcell #lcarnitene5g #mesolipodic360 #lipolab #premiumglucenta #esenseuwhite #glutax180000gr #nc2450000 #veniscynexgen #aquaskinveniscy #terangganu #kelantan #kedah #singapore #sarawak #sabah #kuantan #melaka #johor #pahang #penang
favorite Likes
Miza syorkan sangat ambil placenta stemcell bagi yg ada masalah jerawat, pigmentasi & parut jerawat berlubang, kedutan, eyebag dan kulit muka yang kusam.. B0leh terus suntik direct kat muka utk kesan yg lebih 0wsemm😍 . . Kelebihan placenta stemcell :- . ⏺Mengurangkan kedutan ⏺Kuasa pelembab kulit ⏺Membuatkan kulit kelihatan muda dan bertenaga ⏺Mengurangkan eyebag, ⏺Meningkatkan tahap imune ⏺Mencerahkan pigmentasi ⏺Mengecilkan liang roma ⏺Merawat kulit yang rosak akibat pengambilan skincare yg salah ⏺Memperbaiki tekstur kulit dengan warna tona yang lebih sekata. ⏺Menghapuskan jerawat . . We are selling 100% authentic (original) product and high quality product . . Mai siapa nak join pos whatsapp 👇👇👇 http://www.wasap.my/60174841403 . 💯 Original product Guaranteed ❌ No cod and self pick up 👷 Dripper list (Certain area only)

#cindellebooster #tyreseblancII #evgenisdumovit #evgenisregenation #placentastemcell #lcarnitene5g #mesolipodic360 #lipolab #premiumglucenta #esenseuwhite #glutax180000gr #nc2450000 #veniscynexgen #aquaskinveniscy #terangganu #kelantan #kedah #singapore #sarawak #sabah #kuantan #melaka #johor #pahang #penang
favorite Likes
Total Power Cell Lucchini Placenta 🖒🖒🖒 Kelebihan produk ni 👇👇👇 ✔ sgt bagus utk masalah kulit korang - masalah jerawat - masalah jeragat - masalah liang pori - kulit kusam - kulit berminyak - masalah parut Dan bila sebut je pasal luchini placenta, sememangnya berfungsi utk meremajakan kulit.. ✔ Korang yg umur 20an tapi nampak mcm agak berusia dari umur yg sebenarnya sgt bagus utk mencuba produk ni 🖒🖒🖒 ✔ Korang yg umur 30 an 40 an tapi nak nampak mcm umur 20an pun sis suggestkn guna produk ni 🖒🖒🖒 ✔ Korang yg umur 40 an ke atas pun mmg sgt di galakkn utk guna produk placenta ➡ MIZA ALUKAN YANG NAK MEMBORONG. JAMINAN HARGA MURAH. . Mai siapa nak join pos whatsapp 👇👇👇 http://www.wasap.my/60174841403 . 💯 Original product Guaranteed ❌ No cod and self pick up 👷 Dripper list (Certain area only)

#cindellebooster #tyreseblancII #evgenisdumovit #evgenisregenation #placentastemcell #lcarnitene5g #mesolipodic360 #lipolab #premiumglucenta #esenseuwhite #glutax180000gr #nc2450000 #veniscynexgen #aquaskinveniscy #terangganu #kelantan #kedah #singapore #sarawak #sabah #kuantan #melaka #unitedkingdom #unitedstates #saudiarabia #italy #sweden #sudan
favorite Likes
READY STOCK ❗️❗️ NC24 PDRN DNA COLLA PRO😍 . ✔️Nc24 PDRN DNA Colla pro from JAPAN helps to reduce wrinkles from stress. Smooth, youthful looking and pores look smaller. Repairs and rebuilds DNA and RNA levels. . INGREDIENTS: 💕 Refined vitamin c 12g 💕PDRN 600mg 💕DNA COLLAPRO DNA 900mg 💕Super R-Lipoic Acid 1.8g . . BENEFITS: 💕 As skin whitening 💕Reduce stains and black spots 💕Anti aging 💕 Anti oxidants 💕 Reduces fine lines 💕Brightens skin pigments 💕 Improves skin elasticity. . PACKING: 10 Vials/Box . ✔️ONCE A WEEKS .

