Popular Tags and Popular Profiles
kotakinabalusabah Photos and Tags #kotakinabalusabah Hastag Tags | Trend Topic
We have moved the instagram page to the web for you.

Popular #kotakinabalusabah Photos media

favorite Likes
Thank you for this amazing picture taken by our customer Lance. ⠀ Saiful looks so manly in the picture!⠀ .⠀ .⠀ 謝謝客人Lance幫Saiful拍了這麼帥帥的照片!⠀ 幾乎要比本人還帥了 :)

favorite Likes
POST WEDDING Pelbagai pakej ditawarkan mengikut kemampuan anda. Untuk sebarang pertanyaan dan tempahan sila hubungi saya di talian berikut : http://wasap.my/+60146596584 PAGE : https://www.facebook.com/Life-Moment-Photography-548083268946996/ IG : https://www.instagram.com/lifemomentphotography/ Website : https://lifemomentphotography398494718.wordpress.com/

#LifeMomentPhotography #looklikefilm #epicloveepiclife #bridesma_id #malaysianwedding #kahwin #rajasehari #sabahwedding #sabahweddingphotographer #sabahphotographer #kotakinabaluwedding #outdoorwedding #postwedding #prewedding #solemnization #nikah #weddingreception #sonya6000 #sonymalaysia #kotakinabalusabah #KKCity #tanjungaru #sepanggar #tuaran #telipok #menggatal #putatan #sabahmalaysia #sabahan #malaysian
favorite Likes
📢Dream to have an captivate & unforgettable wedding?😍 Dream no more! I can fullfil it with our mesmerizing balloon effect🎉🎊🎈 . . . If you need a momorable moment and magical wedding visit our website at 🌐www.balloonbyjc.com/special-effect/ for booking Or sent me a message via http://Www.wasap.my/60138786903 for inquries. I will be happy to help you with your request😉🎈 . .

#balloonbyjc #weddingkk #kkwedding #sabahwedding #balloonartist #balloonart #kkballoonartist #balloonkk #kkballoon #kotakinabalusabah #sabahanballoonartist #lokalbah #sabahan #sabah #kkcity #northborneo #kkevent #northborneowizardjc
favorite Likes
Skinvigorate™ Cleansing Brush Still cleansing by hand? There’s a lot you’re missing.Things you can’t see like makeup, dirt and impurities. So you think your skin is clean, but is it? The Skinvigorate™ Cleansing Brush will make you think differently. This brush not only gently massages the skin as it thoroughly cleans it, but it also allows your skin care products to absorb better and more quickly, and helps maximize the instant hydration benefits of your moisturizer. Even makeup applies more easily and evenly. With consistent use, skin’s overall appearance is dramatically enhanced. Claims and Benefits Eight out of 10 women who tried the Skinvigorate™ Cleansing Brush would buy it.* Women of all ages – from 13 to 70 – loved this easy-to-use cleansing brush. So much, in fact, eight out of 10 of them said they would buy it.* In addition to thoroughly cleansing skin and clearing pores, here’s what else they said about the Skinvigorate™ Cleansing Brush in an independent consumer study:** 97%Maximizes my skin care benefits. 94%Transforms dull skin into a radiant complexion. 96%Provides a more even-looking skin tone. 93%Reveals youthful-looking skin. 95%Skin feels softer, smoother and healthier.

#facialbrush #marykaykotakinabalu #marykaysabah #likas #kotakinabalusabah #damai #sandakan #tawau #kualalumpur #keningau #skincare #unclogpores
favorite Likes
. . . 今回の旅はレンティオさん @rentiojp を利用して スマホでチェキを持って行きました❤︎ . . 私たちはFUJIFILM スマホdeチェキ instax SHARE SP-3 を借りました。 スクエアタイプのチェキは、 はじめて使ってみたけどかわいい♡ . . 旅行中にお世話になった方たちに お別れのときに一緒に撮った写真を プレゼントして渡したら喜んでくれました。 すぐに印刷して残せるのが良いよね♩ . . 普通のチェキとして撮るよりも 携帯の写真を印刷できるから、 画質も良いし光飛びなどの失敗もないから スマホでチェキはおすすめ🌴 . . , . . . ------------------ 🇲🇾 Malaysia,kota kinabalu,borneo 📍

#shangrilarasaria #海外旅行 #旅行 #女子旅 #タビジョ #カメラ女子 #女子カメラ #yukis_inMalaysia #travelphotography #タビジョレポーターinMalaysia #タビジョツアー #タビジョレポーター #tabijyomap_ #tabijyomap_borneo #ボルネオ島 #ボルネオ島コタキナバル #コタキナバル #kotakinabalu #borneoisland #コタキナバル旅行 #マレーシア #マレーシア旅行 #kotakinabalusabah #kotakinabalucity #shangrilahotel #水着 #수영복 #여자아이들 #카메라추천 #スマホでチェキ
favorite Likes
Do not hesitates to call us at 011 1065 6795 for reservation! Grab the opportunity to experiences watersport activities while staying at Borneo Beach Villas Resort!

