Popular Tags and Popular Profiles
letscantik Photos and Tags #letscantik Hastag Tags | Trend Topic
We have moved the instagram page to the web for you.

Popular #letscantik Photos media

favorite Likes
BOOSTER WHITENING PREMIUM . 💁🏼Kulit putih 10x ganda . 💁🏼Kulit menjadi pinkish seawal 7 hari . 💁🏼Mehilangkan parut lama . 💁🏼Mengecilkan liang roma terbuka . 💁🏼Merawat kulit dari dalam . 💁🏼Mengecutkan JERAWAT . 💁🏼Menyingkirkan toksin dalam badan . 💁🏼Kulit gebu, lembab & pink . 💁🏼Menghilangkan pigmentasi dan jeragat yang hitam dan kantung mata . 💁🏼Menegangkan kulit yang kedut agar kelihatan awet muda . 💁🏼Melancarkan sirkulasi darah ke seluruh tubuh . 💁🏼Menyekatakan tona kulit seluruh badan . 💁🏼Menghaluskan kulit seperti kulit bayi . 💁🏼Ibu menyusu digalakan makan booster whitening PREMIUM bagus untuk kulit ibu dan bayi manjadi kulit cerah . 💁🏼Boleh mencegah penyakit kanser . Perisa yang sangat sedap (passion fruit) . . 🌸🌸RM70.00🌸🌸 NAK FREE POSTAGE? WHATSAPP SIS SEKARANG OKAY! KLIK JE LINK DI BIO. 😘 . .

#boosterwhitening #letscantik #titiancinta #malaysia #fattahamin #dukun #produkkecantikan #moodrepublik #jannanick #putihmelepak #boosterwhiteningpremium #fazura #quputeh #astro #syantikdance #nenosaysido #aurawhite #neelofa #panamachallenge #auramen #sajat #moodrepublik #abanglongfadil2 #tatiskincare #kapsulmutiara #dherbs #datoaliffsyukri #nursajat #boosterwhiteningmurah #dianzvitamin
favorite Likes
BOOSTER WHITENING PREMIUM . 💁🏼Kulit putih 10x ganda . 💁🏼Kulit menjadi pinkish seawal 7 hari . 💁🏼Mehilangkan parut lama . 💁🏼Mengecilkan liang roma terbuka . 💁🏼Merawat kulit dari dalam . 💁🏼Mengecutkan JERAWAT . 💁🏼Menyingkirkan toksin dalam badan . 💁🏼Kulit gebu, lembab & pink . 💁🏼Menghilangkan pigmentasi dan jeragat yang hitam dan kantung mata . 💁🏼Menegangkan kulit yang kedut agar kelihatan awet muda . 💁🏼Melancarkan sirkulasi darah ke seluruh tubuh . 💁🏼Menyekatakan tona kulit seluruh badan . 💁🏼Menghaluskan kulit seperti kulit bayi . 💁🏼Ibu menyusu digalakan makan booster whitening PREMIUM bagus untuk kulit ibu dan bayi manjadi kulit cerah . 💁🏼Boleh mencegah penyakit kanser . Perisa yang sangat sedap (passion fruit) . . 🌸🌸RM70.00🌸🌸 NAK FREE POSTAGE? WHATSAPP SIS SEKARANG OKAY! KLIK JE LINK DI BIO. 😘 . .

#boosterwhitening #letscantik #titiancinta #malaysia #fattahamin #dukun #produkkecantikan #moodrepublik #jannanick #putihmelepak #boosterwhiteningpremium #fazura #quputeh #astro #syantikdance #nenosaysido #aurawhite #neelofa #panamachallenge #auramen #sajat #moodrepublik #abanglongfadil2 #tatiskincare #kapsulmutiara #dherbs #datoaliffsyukri #nursajat #boosterwhiteningmurah #dianzvitamin
favorite Likes
BOOSTER WHITENING PREMIUM . 💁🏼Kulit putih 10x ganda . 💁🏼Kulit menjadi pinkish seawal 7 hari . 💁🏼Mehilangkan parut lama . 💁🏼Mengecilkan liang roma terbuka . 💁🏼Merawat kulit dari dalam . 💁🏼Mengecutkan JERAWAT . 💁🏼Menyingkirkan toksin dalam badan . 💁🏼Kulit gebu, lembab & pink . 💁🏼Menghilangkan pigmentasi dan jeragat yang hitam dan kantung mata . 💁🏼Menegangkan kulit yang kedut agar kelihatan awet muda . 💁🏼Melancarkan sirkulasi darah ke seluruh tubuh . 💁🏼Menyekatakan tona kulit seluruh badan . 💁🏼Menghaluskan kulit seperti kulit bayi . 💁🏼Ibu menyusu digalakan makan booster whitening PREMIUM bagus untuk kulit ibu dan bayi manjadi kulit cerah . 💁🏼Boleh mencegah penyakit kanser . Perisa yang sangat sedap (passion fruit) . . 🌸🌸RM70.00🌸🌸 NAK FREE POSTAGE? WHATSAPP SIS SEKARANG OKAY! KLIK JE LINK DI BIO. 😘 . .

#boosterwhitening #letscantik #titiancinta #malaysia #fattahamin #dukun #produkkecantikan #moodrepublik #jannanick #putihmelepak #boosterwhiteningpremium #fazura #quputeh #astro #syantikdance #nenosaysido #aurawhite #neelofa #panamachallenge #auramen #sajat #moodrepublik #abanglongfadil2 #tatiskincare #kapsulmutiara #dherbs #datoaliffsyukri #nursajat #boosterwhiteningmurah #dianzvitamin
favorite Likes
SEDAPNYA KEK!! SEDAPNYA PIZZA!! SEDAPNYA AYAM PERCIK!! SEDAPNYA LAKSA!! . Klu dulu semua nak beli,semua nak makan. Tapi sekarang?? . Tgk makanan sedap2 pun xselera. Sbb apa? Perut tak lapar membuak2. Sentiasa rasa kenyang. Nafsu nak makan pn berkurang. . KLUBNA N LALEH SEKAT SELERA MAKAN!! . HARGA RM78 Postage RM10 SM/ RM15 SS 🎁HADIAH MISTERI MENANTI ANDA😉 . Berminat? whatsapp +60137215604 💋 .

#nakkurus #ubatkurus #letscantik #pilkurusmalaysia #produkslimming #produkkurus #bengkungmoden #korsetmurah #korsetmurahmalaysia #slimmingproduct #slimmingtea #greencoffee #klubnalaleh #klubna #laleh #kempisperut #kecikkanpeha #zumbamalaysia #fitmalaysia #dietatkins #dietatkinsmalaysia #tabataworkouts #senamanringan #dietseimbang #kuruscepat #kuruscepatselamat #kuruslepaspantang
favorite Likes
Thankyou dear sewa dengan sis 💋 . Code : 013ZJ COLOUR : BLACK 🔥🔥- - SAIZ S 🔥🔥 . ⚠️ Sewa 3 HARI RM30 ( murah kan😊) - will be charge rm10 after 3 days rent perday - Deposit RM200 (deposit akan dipulangkan sejurus baju dikembalikan dalam keadaan baik) Anda hanya perlu bayar total RM230 (termasuk deposit) . ⚠️ TIDAK PERLU BASUH/CUCI ⚠️ Sebarang pertanyaan boleh whatapps +60 11 5896 8396 ⚠️ Boleh walk in untuk try dress (make call 1st sebelum dtg) ⚠️ Walk in 5pm-9pm( boleh dtg awal but call dulu😊)

#dressmurah #dresses #bajucantik #bajulebaran #dressevent #bestdressed #partydress #dressmalaysiarental #rizalmanpreloved #sewabajushahalam #rentdress #retaildress #sewabajuklan #fiziwoodress #letscantik #zaliadress #dressforrent #dressmurah #beautifuldress #nicedress #letscantik #fiziwoodress #dresscollection #dresssewamurah #partydress #shawlpublika #dressforevent #dresstunang #murah #murahgiler
favorite Likes
Thankyou dear sewa dengan sis 💋 . Code : 025JM MATERIAL : LACE GLITTER COLOUR : RED 🔥🔥- - SAIZ L FIT M 🔥🔥 . ⚠️ Sewa 3 HARI RM30 ( murah kan😊) - will be charge rm10 after 3 days rent perday - Deposit RM200 (deposit akan dipulangkan sejurus baju dikembalikan dalam keadaan baik) Anda hanya perlu bayar total RM230 (termasuk deposit) . ⚠️ TIDAK PERLU BASUH/CUCI ⚠️ Sebarang pertanyaan boleh whatapps +60 11 5896 8396 ⚠️ Boleh walk in untuk try dress (make call 1st sebelum dtg) ⚠️ Walk in 5pm-9pm( boleh dtg awal but call dulu😊)