#nc2490000mg #nc2450000 #nc24280000 #nc24nano #nc245000 #nc24gold
favorite Likes
SERVICE DRIP & INJECTION BEAUTY . . 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 . 💉INTRAVENOUS (BOLUS & DRIP) . . 💉 INTRAMUSCULAR (MUSCLE) . 💉 SUBCUTE . 💉 FACE INJECTION . . . 💉 FAT BURNER INJECTION . 💉 PRP FACE , HAIR , LIPS & PRP PLUS . 💉 TREATMENT FOR BREAST FILLER INFECTION . . 💉 CLASS FOR IV / IM / SUBCUTE WITH CERT . . 💉 . ✅ TRAINED MEDICAL ASSISTANT . ✅ EXPERIENCE 3-15 YEARS ✅ CERTIFICATE PHLEBOTOMY COURSE ✅ LICENSE (PRIVATE & CONFIDENTIAL ✅ FEMALE . Kami menerima servis menggunakan produk anda juga . Jika berminat membeli produk , boleh view di Instagram : @sweetgendut . . .

#customerfeedbackbyredlineuniversal #neutroskin #neutroskinvitaminc #nc24ultrasense #bioraecomplexion10 #bioraecomplexion12 #bioraecomplexion8 #bioraecomplexion #aquaskin18keverose #vitamax2gs #vitamax2gsnano #bayertationil #tationil #tationil600mg #tationilvietnam #nc245000 #nc24 #nc2450000 #nc24280000 #nc24280000mg #heliocare #heliocaremalaysia
favorite Likes
🌟sᴀxᴇɴᴅᴀ ᴡᴇɪɢʜᴛ ʟᴏss ᴘᴇɴ🌟 . The lost weight needle in the country. Weight Loss Pen [SMIRK] one month quantity! Hit yourself at home! Saxenda Slimming Needle 1. Inhibit appetite, effective can increase full sense of belly, thus reduce the intake of energy, effect on gastrointestinal road, reduce gastric movement, slow down stomach venting, thus achieve weight loss 2. Can significantly reduce fat Organization, post don't be visceral fat, weight less 86 % reduced all fat tissue. This product has American Fda certified. Don't ask me again. Ann is not safe. Sure than you eat lost weight medicine safe. Regular Global open product . . We are selling 100% authentic (original) product and high quality product . . Mai siapa nak join pos whatsapp 👇👇👇 http://www.wasap.my/60174841403 . 💯 Original product Guaranteed ❌ No cod and self pick up 👷 Dripper list (Certain area only)

#placentex #tyreseblancII #evgenisdumovit #evgenisregenation #placentastemcell #lcarnitene5g #mesolipodic360 #lipolab #premiumglucenta #esenseuwhite #glutax180000gr #nc2450000 #veniscynexgen #aquaskinveniscy #terangganu #kelantan #kedah #singapore #sarawak #sabah #kuantan #melaka #johor #pahang #penang
favorite Likes
🔘LIPOLAB INJECTION FOR FASTER FAT BURN!🔘 . Lipo Lab di suntik hanya pada tempat berlemak atau tempat yang nak dikurangkan lemak.. inject dalam tisu lemak, bukan otot atau salur darah okey👍🏻 . Special untuk orang yang banyak lemak terkumpul seperti di perut, lengan, dagu dan peha yang berlemak . Injection dibuat seminggu sekali sampai awak puas hati. Kalau nak continue for maintainance amat digalakkan. Ramai customer nak maintain sebab result dia memang best! Lagi lagi yang perempuan tu confirm melekat dengan Lipo Lab yang awesome!! Best beb!!! ,. . 🔘 High purity PPC (German origin: purity 99.8%) • Sodium Deoxycholate (Japanese origin : purity 98%) • Particles of 50~70 nanomicrons, a size smaller than a cell • Special Sterile Technology (odorless, non-pigmental, sterile technology) • No need of anesthesia • More efficacious and easier treatment . . ➡ MIZA ALUKAN YANG NAK MEMBORONG MINIMUM 5BOX. JAMINAN HARGA MURAH. . Klik link di bio ig atau klik http://www.wasap.my/60174841403 . 💯 Original product Guaranteed ❌ No cod and self pick up 👷 Dripper list (Certain area only)

