Popular Tags and Popular Profiles
kotakinabalusabah Photos and Tags #kotakinabalusabah Hastag Tags | Trend Topic
We have moved the instagram page to the web for you.

Popular #kotakinabalusabah Photos media

favorite Likes
올드타운 커피.

favorite Likes
파랑하다.

favorite Likes
초록하다.

favorite Likes
KK City Mosque . . . @kkcity @ilovekotakinabalu @jelajah_sabah @sabahanvibes @sabahtravel @sabahhacks @sabahtourism @sabah.info @hellosabahmy @inborneo

#masjidbandaraya #masjidbandarayakotakinabalu #kkcitymosque #kkcity #kk #kotakinabalucity #kotakinabalu #kotakinabalutrip #sunsetsabah #sunsettime #sunset #sabah #kotakinabalusabah #sabahnight #sabahpotd #borneo #sabahtourism #sabahborneo #exploresabah #visitsabah #sabahtravel
favorite Likes
Antara kebaikan VITA LEA SHAKLEE .. ❣️ Membantu memberikan tenaga berpanjangan, Kuatkan daya ingatan (kekuatan mental) dan mengembalikan kecergasan tubuh kita setiap hari. ❣️Membantu sistem memori dan daya tumpuan lebih FOKUS. ❣️Pelengkap nutrisi yang hilang dari makanan segar setiap kali kita masak. ❣️Bantu meningkatkan sistem produktif ❣️Bantu dalam stimulasi metabolisma ❣️Bantu melambatkan proses penuaan ❣️Bantu berikan element penting untuk sel tubuh ❣️Membantu lindungi fungsi penting organ dalaman tubuh badam kita seperti jantung, hati, dan buah pinggang. ❣️Setiap hidangan memberikan 28 jenis vitamin penting dan mineral kritikal termasuk Vitamin C, Beta Karotena untuk perlindungan antioksidan. ❣️Memenuhi keperluan 28 Vitamin dan Mineral penting yang sangat diperlukan oleh orang dewasa. ❣️ Bantu Atasi Masalah Anemia .. Mau order? Klik wasap pada bio @sumandak.kecik @sumandak.kecik @sumandak.kecik @sumandak.kecik .. www.wasap.my/60143719339 ..

#kkcity #kkonlineshopping #kotakinabalusabah #kkshop #keningau #keningauonlineshop #visitkeningau2018 #keningaushop #onlineshopping #shaklee  #shakleemalaysia #shakleemurah #shakleeeffect #vitaminonlineshop #sayajualmurah #sayagunashaklee #vitaminorganic #vitamins #ootd #foodporn #youth #youthshaklee #youthmalaysia #tamu #tamubesarkotabelud #kotabeludsabah #shakleekeningau #shakleekotabelud #shakleekotakinabalumurah
favorite Likes
Antara kebaikan VITA LEA SHAKLEE .. ❣️ Membantu memberikan tenaga berpanjangan, Kuatkan daya ingatan (kekuatan mental) dan mengembalikan kecergasan tubuh kita setiap hari. ❣️Membantu sistem memori dan daya tumpuan lebih FOKUS. ❣️Pelengkap nutrisi yang hilang dari makanan segar setiap kali kita masak. ❣️Bantu meningkatkan sistem produktif ❣️Bantu dalam stimulasi metabolisma ❣️Bantu melambatkan proses penuaan ❣️Bantu berikan element penting untuk sel tubuh ❣️Membantu lindungi fungsi penting organ dalaman tubuh badam kita seperti jantung, hati, dan buah pinggang. ❣️Setiap hidangan memberikan 28 jenis vitamin penting dan mineral kritikal termasuk Vitamin C, Beta Karotena untuk perlindungan antioksidan. ❣️Memenuhi keperluan 28 Vitamin dan Mineral penting yang sangat diperlukan oleh orang dewasa. ❣️ Bantu Atasi Masalah Anemia .. Mau order? Klik wasap pada bio @sumandak.kecik @sumandak.kecik @sumandak.kecik @sumandak.kecik .. www.wasap.my/60143719339 ..