#dressmurah #dresses #bajucantik #bajulebaran #dressevent #bestdressed #partydress #dressmalaysiarental #rizalmanpreloved #sewabajushahalam #rentdress #retaildress #sewabajuklan #fiziwoodress #letscantik #zaliadress #dressforrent #dressmurah #beautifuldress #nicedress #letscantik #fiziwoodress #dresscollection #dresssewamurah #partydress #shawlpublika #dressforevent #dresstunang #murah #murahgiler
favorite Likes
Thankyou dear sewa dengan sis 💋 . Code : 029GJW . GEOMETRY GLITTER LONG SLEEVE DRESS MATERIAL : LACE GLITTER COLOUR : SILVER 🔥🔥- - SAIZ XL FIT L 🔥🔥 . . ⚠️ Sewa 3 HARI RM30 ( murah kan😊) - will be charge rm10 after 3 days rent perday - Deposit RM200 (deposit akan dipulangkan sejurus baju dikembalikan dalam keadaan baik) Anda hanya perlu bayar total RM230 (termasuk deposit) . ⚠️ TIDAK PERLU BASUH/CUCI ⚠️ Sebarang pertanyaan boleh whatapps 01158968396 ⚠️ Boleh walk in untuk try dress (make call 1st sebelum dtg) ⚠️ Walk in 5pm-9pm( boleh dtg awal but call dulu😊)

#dressmurah #dresses #bajucantik #bajulebaran #dressevent #bestdressed #partydress #dressmalaysiarental #rizalmanpreloved #sewabajushahalam #rentdress #retaildress #sewabajuklan #fiziwoodress #letscantik #zaliadress #dressforrent #dressmurah #beautifuldress #nicedress #letscantik #fiziwoodress #dresscollection #dresssewamurah #partydress #shawlpublika #dressforevent #dresstunang #murah #murahgiler
favorite Likes
SEMUA ORG PAKAI BENGKUNG STRAP SEXY CURVE . . Cuba korang semua tgk kwn2 yg tiba2 body dia jadi cantik lentik lain mcm. Nak2 part pinggang makin kecik makin kerengga! Jgn terkejut kalau sebenarnya mereka semua ni dlm diam pakai bengkung strap SC! . . Nak cantik x? kalau nak mulakan dgn Sexy Curve! Confirm tak kan menyesal . . .

#misskerengga #sexycurve #fitness #fit #beauty #health #gym #inspiration #waisttrainer #detea #detox #bengkung #weightlossprogram #jomkurus #jomsihat #kualalumpur #malaysia #letscantik #produkkecantikan #produkkurus #kurusdalam2minggu #ubatkurus #agentprodukkecantikan #teamstokistanushia
favorite Likes
Hi sipipi merah... Meh abg yen nk cite, korang xrasa jeles ke tgk sipipi merah anggun jelita, pipi ala2 pinkish... xrasa nk cubit2 ke pipi diorg tu... cantik kan... korang xrasa nk try tepek ainaa blusher ke? harga xmahal pun nak jd cantik... jgn la berkira sgt cik kak oi hahaha... anak dara nk cantik sbb nk tampil yakin mak dara nk cantik buat sang suami mak janda nk cantik nk pikat siteruna ehhhh hahahaha... MEH MEH SAPE NK PIPI MERAH PINKISH2, meh pakat2 oder ainaa blusher... dijamin cantik uolss...

#nsabeautyserum #nsabeautyserumbysyafiqahaina #ainaacosmetics #nsabeautyofficial #ninavengers #nsaieqalicious #ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #testimoniainaaserum #idahcantikyoubilalagi #letscantik #damansaradamai #kotadamansara #kepong #gombak #sungaibuloh #manjalara #kgmelayusubang #sridamansara #mutiaradamansara #damansaraperdana #nsabeautydamansara.fazrin
favorite Likes
Hi sipipi merah... Meh abg yen nk cite, korang xrasa jeles ke tgk sipipi merah anggun jelita, pipi ala2 pinkish... xrasa nk cubit2 ke pipi diorg tu... cantik kan... korang xrasa nk try tepek ainaa blusher ke? harga xmahal pun nak jd cantik... jgn la berkira sgt cik kak oi hahaha... anak dara nk cantik sbb nk tampil yakin mak dara nk cantik buat sang suami mak janda nk cantik nk pikat siteruna ehhhh hahahaha... MEH MEH SAPE NK PIPI MERAH PINKISH2, meh pakat2 oder ainaa blusher... dijamin cantik uolss...

#nsabeautyserum #nsabeautyserumbysyafiqahaina #ainaacosmetics #nsabeautyofficial #ninavengers #nsaieqalicious #ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #testimoniainaaserum #idahcantikyoubilalagi #letscantik #damansaradamai #kotadamansara #kepong #gombak #sungaibuloh #manjalara #kgmelayusubang #sridamansara #mutiaradamansara #damansaraperdana #nsabeautydamansara.fazrin
favorite Likes
Hi sipipi merah... Meh abg yen nk cite, korang xrasa jeles ke tgk sipipi merah anggun jelita, pipi ala2 pinkish... xrasa nk cubit2 ke pipi diorg tu... cantik kan... korang xrasa nk try tepek ainaa blusher ke? harga xmahal pun nak jd cantik... jgn la berkira sgt cik kak oi hahaha... anak dara nk cantik sbb nk tampil yakin mak dara nk cantik buat sang suami mak janda nk cantik nk pikat siteruna ehhhh hahahaha... MEH MEH SAPE NK PIPI MERAH PINKISH2, meh pakat2 oder ainaa blusher... dijamin cantik uolss...

#nsabeautyserum #nsabeautyserumbysyafiqahaina #ainaacosmetics #nsabeautyofficial #ninavengers #nsaieqalicious #ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #testimoniainaaserum #idahcantikyoubilalagi #letscantik #damansaradamai #kotadamansara #kepong #gombak #sungaibuloh #manjalara #kgmelayusubang #sridamansara #mutiaradamansara #damansaraperdana #nsabeautydamansara.fazrin
favorite Likes
Yang cantik bertambah-tambah cantikkkk!🥰 . Siapa yang sedia asal cantik tu, Tasha nasihatkan korang jangan amalkan Calla Beautskin. Sebab yaney takut korang bertambah cantik pulak gara-gara consume Calla Beautskin 😂 . Sebagai contoh pengguna Calla Beautskin dalm gambar ni. Alahaiii, kenapa la dia amalkan Calla Beautskin. Sebelum ni dah elok cantik kulit dia. Tak pasal-pasal bertambah cantik, glowing peloles sekarang ni. Fuhhh tergoda tengok kulit dia uolsss, pinkish gituu😍 . Siapa ada masalah KULIT GELAP, KUSAM, TONA KULIT TAK SEKATA, JERAWAT dan lain-lain masalah kulit, anda dinasihatkan jangan amalkan Calla Beautskin kalau taknak berkulit cantik, putih dan peloles time raya 2019👻 . . p/s : Jom dapatkan dengan tasha special servis special guide special price😘😘😘 .

#callabeautskin #Callabeauty #teamellyyaney #combomurah #putihgebugebas #produkkecantikanmalaysia #kesanseawal7hari #produkviral #kulitlicin #pinkladyorginalhq #putihgebu #kulitkusam #pakarkulit #putihseluruhbadan #letscantik #putihtanpasuntikan #kulitsihat #merawatmasalahkulit #masalahkullitberminyak #jerawathalus #awetmuda #rahsiakulitgebu #collagenterbaik #supplementterbaik #putihtanpainjection #kulitgebu #supplementviral #kulitflawless #kulitlicinberseri #carmelawhiteningsoap
favorite Likes
Assalamualaikum semua ❤ Siapa lagi nak order Masker Kunyit ni ? Stock dah ada ni hehehe.. Stock laku keras ni, siapa nak cepat-cepat whatsapp Kak Fiena 😍 . . Nak order Masker Kunyit ni boleh terus whatsapp Kak Fiena eh 😋 www.wasap.my/01135453769 . .

#letscantik #letsbegorgeous #fienabidanmesra #facialorganic #facialbebasbahankimia #butterworth #sungaidua #kepalabatas #paknilbazaar #facialberbaloi #beauticianutara #pulaupinang
favorite Likes
Cik abang semakin syg..semakin fall in love dgn supplement nas 😘 . Putih2 melati..merah2 delimaaaa..shiapa yg baik hati pasti ku terima ..gittteewww...biar kita chantik seiring dgan hati yg baik..siapa nak gebu gebas mcm ni? ANGKAT TANGAN ! 😂 . Bermodalkan RM68 je tau..hasil yg memukau! Meh submit orde skrg 011-16830639

#viral #nassyaherabeauty #gegarvaganza2018 #gv2018 #jommasuktv #letscantik #bobodimana #syintagila #promotion #syaherabeauty
favorite Likes
RUGINYA TAK SUKA MINUM AIR PUTIH ! Siapa kat sini kurang minum air putih? Hampa tau dak BAHAWASANYA ayaq putih ni sangat elok untuk tubuh badan kita ❤ Antara kebaikannya adalah : 1. Memberikan tenaga 2. Melambatkan proses penuaan 3. Meningkatkan daya tahan tubuh 4. Menguatkan fungsi jantung 5. Membakar lemak Haaa ! Kalau nak kurus wajib minum air putih 😊 Sehari wajib 2-3liter. Kalau rasa susah nak telan, hampa boleh try cara sis ni 🙈 Buat NOTA kemudian tempek dekat botol 😂 PASTIKAN HAMPA MINUM ! JANGAN TULIS SAJA TAU 😊

#chocofithq #chocofitmalaysia #chocofitkedah #chocofitjitra #chocofitchanglun #chocofitshahalam #chocofitselangor #kurustanpalapar #rasacoklatyanglazat #rahsiakurusseminggu #jomkurus #letscantik #dietsihat #coklatkurus #jomkurus #minumansedapuntukkurus #teamzaiifa
favorite Likes
Dah tu kalau bukan lelaki ngn perempuan apa? . . . . . Artikel penuh di www.hangat.com atau boleh ke InstaStory dan swipe Up ! . .