#cindellebooster #tyreseblancII #evgenisdumovit #evgenisregenation #placentastemcell #lcarnitene5g #mesolipodic360 #lipolab #premiumglucenta #esenseuwhite #glutax180000gr #nc2450000 #veniscynexgen #aquaskinveniscy #terangganu #kelantan #kedah #singapore #sarawak #sabah #kuantan #melaka #unitedkingdom #unitedstates #saudiarabia #italy #sweden #sudan
favorite Likes
Miza syorkan sangat ambil placenta stemcell bagi yg ada masalah jerawat, pigmentasi & parut jerawat berlubang, kedutan, eyebag dan kulit muka yang kusam.. B0leh terus suntik direct kat muka utk kesan yg lebih 0wsemm😍 . . Kelebihan placenta stemcell :- . ⏺Mengurangkan kedutan ⏺Kuasa pelembab kulit ⏺Membuatkan kulit kelihatan muda dan bertenaga ⏺Mengurangkan eyebag, ⏺Meningkatkan tahap imune ⏺Mencerahkan pigmentasi ⏺Mengecilkan liang roma ⏺Merawat kulit yang rosak akibat pengambilan skincare yg salah ⏺Memperbaiki tekstur kulit dengan warna tona yang lebih sekata. ⏺Menghapuskan jerawat . . We are selling 100% authentic (original) product and high quality product . . Mai siapa nak join pos whatsapp 👇👇👇 http://www.wasap.my/60174841403 . 💯 Original product Guaranteed ❌ No cod and self pick up 👷 Dripper list (Certain area only)

#cindellebooster #tyreseblancII #evgenisdumovit #evgenisregenation #placentastemcell #lcarnitene5g #mesolipodic360 #lipolab #premiumglucenta #esenseuwhite #glutax180000gr #nc2450000 #veniscynexgen #aquaskinveniscy #terangganu #kelantan #kedah #singapore #sarawak #sabah #kuantan #melaka #johor #pahang #penang
favorite Likes
Total Power Cell Lucchini Placenta 🖒🖒🖒 Kelebihan produk ni 👇👇👇 ✔ sgt bagus utk masalah kulit korang - masalah jerawat - masalah jeragat - masalah liang pori - kulit kusam - kulit berminyak - masalah parut Dan bila sebut je pasal luchini placenta, sememangnya berfungsi utk meremajakan kulit.. ✔ Korang yg umur 20an tapi nampak mcm agak berusia dari umur yg sebenarnya sgt bagus utk mencuba produk ni 🖒🖒🖒 ✔ Korang yg umur 30 an 40 an tapi nak nampak mcm umur 20an pun sis suggestkn guna produk ni 🖒🖒🖒 ✔ Korang yg umur 40 an ke atas pun mmg sgt di galakkn utk guna produk placenta ➡ MIZA ALUKAN YANG NAK MEMBORONG. JAMINAN HARGA MURAH. . Mai siapa nak join pos whatsapp 👇👇👇 http://www.wasap.my/60174841403 . 💯 Original product Guaranteed ❌ No cod and self pick up 👷 Dripper list (Certain area only)