#kkcity #kkonlineshopping #kotakinabalusabah #kkshop #keningau #keningauonlineshop #visitkeningau2018 #keningaushop #onlineshopping #shaklee  #shakleemalaysia #shakleemurah #shakleeeffect #vitaminonlineshop #sayajualmurah #sayagunashaklee #vitaminorganic #vitamins #ootd #foodporn #youth #youthshaklee #youthmalaysia #tamu #tamubesarkotabelud #kotabeludsabah #shakleekeningau #shakleekotabelud #shakleekotakinabalumurah
favorite Likes
Antara kebaikan VITA LEA SHAKLEE .. ❣️ Membantu memberikan tenaga berpanjangan, Kuatkan daya ingatan (kekuatan mental) dan mengembalikan kecergasan tubuh kita setiap hari. ❣️Membantu sistem memori dan daya tumpuan lebih FOKUS. ❣️Pelengkap nutrisi yang hilang dari makanan segar setiap kali kita masak. ❣️Bantu meningkatkan sistem produktif ❣️Bantu dalam stimulasi metabolisma ❣️Bantu melambatkan proses penuaan ❣️Bantu berikan element penting untuk sel tubuh ❣️Membantu lindungi fungsi penting organ dalaman tubuh badam kita seperti jantung, hati, dan buah pinggang. ❣️Setiap hidangan memberikan 28 jenis vitamin penting dan mineral kritikal termasuk Vitamin C, Beta Karotena untuk perlindungan antioksidan. ❣️Memenuhi keperluan 28 Vitamin dan Mineral penting yang sangat diperlukan oleh orang dewasa. ❣️ Bantu Atasi Masalah Anemia .. Mau order? Klik wasap pada bio @sumandak.kecik @sumandak.kecik @sumandak.kecik @sumandak.kecik .. www.wasap.my/60143719339 ..

#kkcity #kkonlineshopping #kotakinabalusabah #kkshop #keningau #keningauonlineshop #visitkeningau2018 #keningaushop #onlineshopping #shaklee  #shakleemalaysia #shakleemurah #shakleeeffect #vitaminonlineshop #sayajualmurah #sayagunashaklee #vitaminorganic #vitamins #ootd #foodporn #youth #youthshaklee #youthmalaysia #tamu #tamubesarkotabelud #kotabeludsabah #shakleekeningau #shakleekotabelud #shakleekotakinabalumurah
favorite Likes
Antara kebaikan VITA LEA SHAKLEE .. ❣️ Membantu memberikan tenaga berpanjangan, Kuatkan daya ingatan (kekuatan mental) dan mengembalikan kecergasan tubuh kita setiap hari. ❣️Membantu sistem memori dan daya tumpuan lebih FOKUS. ❣️Pelengkap nutrisi yang hilang dari makanan segar setiap kali kita masak. ❣️Bantu meningkatkan sistem produktif ❣️Bantu dalam stimulasi metabolisma ❣️Bantu melambatkan proses penuaan ❣️Bantu berikan element penting untuk sel tubuh ❣️Membantu lindungi fungsi penting organ dalaman tubuh badam kita seperti jantung, hati, dan buah pinggang. ❣️Setiap hidangan memberikan 28 jenis vitamin penting dan mineral kritikal termasuk Vitamin C, Beta Karotena untuk perlindungan antioksidan. ❣️Memenuhi keperluan 28 Vitamin dan Mineral penting yang sangat diperlukan oleh orang dewasa. ❣️ Bantu Atasi Masalah Anemia .. Mau order? Klik wasap pada bio @sumandak.kecik @sumandak.kecik @sumandak.kecik @sumandak.kecik .. www.wasap.my/60143719339 ..

