Popular Tags and Popular Profiles
marketers Photos and Tags #marketers Hastag Tags | Trend Topic
We have moved the instagram page to the web for you.

Popular #marketers Photos media

favorite Likes
Never underestmate the power of an engaged audience to your story - regardless of its size. Learn how. Link in bio.

favorite Likes
You're not marketing anything, if people aren't paying attention to you. You can easily be noticed across social media by simply doing the following these tips consistently over a period of time: ⤵️ 🔹️compelling social media bio that reasonates with your intended audience or onlookers. 🔹️produce or source amazing photos/ imagery layout. 🔹️content that educates, entertains and encourages conversations. 🔹️create stories about your brand that syncs well with others. 🔹️great branding: logo, brand message or tagline or branded hashtags. . . . . Follow @indelibleconcepts for marketing tips and insights. . . .

#contentstrategy #webtraffic #marketers #socialmediaconsultant #marketing101 #socialmediacontent #brandingdesign #visualcollective #digitalnomads #businessadvice #instamarketing #brandinfluencer #videomarketing #growyourbusiness #girlbosslife #trinidadbusiness #digitaladvertising #createmore #entrepreneurlife
favorite Likes
Questo manuale mi ha fatto capire quanto le parole siano potenti. Racchiudono una forza inimmaginabile. Possono farti viaggiare anni luce lontano dalle righe che stai leggendo. Possono emozionarti, renderti triste o stamparti un sorriso sul volto. Possono farti comprare o richiedere un servizio. Saper dosare le parole è un arte più che un mestiere. Il copywriter, al pari di uno scrittore, è un artista creativo della penna. Cannavacciuolo traccia con semplicità le basi del lavoro di chi scrive per la pubblicità sia online che offline. @cannavacciuo @hoepli_libreria_editore Manuale di

#copywriting #scrittura #web #marketers #readingtime #bookstagram #instamarketing #copywriter #learning #contentisking #digitalmarketing #strategy #marketingagency #marketingstrategy #marketingmind #contentproject #businessmarketing #marketingtips #marketingtools #booktoday #bookstoread #marketingconsultant
favorite Likes
SECRETS TO TRIPLING SALES BY USING THE PRINCIPLE OF LEAST EFFORT. . . The best sales people in the world are always seeking leverage. . . They are constantly looking for levers they can use to help them produce gargantuan results. One of such levers is the principle of least effort. . . It is also known as the Pareto Principle. The principle is, '80% of your results come form 20% of your effort'. In sales 80% of your results will be from only 20% of your clients. . . The wise thing to do will then be to give 80% of your time, resources and effort to the top 20% of your clients, then 20% of your time to the bottom 80% of your clients. . . Make every interaction with your clients memorable because those in the bottom 80% today could be in your top 20% tomorrow. . . Frequently you will have to reshuffle your database (importance of keeping accurate data) for increased productivity by moving some clients up to the 20% segment and taking some to the bottom 80% segment. . . Choose the segments your clients fall into by their revenue contribution to your business or sales targets. . . As simple and as basic this may look, doing this will not only triple but even quadruple your sales. . . Did you find this post helpful and timely? Feel free to tag your sales team 😉 . . The King of Sales 👌