#cindellebooster #tyreseblancII #evgenisdumovit #evgenisregenation #placentastemcell #lcarnitene5g #mesolipodic360 #lipolab #premiumglucenta #esenseuwhite #glutax180000gr #nc2450000 #veniscynexgen #aquaskinveniscy #terangganu #kelantan #kedah #singapore #sarawak #sabah #kuantan #melaka #unitedkingdom #unitedstates #saudiarabia #italy #sweden #sudan
favorite Likes
GEROVITAL INJECTION FOR WOMEN IBARAT JAMU MODEN. WOOWW‼️‼️‼️ . MENJAGA DALAMAN WANITA. MENAMBAH KEYAKINAN UTK UOLLS BERSAMA PASANGAN MASING MASING.. . . 1 BOX 5 AMPS UTK 5 KALI CUCUK. SEMINGGU SEKALI CUCUK DI PUNGGUNG.. . SESUAI UTK MENJAGA KESTABILAN HORMON WANITA..😱😱😱 . ↪MENAIKKAN PUNGGUNG ↪MEMBESARKAN PAYUDARA ↪PEJAL TEGANG ANJAL ↪BAGUS UTK MISS V UOLLS.. ↪MENGETATKAN OTOT DALAMAN PARA WANITA ↪MERAPATKAN LAGI MISS V TAU.. We are selling 100% authentic (original) product and high quality product . . Mai siapa nak join pos whatsapp 👇👇👇 http://www.wasap.my/60174841403 . 💯 Original product Guaranteed ❌ No cod and self pick up 👷 Dripper list (Certain area only)

#cindellebooster #tyreseblancII #evgenisdumovit #evgenisregenation #placentastemcell #lcarnitene5g #mesolipodic360 #lipolab #premiumglucenta #esenseuwhite #glutax180000gr #nc2450000 #veniscynexgen #aquaskinveniscy #terangganu #kelantan #kedah #singapore #sarawak #sabah #kuantan #melaka #unitedkingdom #unitedstates #saudiarabia #italy #sweden #sudan
favorite Likes
BEST SKIN WHITENING IN JAPAN - JAPAN PLATINUM WHITENING Hai..hai..semalam ada yang tanya miza..nak yang lagi super power injection..result super fast..ala..korang ni..nak yang cepat aje yer..x mo tunggu lelama..ouchh... .

#JAPANPLATINUMWHITENING...khas #cindellebooster #tyreseblancII #evgenisdumovit #evgenisregenation #placentastemcell #lcarnitene5g #mesolipodic360 #lipolab #premiumglucenta #esenseuwhite #glutax180000gr #nc2450000 #veniscynexgen #aquaskinveniscy #terangganu #kelantan #kedah #singapore #sarawak #sabah #kuantan #melaka #unitedkingdom #unitedstates #saudiarabia #italy #sweden #sudan
favorite Likes
🌟sᴀxᴇɴᴅᴀ ᴡᴇɪɢʜᴛ ʟᴏss ᴘᴇɴ🌟 . The lost weight needle in the country. Weight Loss Pen [SMIRK] one month quantity! Hit yourself at home! Saxenda Slimming Needle 1. Inhibit appetite, effective can increase full sense of belly, thus reduce the intake of energy, effect on gastrointestinal road, reduce gastric movement, slow down stomach venting, thus achieve weight loss 2. Can significantly reduce fat Organization, post don't be visceral fat, weight less 86 % reduced all fat tissue. This product has American Fda certified. Don't ask me again. Ann is not safe. Sure than you eat lost weight medicine safe. Regular Global open product . . We are selling 100% authentic (original) product and high quality product . . Mai siapa nak join pos whatsapp 👇👇👇 http://www.wasap.my/60174841403 . 💯 Original product Guaranteed ❌ No cod and self pick up 👷 Dripper list (Certain area only)

