Popular Tags and Popular Profiles
foundation Photos and Tags #foundation Hastag Tags | Trend Topic
We have moved the instagram page to the web for you.

Popular #foundation Photos media

favorite Likes
Make a real difference in your spare time! Your skills and time allow NGOs to better meet the needs of the children they serve.⠀ ⠀ If you want to volunteer with us, please fill the Volunteer Application Form here: www.atma.org.in/volunteer ⠀ ⠀

#atma #atmaorg #atmamumbai #atmapune #ngo #nonprofitorganizations #nonprofit #socent #socialenterprise #mumbai #pune #education #educationforall #educationorganizations #volunteerindia #changemakers #impact #contribute #giveback #CSR #foundation #sociimpact #sofinance
favorite Likes
🎵Only Florida Date🎵FOUNDATION and JAXLIVE proudly present Grammy award winning indie powerhouse THE NATIONAL with special guest COURTNEY BARNETT on JUNE 17TH, 2019 at the beautiful St. Augustine Amphitheater. Tickets via JaxLive.com. As a SPECIAL offer for fans attending, a digital download of THE NATIONAL’s forthcoming album “I Am Easy To Find” (Out May 17th, 2019 on 4AD) is included with each ticket purchased!

#JaxLive #Foundation #jacksonville #jaxbeach #staugustine #orlando #tampa #tallahassee #gainesville #miami #miamibeach #ftlauderdale #fernandinabeach #savannah #palmbeach #pensacola #igersjax #igersstaugustine
favorite Likes
🎵Only Florida Date🎵FOUNDATION and JAXLIVE proudly present Grammy award winning indie powerhouse THE NATIONAL with special guest COURTNEY BARNETT on JUNE 17TH, 2019 at the beautiful St. Augustine Amphitheater. Tickets via JaxLive.com. As a SPECIAL offer for fans attending, a digital download of THE NATIONAL’s forthcoming album “I Am Easy To Find” (Out May 17th, 2019 on 4AD) is included with each ticket purchased!

#JaxLive #Foundation #jacksonville #jaxbeach #staugustine #orlando #tampa #tallahassee #gainesville #miami #miamibeach #ftlauderdale #fernandinabeach #savannah #palmbeach #pensacola #igersjax #igersstaugustine
favorite Likes
DIMITRI!!!!! 😍😍😍 I mean great workout Renee 💪🏼👏🏼 but... Dimitri 🐱🐱🐱🐱 (ps. Congrats on the 3 minutes plank 😉)

#Repost #mpc2019 #peaker #happypeaker #proudpeaker #peakerstrong #peakercat #health #fitness #wellbeing #foundation #slowandsteady #saturdayworkout #challengeaccepted #aussiepeaker #portuguesepeakers #cats #catsofmpc #catsofinstagram
favorite Likes
So I finally finished my @mariobadescu facial spray!!! I got it at Urban Outfitters for around 12 bucks in the rosewater scent. I would definitely recommend it and can't wait to try their other scents😊😊 . . . . . . . . .

#eyeshadow #makeup #beauty #makeupartist #mua #lipstick #eyeliner #eyebrows #makeuptutorial #lashes #eyes #cosmetics #instamakeup #fashion #makeupaddict #mascara #makeuplover #lips #foundation #eyemakeup #beautiful #glitter #anastasiabeverlyhills #hudabeauty #love #makeupjunkie #morphe #wakeupandmakeup
favorite Likes
Havana oh na- na, was the theme tonight, as we honored Phil, Phil’s bbq at the Seany foundation. The Seany foundation is a non- profit organization that was founded to carry on the legacy of Sean Lewis Robins who battled and lost in 2006 with a rare form of Ewing sarcoma, a rare form of cancer that affects the tissue and bone. This foundation expressed the desire to help advocate for other kids who have cancer. Thank you Seany foundation for having us as guests. Thank you Phil as well for your continue to support these kids! ❤️😍🍷⛱