#janganmengata #perempuanfuhh #letsplay #letscantik #cumicumi #janganlupabahagia #kitaok #ikutcarakita #igersmy #brocuba #artismalaysia #selebritimalaysia #makcikbawang #nursajat
favorite Likes
SUCI COFFEE SCRUB . Suci Coffee Scrub adalah losyen scrub yang diformulasi khas untuk membakar lemak degil dan memudarkan parut sekali gus mencerahkan kulit. Ia juga membantu mendapatkan bentuk badan anggun dan ideal . Kelebihan: . 👉🏻membantu mengempiskan perut buncit 👉🏻menghilangkan kesan selulit. 👉🏻membakar lemak degil 👉🏻mendapatkan bentuk badan ideal 👉🏻mengecilkan lengan & paha. 👉🏻mencerahkan kulit & memudarkan parut 👉🏻meruncingkan dagu . Cara penggunaan: . 👉🏻Picit scrub secukupnya & gosok sambil mengurut perlahan. Losyen tidak melekit dan boleh di gunakan pada siang dan malam dan juga tak perlu bilas . So kepada sesiapa yg mengalami masalah perut buncit, selulit, lemak di bahagian lengan & paha are highly recommended untuk cuba ;-) & feel the magic . Harga jualan: . RM65 (SM) RM69 (SS) . It is ready stock. WhatsApp kami 📲016 630 7545 untuk info lanjut🥰 .

#sucicoffeescrub #krimkurus #losyenkurus #slimshaped #sapusapudahkurus #runcingkandagu #hilangkanselulit #strecthmark #doublechin #kurus #slimming #barangmurah #ubatkurusberkesan #ubatkurus #ubatkurusselamat #lemakperut #bakarlemak #buanglemak #kurussihat #ajimaura #kuruslangsing #kurussebelumraya #kuruscepat #samtilla #putihgebu #letscantik #shahalam #produkkecantikan #wanitacantik #terapiinstagram
favorite Likes
Serum ni sesuai untuk kulit sensitif. Jangan risau. Siap ada 24k GOLD lagi 😍😍😍 Tahan lebih dari 1bulan. Berminat ? Whatsapp 0199542917 sekarang ! Yang repeat order akan dapat FREE MINI TRIAL tauu 😍😍😍

#pinkypinky #pinkypinkysitisarah #pinkypinkylotion #pinkypinkyhq #pinkypinkysoap #pinkypinkyagent #pinkypinkykelantan #uitmmachang #uitmpuncakalam #uitmshahalam #codkotabharu #codpasirmas #uitmdihatiku #uthm #uitmdungun #codketereh #pantaitimur #pinkypinkytestimoni #codkoklanas #kelantan #sitisarahraissuddin #sitisarah #jomcantik #putih #letscantik #sisjualsispakai #sisjualonline #sisjualmurah
favorite Likes
Hai morning.. Assalammualaikum.. Lets grab promosi kita.. Mur Mur Mur murahhhhhhhh! Jommm dapatkan pack promosi dari AjramjatSaloon 😘 Contact 016-6186216

#keratintreatment #haircut #nursajat #ajramjatsaloon #perempuanfuhh #letscantik #janganmengata #ajramjatsaloon #ajramjatsaloonjb
favorite Likes
Berkesan sangat !!! 3 kali sapuan jer dah rasa pon mengecil dan muka dah tak berminyak. Muka terasa sangat lembut.

favorite Likes
Jom kita kenal apa itu Vitamin C Beauty Mist by Vcs Annona :- 🍊Semburan dalam bentuk cecair jernih, spray dan rasa ringan je dimuka 🍊Ada bauan Oren yang mild je,feeling fresh gitu. Kelebihan Beauty Mist:- 🍊Diformulasi tanpa paraben,alkohol,pewarna dan pewangi tiruan 🍊halal dari Jakim gunalah dengan yakin.. 🍊Mudah meresap ke dalam kulit 🍊Tak Melekit Manfaatnya ialah : 🍊Menyegarkan kulit yang kusam 🍊Melembabkan kulit dalam 1 semburan 🍊Menganjalkan kulit 🍊Mengecilkan liang pori 🍊Kulit semakin halus dan lembut Bahan2 dalam Beauty Mist sangat berkualiti tinggi VCBM (90ml) RM 45 No KKM :NOT 180204466K

favorite Likes
Selalu bekerja di dalam bilik air-cond sehingga kulit mudah menjadi kering (dehydrated) . Tak sempat pakai TONER atau tak pakai TONER selepas mencuci muka. . Nak cepat bersiap tapi masih mahu jaga kesihatan dan keserian kulit. . Ada sebab lain lagi..stay tuned😘

favorite Likes
JOM CANTIK LUAR DLM MCM @missfazura DGN TRUDOLLY, VDOLLY & TRUFITZ! 💕 FREE TSHIRT LIMITED EDITION TRUDOLLY‼️ . . ‼️ORDER NOW NOW NOW‼️ 📲017.916.7822 📲017.916.7822 📲017.916.7822 . . COD AREA : 🚗SHAH ALAM 🚗BUKIT RAJA 🚗KLANG 🚗BUKIT JELUTONG 🚗SUBANG 🚗KUALA LUMPUR 🚗KUANTAN . . 💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰 AGENT / DROPSHIP WANTED 💵 NAK BUAT INCOME RM2K-RM10K SEBULAN? JOM CPT2 JOIN AGENT SERENDAH RM480 SAHAJA! QIS GUIDE AWK DARI ZERO TO HERO!👩🏻‍🎓 💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰 . . .

#ladyqissquad #promo #freegift #trufitz #trudolly #fattzura #trufitzshahalam #trufitzsubang #trufitzklang #vdolly #atikahsuhaime #trudollybyfazura #bukanbiasabiasa #trudollykl #trudollyshahalam #freecod #fazura #abbyabadi #daleryusuf #topimerah #aliffaziz #bellaastillah #cantforgetme #cepatkurus #letscantik #kurussihat #tipsdiet #tipskurus #agentwanted #dropshipwanted
favorite Likes
MANJANYA @missfazura DGN HUSBABY DIA. 😍💕 . JOM CANTIK LUAR DLM MCM @missfazura DGN TRUDOLLY, VDOLLY & TRUFITZ! 💕 FREE TSHIRT LIMITED EDITION TRUDOLLY‼️ . . ‼️ORDER NOW NOW NOW‼️ 📲017.916.7822 📲017.916.7822 📲017.916.7822 . . COD AREA : 🚗SHAH ALAM 🚗BUKIT RAJA 🚗KLANG 🚗BUKIT JELUTONG 🚗SUBANG 🚗KUALA LUMPUR 🚗KUANTAN . . 💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰 AGENT / DROPSHIP WANTED 💵 NAK BUAT INCOME RM2K-RM10K SEBULAN? JOM CPT2 JOIN AGENT SERENDAH RM480 SAHAJA! QIS GUIDE AWK DARI ZERO TO HERO!👩🏻‍🎓 💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰 . . .

#ladyqissquad #promo #freegift #trufitz #trudolly #fattzura #trufitzshahalam #trufitzsubang #trufitzklang #vdolly #atikahsuhaime #trudollybyfazura #bukanbiasabiasa #trudollykl #trudollyshahalam #freecod #fazura #abbyabadi #daleryusuf #topimerah #aliffaziz #bellaastillah #cantforgetme #cepatkurus #letscantik #kurussihat #tipsdiet #tipskurus #agentwanted #dropshipwanted
favorite Likes
❤️ALHAMDULILLAH. TQ FOR UR SUPPORT TO MY LOVELY CUSTOMERS❤️ . . . “Memang berbaloi sgt! Hanya roll sekali dlm seminggu dh dpt kesan yg cmni” . Siapa yang ada masakah seperti 🌟Parut Jerawat Hitam 🌟Parut Berlubang 🌟Kesan2 merah 🌟Jeragat 🌟Tona kulit tidak sekata 🌟Pori2 Besar . . Penggunaan D’Heal Dermaroller sangat laa selamat dan bersih. Utk kesan yg lebih maksima. Gunakan bersama Serum Vit C Evoe . . PM atau Whatsapp sis skg ❗️❗️ . Whatsapp 0102127416 www.wasap.my/60102127416 . Whatsapp 0102127416 www.wasap.my/60102127416 . Whatsapp 0102127416 www.wasap.my/60102127416 .