favorite Likes
Tank Farm For Sale Property Description The Tank farm is located at IWOFE, Portharcourt, River State. Nigeria and is sited on 7.4 Hectares of Land with Certificate of Occupancy. Price: $120 Million USD (Asking) Facilities include: 1. Tank Farm: Comprising of 9 Tanks of 6,500,000 capacity each; *1 Bitumen Tank * 1 LPFO Tank * DPK Tank. * 2 Pms Tank 4 Ago Tanks 2. Product Receiving Area. (Pump House) with 7 dedicated pumps. 3. Loading Bay: Has dedicated 8 Loading Arms Installed with adequate grounding and digital loading devices. 4. Quality Control Unit: Features equipped Lab, DPK and AGO Flash tester, Distiller, measuring cylinder, Thermometer, Hydrometer, Dry Oven, Test tubes. 5. Safety (equipment and facilities): include capacity fire pumps, 30 fire hydrants line with pillars stands, 2 foam tank on trolley, fire truck, Fire Alarm system, Cameras and Monitors, 2 Units of Lightening Arrestor, 1 million litre fresh water tank. 6. Steady Power Unit: The depot is powered by 3 alternative generators with output rating at 800 KVA, 500 KVA and 250 KVA as Backups. 7. Product Recovery Unit : Has Oil/water separator. 8. Medical Clinic: (Well Equipped). 9. Jetty: The depot has a Newly built jetty that is capable of berthing 3 NO. 6000 MT vessel at any given time. With all facilities needed for operation available. 10. Parking Bay capable of accommodating 250 trucks. Total Area: 74,000 Sqm. Contacts: 08057283448 07087305615, 08143411505 or 08187269812

#HAILMARY #BLESSINGS #GILOPROPERTIES #WORLDWIDE #REALESTATE #BUSUNESS #GILOEMENII #GILOSTORES #DUNPILLOGALATEXMATTRESS #FOAMLEGEND #HOUSING #INVESTMENT #DEVELOPING #DEVELOPERS #PROPERTY #CONSULTANTS #MANAGEMENT #CEO #AGENTS #LANDS #HOUSES #DUPLEX #BUNGALOW #FLAT #SELFCON #WAREHOUSE #STORES #MARKETERS #ROADS #NATIONWIDE
favorite Likes
Hey HubSpotters, Check out the new update in HubSpot portal. Workflow is getting even better. Continue nurturing leads into customers. Create your

#emailcampaigns #EmailMakerting #PSDtoemail #HubSpot #hubspotagency #TemplateDevelopement #EmailServiceProvider #marketers #marketinghub #marketing #emails #serviceproviders #campaigns #marketingcampaigns #MarketingAutomation #TRooInbound
favorite Likes
🌺🌸🌼🌷 Spring is coming 🌺🌸🌼🌷 . Ohmigawd guys, I had such a blast yesterday afternoon 😍 I met a friend and been to Cologne's Flora for the first time. It's a historic garden with ponds and fountains and Greek statues and a palm house and it's so beautiful there 😭❤ I didn't count but I guess I saw sextillion crocuses. The air smelled so sweet and crisp at the same time, it was brilliant. 😍 And is there anything better than having @dunkindonuts_de next to a pond while sitting in the sun and philosophising about love? 🍩 . Eat a donut and think about the sun 💋 __________________________________

#kölnflora #cologne #effyourbeautystandarts #celebratemysize #celebratemycurves #honormycurves #mentalhealthawareness #curvygirl #mentalhealthwarrior #bodyposiwarrior  #plussizefashion #ptsdsurvivor #mentalhealthadvocate #breakthestigma #bodypositivity #bopowarrior #loveyourbody #goldenconfidence #loveyourskin #hairgrowthjourney #pixiecut #marketingmanagement #salesmanager #marketing #lovetheskinyourein #marketers #mentalhealth #queen #selflove
favorite Likes
Having a digital marketing strategy is crucial to modern businesses. Curious about some simple ways to improve your digital business? Check out this article that gives you 7 top digital marketing trends of 2019! https://medium.com/@CurtisTredway/7-digital-marketing-trends-leading-into-2019-7c8c060a84e

#marketing #marketingstrategy #market #marketingdigital #marketingagency #marketingtips #marketers #marketingconsultant #marketinglife #marketingstrategies #marketingsocial #marketingcoach #marketingtools #marketingideas #marketing101 #marketingonline #marketingtip #marketingquotes #marketingteam #success #successmindset #successmore #successful #successdiaries #successtip #successes #successday #ambition #fuelyourambition #driveyourambition
favorite Likes
Never be afraid of getting a negative feedbacks. Feedbacks help us to refine our product/service idea. An idea is successful only to the degree of its acceptability by potential customers. You may lose some money in a bid to satisfy your customers, but in the long run you aren't losing the business to your competitors.