#cubannight #elcortez #foundation #wewent #wesupport #greatcause #standuptocancer #forthekids
favorite Likes
Feed-In Ghana, Classic Pony ❤️. Swipe for before action 👈🏾👈🏾👈🏾______________________________________________________________ (Featured Booking: Feed-In Ghana Ponytail ) ______________________________________________________________ SBK Studios, LLC Luxury Suites MiRI™ Hair Care Treatment 'Touching Heads & Hearts' www.sbkluxurysuites.com _____________________________________________________________

#nofilter #nofilterneeded #hairfashion #afro #naturalhair #natural #extensions #cornrows #braids #protectivestyles #salon #stylist #beauty #foundation #styling #mua #melanin #makeover #houston #houstonnaturalstylist #blackgirlmagic #beforeandafter #naturalhaircommunity #naturallyshesdope #blackgirlsrock
favorite Likes
favorite Likes
When we all fall asleep where do we go? - - - -follow me (@bri._.mua ) for more content like this! - - -

#viral #glowhoe #makeup #contour #views #kyliejenner #kyliecosmetics #concealer #beautyblender #foundation #eyeshadow #creativity #australia #fentybeauty #unleashyourinnerartist
favorite Likes
TOTAL LOOK BROW KIT لمظهر طبيعي الحواجب استخدمي باليت الحواجب من نوت الذي يحتوي على شادو لملئ الفراغات اضاءة تحت الحاجب لتكبير العيون كونسيلر مصحح و جل مثبت افضل و اقل الاسعار خدمة التوصيل متوفرة لكافة مناطق المملكة. للطلب على مسجات الصفحة او واتس اب على الرقم 0791800902

#makeup #face #beauty #foundation #lipstick #lipgloss #lips #ميك_اب #نوت #مكياج #NOTE #MAKEUP #JORDAN #AMMAN #IRBED #AQABA #ZARQA #AJLOUN #NOTECOSMETICS #NOTE_COSMETICS_JORDAN #beauty #fashion #skincare #lipstick #lipgloss #foundation #mascara #nailpolish #eyeshadow #eyeliner
favorite Likes
Ada tak sesiapa kat sini bila pakai FOUNDATION..💆🏻💆🏻💆🏻 👉Rsa x selesa pd wajah😄 👉X smpai 2 jam dh hilang😃 👉Kulit muka cepat berpeluh😌 👉Muka nampak berminyak😜 👉X sesuai dgn kulit wajah pas tu trus naik jerawat😨 👉Bila dh pakai foundation kna cover bedak compact plk😱 👉Kulit wajah nampak bertompok2😲 👉Kulit wajah nampak putih dari tangan😎 . Ada tak yang macam tu??? Mmg ada kan!!Sbb saya sendiri dah alaminya😣😣😣...Stress kan!!!! Ni hahaaa.....Nak bagitau MARY KAY TIMEWISE LIQUID FOUNDATION bestttt sangat... . 🌸Langsung x berminyak.. 🌸Tahan 10 sehingga 12 jam.. 🌸Tak perlu compact powder.. 🌸Semakin berpeluh semakin glowing.. 🌸Nampak wajah lebih anjal bla memakainya.. 🌸Sambil cantik sambil merawat kulit wajah.. 🌸Jeragat @ parut jerawat semakin berkurang 🌸Mesra solat(maksudnya x perlu sental kuat cuma perlu cuci muka dgn pencuci biasa @ sekadar dgn tisu basah).. 🌸Tahan lebih dari 10bln hingga setahun 🌸Tiada bahan kimia In shaa Allah..Anda akan berpuas hati..✨✨✨ Pertama kali cuba mesti terus jatuh cinta☺☺☺.. WAJIB CUBA ‼