#dhealdermarollerwithvitc #dhealdermaroller #dhealteam #dhealdermarollermurah #rawatankulitsihatdancantik #emmamaembong #baazarpaknilprodukkecantikkan #bazaarpaknil #serum #serumvitaminc #serumevoevitaminc #baazarpaknilprodukkecantikkan #dermarollermurahmalaysia #dhealdermarollerselangor #dermarollermurah #serumcantik #letscantik #fatzura #fattahamin #emmamaembong #iamme #quputeh #nursajat
favorite Likes
❤️ALHAMDULILLAH. TQ FOR UR SUPPORT TO MY LOVELY CUSTOMERS❤️ . . . “Memang berbaloi sgt! Hanya roll sekali dlm seminggu dh dpt kesan yg cmni” . Siapa yang ada masakah seperti 🌟Parut Jerawat Hitam 🌟Parut Berlubang 🌟Kesan2 merah 🌟Jeragat 🌟Tona kulit tidak sekata 🌟Pori2 Besar . . Penggunaan D’Heal Dermaroller sangat laa selamat dan bersih. Utk kesan yg lebih maksima. Gunakan bersama Serum Vit C Evoe . . PM atau Whatsapp sis skg ❗️❗️ . Whatsapp 0102127416 www.wasap.my/60102127416 . Whatsapp 0102127416 www.wasap.my/60102127416 . Whatsapp 0102127416 www.wasap.my/60102127416 .

#dhealdermarollerwithvitc #dhealdermaroller #dhealteam #dhealdermarollermurah #rawatankulitsihatdancantik #emmamaembong #baazarpaknilprodukkecantikkan #bazaarpaknil #serum #serumvitaminc #serumevoevitaminc #baazarpaknilprodukkecantikkan #dermarollermurahmalaysia #dhealdermarollerselangor #dermarollermurah #serumcantik #letscantik #fatzura #fattahamin #emmamaembong #iamme #quputeh #nursajat
favorite Likes
❤️ALHAMDULILLAH. TQ FOR UR SUPPORT TO MY LOVELY CUSTOMERS❤️ . . . “Memang berbaloi sgt! Hanya roll sekali dlm seminggu dh dpt kesan yg cmni” . Siapa yang ada masakah seperti 🌟Parut Jerawat Hitam 🌟Parut Berlubang 🌟Kesan2 merah 🌟Jeragat 🌟Tona kulit tidak sekata 🌟Pori2 Besar . . Penggunaan D’Heal Dermaroller sangat laa selamat dan bersih. Utk kesan yg lebih maksima. Gunakan bersama Serum Vit C Evoe . . PM atau Whatsapp sis skg ❗️❗️ . Whatsapp 0102127416 www.wasap.my/60102127416 . Whatsapp 0102127416 www.wasap.my/60102127416 . Whatsapp 0102127416 www.wasap.my/60102127416 .

#dhealdermarollerwithvitc #dhealdermaroller #dhealteam #dhealdermarollermurah #rawatankulitsihatdancantik #emmamaembong #baazarpaknilprodukkecantikkan #bazaarpaknil #serum #serumvitaminc #serumevoevitaminc #baazarpaknilprodukkecantikkan #dermarollermurahmalaysia #dhealdermarollerselangor #dermarollermurah #serumcantik #letscantik #fatzura #fattahamin #emmamaembong #iamme #quputeh #nursajat
favorite Likes
JOM CANTIK LUAR DLM MCM @missfazura DGN TRUDOLLY, VDOLLY & TRUFITZ! 💕 FREE TSHIRT LIMITED EDITION TRUDOLLY‼️ . . ‼️ORDER NOW NOW NOW‼️ 📲017.916.7822 📲017.916.7822 📲017.916.7822 . . COD AREA : 🚗SHAH ALAM 🚗BUKIT RAJA 🚗KLANG 🚗BUKIT JELUTONG 🚗SUBANG 🚗KUALA LUMPUR 🚗KUANTAN . . 💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰 AGENT / DROPSHIP WANTED 💵 NAK BUAT INCOME RM2K-RM10K SEBULAN? JOM CPT2 JOIN AGENT SERENDAH RM480 SAHAJA! QIS GUIDE AWK DARI ZERO TO HERO!👩🏻‍🎓 💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰 . . .

#ladyqissquad #promo #freegift #trufitz #trudolly #fattzura #trufitzshahalam #trufitzsubang #trufitzklang #vdolly #atikahsuhaime #trudollybyfazura #bukanbiasabiasa #trudollykl #trudollyshahalam #freecod #fazura #abbyabadi #daleryusuf #topimerah #aliffaziz #bellaastillah #cantforgetme #cepatkurus #letscantik #kurussihat #tipsdiet #tipskurus #agentwanted #dropshipwanted
favorite Likes
SUCI COFFEE SCRUB . Suci Coffee Scrub adalah losyen scrub yang diformulasi khas untuk membakar lemak degil dan memudarkan parut sekali gus mencerahkan kulit. Ia juga membantu mendapatkan bentuk badan anggun dan ideal . Kelebihan: . 👉🏻membantu mengempiskan perut buncit 👉🏻menghilangkan kesan selulit. 👉🏻membakar lemak degil 👉🏻mendapatkan bentuk badan ideal 👉🏻mengecilkan lengan & paha. 👉🏻mencerahkan kulit & memudarkan parut 👉🏻meruncingkan dagu . Cara penggunaan: . 👉🏻Picit scrub secukupnya & gosok sambil mengurut perlahan. Losyen tidak melekit dan boleh di gunakan pada siang dan malam dan juga tak perlu bilas . So kepada sesiapa yg mengalami masalah perut buncit, selulit, lemak di bahagian lengan & paha are highly recommended untuk cuba ;-) & feel the magic . Harga jualan: . RM65 (SM) RM69 (SS) . It is ready stock. WhatsApp kami 📲016 630 7545 untuk info lanjut🥰 .

#sucicoffeescrub #krimkurus #losyenkurus #slimshaped #sapusapudahkurus #runcingkandagu #hilangkanselulit #strecthmark #doublechin #kurus #slimming #barangmurah #ubatkurusberkesan #ubatkurus #ubatkurusselamat #lemakperut #bakarlemak #buanglemak #kurussihat #ajimaura #kuruslangsing #kurussebelumraya #kuruscepat #samtilla #putihgebu #letscantik #shahalam #produkkecantikan #wanitacantik #terapiinstagram
favorite Likes
. Cantik betul Fazz ni. 😍 😍 . . Apa Rahsianyeeee.. Selain @missfazura Amalkan Routine Harian TRUDOLLY & TRUFITZ UNTUK KECANTIKKAN LUARAN.. @missfazura JUGA AMALKAN ROUTINE HARIAN UNTUK KECANTIKKAN DALAMAN WANITA UNTUK KEBAHAGIAAN SUAMI ISTERI 💏💕. . . . Shop with us 👉 Shopee.com.my/mydollicious . ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

#vdolly  #DetoxPro  #BeautyBooster #TruFitz  #trudolly #suresuccessteam #trudollybyfazura  #trufitzbyfazura #trudollyselangor  #trufitzselangor #trudollyshahalam #trufitzshahalam #vdollyshahalam #fazura #fattzura #jamumoden #tipkurus #kulitputih #kurussihat #detoxslim #putihgebu #letscantik #kulitcantik #cantikluardalam #kurustanpadiet #sembelit #zahirAH #syintagila #abph31 #maluapabossku
favorite Likes
SPECIAL UTK IBU LEPAS BERSALIN🥰 . . Skrng ibu modern dah x nak dah susah2 bengkung2 and lalui proses yg agak melecehkan lepas bersalin! Tapi kalau x buat nnt badan x cntik kan. mesti badan jadi mcm jelly lembik dan badan dah x de bentuk . . So set post natal dari sexycurve ni ada! Khas utk mummy hot lepas beranak, pakai set ni still nmpk cntik and fashionable walaupun berbengkung . . Transform with Sexycurve! ✨1 x Girdle Pants MYR 99 ✨1 x Bengkung Strap MYR 110 To Order DM us or whatsapp - 017-9551911 . .

#misskerengga #sexycurve #fitness #fit #beauty #health #gym #inspiration #waisttrainer #detea #detox #bengkung #weightlossprogram #jomkurus #jomsihat #kualalumpur #malaysia #letscantik #produkkecantikan #produkkurus #kurusdalam2minggu #ubatkurus #agentprodukkecantikan #singapura #girdlepant #letskuruswithsasha #indonesia #wondercurve #newwomen #newera
favorite Likes
Dari seorang Artis kini bergelar Ahli Politik! . .. . . Artikel penuh di www.hangat.com atau boleh ke InstaStory dan swipe Up ! . .

#janganmengata #perempuanfuhh #letsplay #letscantik #cumicumi #janganlupabahagia #kitaok #ikutcarakita #igersmy #brocuba #artismalaysia #selebritimalaysia #makcikbawang #nursajat
favorite Likes
Macam mana nak hilangkan tompok gelap dekat muka..? . Korang jangan ingat oat hanya berfungsi untuk turunkan untuk kolestrol tauu..Oat juga boleh menghilangkan kesan2 tompok gelap dekat skin kita jugak tauu😘 Jomm sesama try😚

#tipssecretofbeauty #tipscantik #tipsmakeup #jomcantik #jomflawlessbersama #letscantik #letsguide #secretofbeauty #lovesangat #loveyourself #cantikcantik #cantikskincare #cantikluardalam
favorite Likes
F*RLA METROPOLIS MEDIUM RM398 21x16x9cm Genuine leather Cow leather Original OEM ETA 2Weeks after full payment. Whatsapp link on bio

#furlametropolis #furlajulia #furlamurah #furlaoriginalmurah #furlajuliamurah #furlametropolismurah #letscantik #letsmurah #terlajakmurah #terlajaklaris
favorite Likes
Aikk??? Nak bergambar pon kna bayar ke? . . . . . Artikel penuh di www.hangat.com atau boleh ke InstaStory dan swipe Up ! . .