#kkcity #kkonlineshopping #kotakinabalusabah #kkshop #keningau #keningauonlineshop #visitkeningau2018 #keningaushop #onlineshopping #shaklee  #shakleemalaysia #shakleemurah #shakleeeffect #vitaminonlineshop #sayajualmurah #sayagunashaklee #vitaminorganic #vitamins #ootd #foodporn #youth #youthshaklee #youthmalaysia #tamu #tamubesarkotabelud #kotabeludsabah #shakleekeningau #shakleekotabelud #shakleekotakinabalumurah
favorite Likes
Alhamdulillah untuk hari ini..Sedikit @ banyak tetaplah ucap Alhamdulillah 😊 . . Terima kasih semua . . Semoga sentiasa dilimpahi dengan rezeki yg berkat & melimpah ruah . . Aamiin . . Untuk tempahan, boleh klik link whatsapp dibio @aimiehomebakery . .

#aimiehomebakery #homemadefoodcakeanddessert #tamanhartamastelipok #sayajual #lunchdelivery #telipoksabah #tuaransabah #sabah #menggatal #bandarsierraonlineshop #indahpermaikk #codsabah #kotakinabalusabah #instafood #nasiayamsweetsour #nasiayambuttermilk #sedap #halalfood #homemadefood #foodlover #malaysia #apartmenttuaranimpian #uuctelipok
favorite Likes
"The beach is a great place to relieve the soul-crushing stress you build up in the traffic going to the beach" -Anonymous 🏝

#sabah #kk #kotakinabalu #kotakinabalusabah #sapiisland #sapi #island #islandhopping #landscape #nature #beach #nikon #nikond7500 #nikonphotography #nikonphotographer #timeoutsociety #traveleroftheweek #nikonmalaysia
favorite Likes
정글의 타잔이라며 찍어주어따🐶 차라리 타잔이 되고싶어😭

favorite Likes
Today’s latte art is brought to you by: ⬆️

favorite Likes
Reposted from @tzstyloempire - Wahhhh admin dah excited dan nie, nk jumpa @mfmirafilzah dan @adira.suhaimi di sabah Dan Admin dapat tahu penyanyi baru dari Sabah iaitu Angelyca Laura @glnea, turut berbesar hati menyumbang lagu di event hitea nanti . . U guys masih lagi ada peluang untuk join hitea ini Dapatkan segera your ticket dengan menghantar whatsapp ke no. tel ini +60 19 9422270 atau klik shj link whatsapp di bio Dan harus di ingat, hitea bersama Mira Filzah & Adira ini, ialah private event. Hanya yang ada ticket sahaja dibenarkan masuk ke dalam ballroom

#pujaanhatikanda #lelakikirimantuhan #fanmeeting #hiteabersamamiradanadira #kotakinabalusabah #meetandgreet #mirafilzah #adira #tzstyloempire #regrann
favorite Likes
Back home.. Bye SG!!.. 😊😁

#backhome #kotakinabalusabah
favorite Likes
🌻PURE SOAP🌻 🌻PURE FACE MASK POWER SOAP🌻 RM29 SAHAJA !! . . Sesuai untuk memutihkan kulit.. Kulit akan menjadi putih berseri dan lembut.. Mengurangkan bintik2 hitam dan bekas jerawat.. . . Jika berminat boleh whtsap⬇️⬇️ ↪011-10179769📲 . .