#marykay #marykaymalaysia #beautyconsultantmarykay #foundation #cantik #sihat
favorite Likes
😣กันแดด ก็อยากได้ 😣รองพื้นหน้าเนียน ก็อยากมี 💢199 💢199 💢199 🔥ราคาเดียว🔥 🙋‍♀️สาวๆๆ จ๋าา ทางนี้เลย คุชชั่นCHY ซองเดียวครบ 💧กันน้ำ ☀️กันแดด ติดทน หน้าเนียน ไม่ละลาย ไม่ไหลเยิ้ม ปกปิดริ้วรอย เบลอรูขุมขน คุมมันให้หน้าฉ่ำวาว เนื้อบางเบาไม่หนักหน้า 1กล่อง มี5ซอง =35กรัม 1ตลับ บรรจุ 15g 💜ชอบแบบไหน เอ้าาาด่วนๆๆๆๆ 📮50 ท่านแรก ส่งฟรีคะ 50ท่าน เท่านั้น

#รองพื้นกันน้ำ #รองพื้นขั้นเทพ #รองพื้นปกปิด #รองพื้น #รองพื้นเกาหลี #รองพื้นราคาถูก #รองพื้นหน้าเงา #คุชชั่นเกาหลี #คุชชั่นเทียบเท่างานเคาเตอร์แบรนด์ #คุชชั่นซื้อ1แถม1 #คุชชั่นแม่แพท #คุชชั่นหน้าฉ่ำ #คุชชั่นหน้าฉ่ำ #คุชชั่นCHY #คุชชั่นรองพื้นโคเลียสัญชาติไทย🇰🇷🇹🇭 #คุชชั่นโฮยอน #chythailand #chyคุชชั่น #cushion #cushionfoundation #foundation #bbcream #คอนซีลเลอร์
favorite Likes
久しぶりにファンデーション買った◎ お友達おすすめのBobbi Brownにて購入! 初めて行ったけど、ほんまに薄く綺麗についてきてくれるファンデーションで感動した♪ しかもSPFカットもちゃんとしてくれるし、保湿力も高いし最高でしかない… ヘビロテだーっ(*¨*)♡

#bobbibrown #bobbibrowncosmetics #foundation #basemakeup #ファンデーション
favorite Likes
بدون تاثيرات مباشره من الكام .... نشكر عرايسنا لمشاركتهم لنا تفاصيل فرحتهم .. . . .

#makeup #instamakeup #cosmetic #cosmetics #envywear #fashion #eyeshadow #lipstick #gloss #mascara #palettes #eyeliner #lip #lips #concealer #foundation #powder #eyes #eyebrows #lashes #lash #glue #glitter #crease #primers #base #beauty #beautiful.
favorite Likes
Estée Lauder double wear stay in place รองพื้นที่ฮอตฮิตที่สุด ที่สุดของการปกปิด ติดทนนาน คุมมัน เหมาะสำหรับการออกงานที่ต้องการปกปิดยาวนานตลอดทั้งวัน เป็นไอเท็มที่สาวๆควรมีติดกระเป๋าไว้ทุกคนค่ะ รับรองไม่ผิดหวัง แม่ค้าเคยใช้ตัวนี้แต่งหน้าตอนงานรับปริญญา บอกเลยว่าหน้าแน่นถึงตอนเย็น เคาท์เตอร์ไทยขายราคา 1950 บาท ทางเราจัดมาให้ราคาเบาๆเพียง 1570 บาท

#ถูกที่สุด #esteelauder #esteelauderdoublewear #esteelauderdoublewearfoundation #foundation #รองพื้น #รองพื้นestee #preorderusa #preordercosmetics #รองพื้นคุมมัน #cosmeticthailand #esteelauder_beautyguru
favorite Likes
💖

favorite Likes
ELYSIAN SET BASIC.SET PALING LARIS DAN BERKESAN UNTUK PENGGUNA YANG BARU NAK GUNA PRODUK ELYSIAN. . Diformulasi di Switzerland dan dirumus khas untuk kulit bermasalah dan tersalah pakai produk sebelum ni. . Elysian akan membaiki secara perlahan dan mendalam masalah kulit muka anda tanpa kesan sampingan. . . 🎗JOM JOIN TEAM ELYSIAN DAN DAPAT BUAT DUIT EXTRA. . 🌈EJEN & DROPSHIP DIPERLUKAN. . 📱Whatsapp 012-2811550 to order. - 🚗COD available in Kota Bharu. -

#elysiankelantan #kelantan #kotabharu #serum #foundation #teamelysianfarah #duckscarve #ducktoletgo #ragaman #gegarvaganza #paskal
favorite Likes
🌼Disponibles.

favorite Likes
Hey guys!! It's time to party! ❤️ Visit the Lazada app now so you can play games to earn cakes which you can convert to vouchers and use on Lazada's SUPER MEGA SALE on March 27!! 🎁🎉🎈🛒 I can't wait!