#janganmengata #perempuanfuhh #letsplay #letscantik #cumicumi #janganlupabahagia #kitaok #ikutcarakita #igersmy #brocuba #artismalaysia #selebritimalaysia #makcikbawang #nursajat
favorite Likes
Jerawat Kecut 😍 . 🌸serum pemutih yg juga merawat pelbagai jenis masalah kulit muka yang diasaskan oleh Syatilla Melvin . 🌸 sesuai digunakan untuk semua jenis kulit dan boleh diguna oleh lelaki dan wanita. . 🌸 mengandungi bahan2 semulajadi seperti grapeseed, gluthatione & pumpkin extract serta selamat digunakan. . 🌸 takperlu was was! Ada kelulusan KKM . 🌸 tidak mengandungi bahan terlarang & merbahaya . Kelebihan Suci Serum 💯 . 👍 membantu menghilangkan parut jerawat dan kesan jeragat . 👍memperbaiki sel sel kulit wajah . 👍membantu mengecilkan liang pori . 👍 dapat mengurangkan pigmentasi kulit . 3 bahan utama Suci Serum . 🍇grapeseed - mengandungi kandungan vitamin C dan E yang tinggi yang akan membaik pulih tona kulit dan mencerahkan kulit serta bertindak sebagai anti-aging. . 🎃pumpkin extract - kandungan beta karotin dan vitamin B yang tinggi dapat membantu peredaran darah bg mengurangkan parut dan pigmentasi pada wajah. . 💊 gluthathione - ejen antioksidan yang mampu mencerahkan kulit dan mencegah radikal bebas yg menyebabkan pigmentasi, jerawat dan kulit kusam . Cara penggunaan Suci Serum 😚 . 💆🏼‍♀Titiskan sedikit serum pada wajah dan sapu rata di seluruh muka sebelum makeup pada waktu pagi dan selepas membasuh muka sebelum tidur. Whatsapp 0195821071

#suciserum #sucisoap #tiktikcerah #sucibysyatillamelvin #suciserum #suciserumhq #suciserumshahalam #suciserumsyatillamelvin #suciserumsamtilla #samtilla #titikcerah #serum #serumviral #serummurah #serumjerawat #putihgebu #letscantik #kulitcantik #cantiksemulajadi #cantikluardalam #glowing #produkkecantikan #produkkesihatan #wanitacantik #bebasjerawat #jerawathilang #terapiinstagram #codpekanpahang #pahang #kuantanpahang #instantwhiteningserum
favorite Likes
Eczema Therapy Cream . Bahan Utama ; - Tea Tree Oil Mengatasi masalah kulit seperti ; - Eczema - Kulit Kering - Parut - Ruam - Gatal-gatal - Gigitan Nyamuk - Kudis - Kurap Produk Ini hanya boleh di dapat kan melalui online sahaja ye💋 . Harga RM39.90 . Jom order, whatsapp 📱 +601127371993 . Cod Area JB .

#aliffsyukriterlajaklaris #ohabangkosmetik #shahidadherbs #krimgatal #eczema #ruam #naksihat #cantik #flawless #ctdk #fashasandha #mawarashid #einaazman #letscantik
favorite Likes
WOW CANTIKNYA BODY DIA🔥 . . Kan best ada org ckp mcm ni dkt kita. Ce tgk jap perut kita sendiri? ok ke perut tu?? hmmmm... rasa nya ramai kata x ok. Jadi apa lagi nak tunggu sygggg....Nak tunggu smpi jadi lagi mampat dan sendat ke? Kalau anda sayangi diri anda dan juga keluarga anda mulakan lah hari ini dgn memakai bengkung strap SC utk kehidupan lebih bermakna . . .

#misskerengga #sexycurve #fitness #fit #beauty #health #gym #inspiration #waisttrainer #detea #detox #bengkung #weightlossprogram #jomkurus #jomsihat #kualalumpur #malaysia #letscantik #produkkecantikan #produkkurus #kurusdalam2minggu #ubatkurus #agentprodukkecantikan #singapura
favorite Likes
SURPRISE SURPRISEEEEE‼️ Introducing our new product line, SUCI COFFEE SCRUB. A specially formulated lotion for fat burning, fades scar then lightens the skin. It also helps to get a sleek and ideal body shape ✨ . So kepada sesiapa yg mengalami masalah perut buncit, selulit, lemak di bahagian lengan & paha are highly recommended untuk cuba ;-) & feel the magic . With the great combination of Almond seed + citronella + caffeine for slimming and Amino acid + Vit E for whitening you will never regret 💯 . Harga jualan👇🏻. RM65 (SM) RM69 (SS) . It is ready stock. WhatsApp kami 📲016 630 7545 untuk info lanjut🥰 .

#sucicoffeescrub #krimkurus #losyenkurus #slimshaped #sapusapudahkurus #runcingkandagu #hilangkanselulit #strecthmark #doublechin #kurus #slimming #barangmurah #ubatkurusberkesan #ubatkurus #ubatkurusselamat #lemakperut #bakarlemak #buanglemak #kurussihat #ajimaura #kuruslangsing #kurussebelumraya #kuruscepat #samtilla #putihgebu #letscantik #produkkecantikan #wanitacantik #terapiinstagram #shahalam
favorite Likes
CALEEDA SUIT . . Suit pujaan hati para muslimah diluar sana. Yg Tercari2 Suit Paling Comel , patuh syarie dan menutup aurat 😘😘 . . DIDATANGKAN SATU SET BAJU & SELUAR DENGAN HARGA PALING MURAH BERBALOI-BALOI WAJIB GRAB ‼️ . . WARNA YG UP TO DATE DAN TRENDY Ada 7 pilihan wrna caleeda Suit ni. Wow... warna comey belako syg ooi. Confirm rambang mata cuolls 🤪 Pilih aje yg mana confirm x menyesal punya ! Silap2, repeat order lagi sebab semua warnanya memang lah hot dan trendy terkini ! . . MATERIAL COMO CREPE SUPER SELESA Material yg selesa sesuai dgn cuaca kt Malaysia 🇲🇾 . Confirm best dan sejuk dipakai, como crepe high quality yg pling lembut dan tidak jrg uolls 😘 . . BF DAN WUDHU FRIENDLY Yg ni mmg mak mak suka sgt, yela senang nak bf ank dlm kereta dan mall. 😅 Caleeda suit ni mmg gojes sgt, uolls pkai lagilah makin gojes 😍 Mudah menyusu, wudhuk friendly and ada poket tersembunyi tw 😱 elok sgt kan gaiss . . SIZE S SEHINGGA 3XL 3XL ADD RM10 . . DIHIASI PEARL BEAD DILENGAN . . SUIT "WAJIB DIMILIKI" ADINDA 😍 . . HARGA RM130SM RM135SS . . 📌Sila ambil kira 5% hgga 10% wrna atas sbb faktor pencahayaan. . . READYSTOCK ❗️ STOK LIMITED . . WHATSAPP NOW ! JANGAN DM YE WHATSAPP ONLY . THANK YOU DEAR 😊 . .

#stocklimited #sanikaempire #bajukurung #bajumurah #bajucantik #bajuseluar #limitededition #bajuraya #bajukurungraya #terengganu #johor #kedah #pulaupinang #kelantan #pahang #melaka #kualalumpur #freepostage #jualbaju #jualanmurah #diskaun #letscantik #trending #viral #selangor
favorite Likes
CALEEDA SUIT . . Suit pujaan hati para muslimah diluar sana. Yg Tercari2 Suit Paling Comel , patuh syarie dan menutup aurat 😘😘 . . DIDATANGKAN SATU SET BAJU & SELUAR DENGAN HARGA PALING MURAH BERBALOI-BALOI WAJIB GRAB ‼️ . . WARNA YG UP TO DATE DAN TRENDY Ada 7 pilihan wrna caleeda Suit ni. Wow... warna comey belako syg ooi. Confirm rambang mata cuolls 🤪 Pilih aje yg mana confirm x menyesal punya ! Silap2, repeat order lagi sebab semua warnanya memang lah hot dan trendy terkini ! . . MATERIAL COMO CREPE SUPER SELESA Material yg selesa sesuai dgn cuaca kt Malaysia 🇲🇾 . Confirm best dan sejuk dipakai, como crepe high quality yg pling lembut dan tidak jrg uolls 😘 . . BF DAN WUDHU FRIENDLY Yg ni mmg mak mak suka sgt, yela senang nak bf ank dlm kereta dan mall. 😅 Caleeda suit ni mmg gojes sgt, uolls pkai lagilah makin gojes 😍 Mudah menyusu, wudhuk friendly and ada poket tersembunyi tw 😱 elok sgt kan gaiss . . SIZE S SEHINGGA 3XL 3XL ADD RM10 . . DIHIASI PEARL BEAD DILENGAN . . SUIT "WAJIB DIMILIKI" ADINDA 😍 . . HARGA RM130SM RM135SS . . 📌Sila ambil kira 5% hgga 10% wrna atas sbb faktor pencahayaan. . . READYSTOCK ❗️ STOK LIMITED . . WHATSAPP NOW ! JANGAN DM YE WHATSAPP ONLY . THANK YOU DEAR 😊 . .