#marketers #saleandmarketing #salesandmarketing #businesssuccesstips #makingasale #businessapproach #businesstip #directsalessuccess #salesuccess #businessleaders #businessowner #businessowners #protectthefuture #businessmanagement #businessownership #businessownerlife #entrepreneuralmindset #richbusiness #businessoperations #businessgoals #ideas365 #businessgrowthstrategy #marketingidea # #businessbasics101 #businessbasics
favorite Likes
Here to help grow your brand and get you the exposure you need call or email us for a free assessment

#519 #416 #business #marketers #media #experts #growth #branding #online #stthomas #london #toronto #montreal #vancouver #hamilton #mississauga #ontario #canada #management
favorite Likes
CIARA GAMIS (Hanya Gamis) Bahan : Toyobo Harga : Rp 269.000,- Pilihan warna : cek foto yuuk Detail : kerah lebar terdapat tali kanan kiri tangan karet tangan rempel 2 susun seperti princess ada lipatan di bagian depan rok keliling rok 2 - 2,2 meter terdapat pilihan kantong dan tanpa kantong Uk LD PB S 94 - 135 M 98 - 140 L 106 - 142 XL 114 - 142 XXL 122-145 Note : Warna bisa ada sedikit perbedaan, karena efek pengambilan foto dan perbedaan resolusi masing-masing hp Plus minus 1-3 cm wajar yaaa ukhti cantik, tergantung pengambilan lipitan oleh penjahit Karakteristik Toyobo - Katun import dengan kualitas terbaik - permukaan lembut dan halus - serat padat, ketebalan sedang - permukaan glossy terkesan mewah - adem dan nyaman dipakai . Note : 🌳 Kemiripan foto dengan produk 95%, karena efek cahaya pengambilan foto dan perbedaan resolusi masing-masing alat elektronik yg dipakai 🌳 Plus minus 1-3 cm wajar yaaa ukhti cantik, tergantung pengambilan lipitan oleh penjahit . 👉 Order only : WA 081511782732 . . 🚚 Ekspedisi : WAHANA, JNE, JNT, TIKI REG, POS 📌PENGIRIMAN DARI JAKARTA

#myfanna #myfannalovers #myfannahijab #myfannahijabsyrid #myfannahijabsyari #myfannajakarta #myfannahijabjakarta #myfannagamis #marketermyfanna #distributormyfanna #myfannajilbab #hijabinspiration #hijabstyle #hijabcantik #hijabers #hijabsyaricantik #marketers #hijabsyari #myfannajilbab #myfannalovers #myfanna #khimarseragam #gamisseragamkeluarga #gamiscouplekeluarga #brosdagucantik #seragamkhimar #gamisumrah #gamishaji #gamishitam #syarimurah
favorite Likes
Everything I do, I do for you my darling.

#throwback
favorite Likes
TISHA KHIMAR Bahan : Cerutty Babydoll Pilihan Warna : keterangan difoto masing2 😉 Detail Khimar : 2 layer full PET busa tipis Bordir merk dibagian kepala Lingkar wajah 26-28 Size : 85/95 Panjang depan > diukur mulai dari atas ke kepala Catatan Penting 😁 🌳 Kemiripan foto dengan produk 95%, karena efek cahaya pengambilan foto dan perbedaan resolusi masing-masing alat elektronik yg dipakai 🌳 Plus minus 1-3 cm wajar yaaa ukhti cantik, tergantung pengambilan lipitan oleh penjahit . 👉 Order only : WA 081511782732 . . 🚚 Ekspedisi : WAHANA, JNE, JNT, TIKI REG, POS 📌PENGIRIMAN DARI JAKARTA