#Lazada7Birthday #LAZPAR7Y
favorite Likes
Foundation yang bikin glowing tapi ringan seharian dan mengandung keunggulan royal jelly ya cuma ini 😚 Beneran recommended bngt ...ga berat,gak bikin crack, acccchhhh pokoknya suka banget deh Coba deh kamu pasti langsung jatuh cinta 😘 Tanya jafra dan bisnisnya Ainita puspita sari WA : 0895603462922 IG : @ainita_puspitasari FB : Ainita puspita

#jafrakosmetik #Foundation #alasbedak #royaljellyfoundation #independentkonsultanjafra #joinjafra #bisnisjafra #jafrahk #jafrapati #jafrajakarta #jafrabandung #jafraindonesia
favorite Likes
favorite Likes
Summary of our (@brandon_wwww) breaking workshop with @freshmansdancecrew . We touch on the details, the clip will speak for itself. Keep in mind, they are not breakers or freestylers. But it was special to see them come out of their comfort zone! 🙌👏 . .

#bboy #bgirl #breaking #workshop #details #passion #foundation #cyphers #freestyle #culture #grooves #wisdom #confidence #style #music #dance #dancers
favorite Likes
. Pada yang jenis tak sempat bermekap semenjak ada anak kecil ni tapi still nak nampak kebabom dan glowing gitu..Apa kata uolls cuba gandingan mantap nie! . Untuk dptkan INFO PRODUK & ORDER Boleh klik link ⤵⤵ . http://www.wasap.my/60133392449 . 🧕 NEP Deena (7599) 📮 Pos Seluruh 🇲🇾 🛵 COD Balakong, Seri Serdang, UPM & Kawasan yg berdekatan. .

#foundation #concealer #powder #Mekapmesrawuduk #nurraysa #lipstick #pearlmagiclipstickwithmarulaoil #glowingddmoistcake #upm #Seriserdang #serikembangan #balakong #bangsarsouth
favorite Likes
SHALICIOUS BEAUTY FOUNDATION (20& 10gm) . Besar : RM58 SM / RM63 SS Kecil : RM33 SM / RM38 SS . . 8 kelebihan dalam 1 unit Shalicious Beauty sebagai foundation . 💆Melembapkan kulit 💆Melindungi kulit dari Sinar UV 💆Sebagai alas make up 💆Mencerahkan kulit 💆Memutihkan kulit 💆Sebagai agent anti-penuaan 💆Sebagai agent anti-kedutan 💆Merawat kulit . ✔Tips guna Shalicious Beauty Foundation :- 💝 First, pakai apa apa day cream/Krim siang sebelum apply Foundation Shalicious. Tujuannya adalah untuk kasi Foundation yang kita pakai tu tahan lama 💝 Sapukan foundation Shalicious secara dapdapdap dengan menggunakan jari pada dahi, pipi, dagu dan hidung. (sapu secara nipis sahaja) 💝 Kemudian, ratakan foundation tu dengan menggunakan tangan / span. Guna span lagi cepat, mudah, dan rata 💝 If suka pakai bedak, boleh guna bedak debu dahulu secara nipis seperti bedak johnson baby atau apa apa bedak debu kemudiannya barulah guna bedak compact. Cara ini membuatkan foundation tu tahan lama melekat pada muka kita. 💝 Foundation ni jenis cair. Jangan risau time nak amik wudhuk yaa. Foundation ni mesra wudhuk. Senang untuk mencucinya. 💝 Mempunyai SPF 35++ dan sesuai dengan semua jenis kulit