#cuticutimalaysia #borneobeachvillas #holiday #kotakinabalusabah #tourismmalaysia #sabahtourismboard #sabahtourism
favorite Likes
favorite Likes
Peluang membeli aset pertama untuk anak-anak menggunakan duit raya mereka sebagai modal 😬😉 . Tiada Aset Fizikal yang paling mudah dibeli melainkan Emas. . Kelebihan apabila duit raya "dipaksa" bertukar menjadi Aset Fizikal seperti Emas : 1️⃣ Duit raya tidak habis malah nilai makin meningkat pada jangka masa panjang. 2⃣ Duit raya kekal lama dalam bentuk aset. 3⃣ Anak-anak dapat memiliki aset dalam usia muda. 4⃣ Kanak-kanak diajar menyimpan dengan betul. 5⃣ Anak-anak diajar tidak boros dan menghargai apa saja pemberian orang lain. 6⃣ Anak-anak didedahkan dengan ilmu kewangan tanpa sedar bermula dari usia yang sangat muda. 7⃣ Anak-anak akan mempunyai "insuran" pelbagai guna milik mereka sendiri iaitu Emas. . Tukar semua atau sebahagian besar duit raya anak kepada Emas. . Authorised PG Dealer M Redzuan A Rahman PG00102474 | 📱 019-2284724

#PublicGold #PublicGoldGAP #1Gram1Month #syariahcompliant #emasmurah #emaspublicgold #hargaemasmampumilik #emasmurahonline #kalisbocor #simpanemas #PGG100Network #mredzuandotcom #kongsiilmu #duitraya2019 #tomei #pohkong #wahchan #habibjewels #kotakinabalusabah #miri #bintulu #kuchingsarawak
favorite Likes
FLEUR SHAWL 5 COLOUR AVAILABLE *material chiffon embroidery *length 2m RM 59 Any inquiries : ✅ +0108295659

#riaskesuma #akupunyabah #sayajualtudung #instantshawl #tudungviral #hijabfashion #hijabstyle #hijabers #kotakinabalu #kkcity #kotakinabalusabah
favorite Likes
Pelbagai pakej ditawarkan mengikut kemampuan anda. Untuk sebarang pertanyaan dan tempahan sila hubungi saya di talian berikut : http://wasap.my/+60146596584 PAGE : https://www.facebook.com/Life-Moment-Photography-548083268946996/ IG : https://www.instagram.com/lifemomentphotography/ Website : https://lifemomentphotography398494718.wordpress.com/

#LifeMomentPhotography #looklikefilm #epicloveepiclife #malaysianwedding #kahwin #rajasehari #sabahwedding #sabahphotographer #sabahweddingphotographer #kotakinabaluwedding #outdoorwedding #bridesma_id #postwedding #prewedding #solemnization #nikah #weddingreception #sonya6000 #sonymalaysia #kotakinabalusabah #KKCity #tanjungaru #sepanggar #tuaran #telipok #menggatal #putatan #sabahmalaysia #sabahan #malaysian
favorite Likes
favorite Likes
TAWARAN ISTIMEWA SEHINGGA 5 PETANG . Rebut Promosi Dealership atau MULAKAN simpanan Emas melalui akaun Gold Accumulation Program (GAP) serendah RM200 saja untuk dapatkan Gold Card Holder Istimewa (bernilai RM15) keluaran Public Gold. . Selain Gold Card Holder PERCUMA, berpeluang pula menang cabutan bertuah 1gram Emas 999 Edisi Raya. . Harga GAP hari ini pulak CUMA RM182/g. Promosi sehingga petang ini saja. . Info lanjut boleh contact saya. Authorised PG Dealer M Redzuan A Rahman PG00102474 | 📱 019-2284724

#PublicGold #PublicGoldGAP #1Gram1Month #syariahcompliant #emasmurah #emaspublicgold #hargaemasmampumilik #emasmurahonline #kalisbocor #simpanemas #PGG100Network #mredzuandotcom #kongsiilmu #duitraya2019 #tomei #pohkong #wahchan #habibjewels #goldbar #dinar #rm100 #menabung #jongkongemas #kotakinabalusabah #kuchingsarawak #miri #bintulu
favorite Likes
To all Sabahans! Our Handcrafted Bar Soap is now available in Kota Kinabalu. Please visit out outlet at Tamma Tradisional BG03/04, Block B, G Floor, Wisma MUIS, Kota Kinabalu. Hurry while stocks last!