#kepayanperdana #puresoap #purefacemaskpowersoap #soapmask #puresoap #nourbutikvendor #kotakinabaluonlineshop #kk #kotakinabalusabah #igshop #instagood #igers #igersmalaysia
favorite Likes
Spend your day comfortably in our stylish TOP & BOTTOM! Get these in-trend yet comfortable and breezy apparels in THE MOST 💕💕💕

#themostbrand #imagoshoppingmall #permaisuriimperialcitymall #bintangmegamall #kotakinabalusabah #miri
favorite Likes
Spend your day comfortably in our stylish TOP & BOTTOM! Get these in-trend yet comfortable and breezy apparels in THE MOST 💕💕💕

#themostbrand #imagoshoppingmall #permaisuriimperialcitymall #bintangmegamall #kotakinabalusabah #miri
favorite Likes
Spend your day comfortably in our stylish TOP & BOTTOM! Get these in-trend yet comfortable and breezy apparels in THE MOST 💕💕💕

#themostbrand #imagoshoppingmall #permaisuriimperialcitymall #bintangmegamall #kotakinabalusabah #miri
favorite Likes
favorite Likes
haiii gaisss...!!! sy di Sabah utk 4hr niii...yg bestnya ada gift utk anda yg order pd 4hr ni (17-20 mar) sape nak gift dr sabah...??? 🖖🖖 cepatttt 😁😁😁 Lidya | 0199912397

#kotakinabalusabah #maluapabossku #cantiksamasama #marykayskincare #promotion #tipscantik #kulitsihat
favorite Likes
Don't walk behind me; I may not lead. Don't walk in front of me; I may not follow. Just walk beside me and be my friend - Albert Camus

#quotes #bestfriendgoals #friendshipquotes #photography #art #bestiegoals #schoolgirl #naturephotography #threegirls #kotakinabalusabah
favorite Likes
Spend your day comfortably in our stylish TOP & BOTTOM! Get these in-trend yet comfortable and breezy apparels in THE MOST 💕💕💕

#themostbrand #imagoshoppingmall #permaisuriimperialcitymall #bintangmegamall #kotakinabalusabah #miri
favorite Likes
Spend your day comfortably in our stylish TOP & BOTTOM! Get these in-trend yet comfortable and breezy apparels in THE MOST 💕💕💕

#themostbrand #imagoshoppingmall #permaisuriimperialcitymall #bintangmegamall #kotakinabalusabah #miri
favorite Likes
Spend your day comfortably in our stylish TOP & BOTTOM! Get these in-trend yet comfortable and breezy apparels in THE MOST 💕💕💕

#themostbrand #imagoshoppingmall #permaisuriimperialcitymall #bintangmegamall #kotakinabalusabah #miri
favorite Likes
Presenting the long awaited Medal & T-shirt Design For Fantasia Run 2019 Don’t wait, Hurry now and register before all slots are finished. Details Below: ------------------------------------------------------------------------------ FANTASIA RUN & DOWN SYNDROME BUDDY WALK 2019 Date: Sunday, 23 June 2019 Venue: Likas Sports Complex Car park Time: 6.00 AM Flag Off Distance: 8KM Run | 2.5KM Buddy Walk ------------------------------------------------------------------------------ 8KM Fantasia Run Online Registration: https://tinyurl.com/FantasiaRun2019 8KM Fantasia Run Manual Registration: VALIANT MUSIC Lot 29, No 41, Lorong Pokok Kayu Manis, Tingkat 1, Block D, Damai Plaza PH 4, Jalan Damai, Kota Kinabalu, 88300 Kota Kinabalu, Sabah ------------------------------------------------------------------------------ Contact : 012-801 1979 For Further Details

#fantasiarun2019 #fantasiarun #persatuansindromdownkk #psdkk #charityrun2019 #kotakinabalusabah #kotakinabalu #valiantmalaysia #8km #buddywalk
favorite Likes
Meet & Greet With Mira Flizah ❤❤❤ @mfmirafilzah 😘😘😘 And Adira Suhaimi Tempat : Promenade Hotel, Kotakinabalu, Sabah Date. : 6 April 2019 (Sabtu ) Time. : 2 pm - 5 pm @mfmirafilzah @adira.suhaimi

#kotakinabalusabah #sabah #negeridibawahbayu
favorite Likes
SEDAP TAK? ADMIN ORDER NI DEKAT FB ANNA ALVIN SHOOj7 , sebab admin tliouqqqq tngok Ayam kicap manis cili api berempah ni, so admin order la , fulamakk sekali rasaaa memang super duper sedap! Dengan cicah dengan sambal dia with nasi pulut memang sangat cang gini 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻🤤 . . Korang nak order BOLEH la ke FB dia .........FB : Anna Alvin shooj7......... : : HARGA RM13.00 stu tapau.