#shaliciousfoundation #shaliciousfoundationoriginal #shalicioushq #shaliciousoriginal #foundation #trustedsellermalaysia
favorite Likes
The declutter continues - this time, my finished foundations. Actually, my local council will take used foundation bottles and recycle them into hard plastic that can be remoulded to make new recycled products (so this hoarding is somewhat justified) 💁🏻‍♀️ anyway, re the foundations - different textures for different seasons. I would never have finished them if they weren't good on my combination skin (oily t-zone + dry patches) - L-R

#nars #fentybeauty #lancome #mac #makeupcollection #beauty #beautyaddict #foundation #projectpan #projectpancommunity #panningcommunity #usewhatyouhave #recycle #recycling
favorite Likes
favorite Likes
Demasiado feliz con el taller de automaquillaje con regalías realizado el día de hoy en mi Studio. Espero poder seguir realizando actividades tan bonitas como esta y contar con su participación. Si están interesad@s pueden contactarme por MD o por whatsapp al número telefónico en mi biografía. Y estén atent@s a las siguientes rifas proximamente.

#mua #makeupartist #teaching #makeuplesson #selfmakeup #learning #beautifulmodels #makeup #makeuptechniques #contour #foundation #brows #prefoundation #blush #concealer #shading #brushes #eyelashes #crueltyfree #notestedonanimals
favorite Likes
Mau cantik instan tapi aman? Punya kulit Glowing seketika? Ini jawabanyaaa *Royal Jelly Foundation* yg akan membuat kulitmu tampak glowiing dan cerah seketika 😍 Eeits tapi ini aman ya dear. Krna terbuat dari bahan alami dan mengandung royal jelly yg baik untuk kulit 😍 Aman dipakai setiap hariiii~ Ga percayaa? Kamu harus cobaaa Tanya Jafra WA 083816993620

#CCcream #jafra #foundation #foundie #bbcream #makeup #mua #make #foundationmurah #foundationbrush #foundationmakeup #foundationjafrabandung #uploadkompakan #jafrasmartteam #jafratataan #jafrapagelaran #JafraTanggamus #JafraLampung #JafraPringsewu #JafraBandarLampung #JafraAmbarawa #JafraGadingrejo #Jafrapesawaran
favorite Likes
Від тепер ранок в мене починається в 6.30. Девіз "Мама не прокинулась, маму розбудили."😂 Макіяж і зачіска @queen_tanita_makeup

#instamakeup #instagramanet #instatag #makeup #makeupartist #makeupaddict #makeupjunkie #makeuplover #makeupforever #makeupbyme #cosmetic #cosmetics #eyeshadow #lipstick #gloss #mascara #palettes #eyeliner #lip #lips #tar #pomade #foundation #concealer #powder #eyes #eyebrows #lashes #lash
favorite Likes
Hai hampa 🙋🏼‍♀️ P jalan2 mana arini ? P mana2 wajib pakai

#AriannaFoundation #naturalflawlessfoundation #foundation #honeyglow #nudyglow #liquidfoundation #cantik #beauty #flawless
favorite Likes
Isteri yg sering dingin??? Isteri yg selalu tiada nafsu??? Isteri yg sering letih??? Isteri sudah puas mencuba macam2 ??? Isteri yg mahukan sesuatu KELAINAN??? HADIAHKAN SESUATU YG INDAH DAN ISTIMEWA DEMI KEBAHAGIAAN SUAMI ISTERI!!! . KELEBIHAN LADY GIRL 🔘menambah ghairah ketika bersama 🔘menaikkan labido 🔘rasa inginkan seks 🔘memberi tenaga 🔘tidak sakit ketika bersama 🔘xperlu susah2 suruh suami drive sebab wife sndri akan buat terlajak aktif oouuhhh 😆 . ✔Suami selalu tension sbb si isteri selalu menolak permintaannya ✔Jgan risau kami sedia membantu anda dgan cara mudah.. ✔Dengan hnya telan pil perangsang ni 2biji, isteri akan merasa ghairah..untuk suami boleh ambik 2 biji kerass cokengg... . HARGA RM35 + pos sem rm8/ ss rm12 *sebotol ada 4biji . TRIAL PUN ADA *2biji Rm20 + pos sem rm8/ ss rm12 ☎️ 014-9419201 .