#myfanna #myfannalovers #myfannahijab #myfannahijabsyrid #myfannahijabsyari #myfannajakarta #myfannahijabjakarta #myfannagamis #marketermyfanna #distributormyfanna #myfannajilbab #hijabinspiration #hijabstyle #hijabcantik #hijabers #hijabsyaricantik #marketers #hijabsyari #myfannajilbab #myfannalovers #myfanna #khimarseragam #gamisseragamkeluarga #gamiscouplekeluarga #brosdagucantik #seragamkhimar #gamisumrah #gamishaji #gamishitam #syarimurah
favorite Likes
TISHA KHIMAR Bahan : Cerutty Babydoll Pilihan Warna : keterangan difoto masing2 😉 Detail Khimar : 2 layer full PET busa tipis Bordir merk dibagian kepala Lingkar wajah 26-28 Size : 85/95 Panjang depan > diukur mulai dari atas ke kepala Catatan Penting 😁 🌳 Kemiripan foto dengan produk 95%, karena efek cahaya pengambilan foto dan perbedaan resolusi masing-masing alat elektronik yg dipakai 🌳 Plus minus 1-3 cm wajar yaaa ukhti cantik, tergantung pengambilan lipitan oleh penjahit . 👉 Order only : WA 081511782732 . . 🚚 Ekspedisi : WAHANA, JNE, JNT, TIKI REG, POS 📌PENGIRIMAN DARI JAKARTA

#myfanna #myfannalovers #myfannahijab #myfannahijabsyrid #myfannahijabsyari #myfannajakarta #myfannahijabjakarta #myfannagamis #marketermyfanna #distributormyfanna #myfannajilbab #hijabinspiration #hijabstyle #hijabcantik #hijabers #hijabsyaricantik #marketers #hijabsyari #myfannajilbab #myfannalovers #myfanna #khimarseragam #gamisseragamkeluarga #gamiscouplekeluarga #brosdagucantik #seragamkhimar #gamisumrah #gamishaji #gamishitam #syarimurah
favorite Likes
TISHA KHIMAR Bahan : Cerutty Babydoll Pilihan Warna : keterangan difoto masing2 😉 Detail Khimar : 2 layer full PET busa tipis Bordir merk dibagian kepala Lingkar wajah 26-28 Size : 85/95 Panjang depan > diukur mulai dari atas ke kepala Catatan Penting 😁 🌳 Kemiripan foto dengan produk 95%, karena efek cahaya pengambilan foto dan perbedaan resolusi masing-masing alat elektronik yg dipakai 🌳 Plus minus 1-3 cm wajar yaaa ukhti cantik, tergantung pengambilan lipitan oleh penjahit . 👉 Order only : WA 081511782732 . . 🚚 Ekspedisi : WAHANA, JNE, JNT, TIKI REG, POS 📌PENGIRIMAN DARI JAKARTA

#myfanna #myfannalovers #myfannahijab #myfannahijabsyrid #myfannahijabsyari #myfannajakarta #myfannahijabjakarta #myfannagamis #marketermyfanna #distributormyfanna #myfannajilbab #hijabinspiration #hijabstyle #hijabcantik #hijabers #hijabsyaricantik #marketers #hijabsyari #myfannajilbab #myfannalovers #myfanna #khimarseragam #gamisseragamkeluarga #gamiscouplekeluarga #brosdagucantik #seragamkhimar #gamisumrah #gamishaji #gamishitam #syarimurah
favorite Likes
KHIMAR ORLIN Bahan : Cerutty Babydoll Pilihan Warna : keterangan difoto masing2 Detail Khimar : 2 layer full PET antem > tanpa busa Bordir merk dibagian kepala Lingkar wajah 27-29 Size Pack : Pd / Pb : 85/110 Panjang depan > diukur mulai dari bagian atas kepala Note : Kemiripan Warna asli 90% dari foto, karena efek pengambilan foto dan perbedaan resolusi masing-masing alat elektronik yg dipakai Plus minus 1-3 cm wajar yaaa ukhti cantik, tergantung pengambilan lipitan oleh penjahit . 👉 Order only : WA 081511782732 . . 🚚 Ekspedisi : WAHANA, JNE, JNT, TIKI REG, POS 📌PENGIRIMAN DARI JAKARTA