#sabah #sabahan #sabahsabah #exploresabah #sabahtourism #ums #goatsmilk #barsoap #traditional #borneo #borneoisland #borneobulletin #dostykasia #beautiful #malaysia #exploreborneo #kotakinabalu #kotakinabalusabah #kotakinabaluonlineshop #handmade #handmadesoap #tbt
favorite Likes
POST WEDDING Pelbagai pakej ditawarkan mengikut kemampuan anda. Untuk sebarang pertanyaan dan tempahan sila hubungi saya di talian berikut : http://wasap.my/+60146596584 PAGE : https://www.facebook.com/Life-Moment-Photography-548083268946996/ IG : https://www.instagram.com/lifemomentphotography/ Website : https://lifemomentphotography398494718.wordpress.com/

#LifeMomentPhotography #looklikefilm #epicloveepiclife #bridesma_id #malaysianwedding #kahwin #rajasehari #sabahwedding #sabahweddingphotographer #sabahphotographer #kotakinabaluwedding #outdoorwedding #postwedding #prewedding #solemnization #nikah #weddingreception #sonya6000 #sonymalaysia #kotakinabalusabah #KKCity #tanjungaru #sepanggar #tuaran #telipok #menggatal #putatan #sabahmalaysia #sabahan #malaysian
favorite Likes
PREMIUM CADBURY TARTS. RAYA SALES until this 25th of MAY😊 RM40(np:RM48) . . .

#cadburytartskk #cadburytarts #cadburytart #kotakinabalusabah
favorite Likes
PREMIUM CADBURY TARTS. RAYA SALES until this 25th of MAY😊 RM40(np:RM48) . . .

#cadburytartskk #cadburytarts #cadburytart #kotakinabalusabah
favorite Likes
Hi Semua!😃😃Sorry la bru dapt upload gambr nie hri.Bukan sya lupa tapi kesihatan diri xbegitu mengizinkan.Sorry ya regular custmr yang balik2 tanya bila ada design baru.Design bru coming soon.idea ada suda tapi beluk lagi terbuat projek bru sya.Apapun sya blnja korang semua gmbr buyer saya yang sempat sya gambr.hihi😊😊O.ya seblum sya lupa.nah kalau kawan2 mau boleh wsap sya direct terus utk setiap design sbb satu design mmg limited kita buat.xda design sama ya.Astghha!!punya panjang karangan sya 😝

#DhieyCraftStore #handmadejewelry #limitededition #kotakinabalusabah #sarawak #sabahan #cheapestintown #kraftangan
favorite Likes
Hi Semua!😃😃Sorry la bru dapt upload gambr nie hri.Bukan sya lupa tapi kesihatan diri xbegitu mengizinkan.Sorry ya regular custmr yang balik2 tanya bila ada design baru.Design bru coming soon.idea ada suda tapi beluk lagi terbuat projek bru sya.Apapun sya blnja korang semua gmbr buyer saya yang sempat sya gambr.hihi😊😊O.ya seblum sya lupa.nah kalau kawan2 mau boleh wsap sya direct terus utk setiap design sbb satu design mmg limited kita buat.xda design sama ya.Astghha!!punya panjang karangan sya 😝

#DhieyCraftStore #handmadejewelry #limitededition #kotakinabalusabah #sarawak #sabahan #cheapestintown #kraftangan
favorite Likes
BRIDAL PHOTOSHOOT Make up & Dress by @poshare_boutique Pelbagai pakej ditawarkan mengikut kemampuan anda. Untuk sebarang pertanyaan dan tempahan sila hubungi saya di talian berikut : http://wasap.my/+60146596584 PAGE : https://www.facebook.com/Life-Moment-Photography-548083268946996/ IG : https://www.instagram.com/lifemomentphotography/ Website : https://lifemomentphotography398494718.wordpress.com/

#LifeMomentPhotography #looklikefilm #epicloveepiclife #bridesma_id #malaysianwedding #kahwin #rajasehari #sabahwedding #sabahweddingphotographer #sabahphotographer #kotakinabaluwedding #outdoorwedding #postwedding #prewedding #solemnization #nikah #weddingreception #sonya6000 #sonymalaysia #kotakinabalusabah #KKCity #tanjungaru #sepanggar #tuaran #telipok #menggatal #putatan #sabahmalaysia #sabahan #malaysian
favorite Likes
Luckily finished the climb smoothly although everyone warned me that climbing Mt Kinabalu is challenging