#stocklimited #sanikaempire #bajukurung #bajumurah #bajucantik #bajuseluar #limitededition #bajuraya #bajukurungraya #terengganu #johor #kedah #pulaupinang #kelantan #pahang #melaka #kualalumpur #freepostage #jualbaju #jualanmurah #diskaun #letscantik #trending #viral #selangor
favorite Likes
CALEEDA SUIT . . Suit pujaan hati para muslimah diluar sana. Yg Tercari2 Suit Paling Comel , patuh syarie dan menutup aurat 😘😘 . . DIDATANGKAN SATU SET BAJU & SELUAR DENGAN HARGA PALING MURAH BERBALOI-BALOI WAJIB GRAB ‼️ . . WARNA YG UP TO DATE DAN TRENDY Ada 7 pilihan wrna caleeda Suit ni. Wow... warna comey belako syg ooi. Confirm rambang mata cuolls 🤪 Pilih aje yg mana confirm x menyesal punya ! Silap2, repeat order lagi sebab semua warnanya memang lah hot dan trendy terkini ! . . MATERIAL COMO CREPE SUPER SELESA Material yg selesa sesuai dgn cuaca kt Malaysia 🇲🇾 . Confirm best dan sejuk dipakai, como crepe high quality yg pling lembut dan tidak jrg uolls 😘 . . BF DAN WUDHU FRIENDLY Yg ni mmg mak mak suka sgt, yela senang nak bf ank dlm kereta dan mall. 😅 Caleeda suit ni mmg gojes sgt, uolls pkai lagilah makin gojes 😍 Mudah menyusu, wudhuk friendly and ada poket tersembunyi tw 😱 elok sgt kan gaiss . . SIZE S SEHINGGA 3XL 3XL ADD RM10 . . DIHIASI PEARL BEAD DILENGAN . . SUIT "WAJIB DIMILIKI" ADINDA 😍 . . HARGA RM130SM RM135SS . . 📌Sila ambil kira 5% hgga 10% wrna atas sbb faktor pencahayaan. . . READYSTOCK ❗️ STOK LIMITED . . WHATSAPP NOW ! JANGAN DM YE WHATSAPP ONLY . THANK YOU DEAR 😊 . .

#stocklimited #sanikaempire #bajukurung #bajumurah #bajucantik #bajuseluar #limitededition #bajuraya #bajukurungraya #terengganu #johor #kedah #pulaupinang #kelantan #pahang #melaka #kualalumpur #freepostage #jualbaju #jualanmurah #diskaun #letscantik #trending #viral #selangor
favorite Likes
CALEEDA SUIT . . Suit pujaan hati para muslimah diluar sana. Yg Tercari2 Suit Paling Comel , patuh syarie dan menutup aurat 😘😘 . . DIDATANGKAN SATU SET BAJU & SELUAR DENGAN HARGA PALING MURAH BERBALOI-BALOI WAJIB GRAB ‼️ . . WARNA YG UP TO DATE DAN TRENDY Ada 7 pilihan wrna caleeda Suit ni. Wow... warna comey belako syg ooi. Confirm rambang mata cuolls 🤪 Pilih aje yg mana confirm x menyesal punya ! Silap2, repeat order lagi sebab semua warnanya memang lah hot dan trendy terkini ! . . MATERIAL COMO CREPE SUPER SELESA Material yg selesa sesuai dgn cuaca kt Malaysia 🇲🇾 . Confirm best dan sejuk dipakai, como crepe high quality yg pling lembut dan tidak jrg uolls 😘 . . BF DAN WUDHU FRIENDLY Yg ni mmg mak mak suka sgt, yela senang nak bf ank dlm kereta dan mall. 😅 Caleeda suit ni mmg gojes sgt, uolls pkai lagilah makin gojes 😍 Mudah menyusu, wudhuk friendly and ada poket tersembunyi tw 😱 elok sgt kan gaiss . . SIZE S SEHINGGA 3XL 3XL ADD RM10 . . DIHIASI PEARL BEAD DILENGAN . . SUIT "WAJIB DIMILIKI" ADINDA 😍 . . HARGA RM130SM RM135SS . . 📌Sila ambil kira 5% hgga 10% wrna atas sbb faktor pencahayaan. . . READYSTOCK ❗️ STOK LIMITED . . WHATSAPP NOW ! JANGAN DM YE WHATSAPP ONLY . THANK YOU DEAR 😊 . .

#stocklimited #sanikaempire #bajukurung #bajumurah #bajucantik #bajuseluar #limitededition #bajuraya #bajukurungraya #terengganu #johor #kedah #pulaupinang #kelantan #pahang #melaka #kualalumpur #freepostage #jualbaju #jualanmurah #diskaun #letscantik #trending #viral #selangor
favorite Likes
CALEEDA SUIT . . Suit pujaan hati para muslimah diluar sana. Yg Tercari2 Suit Paling Comel , patuh syarie dan menutup aurat 😘😘 . . DIDATANGKAN SATU SET BAJU & SELUAR DENGAN HARGA PALING MURAH BERBALOI-BALOI WAJIB GRAB ‼️ . . WARNA YG UP TO DATE DAN TRENDY Ada 7 pilihan wrna caleeda Suit ni. Wow... warna comey belako syg ooi. Confirm rambang mata cuolls 🤪 Pilih aje yg mana confirm x menyesal punya ! Silap2, repeat order lagi sebab semua warnanya memang lah hot dan trendy terkini ! . . MATERIAL COMO CREPE SUPER SELESA Material yg selesa sesuai dgn cuaca kt Malaysia 🇲🇾 . Confirm best dan sejuk dipakai, como crepe high quality yg pling lembut dan tidak jrg uolls 😘 . . BF DAN WUDHU FRIENDLY Yg ni mmg mak mak suka sgt, yela senang nak bf ank dlm kereta dan mall. 😅 Caleeda suit ni mmg gojes sgt, uolls pkai lagilah makin gojes 😍 Mudah menyusu, wudhuk friendly and ada poket tersembunyi tw 😱 elok sgt kan gaiss . . SIZE S SEHINGGA 3XL 3XL ADD RM10 . . DIHIASI PEARL BEAD DILENGAN . . SUIT "WAJIB DIMILIKI" ADINDA 😍 . . HARGA RM130SM RM135SS . . 📌Sila ambil kira 5% hgga 10% wrna atas sbb faktor pencahayaan. . . READYSTOCK ❗️ STOK LIMITED . . WHATSAPP NOW ! JANGAN DM YE WHATSAPP ONLY . THANK YOU DEAR 😊 . .

#stocklimited #sanikaempire #bajukurung #bajumurah #bajucantik #bajuseluar #limitededition #bajuraya #bajukurungraya #terengganu #johor #kedah #pulaupinang #kelantan #pahang #melaka #kualalumpur #freepostage #jualbaju #jualanmurah #diskaun #letscantik #trending #viral #selangor
favorite Likes
Putih2 melati..merah2 delimaaaa..shiapa yg baik hati pasti ku terima ..gittteewww...biar kita chantik seiring dgan hati yg baik..siapa nak gebu gebas mcm ni? ANGKAT TANGAN ! 😂 . Bermodalkan RM68 je tau..hasil yg memukau! Meh submit orde skrg 011-16830639

#viral #nassyaherabeauty #gegarvaganza2018 #gv2018 #jommasuktv #letscantik #bobodimana #syintagila #promotion #syaherabeauty
favorite Likes
CALEEDA SUIT . . Suit pujaan hati para muslimah diluar sana. Yg Tercari2 Suit Paling Comel , patuh syarie dan menutup aurat 😘😘 . . DIDATANGKAN SATU SET BAJU & SELUAR DENGAN HARGA PALING MURAH BERBALOI-BALOI WAJIB GRAB ‼️ . . WARNA YG UP TO DATE DAN TRENDY Ada 7 pilihan wrna caleeda Suit ni. Wow... warna comey belako syg ooi. Confirm rambang mata cuolls 🤪 Pilih aje yg mana confirm x menyesal punya ! Silap2, repeat order lagi sebab semua warnanya memang lah hot dan trendy terkini ! . . MATERIAL COMO CREPE SUPER SELESA Material yg selesa sesuai dgn cuaca kt Malaysia 🇲🇾 . Confirm best dan sejuk dipakai, como crepe high quality yg pling lembut dan tidak jrg uolls 😘 . . BF DAN WUDHU FRIENDLY Yg ni mmg mak mak suka sgt, yela senang nak bf ank dlm kereta dan mall. 😅 Caleeda suit ni mmg gojes sgt, uolls pkai lagilah makin gojes 😍 Mudah menyusu, wudhuk friendly and ada poket tersembunyi tw 😱 elok sgt kan gaiss . . SIZE S SEHINGGA 3XL 3XL ADD RM10 . . DIHIASI PEARL BEAD DILENGAN . . SUIT "WAJIB DIMILIKI" ADINDA 😍 . . HARGA RM130SM RM135SS . . 📌Sila ambil kira 5% hgga 10% wrna atas sbb faktor pencahayaan. . . READYSTOCK ❗️ STOK LIMITED . . WHATSAPP NOW ! JANGAN DM YE WHATSAPP ONLY . THANK YOU DEAR 😊 . .