# . . Lupa #sabah #sabahbki #foodsabah #foodpornsabah #borneo #food #jalanjalancarimakantv3 #kotakinabalusabah #kkcitybah #kkcty #artissabah #makanansedap #makanansabah #foodpornsabah #erasabah #kotakinabalu #videoviralmalaysia #kotakinabalufood #sabahfood #sabahfoodporn #foodpornsabaha
favorite Likes
Hello I am Masha 😄 👧 . . . For more balloon art & design please visit our website at 🌐www.balloonbyjc.com Or sent me a message via http://Www.wasap.my/60138786903 for inquries. I will be happy to help you with your request😉🎈 . .

#tb #latepost #balloonbyjc #customiseballoon #mashaandthebear #balloonartist #balloonart #kkballoonartist #balloonkk #kkballoon #kotakinabalusabah #sabahanballoonartist #lokalbah #sabahan #sabah #kkcity #northborneo #kkevent
favorite Likes
Assalamualaikum semua.. . Lagiiiii @tempatmenarikdisabah wajib pergi bila dah sampai Negeri di Bawah Bayu guys 😎 . @msbglobal recommend korang pergi @peakofhope_official! Tak rugi, kami gerenti confirm puas hati 👍🏻 👍🏻👍🏻 . 📌 Peak of Hope 📍Kg. Mosung, Jln. Kindu, Tuaran .

#msbglobal #kotakinabalu #sabah #peakofhopetuaran #malaysiaborneo #ilovekk #visitsabah #bki #exploreborneo #sabahtourism #exploremalaysia🇲🇾 #carrentalkksabah #kktour #travelandtour #travel #sabahpotd #kkcity #sabahnewatrraction #keretasewamurahkotakinabalu #kk #rentacar #keretasewakksabah #sewakeretasabah #cuticutisabah #sabahtravel #keretasewa #carrentalservices #kotakinabalusabah #kotakinabalucity #sabahokbah . For
favorite Likes
3 tiers medium wedding cake with fresh flower finishing. Thank you for your continuous support gais! @junbakeryinanam @junbakeryinanam - - Any enquiries please do contact/watsapp us at 017 815 0003. Untuk sebarang pertanyaan sila hubungi nombor telephone yang tertera. Terima kasih.

#kk #kotakinabalusabah #kotakinabalu #kkcity #kkbakers #kolombongflorist #kotakinabalufood #kotakinabalucity #sabaheats #sabah #sabahtourismboard #sabahtourism #bakery #bakers
favorite Likes
Assalamualaikum semua.. . Lagiiiii @tempatmenarikdisabah wajib pergi bila dah sampai Negeri di Bawah Bayu guys 😎 . @msbglobal recommend korang pergi @peakofhope_official! Tak rugi, kami gerenti confirm puas hati 👍🏻 👍🏻👍🏻 . 📌 Peak of Hope 📍Kg. Mosung, Jln. Kindu, Tuaran .

#msbglobal #kotakinabalu #sabah #peakofhopetuaran #malaysiaborneo #ilovekk #visitsabah #bki #exploreborneo #sabahtourism #exploremalaysia🇲🇾 #carrentalkksabah #kktour #travelandtour #travel #sabahpotd #kkcity #sabahnewatrraction #keretasewamurahkotakinabalu #kk #rentacar #keretasewakksabah #sewakeretasabah #cuticutisabah #sabahtravel #keretasewa #carrentalservices #kotakinabalusabah #kotakinabalucity #sabahokbah . For
favorite Likes
Assalamualaikum semua.. . Lagiiiii @tempatmenarikdisabah wajib pergi bila dah sampai Negeri di Bawah Bayu guys 😎 . @msbglobal recommend korang pergi @peakofhope_official! Tak rugi, kami gerenti confirm puas hati 👍🏻 👍🏻👍🏻 . 📌 Peak of Hope 📍Kg. Mosung, Jln. Kindu, Tuaran .