#borneo #borneotravel #malaysia #mtkinabalu #mtkinabaluclimb #kotakinabalu #sabah #kotakinabalusabah
favorite Likes
Thank you Kota Kinabalu! ❤️

#timladea #kotakinabalusabah
favorite Likes
. . . . コタキナバルにある5つ星ホテル シャングリララサリア リゾート&スパ𓇼 . . 私はリゾート地に旅行に行くときは、 ホテル選びもとても重要視しています。 いろいろなホテルに泊まりたいから、 毎日ホテルを変えることもあるほど。 でもここのホテルには住みたいくらい… ずっと泊まっていたい、場所を変えたくない と毎日思ってました(´-`)💙 . . . . ------------------ 🇲🇾 Malaysia,kota kinabalu,borneo 📍

#shangrilarasaria #海外旅行 #旅行 #女子旅 #タビジョ #カメラ女子 #女子カメラ #travelgram #yukis_inMalaysia #travelphotography #タビジョレポーターinMalaysia #タビジョツアー #タビジョレポーター #tabijyomap_ #tabijyomap_borneo #ボルネオ島 #ボルネオ島コタキナバル #コタキナバル #kotakinabalu #borneoisland #コタキナバル旅行 #マレーシア #マレーシア旅行 #kotakinabalusabah #kotakinabalucity #shangrilahotel #水着 #수영복 #여자아이들 #카메라추천
favorite Likes
. . KERETA SEWA SABAH....!!!! . . Pejam-pejam celik, 12 hari Ramadhan sudah meninggalkan kita😊, tak lama syawal menjelang tiba😉.. . . Yang masih tercari-cari kereta sewa bagi kawasan KOTA KINABALU Dan TAWAU boleh direct WhatsApp kami😊.. . . MyR Auto Rental 📱0137427922 . .

#keretasewamurah #keretasewakotakinabalu #keretasewatawau #keretasewamurahsabah #tawautown #sabahcarrental #sabahsabah #carrentalairport #carrentalsepanggar #carrentalkotakinabalu #carrentalkk #kundasang #keretasewaums #keretasewastudent #tawauairport #kotakinabalusabah #up #0137427922 #MyRAutoRental
favorite Likes
L O V E 낮에만날씨가좋은코타키나발루 . . . . .

#malaysia #kotakinabalu #kotakinabalusabah #love #별이in코타키나발루
favorite Likes
happy sunday❤💃🏻

#kotakinabalusabah
favorite Likes
Simple knit headband pattern features an easy cable design. It’s suitable for all ages, and makes a great gift! There lot more available on 25th @ 26th May only at @jesseltonartisanmarket ...

favorite Likes
favorite Likes
TAWARAN ISTIMEWA . Ada siapa-siapa berminat nak dapatkan Gold Card Holder Istimewa (bernilai RM15) keluaran Public Gold ni? . Rebut Promosi Dealership atau MULAKAN simpanan Emas melalui akaun Gold Accumulation Program (GAP) serendah RM200 saja, terus dapat Gold Holder ini. . Selain Gold Card Holder PERCUMA, berpeluang pula menang cabutan bertuah 1gram Emas 999 Edisi Raya. . Promosi hingga Isnin ni, 20/5/2019(5pm) saja. . Info lanjut boleh contact saya. Authorised PG Dealer M Redzuan A Rahman PG00102474 | 📱 019-2284724

#PublicGold #PublicGoldGAP #1Gram1Month #syariahcompliant #emasmurah #emaspublicgold #hargaemasmampumilik #emasmurahonline #kalisbocor #simpanemas #PGG100Network #mredzuandotcom #kongsiilmu #duitraya2019 #tomei #pohkong #wahchan #habibjewels #goldbar #dinar #rm100 #miri #kotakinabalusabah #bintulu #kuchingsarawak
favorite Likes
DIET ON A BUDGET 🏆 . Nak diet tak semestinya hari-hari perlu makan salmon, tak semestinya hari-hari kena ala-ala mewah gitu. . Actually byk sumber makanan yang kita boleh dapat dalam bajet kita. Yang penting usaha 😎 . 🎯 Set RM220 ÷ 50 sachets FiberShot = RM4.40 only sehari penggunaan. Jimat giler kan? 😋 . . 📲 0195760161 .