#stocklimited #sanikaempire #bajukurung #bajumurah #bajucantik #bajuseluar #limitededition #bajuraya #bajukurungraya #terengganu #johor #kedah #pulaupinang #kelantan #pahang #melaka #kualalumpur #freepostage #jualbaju #jualanmurah #diskaun #letscantik #trending #viral #selangor
favorite Likes
Skincare Mary Kay khas untuk pelbagai jenis kulit. - Bukan semuanya satu set itu sesuai untuk jenis kulit tau,ikut jenis kulit awak dan jenis product yang awak guna sebelum ini. - Dalam Mary Kay ni sangat menitik beratkan soal kesesuaian kulit kita dengan product yang perlu diambil. - So,kalau tak tahu nak pilih skincare ape boleh contack mel ya.Free Consultation. Nak tak,kalu nak PM je mel k 😊😍😘 wasap.my/601110087339 Melissa Valentina Beauty Consultant Mary Kay

#perjagaankulitwajah #lovemarykay #puritycharmingunit #beautyconsultantkuching #enrichingwomanlive #dowhatyoulove #believeinyourself #mymarykaylife #sharingiscaring #letscantik #beyourself
favorite Likes
🌸Susu Maaez, Susu Untuk Kulit🍓 Siapa boleh minum susumaaez ni? . 👉Semua peringkat umur boleh minum. Sangat bagus untuk cantikkan dan lembutkan kulit. Bagus juga untuk minda. 1 kotak ada 20 sachets. Berat 1 kotak 460gram. Kelebihan Susu Maaez; . 👉Meningkatkan kecerdasan minda, IQ dan EQ 👉Membantu mengatasi masalah kulit Ekzema, Panau serta gatal-gatal pada kulit 👉Mencerahkan, Melicinkan dan Menganjalkan kulit 👉Meremajakan dan Menghaluskan kulit yang kasar 👉Mengurangkan garis halus dan kedutan diwajah 👉Meningkatkan daya kepekaan penumpuan dan ingatan 👉Memberikan tenaga dan mengekalkan kecergasan 👉Menguatkan rahim untuk persediaan kehamilan 👉Mencantikkan dan menghaluskan kulit ibu dan bayi 👉Memekatkan dan memperbanyakkan susu ibu 👉Membantu mengatasi masalah lemah tenaga batin 👉Mengurangkan masalah keguguran rambut . Apa tunggu lagi tu?Mesti korang dah tak sabar nak cuba kan.Meh whatsapp sis 013-2452603 atau klik link d8 bio utk dapatkan keluaran terbaru susu maaez perisa manga🍋 .

#nakcantik #nakputih #kulitcantik #susumaaez #kuis #awetmuda #maaezwarriors #teammaaez #susumaaezklang #dianzvitamin #rahsiacantik #upsi #cikgucikgi #selangor #dianz #bconfident #letscantik #menyusukananak #maluapabossku #maaezklang #pinklady #student #sobella #bvrchq #susukambing #sususedap #ridmas #uitm #bcteammas #teammasryana
favorite Likes
Kentang dan nasi adelah sama ya. Sumber karbo. Boleh pilih salah satu. yg penting portion. So xperlu risau ye. Boleh je nak makan kentang 😉 . . || 📲 COACH JALILAH 0102264008 ||

#coachjalilah #herbalifecoach #teamsurikurus #makanakdua #kurusselepasbersalin #tipskurusmudahberkesan #herbalifemalaysia
favorite Likes
SARAPAN❗️ . . Adalah sajian awal yang perlu diambil setiap hari setiap pagi. Pengambilannya satu kemestian yg tidak boleh dipandang mudah. . Ramai yg tidak menyedari kepentingan sarapan kepada kesihatan. Apabila kita bangun tidur, paras glukosa dalam darah agak rendah. Jadi, dengan pengambilan makanan berkhasiat dan seimbang sewaktu sarapan membekal tenaga yg mencukupi bagi memulakan hari dengan lebih cergas. . Kaitan sarapan dengan kesihatan tidak dapat dinafikan kepentingannya. Kajian yang diterbitkan Jurnal Penyelidikan Obesiti mendapati 78% responden berjaya mengurangkan dan mengekalkan berat badan dengan pengambilan sarapan berkhasiat secara berterusan. . JOM SARAPAN❗️ . .

#humairapureherbs #teamfarahrich #plussizemalaysia #ubatkurus #tipskurus #minumandiet #supplementdiet #fitmalaysia #zumbamalaysia #bengkungsajat #letscantik #losyenkurus #korsetmurah #bengkungmurah #humairaampang #menuberpantang #bersalin #ibuberpantang #jamumoden #produkkurus #jamuputih #jamuwanita #jamuwanitamoden #cantikkurusmantopdalaman #setbersalin
favorite Likes
🌸Susu Maaez, Susu Untuk Kulit🍓 Siapa boleh minum susumaaez ni? . 👉Semua peringkat umur boleh minum. Sangat bagus untuk cantikkan dan lembutkan kulit. Bagus juga untuk minda. 1 kotak ada 20 sachets. Berat 1 kotak 460gram. Kelebihan Susu Maaez; . 👉Meningkatkan kecerdasan minda, IQ dan EQ 👉Membantu mengatasi masalah kulit Ekzema, Panau serta gatal-gatal pada kulit 👉Mencerahkan, Melicinkan dan Menganjalkan kulit 👉Meremajakan dan Menghaluskan kulit yang kasar 👉Mengurangkan garis halus dan kedutan diwajah 👉Meningkatkan daya kepekaan penumpuan dan ingatan 👉Memberikan tenaga dan mengekalkan kecergasan 👉Menguatkan rahim untuk persediaan kehamilan 👉Mencantikkan dan menghaluskan kulit ibu dan bayi 👉Memekatkan dan memperbanyakkan susu ibu 👉Membantu mengatasi masalah lemah tenaga batin 👉Mengurangkan masalah keguguran rambut . Tak sabar nak Cuba kannnn . Mai Wasap terus na 01155302595 . . Apa tunggu lagi tu. Wassep sekarang! . .

#nakcantik #nakputih #kulitcantik #susumaaez #kuis #awetmuda #maaezwarriors #teammaaez #susumaaezklang #dianzvitamin #rahsiacantik #upsi #cikgucikgi #selangor #dianz #bconfident #letscantik #menyusukananak #maluapabossku #maaezklang #pinklady #student #sobella #bvrchq #susukambing #sususedap #ridmas #uitm #bcteammas #teammasryana
favorite Likes
🌸Susu Maaez, Susu Untuk Kulit🍓 Siapa boleh minum susumaaez ni? . 👉Semua peringkat umur boleh minum. Sangat bagus untuk cantikkan dan lembutkan kulit. Bagus juga untuk minda. 1 kotak ada 20 sachets. Berat 1 kotak 460gram. Kelebihan Susu Maaez; . 👉Meningkatkan kecerdasan minda, IQ dan EQ 👉Membantu mengatasi masalah kulit Ekzema, Panau serta gatal-gatal pada kulit 👉Mencerahkan, Melicinkan dan Menganjalkan kulit 👉Meremajakan dan Menghaluskan kulit yang kasar 👉Mengurangkan garis halus dan kedutan diwajah 👉Meningkatkan daya kepekaan penumpuan dan ingatan 👉Memberikan tenaga dan mengekalkan kecergasan 👉Menguatkan rahim untuk persediaan kehamilan 👉Mencantikkan dan menghaluskan kulit ibu dan bayi 👉Memekatkan dan memperbanyakkan susu ibu 👉Membantu mengatasi masalah lemah tenaga batin 👉Mengurangkan masalah keguguran rambut . Tak sabar nak Cuba kannnn . Mai Wasap terus na 01155302595 . . Apa tunggu lagi tu. Wassep sekarang! . .