#myfanna #myfannalovers #myfannahijab #myfannahijabsyrid #myfannahijabsyari #myfannajakarta #myfannahijabjakarta #myfannagamis #marketermyfanna #distributormyfanna #myfannajilbab #hijabinspiration #hijabstyle #hijabcantik #hijabers #hijabsyaricantik #marketers #hijabsyari #myfannajilbab #myfannalovers #myfanna #khimarseragam #gamisseragamkeluarga #gamiscouplekeluarga #brosdagucantik #seragamkhimar #gamisumrah #gamishaji #gamishitam #syarimurahbanget
favorite Likes
had to get the cake made out of my instagram like come on who else did it ? ps. the lady was a church lady that's why I didn't have the middle finger 👌👌 FOLLOW @huncho_gee65 💚💚💚💚💚

#influencers #marketers #socialwork #litty #eatfamous #gordanramsey #foodnetwork
favorite Likes
When you thought you needed them but in reality you needed yourself, your TRUE self. 💖You are so powerful, my love.💖 Let me hear that roar. 🦁 . .

#motivationmonday #mondayvibes #moondayvibes #beautiful #authenticity #grounded #bossbabes #messengers #marketers #rebels #misfits #squarepegs #youaresoloved #keepgoing #ihopeyoufeltthis
favorite Likes
KHIMAR ORLIN Bahan : Cerutty Babydoll Pilihan Warna : keterangan difoto masing2 Detail Khimar : 2 layer full PET antem > tanpa busa Bordir merk dibagian kepala Lingkar wajah 27-29 Size Pack : Pd / Pb : 85/110 Panjang depan > diukur mulai dari bagian atas kepala Note : Kemiripan Warna asli 90% dari foto, karena efek pengambilan foto dan perbedaan resolusi masing-masing alat elektronik yg dipakai Plus minus 1-3 cm wajar yaaa ukhti cantik, tergantung pengambilan lipitan oleh penjahit . 👉 Order only : WA 081511782732 . . 🚚 Ekspedisi : WAHANA, JNE, JNT, TIKI REG, POS 📌PENGIRIMAN DARI JAKARTA

#myfanna #myfannalovers #myfannahijab #myfannahijabsyrid #myfannahijabsyari #myfannajakarta #myfannahijabjakarta #myfannagamis #marketermyfanna #distributormyfanna #myfannajilbab #hijabinspiration #hijabstyle #hijabcantik #hijabers #hijabsyaricantik #marketers #hijabsyari #myfannajilbab #myfannalovers #myfanna #khimarseragam #gamisseragamkeluarga #gamiscouplekeluarga #brosdagucantik #seragamkhimar #gamisumrah #gamishaji #gamishitam #syarimurahbanget
favorite Likes
KHIMAR ORLIN Bahan : Cerutty Babydoll Pilihan Warna : keterangan difoto masing2 Detail Khimar : 2 layer full PET antem > tanpa busa Bordir merk dibagian kepala Lingkar wajah 27-29 Size Pack : Pd / Pb : 85/110 Panjang depan > diukur mulai dari bagian atas kepala Note : Kemiripan Warna asli 90% dari foto, karena efek pengambilan foto dan perbedaan resolusi masing-masing alat elektronik yg dipakai Plus minus 1-3 cm wajar yaaa ukhti cantik, tergantung pengambilan lipitan oleh penjahit . 👉 Order only : WA 081511782732 . . 🚚 Ekspedisi : WAHANA, JNE, JNT, TIKI REG, POS 📌PENGIRIMAN DARI JAKARTA