#msbglobal #kotakinabalu #sabah #peakofhopetuaran #malaysiaborneo #ilovekk #visitsabah #bki #exploreborneo #sabahtourism #exploremalaysia🇲🇾 #carrentalkksabah #kktour #travelandtour #travel #sabahpotd #kkcity #sabahnewatrraction #keretasewamurahkotakinabalu #kk #rentacar #keretasewakksabah #sewakeretasabah #cuticutisabah #sabahtravel #keretasewa #carrentalservices #kotakinabalusabah #kotakinabalucity #sabahokbah . For
favorite Likes
Thank you for having us @junbakeryinanam - - For any enquiries please do contact or direct watsapp at 0178150003/untuk sebarang pertanyaan boleh hubungi kami di nombor yabg tertera. Terima kasih.

#cakesofinstagram #cakeart #cakes #kk #kkcity #kolombongflorist #kotakinabalusabah #kotakinabalufood #kotakinabalu #kkbakers #kkeat #DBKK #dbkk #sabaheats #sabah #sabahtourismboard #sabahan #sabahkk
favorite Likes
Wahhhh admin dah excited dan nie, nk jumpa @mfmirafilzah dan @adira.suhaimi di sabah Dan Admin dapat tahu penyanyi baru dari Sabah iaitu Angelyca Laura @glnea, turut berbesar hati menyumbang lagu di event hitea nanti . . U guys masih lagi ada peluang untuk join hitea ini Dapatkan segera your ticket dengan menghantar whatsapp ke no. tel ini +60 19 9422270 atau klik shj link whatsapp di bio Dan harus di ingat, hitea bersama Mira Filzah & Adira ini, ialah private event. Hanya yang ada ticket sahaja dibenarkan masuk ke dalam ballroom

#pujaanhatikanda #lelakikirimantuhan #fanmeeting #hiteabersamamiradanadira #kotakinabalusabah #meetandgreet #mirafilzah #adira #tzstyloempire
favorite Likes
WELCOME ~ NEW ARRIVAL CLOTHES . READY STOCK NOW! COME AND VISIT US AT GROUND FLOOR MEGALONG MALL (belakang watson) . FOLLOW : @the_sisters_shop_megalong @the_sisters_shop_megalong @the_sisters_shop_megalong @the_sisters_shop_megalong .

#sabah #lokalbah #kotakinabalu #kotakinabalusabah #penampang #kadazan #kadazandusun #megalongmall #thesistersshop #thesistersshopmegalong #kkcity #kkcityonlineshop #kkvendor #sayajualmurah #sayajual #kaamatan #sabahanbeauty #sabahan #sabahgirl #sabahangirl #sumandak #sumandaksabah #kksabah #sabahbah #bulibahkalaukau #kdca #penampang #likeforlikes #followforfollowback #lfl #fff
favorite Likes
WELCOME ~ NEW ARRIVAL CLOTHES . READY STOCK NOW! COME AND VISIT US AT GROUND FLOOR MEGALONG MALL (belakang watson) . FOLLOW : @the_sisters_shop_megalong @the_sisters_shop_megalong @the_sisters_shop_megalong @the_sisters_shop_megalong .