#placentex #tyreseblancII #evgenisdumovit #evgenisregenation #placentastemcell #lcarnitene5g #mesolipodic360 #lipolab #premiumglucenta #esenseuwhite #glutax180000gr #nc2450000 #veniscynexgen #aquaskinveniscy #terangganu #kelantan #kedah #singapore #sarawak #sabah #kuantan #melaka #johor #pahang #penang
favorite Likes
ɢʟᴜᴛᴀx 1800000ɢs💗 . ❤ᴍᴏʀᴇ ᴘᴏᴡᴇʀғᴜʟ❗ ❤ғᴀsᴛᴇʀ ʀᴇsᴜʟᴛ❗ ❤ʙᴇsᴛ ғᴏʀ ᴡʜɪᴛᴇɴɪɴɢ❗ ❤ᴜᴘɢʀᴀᴅᴇ ᴡɪᴛʜ ᴍᴏʀᴇ❗ . ʜɪɢʜ ɢʟᴜᴛᴀᴛʜɪᴏɴᴇ ᴛᴏ ɪᴍᴘʀᴏᴠᴇ ᴡʜɪᴛᴇɴɪɴɢ ʏᴏᴜʀ sᴋɪɴ❗ . ᴋᴀɴᴅᴜɴɢᴀɴ ᴘʀᴏᴅᴜᴄᴛ ʏᴀɴɢ ᴄᴜᴋᴜᴘ ᴄᴏᴍᴘʟᴇᴛᴇ ᴜᴛᴋ ᴍᴇʀᴀᴡᴀᴛ ᴋᴜʟɪᴛ ʙᴇʀᴍᴀsᴀᴀʟᴀʜ ᴅᴀɴ ᴀɴᴛɪ ᴋᴇᴅᴜᴛᴀɴ . ᴊᴏᴍ ʙᴀᴄᴀ ᴋᴇʟᴇʙɪʜᴀɴɴʏᴀ: . 👒ᴍᴇɴᴊᴀᴅɪᴋᴀɴ ᴋᴜʟɪᴛ sɪʜᴀᴛ, ғʟᴀᴡʟᴇss ᴅᴀɴ ᴘᴜᴛɪʜ ᴍᴜʟᴜs 👒ᴍᴇɴɪɴɢᴋᴀᴛᴋᴀɴ ᴛᴇɴᴀɢᴀ ᴅᴀɴ ɪᴍᴜɴᴇ sɪsᴛᴇᴍ ᴛᴜʙᴜʜ 👒ᴍᴇɴɢʜᴀᴘᴜsᴋᴀɴ ᴊᴇʀᴀɢᴀᴛ ᴅᴀɴ ᴊᴇʀᴀᴡᴀᴛ 👒ᴍᴇɴᴊᴀᴅɪᴋᴀɴ ᴡᴀʀɴᴀ ᴋᴜʟɪᴛ ʟᴇʙɪʜ sᴇᴋᴀᴛᴀ 👒ᴍᴇɴɢʜᴀᴘᴜsᴋᴀɴ ᴋᴇᴅᴜᴛᴀɴ ᴅᴀɴ ɢᴀʀɪs ʜᴀʟᴜs 👒ᴍᴇɴᴊᴀᴅɪᴋᴀɴ ᴋᴜʟɪᴛ ʙᴇʀᴄᴀʜᴀʏᴀ ᴅᴀɴ ᴛɪᴀᴅᴀ ʟᴀɢɪ ᴋᴜsᴀᴍ 👒ᴍᴇᴍᴘᴇʀʙᴀɪᴋɪ ᴋᴜʟɪᴛ ʏᴀɴɢ ʀᴏsᴀᴋ ᴀᴋɪʙᴀᴛ ᴘᴇɴɢᴜɴᴀᴀɴ sᴋɪɴᴄᴀʀᴇ ʏᴀɴɢ sᴀʟᴀʜ . 📦4 sᴇᴛ ᴘᴇʀ ʙᴏx . We are selling 100% authentic (original) product and high quality product . . Mai siapa nak join pos whatsapp 👇👇👇 http://www.wasap.my/60174841403 . 💯 Original product Guaranteed ❌ No cod and self pick up 👷 Dripper list (Certain area only)