#myfanna #myfannalovers #myfannahijab #myfannahijabsyrid #myfannahijabsyari #myfannajakarta #myfannahijabjakarta #myfannagamis #marketermyfanna #distributormyfanna #myfannajilbab #hijabinspiration #hijabstyle #hijabcantik #hijabers #hijabsyaricantik #marketers #hijabsyari #myfannajilbab #myfannalovers #myfanna #khimarseragam #gamisseragamkeluarga #gamiscouplekeluarga #brosdagucantik #seragamkhimar #gamisumrah #gamishaji #gamishitam #syarimurahbanget
favorite Likes
¡Hola Geeks! ¿Les gustaría tener un audio de calidad en tus vídeos promocionales? .. Graba tus vídeos, con el micrófono Shure MVL, el cual es una solución rápida y es fácil para lograr un audio claro en aplicaciones de grabación digital. El micrófono Shure MVL funciona con cualquier teléfono móvil o tableta conectándolo directamente a la salida de auriculares. ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• Características: ✅ Conector TRRS de 1/8" (3,5 mm) que se conecta a cualquier teléfono móvil o tableta que cuente con una entrada de micrófono y auriculares. ✅ Diseño delgado y pequeño, para un discreto desempeño en la pantalla ✅ Mejor relación señal-ruido, altura y máximo SPL en su clase. ✅ La probada protección de interferencia Shure RF/GSM bloquea artefactos de ruidos extraños causados por interferencias externas ✅ Diseño y construcción de calidad, construido bajo los estándares de tecnología y durabilidad de Shure Incluye paravientos, clip y bolsa de transporte. ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: P r o d u c t o D i s p o n i b l e ✅ ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• Visítanos: www.mayortech.com.ve ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• Síguenos: ✅ Facebook: Mayortech ✅ Twitter: @mayortechcorp ✅ Instagram: @mayortech ✅ YouTube: Mayortech ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• Contáctanos: ✅ Teléfono: +58-4146354909 ✅ ventas@mayortech.com.ve ✅ soporte@mayortech.com.ve ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

#geek #tech #techno #lavalier #shure #microfono #superconsultores #apple #marketers #august #gadget #mayortech #Venezuela #computers #madrid #wow #gadgets #quilla #tbt #miami #colombia #degeeksparageeks #barranquilla #wow #tbt
favorite Likes
Eksistensi Digital . . . . . . Sam, produkku iku uenak, urusan rasa gak ada yang nyacat, di luar mereka tahu bahwa nyacat bisa kualat, tapi memang sejauh ini, setiap yang makan pasti sepakat dan mengiyakan, ini produk layak jadi andalan. Cuman memang belum punya yang online online. FB masih pakai akun Saya, campur dengan upload an foto tentang tausyiah, anak, dan arisan, IG gak ada, YT masih awam. Perlu online nggak sih? . . . Terserah aja sih, karena pebisnis itu nggak usah dipaksa paksa, gak usah dipoyoki dan digupuhi, gak oke kalau di gage gage, mengko nggarai ketayalan gak karuan, nubyuk nubyuk ora gathuk . . Jangan diharuskan atau diwajibkan, nanti jadi beban. Tanyai aja, apa memang sudah merasa perlu? . . Offline memiliki keunggulan dalam intensity dan intimacy, dekat dan hangat . Online jelas unggul dalam reach and coverage . . Dalam beberapa konteks saat ini, online memperluas universe dari produk kita. Web, FB, IG, YT, adalah aset digital yang kalau dikelola bener, memiliki fungsi fundamental . . Awam? Gak paham? Kolaborasi aja, banyak kok yang mau bantu dengan ongkos yang kamu pasti mampu, chat dengan bit.ly/HalloTataWarna misalnya....... . . Manfaat aset digital yang dikelola baik, dibahas juga di hari ke 2 poin materi ke 4, dalam event iMARKS Marketers Class, dilaksana 27-28 Februari 2019 di Kota Malang. . . . Semi privat, cocok buat yang mau mendalami dunia pemasaran, sekalian dicarikan pekerjaan sebagai marketing officer, ilmu dapat, kerjaan dapat . . Inbox barangkali cocok. . .