#JuzfitSquadUtara #SquadWanted
favorite Likes
DIET ON A BUDGET 🏆 . Nak diet tak semestinya hari-hari perlu makan salmon, tak semestinya hari-hari kena ala-ala mewah gitu. . Actually byk sumber makanan yang kita boleh dapat dalam bajet kita. Yang penting usaha 😎 . 🎯 Set RM220 ÷ 50 sachets FiberShot = RM4.40 only sehari penggunaan. Jimat giler kan? 😋 . . 📲 0195760161 .

#JuzfitSquadUtara #SquadWanted
favorite Likes
DIET ON A BUDGET 🏆 . Nak diet tak semestinya hari-hari perlu makan salmon, tak semestinya hari-hari kena ala-ala mewah gitu. . Actually byk sumber makanan yang kita boleh dapat dalam bajet kita. Yang penting usaha 😎 . 🎯 Set RM220 ÷ 50 sachets FiberShot = RM4.40 only sehari penggunaan. Jimat giler kan? 😋 . . 📲 0195760161 .

#JuzfitSquadUtara #SquadWanted
favorite Likes
Menjelang Hari Raya tahun ini, JOM ambil kesempatan tukarkan duit raya anak-anak kita kepada aset fizikal Emas . Nilai Emas yang kekal dalam jangka panjang sangat sesuai untuk dijadikan tabungan pendidikan anak-anak kita. 👍👍 . Emas yang disimpan boleh digunakan untuk menampung perbelanjaan mereka ketika masuk universiti nanti. . Emas juga kalis inflasi (terbukti selama lebih 1400 tahun) dan sangat sesuai untuk mengikat nilai duit RM daripada kejatuhan nilai dalam jangka panjang. . Duit raya yang ditukar menjadi Emas tidak mudah dibelanjakan sesuka hati. Jika duit raya dalam bentuk duit tunai, kebarangkalian duit itu terbelanja amat tinggi. . Cara paling mudah untuk bermula pula adalah melalui akaun GAP (Gold Accumulation Program). Ada promo istimewa lagi sehingga Isnin ini. . Nak tahu lebih lanjut boleh contact saya. . Authorised PG Dealer M Redzuan A Rahman PG00102474 | 📱 019-2284724

#PublicGold #PublicGoldGAP #1Gram1Month #syariahcompliant #emasmurah #emaspublicgold #hargaemasmampumilik #emasmurahonline #kalisbocor #simpanemas #PGG100Network #mredzuandotcom #kongsiilmu #duitraya2019 #simpanemas #cwa #publicmutual #unittrust #asbfinancing #tabunghaji #pelaburanemas #takaful #insurans #kotakinabalusabah #miri #bintulu #kuchingsarawak
favorite Likes
Hi guys! How’s it going? . .Today I’m going to take a break from the logo challenge and focused on commemorating one of the most celebrated festivals in Malaysia - Vesak Day (維塞節 Wei-sai-jie). It’ll take place on May 19th this year, where the birth, enlightenment and death of Buddha is celebrated amongst buddhists throughout the country. . There’re some major buddhist symbols compiled throughout the years. One of them is the The Wheel Of Dharma (法輪 fa-lun) as shown above, representing the teachings of Buddha to the path of enlightenment. . As a Christian myself, I always wondered how it’d be like to live a life as a person with a different belief system. It’s very eye opening to learn the stories and morals behind every religion to have a deeper insight. Sometimes I thought to myself what were the rituals and traditions my ancestors followed during these festive seasons before being converted? Imagine travel back in time with a time machine, that’ll be awesome! . .

#logo #logos #pinbadges #logodesigns #logoconcept #logoconstruction #traditions #inspirational #stickers #designlogo #cool #buddhistquotes #vesakday #vesak2019 #buddhismteachings #designer #graphicdesigner #dharmachakra #logosix #creatives #inspirations #malaysia #kotakinabalusabah
favorite Likes
This tiny sand crab, the size of a fingernail, spends his days digging his tunnel by excavating these little mud balls. The beach at Shangri-La’s Rasa Ria Resort & Spa, Kota Kinabalu in Sabah, Malaysia is littered with this amazing scene. Too bad for the crabs, the tide rises to fill the tunnels and they have to repeat this process daily. . . . . . . . . . .

#malaysia #kotakinabalu #sabah #kotakinabalusabah #naturephotography #crabs #ilovetravel #travel #travelblog #travelblogger #traveldiaries #travelingram #traveler #travelgram #traveling #traveller #travellife #travelling #travelphotography #traveltheworld #discovermalaysia #malaysiablogger #malaysiatourism #malaysiatravel #sabahtravel #travelmalaysia #travelsabah #visitmalaysia #visitsabah #visitkotakinabalu
Popular Tags © 2018