#ubatperangsang #perangsangwanita #ubatperangsangwanita #nursajat #sajat #janganmengata #inginselalubersama #tahanlama #lady #ladygirl #ladygirlmurah #bazarpaknil #sajat #bizzibody #bizziboddy #foundation #kamamax #kamamaxhq #kamamaxmalaysia #pinklady #pinkladymurah #pinkladyoriginal #ladyera #ladyeramurah #ubatperansangwanita #pilladygirl #nursajat #nursajat02 #janganmengata #viral #produkviral
favorite Likes
The ONE Foundation 💗 It Gives You Natural look With High Coverage 👌

#theonemakeup #foundation #highcoveragefoundation #naturalbeige #oriflamemakeup #createdinsweden #oriflameegypt #beauty #makeup
favorite Likes
It starts with a perfect base! We have several choices of foundations for all ages, skin tones and skin types. Find your perfect match from our wide selection of foundation shades and textures.

#makeupstore #makeupstorecosmetics #foundation #makeuptutorial #siamparagon #makeuptutorial #siamsquare #foundationshades #eyeshadow #cosmeticthailand #makeupstoreonline #รองพื้น #เมคอัพสโตร์ #cosmetics #เครื่องสำอาง #counterbrand
favorite Likes
Playing with bright oranges

#teammeraki
favorite Likes
favorite Likes
😱NAK CANTIK TAPI TAKUT NAK AMBIL WHITENING INJ? . 🌸NAK FLAWLESS 🌸NAK GLOWING 🌸NAK SKIN BEBAS BINTIK HITAM? PARUT JERAWAT? Wajib try Glutax 75gx versi SOFTGEL !! Now dah mudah tak perlu nak ambil drip dah kalau nak cantik flawless. Tak perlu cari masa free nak pergi drip every week. Cukup 1 biji sehari dah boleh dapat skin serupa awek korea😍 Yang dah biasa ambil injection mesti tahu kan effect dia macam mana. Totally amazing ! 👍👍 . . Glutax 75gx softgel 💯 Original 💯 imported Italy 💯 Berkesan . CARA PENGAMBILAN 💊 Ambil 1 biji softgel selepas sarapan atau sebelum tidur setiap hari. Glutax mampu melindungi kulit anda dari sinar UV dan sunburn. . . Stock hari2 keluar tahu. Taknak cuba ke? 😝 . . Order sekarang sementara harga masih murah. Market price RM200++ tahu sebotol. Yang best 1 botol ni boleh cukup 2 bulan sebab dalam dia ada 60 biji tahu. 1 hari 1 biji pun dah cukup untuk buat skin uols halus flawless😘 . Ada sesiapa nak grab dengan glutax whitening soap? Jangan lupa mention dekat whatsapp

#comboskingebubersih #cindeltox #cindeltoxwhitecream #cindeltoxoriginal #cindeltoxmalaysia #beauty #lifehacks #instagram #makeupbrush #foundation #bbcream #cubremi #herv #saudi #dubai #singapore #unitedstates #korea #hanoi #westernunion #paypal #sobella #cubremi #malaysia #hervnatural #sayajual #beaute #glutaxsoftgel #glutax75gxsoftgel #glutax75gxdcrp750000 #glassskin
favorite Likes
😱NAK CANTIK TAPI TAKUT NAK AMBIL WHITENING INJ? . 🌸NAK FLAWLESS 🌸NAK GLOWING 🌸NAK SKIN BEBAS BINTIK HITAM? PARUT JERAWAT? Wajib try Glutax 75gx versi SOFTGEL !! Now dah mudah tak perlu nak ambil drip dah kalau nak cantik flawless. Tak perlu cari masa free nak pergi drip every week. Cukup 1 biji sehari dah boleh dapat skin serupa awek korea😍 Yang dah biasa ambil injection mesti tahu kan effect dia macam mana. Totally amazing ! 👍👍 . . Glutax 75gx softgel 💯 Original 💯 imported Italy 💯 Berkesan . CARA PENGAMBILAN 💊 Ambil 1 biji softgel selepas sarapan atau sebelum tidur setiap hari. Glutax mampu melindungi kulit anda dari sinar UV dan sunburn. . . Stock hari2 keluar tahu. Taknak cuba ke? 😝 . . Order sekarang sementara harga masih murah. Market price RM200++ tahu sebotol. Yang best 1 botol ni boleh cukup 2 bulan sebab dalam dia ada 60 biji tahu. 1 hari 1 biji pun dah cukup untuk buat skin uols halus flawless😘 . Ada sesiapa nak grab dengan glutax whitening soap? Jangan lupa mention dekat whatsapp