#MarketingSam . . #pemasaran #pemasaranonline #marketingdigital #socialmediamarketer #marketingtips #marketer #marketingconsultant #marketing #marketingagency #bisniskuliner #marketingstrategies #pemasarandigital #marketingstrategy #marketingideas #marketingsocial #marketingtip #marketingplan #marketingonline #marketing101 #marketingteam #marketers #businessmarketing
favorite Likes
SELAMAT DATANG, SELAMAT BERGABUNG.... ALHAMDULILLAH GRUP SUDAH AKTIF SEMOGA DIMUDAHKAN SEGALA URUSAN DAN BERKAH.... 🙏

#marketers #resellermurah #agency #agen #distributor
favorite Likes
Easy to locate ......just type in Lincoln gas Technician on your google ...Gbam ... It tells you how professional we are with the service we rendered, Call for proper Gas maintenance

#abujafoodie #abujabusiness #abujaeats #abujamums #abujababes #marketers #onlinebusiness #online #caterer #restaurant #buka #mummy #daddy #entrepreneur #business #household #handyman #kitchen #cuisine #cafeteria #chinesefood #africandishes #localfood #eater #trustedseller #buyer #naijacelebrity #celebrity #instablog #hustle
favorite Likes
YEEESS! I’m so close to success… Gosh, I failed miserably… I’m certain that it will work this time… Sh*t, will it ever work out?... ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Up and down, Up and down, Up and down. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Do you feel me? ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ If so – can you describe it with one emoji below? ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ I remember myself not that long ago always believing that I got the keys to success… But whenever I wanted to open the door to it, I got served with a new plate full of shit. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ It felt like starting from the beginning over & over again… ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ One day when I had enough… ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ I realized something life changing… ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Let me explain. No matter if I hit 4 figures, 5 figures or by now multiple 5 figure months. The roller coaster was never any different. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ But the way how I reacted to it changed. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Shit became my happy meal of choice. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ You might struggle struggle right now -> Monday kicking in. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ You’re not alone. Take this with you: ✅Start journaling & reflecting more often. ✅Celebrate all your little & big wins. ✅Reach out for help. YOU’RE NOT ALONE! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Comment if you need to talk, no matter what it is about, I make sure to be here for you. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Stay Strong <3

favorite Likes
[NEW BLOG] In order to have a successful marketing campaign, solid content is essential to bridge the gap between your services and your prospective clients. Though it may seem intimidating at first, our team has compiled a list of steps to help you take your content marketing to the next level.⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Take a look at these winning content strategies in our latest blog (link in bio).⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

#MarketingCampaign #Content #ContentMarketing #SolidContent #OnlineSuccess #SocialMediaMarketing #SocialMedia #DigitalMarketing #Marketers #Marketing #Consumers #Blog #OnlineUsers #MarketingTips #MarketingConsultant #Branding #WebsiteTraffic #Audience #Consumers #Website #StrategicMarketing #Branding #OnlineEngagement #ContentDistribution #mConnexions #MarketingBlog #MarketingManagement #BusinessStrategy #BusinessTips #SocialMediaManagement
favorite Likes
Grande @marco.berry che è passato a trovarci ed assaggiare le nostre birre! 🍺 Speriamo di rivederci presto!

favorite Likes
The most important thing is, whatever you do decide to choose, take it seriously and do your best. .... Quote By: Tom Sturridge.... . Question: Any thoughts on this quote? Write in the comments section. I'd love to hear from you. .... . . 🚨➡Want to know more about proven Business-Social Media Training Programs from 7/8+ industry leaders to obtain your success online? How to build your business successfully online without chasing family & friends? 🙋‍♀️🙋‍♂️ Contact me on my Facebook Business Page FB: @yvonnephaughian or Direct Message me on IG @social_media_tips_follow. I'm happy to help you⬅🚨 .... . . Fed-up Using Out Dated Techniques to Grow Your Business? Learn More About Building Your Business Via Social Media? Or How l Help Home Business Owners Generate Leads and Income Online. Want to Work Closely With Me? Send me a Direct Message & Let’s Chat. .... . Claim NOW your FREE Training: "ULTIMATE GUIDE TO INSTAGRAM" Video Tutorial. 1 hour 24 minutes of PURE VALUE! Get the best tips & tricks to get more followers for FREE from 6+ Figure Industry Leader. Link in bio, use this shortcut 👉 @social_media_tips_follow 👈 to get your FREE value offer. ... . Follow this page for Social Media Tips & set your notifications, see SMT (Emoji 😃 on a skateboard) for details.... . This picture was not taken by me & I don't claim this picture as mine. My handle is a reminder to followers of my page.

favorite Likes
Si aún tienes dudas sobre trabajar tu estrategia de marketing, 📱💻 te recomendamos que hagas el siguiente ejercicio, así podrás tomar una decisión cuando estés listo y visitando su perfil estarás más convencido de trabajar tu marca con un influencer. 😉 . . .