#placentex #tyreseblancII #evgenisdumovit #evgenisregenation #placentastemcell #lcarnitene5g #mesolipodic360 #lipolab #premiumglucenta #esenseuwhite #glutax180000gr #nc2450000 #veniscynexgen #aquaskinveniscy #terangganu #kelantan #kedah #singapore #sarawak #sabah #kuantan #melaka #johor #pahang #penang
favorite Likes
ɢʟᴜᴛᴀx 3600000ɢᴀ ᴅᴜᴀʟɴᴀ ᴀʟᴘs-ᴄᴇʟʟ ᴡʜɪᴛᴇɴɪɴɢ💥 . ᴍᴏʀᴇ ᴘᴏᴡᴇʀғᴜʟ❗ ғᴀsᴛᴇʀ ʀᴇsᴜʟᴛ❗ ʙᴇsᴛ ғᴏʀ ᴡʜɪᴛᴇɴɪɴɢ❗ ᴜᴘɢʀᴀᴅᴇ ᴡɪᴛʜ ᴍᴏʀᴇ❗ . . Glutax 3600000GA telah diperbaharui agar lebih berkesan mengatasi segala masalah kulit anda dengan cepat & berkesan. glutax 3600000GA berfungsi untuk memutihkan seluruh badan, melicinkan kulit, anti penuaan , serta membantu meningkatkan sistem imun badan dan merangsang sistem Proses semula tubuh agar kembali aktif dan melancarkan proses pencerahan kulit.. . Ia mengandungi bahan pemutih lengkap yang memberikan anda kesan pemutihan TERPANTAS. . . We are selling 100% authentic (original) product and high quality product . . Mai siapa nak join pos whatsapp 👇👇👇 http://www.wasap.my/60174841403 . 💯 Original product Guaranteed ❌ No cod and self pick up 👷 Dripper list (Certain area only)

#placentex #tyreseblancII #evgenisdumovit #evgenisregenation #placentastemcell #lcarnitene5g #mesolipodic360 #lipolab #premiumglucenta #esenseuwhite #glutax180000gr #nc2450000 #veniscynexgen #aquaskinveniscy #terangganu #kelantan #kedah #singapore #sarawak #sabah #kuantan #melaka #johor #pahang #penang
favorite Likes
ᴀǫᴜᴀ sᴋɪɴ ᴠᴇɴɪsᴄʏ- 8 ᴅᴜᴀʟɴᴀ ᴏᴄᴛᴀ sᴛʀᴇɴɢᴛʜ ᴡʜɪᴛᴇɴɪɴɢ💥 . ᴜᴘɢʀᴀᴅᴇ ᴅᴏsᴇ ᴍᴏʀᴇ ᴇғғᴇᴄᴛɪᴠᴇ . . ғᴜɴɢsɪɴʏᴀ : °ᴀɴᴛɪᴏᴋsɪᴅᴀɴ °ᴀɴᴛɪ ᴀɢɪɴɢ °sᴋɪɴ ᴡʜɪᴛᴇɴɪɴɢ °sᴋɪɴ ʀᴇᴘᴀɪʀ °ᴍᴇʀᴀᴡᴀᴛ ᴊᴇʀᴀᴡᴀᴛ °ᴍᴇɴᴄᴇɢᴀʜ ᴋᴇᴅᴜᴛᴀɴ °ᴍᴇᴍʙᴀɴᴛᴜ ᴍᴇɴɪɴɢᴋᴀᴛᴋᴀɴ sᴛᴀᴍɪɴᴀ °ᴍᴇɴᴄᴇʀᴀʜᴋᴀɴ ᴋᴜʟɪᴛ °ᴍᴇʟᴇᴍʙᴀʙᴋᴀɴ ᴋᴜʟɪᴛ °ᴍᴇʟɪɴᴅᴜɴɢɪ ᴅᴀʀɪ sɪɴᴀʀ ᴜᴠ °ᴍᴇɴɢʜɪʟᴀɴɢᴋᴀɴ ᴘɪɢᴍᴇɴᴛᴀsɪ . . We are selling 100% authentic (original) product and high quality product . . Mai siapa nak join pos whatsapp 👇👇👇 http://www.wasap.my/60174841403 . 💯 Original product Guaranteed ❌ No cod and self pick up 👷 Dripper list (Certain area only)