#sabah #lokalbah #kotakinabalu #kotakinabalusabah #penampang #kadazan #kadazandusun #megalongmall #thesistersshop #thesistersshopmegalong #kkcity #kkcityonlineshop #kkvendor #sayajualmurah #sayajual #kaamatan #sabahanbeauty #sabahan #sabahgirl #sabahangirl #sumandak #sumandaksabah #kksabah #sabahbah #bulibahkalaukau #kdca #penampang #likeforlikes #followforfollowback #lfl #fff
favorite Likes
Tips untuk hari ini ; untuk mendapatkan kualiti design yang baik dan terkini. Biasakan diri kita melihat contoh-contoh design terbaik di Internet agar minda kita lebih terbuka dan berinspirasi dalam menghasilkan design. ___________________________________ Mahu print apa kamurang??? Whatsapp kami sekarang!!! https://wa.me/60136118009

#printworksstudio #printworksstudiosabah #pakarprinting
favorite Likes
💁OPEN ORDER SOFABED KARAKTER YA. *DAFTAR HARGA*: Sofabed karakter. 1 set > Rp 800rbu. 2 set > Rp 1,5jta. 3 set > Rp 2,2jta. 4 set > Rp 2,8jta + bonus 1set. 5 set > Rp 3,5jta + bonus 2set. 10set > Rp 7jta + bonus 5set. Smakin banyak jumlah orderan, itu bsa dpat potongan harga & bonus... . Mengapa hrga barang kami lebih murah krna ini langsung harga pabrik, krna kmi sndiri yg punya usaha gergaji pabrikan karpet set, jdi harga lbih murah dibandingkan harga pasaran stmpat, mkanya bnyak yg ingin jdi reseller kmi🙏🙏 . Bagi yang mau join jadi reseller slahkan. → Panfage : Inbox → WhatsApp : 0821 9111 0979

#kotakseserahanmurah #kotakcincin #kotakhantaranmurah #kotakpensil #kotak #kotakperhiasanmurah #kotakkotak #kotakinabalu #kotaku #kotakediri #kotakband #kotakinabalueats #kotakemuning #kotakudus #kotakembang #kotakmakan #celanakotakkotak #kotakasablanka #kotakinabalusabah #kotakjamtangan #kotaktissue #nasikotakmurah #kotakcincinkayu #kotakcincinkawin #
favorite Likes
Reposted from @aliffsyukriterlajaklaris - siapa kat sini mengalami masalah kulit,ekzema,alergik dan gatal2?? . . . . produk berkesan dan tidak dijual secara terbuka hnya utk my sharepartner bisnes @as.legacymalaysia ... siapa kat sini mengalami masalah kat atas kena cuba 99% yg dah cuba mmg berkesan...stok laku keras.. . . Kalau nak cuba korang tulis “nak try” diruangan komen di bawah nanti team saya balas.. .. utk makluman produk ni x ada di jual di kedai jamu atau farmasi.. hanya pasaran online🙏🏻🙏🏻 kalau yg di kedai jual dan pamer team sy dan kpdnkk akan merempas produk amda sbb melangar role syarikat @as.legacymalaysia www.wasap.my/60182533235/aslegacy . .

#bizzibody #bizzibodycontourcream #sabunjamshir #mandianbidara #harumnita #pucukharumnita #puffysmooch #roseweightlesspowder #melaleucacream #eczema #feminiwash #jamu #jomkurus #fashaXbizzibody #putihcerah #kotakinabalusabah #viral #kurussihat #cepatselamat #DatinShahida #DatoAlifsyukri #suamisayang #rahsiawanitabanjar #Terlajaklaris #sihat #kuruscantik #zarinazainuddin #bergetah #ketat #telekungaslegacy
favorite Likes
Walking away from my responsibilities like...💃 ______

#kotakinabalusabah #borneosabah #sapiisland
favorite Likes
走過的青春 步步都是妳 - 一個完整的十年就這樣過了 好感人也好可怕

#sistrip #girls #sabah #kotakinabalusabah
favorite Likes
📸 @joshuajul04 . . . . . . . . .

#peakofhopetuaran #tuaran #kotakinabalu #kotakinabalusabah #kk #sabah
Popular Tags © 2018