#comboskingebubersih #cindeltox #cindeltoxwhitecream #cindeltoxoriginal #cindeltoxmalaysia #beauty #lifehacks #instagram #makeupbrush #foundation #bbcream #cubremi #herv #saudi #dubai #singapore #unitedstates #korea #hanoi #westernunion #paypal #sobella #cubremi #malaysia #hervnatural #sayajual #beaute #glutaxsoftgel #glutax75gxsoftgel #glutax75gxdcrp750000 #glassskin
favorite Likes
Mencari Foundation yg diidam & tidak mengecewakan ❓ “Foundation NORFA nie tak melekit dan tak berminyak la.. Ade sesetengah foundation tu bila pakai bau dia agak kuat bolih peningkan kepala...sebabnyer akak alah dari bau yang agak2 kuat dan keras...” Pn. kamlinah Foundation Norfa berfungsi sebagai mekap base & merawat kulit sekaligusss .. boleh juga dijadikan sebagai krim malam .. Jimat bukan ? hanya RM0.59sen sehari sahaja anda mampu mendapat kulit yg diidamkan .. jimat berbulan !! http://www.wasap.my/60125858464/NorfaBeauty

#foundation #glowing #selamat #norfabeauty
favorite Likes
😱NAK CANTIK TAPI TAKUT NAK AMBIL WHITENING INJ? . 🌸NAK FLAWLESS 🌸NAK GLOWING 🌸NAK SKIN BEBAS BINTIK HITAM? PARUT JERAWAT? Wajib try Glutax 75gx versi SOFTGEL !! Now dah mudah tak perlu nak ambil drip dah kalau nak cantik flawless. Tak perlu cari masa free nak pergi drip every week. Cukup 1 biji sehari dah boleh dapat skin serupa awek korea😍 Yang dah biasa ambil injection mesti tahu kan effect dia macam mana. Totally amazing ! 👍👍 . . Glutax 75gx softgel 💯 Original 💯 imported Italy 💯 Berkesan . CARA PENGAMBILAN 💊 Ambil 1 biji softgel selepas sarapan atau sebelum tidur setiap hari. Glutax mampu melindungi kulit anda dari sinar UV dan sunburn. . . Stock hari2 keluar tahu. Taknak cuba ke? 😝 . . Order sekarang sementara harga masih murah. Market price RM200++ tahu sebotol. Yang best 1 botol ni boleh cukup 2 bulan sebab dalam dia ada 60 biji tahu. 1 hari 1 biji pun dah cukup untuk buat skin uols halus flawless😘 . Ada sesiapa nak grab dengan glutax whitening soap? Jangan lupa mention dekat whatsapp

#comboskingebubersih #cindeltox #cindeltoxwhitecream #cindeltoxoriginal #cindeltoxmalaysia #beauty #lifehacks #instagram #makeupbrush #foundation #bbcream #cubremi #herv #saudi #dubai #singapore #unitedstates #korea #hanoi #westernunion #paypal #sobella #cubremi #malaysia #hervnatural #sayajual #beaute #glutaxsoftgel #glutax75gxsoftgel #glutax75gxdcrp750000 #glassskin
favorite Likes
So I got my nails done last week and they kinda inspired me to so this look. I’ve wanted to do looks like this for a while and hey I’m pretty proud of it. I’ve already gotten hate from it but that’s okay. Also my favourite chose,, @maxsmith_priv 💘 • • • • • • • {ignore these}