#MarcasBright #MarketingMx #Marketing2019 #EstrategiaDeMarketing #EstrategiadeContenidos #marketing #Brand #Publicidad #MarketingMexico #Mexico #CDMX #digitalart #marketingdigital #art #marketingtips #illustration #love #SEO #Marketers #Bright #Followers #Followxfollow #Pymes #PosicionamientoEnRedes #PosicionamientoDeMarca #marketing #Brand #CommunityManager #EstrategiaDeMarketing #EstrategiadeContenidos #Publicidad
favorite Likes
I said it before and I will say it again. You can have anything you want if you are willing to give up the belief that you can't have it. -

#entrepreneurlayout
favorite Likes
INSTAGRAM // Wherefore art thou followers... You may have seen a drop in your Instagram followers over the last week or so, and if you haven't yet, I'm sure you will soon. If you run a business it might be a little upsetting for you; you've worked hard on putting out great and engaging content and on your engagement and followers. But don't despair, it's actually a good thing as @instagram are currently taking out the trash and removing fake accounts, bots and spam to give the users a more real and authentic experience. So, in the long run, this can only be a good thing for all those who are doing the right thing and a wake-up call for those who are not. So firstly; don't be disheartened. It's happening to everybody, and use it as an opportunity to review your strategy. Are you focusing on engaging with your audience and have you implemented some new content ideas? Look at it as a way to up your content marketing strategy. And secondly; Turn your focus from followers to community engagement and building an authentic audience which should always be part of a healthy marketing strategy. Remember that marketing is a long game, not a short one, so focus on building an audience who buy your products, visit your shop front and who love your business more than numbers. - - - - -

#bkagency #marketing #instagram #instragrammarketing #digitalmarketing #contentmarketing #strategic #brandmanagement #businessdevelopment #thebusiness #hospitality #tourism #food #wine #lifestyle #creativecontent #engagement #instagramtips #adelaide #australiawide #marketers #digital #agency #consultingagency #business #content #creative #ideas #customerservices #communityengagement
favorite Likes
This is one of my favorite quotes about creativity. It is intelligence having fun. Think about a time when you’ve worked on a project or formulated an idea that you were really excited or passionate about. Did you lose track of time? Did you allow anything to distract you from your work? Did you have fun? My answers are yes, no, and yes. When you’re working on projects, building a business, or creating products that you’re passionate about, do you consider it work or fun? They say that if you love what you do, you never work a day in your life. Are you there yet? This is why I love marketing, branding, design, and social media. When I’m working with clients, I don’t necessarily consider it work. It’s fun for me to understand their business, learn about their industry, and strategize how I can help communicate their message to their target audience! And that’s even before I can help craft those messages and create content, which is my favorite part! If the marketing aspect of your business isn’t what your passionate about, it’s a good idea to enlist the help of someone who is. That someone is me. Contact me today to get started.📲

#socialbyleena #marketingstrategy #consultant #digitalmedia #graphicdesign #brandbuilder
favorite Likes
So then I end with “let’s collaborate together to finish this sentence” . . . Follow @mba_ish for more workplace humor and (un)boring business education . .

#deloitte #mckinsey #pwc #accenture #bains #bcg #harvard #stanford #linkedin #glassdoor #bloomberg #economics #strategy #customerservice #marketingtips #designer #developer #banker #consultant #stevejobs #elonmusk #analytics #datascience #amazonprime #microsoft #goldmansachs #marketers #finance #projectmanager #kpmg
Popular Tags © 2018