#placentex #tyreseblancII #evgenisdumovit #evgenisregenation #placentastemcell #lcarnitene5g #mesolipodic360 #lipolab #premiumglucenta #esenseuwhite #glutax180000gr #nc2450000 #veniscynexgen #aquaskinveniscy #terangganu #kelantan #kedah #singapore #sarawak #sabah #kuantan #melaka #johor #pahang #penang
favorite Likes
🔘LIPOLAB INJECTION FOR FASTER FAT BURN!🔘 . Lipo Lab di suntik hanya pada tempat berlemak atau tempat yang nak dikurangkan lemak.. inject dalam tisu lemak, bukan otot atau salur darah okey👍🏻 . Special untuk orang yang banyak lemak terkumpul seperti di perut, lengan, dagu dan peha yang berlemak . Injection dibuat seminggu sekali sampai awak puas hati. Kalau nak continue for maintainance amat digalakkan. Ramai customer nak maintain sebab result dia memang best! Lagi lagi yang perempuan tu confirm melekat dengan Lipo Lab yang awesome!! Best beb!!! ,. . 🔘 High purity PPC (German origin: purity 99.8%) • Sodium Deoxycholate (Japanese origin : purity 98%) • Particles of 50~70 nanomicrons, a size smaller than a cell • Special Sterile Technology (odorless, non-pigmental, sterile technology) • No need of anesthesia • More efficacious and easier treatment . . ➡ MIZA ALUKAN YANG NAK MEMBORONG MINIMUM 5BOX. JAMINAN HARGA MURAH. . Klik link di bio ig atau klik http://www.wasap.my/60174841403 . 💯 Original product Guaranteed ❌ No cod and self pick up 👷 Dripper list (Certain area only)

#cindellebooster #tyreseblancII #evgenisdumovit #evgenisregenation #placentastemcell #lcarnitene5g #mesolipodic360 #lipolab #premiumglucenta #esenseuwhite #glutax180000gr #nc2450000 #veniscynexgen #aquaskinveniscy #terangganu #kelantan #kedah #singapore #sarawak #sabah #kuantan #melaka #unitedkingdom #unitedstates #saudiarabia #italy #sweden #sudan
favorite Likes
JAPAN PLATINUM GREEN WHITENING FULLSET RM560 HALFSET RM330 LOOSE RM100 free postage www.wasap.my/+60105513748 Best seller whitening product dari JAPAN❗️ Harga mahal sikit tapi sesuai dengan result dia 😘  Nak cepat kesan cantik putih macam orang japan wajib try uolls. 💯 original ya. Fake takda kat sini. ❌ _______________________________________
1 Set Contain 6 different ampoules/vials: * Amino Acid 400mg/20ml/vial * Glutathione 200mg/vial * Biotin 1mg/vial * Ascorbic acid/Antioxidant 1000mg/vial Amino Acid L-ipolic ) 80mg/vial * Cpara 1ml/vial * Tranexamic Acid 1000mg/10mL _______________________________________ Effects of Japan Platinum Whitening : 🌸Whitening effect: * Whiten skin and lighten scar * Suppresses the formation of Melanin which contributes to darkspot after exposure to UVA/ UVB * Lighten pigmentation, skin color resulted from exposed sunlight * Smooth fine lines and wrinkles * Suppresses the formation of acne/blemish/pimples 🌸Firming effect: * Stimulate collagen formation * Enhance the elasticity of skin * Moisture and hydrate skin * Firm, smooth and soften skin * Minimize pores and improves skin complexion * Prevent aging of skin * Anti wrinkles 🌸Other health benefits: * Remove excess free radicals that will cause abnormal function of brains and organs * Improved liver functions ------------------------------------- ✅ FREE CONSULTATION ✅FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA

#cindellaluthione  #cindellainjection  #luthioneade  #japanplatinumwhitening #cindella  #cindellamalaysia #cindellainjection #japanplatinummalaysia #snowwhiteinjection  #japansnowhite  #placentasheeplucchini #japanplatinuminjection #cindella1200mg  #cindella600mg #cindellaoriginal #japanplatinumwhitening  #vitamax2gsnano #cinderellainjection  #snowwhitejapan #veniscynexgen  #complexion6  #complexion8  #nc2450000  #glutaxdna
Popular Tags © 2018