#makeup #instamakeup #cosmetic #cosmetics #envywear #fashion #eyeshadow #lipstick #gloss #mascara #palettes #eyeliner #lip #lips #concealer #foundation #powder #eyes #eyebrows #lashes #lash #glue #glitter #crease #primers #base #beauty #beautiful
favorite Likes
“Glam” I used: @smashboxcosmetics Studio Skin foundation @katvondbeauty Brow Struck in Graphite (this is now my absolute fav for my brows forever and ever) @limecrimemakeup Venus palette @lillylashes Miami @maccosmetics Soar lipliner . . . . . . . .

#selfie #me #girl #girls #beauty #makeup #instamakeup #instabeauty #smashbox #foundation #eyemakeup #simplemakeup #glam #underratedmuas #pinay #pinoy #filipina #filipino #makeupjunkie #septumpiercing #nosepiercing #piercing #piercedgirls #alternative #alternativegirl
favorite Likes


favorite Likes
Посмотрите какую красоту мы сделали вместе с @avokaytert 😍❤️ Не могу перестать пересматривать · · Девочки, я в поиске моделей. Оплата только за материал, жду в директе ❤️

favorite Likes
Isteri yg sering dingin??? Isteri yg selalu tiada nafsu??? Isteri yg sering letih??? Isteri sudah puas mencuba macam2 ??? Isteri yg mahukan sesuatu KELAINAN??? HADIAHKAN SESUATU YG INDAH DAN ISTIMEWA DEMI KEBAHAGIAAN SUAMI ISTERI!!! . KELEBIHAN LADY GIRL 🔘menambah ghairah ketika bersama 🔘menaikkan labido 🔘rasa inginkan seks 🔘memberi tenaga 🔘tidak sakit ketika bersama 🔘xperlu susah2 suruh suami drive sebab wife sndri akan buat terlajak aktif oouuhhh 😆 . ✔Suami selalu tension sbb si isteri selalu menolak permintaannya ✔Jgan risau kami sedia membantu anda dgan cara mudah.. ✔Dengan hnya telan pil perangsang ni 2biji, isteri akan merasa ghairah..untuk suami boleh ambik 2 biji kerass cokengg... . HARGA RM35 + pos sem rm8/ ss rm12 *sebotol ada 4biji . TRIAL PUN ADA *2biji Rm20 + pos sem rm8/ ss rm12 ☎️ 014-9419201 .

#ubatperangsang #perangsangwanita #ubatperangsangwanita #nursajat #sajat #janganmengata #inginselalubersama #tahanlama #lady #ladygirl #ladygirlmurah #bazarpaknil #sajat #bizzibody #bizziboddy #foundation #kamamax #kamamaxhq #kamamaxmalaysia #pinklady #pinkladymurah #pinkladyoriginal #ladyera #ladyeramurah #ubatperansangwanita #pilladygirl #nursajat #nursajat02 #janganmengata #viral #produkviral
favorite Likes
favorite Likes


favorite Likes


favorite Likes


favorite Likes


favorite Likes
Disiplinden her zaman uzak durdum. Beni kontrol etmek isteyen herkestende. Tahammül edemediğim yerde kalmam. Bu yüzden özgürce gezer dolaşır ruhumum perdelerini aralarım ...

#chat #foodpics #foodiegram #foodlover #igfood #bayareaeats #bayareafoodie #sanfrancisco #bayarea #sanjose #oakland #eastbay #lancome #linkinbio #foundation #giorgioarmani #highend #newvideo #designer #weartest #makeupartist #toronto #benton #slavetobeauty #slavetomakeup #makeupreviews #nyxcosmetics #mua #makeupartistsworldwide #wakeupandmakeup
Popular Tags © 2018