#nakcantik #nakputih #kulitcantik #susumaaez #kuis #awetmuda #maaezwarriors #teammaaez #susumaaezklang #dianzvitamin #rahsiacantik #upsi #cikgucikgi #selangor #dianz #bconfident #letscantik #menyusukananak #maluapabossku #maaezklang #pinklady #student #sobella #bvrchq #susukambing #sususedap #ridmas #uitm #bcteammas #teammasryana
favorite Likes
🌸Susu Maaez, Susu Untuk Kulit🍓 Siapa boleh minum susumaaez ni? . 👉Semua peringkat umur boleh minum. Sangat bagus untuk cantikkan dan lembutkan kulit. Bagus juga untuk minda. 1 kotak ada 20 sachets. Berat 1 kotak 460gram. Kelebihan Susu Maaez; . 👉Meningkatkan kecerdasan minda, IQ dan EQ 👉Membantu mengatasi masalah kulit Ekzema, Panau serta gatal-gatal pada kulit 👉Mencerahkan, Melicinkan dan Menganjalkan kulit 👉Meremajakan dan Menghaluskan kulit yang kasar 👉Mengurangkan garis halus dan kedutan diwajah 👉Meningkatkan daya kepekaan penumpuan dan ingatan 👉Memberikan tenaga dan mengekalkan kecergasan 👉Menguatkan rahim untuk persediaan kehamilan 👉Mencantikkan dan menghaluskan kulit ibu dan bayi 👉Memekatkan dan memperbanyakkan susu ibu 👉Membantu mengatasi masalah lemah tenaga batin 👉Mengurangkan masalah keguguran rambut . Tak sabar nak Cuba kannnn . Mai Wasap terus na 01155302595 . . Apa tunggu lagi tu. Wassep sekarang! . .

#nakcantik #nakputih #kulitcantik #susumaaez #kuis #awetmuda #maaezwarriors #teammaaez #susumaaezklang #dianzvitamin #rahsiacantik #upsi #cikgucikgi #selangor #dianz #bconfident #letscantik #menyusukananak #maluapabossku #maaezklang #pinklady #student #sobella #bvrchq #susukambing #sususedap #ridmas #uitm #bcteammas #teammasryana
favorite Likes
🌸Susu Maaez, Susu Untuk Kulit🍓 Siapa boleh minum susumaaez ni? . 👉Semua peringkat umur boleh minum. Sangat bagus untuk cantikkan dan lembutkan kulit. Bagus juga untuk minda. 1 kotak ada 20 sachets. Berat 1 kotak 460gram. Kelebihan Susu Maaez; . 👉Meningkatkan kecerdasan minda, IQ dan EQ 👉Membantu mengatasi masalah kulit Ekzema, Panau serta gatal-gatal pada kulit 👉Mencerahkan, Melicinkan dan Menganjalkan kulit 👉Meremajakan dan Menghaluskan kulit yang kasar 👉Mengurangkan garis halus dan kedutan diwajah 👉Meningkatkan daya kepekaan penumpuan dan ingatan 👉Memberikan tenaga dan mengekalkan kecergasan 👉Menguatkan rahim untuk persediaan kehamilan 👉Mencantikkan dan menghaluskan kulit ibu dan bayi 👉Memekatkan dan memperbanyakkan susu ibu 👉Membantu mengatasi masalah lemah tenaga batin 👉Mengurangkan masalah keguguran rambut . Tak sabar nak Cuba kannnn . Mai Wasap terus na 01155302595 . . Apa tunggu lagi tu. Wassep sekarang! . .

#nakcantik #nakputih #kulitcantik #susumaaez #kuis #awetmuda #maaezwarriors #teammaaez #susumaaezklang #dianzvitamin #rahsiacantik #upsi #cikgucikgi #selangor #dianz #bconfident #letscantik #menyusukananak #maluapabossku #maaezklang #pinklady #student #sobella #bvrchq #susukambing #sususedap #ridmas #uitm #bcteammas #teammasryana
favorite Likes
CORSET VIRAL!! RM49 CORSET TERHANGAT DI PASARAN!! NAK PINGGANG KERENGGA? Quality terbaikk ?? ❌ payah byar mahal2.. 💸harga ratus2.. Ini bukan

#bengkungsajat #jombengkungcikkiah #kuruscepat #kurus #bengkungibubersalin #corset #corsetmurah #letscantik #bengkung #ibupantang #raya2019 #bengkungmoden #bengkungmurah
favorite Likes
Kenapa Suci Serum Instant Whitening penting untuk @samtilla dalam penjagaan kulit muka seharian? . 💦 Sebab Suci Serum membuatkan kulit muka segar sepanjang hari walaupun dalam keadaan sibuk bekerja, ia menghalang minyak dan memastikan kulit muka sentiasa lembab ✨💧 . Dapatkan FREE SABUN WHITENING dengan setiap pembelian Suci Serum🥰 .

#suciserum #suciserumhq #suciserumshahalam #suciserumsyatillamelvin #suciserumsamtilla #samtilla #titikcerah #serum #serumviral #serummurah #serumjerawat #putihgebu #letscantik #kulitcantik #cantiksemulajadi #cantikluardalam #glowing #produkkecantikan #produkkesihatan #wanitacantik #bebasjerawat #jerawathilang #terapiinstagram #shahalam #uitmshahalam #ajimaura #codshahalam #kotakemuning
favorite Likes
📌KULIT WAJAH SIHAT CELA, PENAMPILAN NAMPAK MENARIK Pertama kali nak menggunakan skincare Mary Kay? Wajah breakout? Mana yang terbaik untuk uolls...? MARY KAY BOTANICAL EFFECT 💖 Fungsi dan kepentingan bagi setiap satu produk botancial effect ✅CLEANSE: Fungsinya: 👉 membersih segala kekotoran, makeup, habuk dan hama agar wajah kita bersih, sihat Dan lembut.. 👉 Botanical Cleanser ini tidak berbuih kerana pencuci yg berbuih mengandungi satu bahan kimia yg membuatkan kulit wajah kita bertambah kering.. Dan lama kelamaan skin akan Menjadi mengelupas Dan bertambah nipis dan sensitif . ✅MASK: Fungsinya untuk : 👉membantu menanggalkan sel-sel kulit mati 👉mengecilkan pori-pori 👉membersihkan pori-pori tersumbat 👉menganjalkan kulit.. 👉membersihkan wajah dari black dan white head... jika kita consistent pakai mask pipi kita akan jadi anjal seperti di cucuk botox... mask sangat penting bagi wanita yg benar-benar nak jaga kecantikan dan ia sangat wajib di miliki.. ✅FRESHEN: Fungsinya untuk : 👉 membantu membersihkan wajah dari saki baki makeup setelah dicuci dgn pencuci wajah 👉 mengetatkan dan mengecilkan liang roma yg terbuka 👉 kita perlu pakai freshen selepas pakai cleanser atau mask utk menutup kembali pori-pori. ✅HYDRATE: ini lagi penting untuk sesiapa yang nak awet muda,kerana fungsi nya untuk : 👉membantu melembabkan kulit wajah di sepanjang hari.. 👉Tanpa pemakaian pelembap wajah kelihatan kurang bermaya/ kusam, gelap 👉Jeragat Dan tanda-tanda penuaan seperti garis-garis halus mula kelihatan..Nak kelihatan awet muda perlu sentiasa pakai pelembap. Nak risik-risik dahulu boleh jer hello Kak Lin. Free Consultation dan Frew product class. Kak Lin Beauty Consultant Mary Kay ☎️📞www.wasap.my/60192355456

#Queen #MaryKayCareer #marykaybeautyconsultant #marykaymakeup #sayajualmarykay #botanicalbasedskincare #letscantik #jomcantik #marykaytimewiserepair #MaryKaySkinvigorateBrush #marykaycccream #marykaytimewise3d #marykaylipstick #marykaygombak #marykayporeminimizer #marykaysepang #MaryKayFoundation #freeskincareclass #freemakeupclass #freeSkinAnalysis #freepostage
favorite Likes
KULIT MAKIN CERAH! Hasil selepas consume Jemaima L-glutathione Capsule. . Wahhh nampaknya misi untuk dapatkan kulit yang cerah berseri raya nanti semakin menghampiri. Baru je habiskan sebotol Jemaima L-glutathione Capsule kulit dah putih berseri-seri. Kalau dua botol? Tiga botol? Agaknya melepak-lepak lah kulit kan? . Siapa lagi nak Mira bantu putihkan kulit dia sebelum raya? Pakej sekali hilangkan terus jerawat kat muka? Kena cepat dapatkan Jemaima L-glutathione Capsule ok! Lambat-lambat consume kang Mira takut korang jadi bahan makcik-makcik bawang je raya nanti. . Tekan je link whatsapp kat bio boleh terus order tanpa kena save² number Mira, sure-sure jimat masa kan? .

#jemaima #jemaimabeauty #jemaimapills #jemaimainfo #jemaimawhiteningpills #colagen #sisikikanmerah #colagensisikikanmerah #tips #tipsjemaima #jemaimatips #swapreview #merawatjerawat #mencerahkankulit #letscantik #testimonijemaima #jemaimatestimoni #kelebihanjemaima #kebaikanjemaima #putih #gebu #gebas #mulus #teamjemaima #jemaimateam #jemaimadihati #agentjemaima
favorite Likes
PROMOSI RESDUNG TREATMENT DI FIENA D'ANGGUN SPA HANYA RM25.00 SAHAJA . . . JANGAN LEPASKAN PELUANG UNTUK MERASAI TREATMENT DI SPA KAMI ❤ . . untuk booking slot anda boleh tekan link di bio ya sayang-sayang semua 😍 www.wasap.my/01135453769 . .

#letscantik #letsbegorgeous #fienabidanmesra #facialorganic #facialbebasbahankimia #butterworth #sungaidua #kepalabatas #paknilbazaar #facialberbaloi #beauticianutara #pulaupinang
Popular Tags © 2018