Popular Tags and Popular Profiles
cleanser Photos and Tags #cleanser Hastag Tags | Trend Topic
We have moved the instagram page to the web for you.

Popular #cleanser Photos media

favorite Likes
I LOVE SANGAT😘 . Muka fresh & lembut je lepas cuci . Semestinya cuci muka dengan cleanser honey calendula kan . Bau cleanser ni perrhh memang fresh je bau spearmint oil . Bila cuci muka terasa sejuk aloe vera tu perhh memang padu sangat . Sebab tu lah ramai yang dah jatuh cinta dengan cleanser calendula ni .

#EveryWomansDream #honey #cleanser #calendula #maryjardincleanser #witchhazel #coconutsoap #aloeveragel #favoritecleanser #sensitiveskin #antiradang #kecutjerawat #bersihpori #unclogpores #blackhead #whitehead #provitaminb #awetmuda #kulittegang #happiness #morningroutine #beautytips #beautycare #organiccleanser #natural #maryjardinkelantan
favorite Likes
Serum vitamin C Manfaat : 1. Mencegah radikal bebas yang berasal dari debu, asap dan sinar matahari sehingga penuaan pada kulit dapat di perlambat. 2. Mengurangi kerutan pada kulit wajah dan mengurangi kantong mata 3. Mencerahkan warna kulit sehingga wajah tampak lebih putih dan bercahaya serta tidak suram. Serum Vitamin C mengandung : Tocophenol asetate (Vit C ), carboner, Aqua DM, Ascorbie Acid (Vit C ), sodium metabisulphite, ethoxdiglicol, Methydibromo glutarinitril, disodium EDTA, phenoxyethanol Aturan pakai: ▶bersihkan kulit wajah hingga batas leher ▶teteskan 3-4 tetes serum pada telapak tangan lalu oleskan pada wajah hingga merata : Diamkan beberapa menit agar meresap dalam kulit ▶untuk hasil yg baik, gunakan setiap hari sebelum memakai kosmetik lain pada pagi dan malam hari Info lebih lanjut More 📲 085655347911

#VCSAnnora #testimonivcsannona #hilangkanparut #kecutjerawat #10xVitaminC #serumvitamincmurah #healthyskin #skincareroutine #serumwajah #moisturizer #cleanser #serumvitc #serumcollagen #serumroyaljelly #cetapchil #serumglowing #collagen #serumpemutih #serum #serumjafra #serumjerawat #serummurah #lfl #fff #likeforfollow #followforfollowback #like4follow #followmeplease #follow4follow #likeforfollow #followtrick
favorite Likes
Proper facial skin care requires regular cleansing and moisturizing. - - Facial toners also play an important role in assuring you have a healthy and clean facial appearance. - - This flawless facial toner is you should include in your skincare products right now🤷🏾‍♀️🤷🏾‍♀️ - - Price: N3,000

#skincaretips #tuesday #tuesday #skincare #cleanser #facials #bellanaijaweddings #fashion #ootd #ootdfashion #lagos #ibadan #mum #mom #bump #preggy #preggo #tag
favorite Likes
Whitening and Slimming Supplements ****Luxxe White (Cleansed Internal Organs like Kidney,Lungs, Liver ,Anti Acne, Pimples, Black/Whiteheads and Giving Clear Pinkish Glowing Skin) ****Luxxe Slim (Burn Fats by Sweating, No side effect, Non Laxative type and Convert Fats into Energy ) VERY SAFE and EFFECTIVE! FDA, HALAL, GMP approved. Imported from USA and also internationally recognized. (Viber /WhatsApp /instagram>> LUXXEWHITE_FRONTROW2019 ) 0928-152-1571 I'm accepting ORDERS from ABROAD just PM ME. Also looking for distributors(Retailer or Wholesaler)

#Luxxewhite #Luxxeslim #Whitening #Slimming #WeightLoss #Antioxidant #Cleanser #Detox #nonLacsative #Lcarnitine #8Berries #effectiveGlutathione #du30 #photogram #instagood #photooftheday #photoeveryday #instafamous #amazing #style #100likes #nofilter #bestoftheday #funny #baby #webstagram #followback #foodporn
favorite Likes
Serum vitamin C Manfaat : 1. Mencegah radikal bebas yang berasal dari debu, asap dan sinar matahari sehingga penuaan pada kulit dapat di perlambat. 2. Mengurangi kerutan pada kulit wajah dan mengurangi kantong mata 3. Mencerahkan warna kulit sehingga wajah tampak lebih putih dan bercahaya serta tidak suram. Serum Vitamin C mengandung : Tocophenol asetate (Vit C ), carboner, Aqua DM, Ascorbie Acid (Vit C ), sodium metabisulphite, ethoxdiglicol, Methydibromo glutarinitril, disodium EDTA, phenoxyethanol Aturan pakai: ▶bersihkan kulit wajah hingga batas leher ▶teteskan 3-4 tetes serum pada telapak tangan lalu oleskan pada wajah hingga merata : Diamkan beberapa menit agar meresap dalam kulit ▶untuk hasil yg baik, gunakan setiap hari sebelum memakai kosmetik lain pada pagi dan malam hari Info lebih lanjut More 📲 085655347911

#VCSAnnora #testimonivcsannona #hilangkanparut #kecutjerawat #10xVitaminC #serumvitamincmurah #healthyskin #skincareroutine #serumwajah #moisturizer #cleanser #serumvitc #serumcollagen #serumroyaljelly #cetapchil #serumglowing #collagen #serumpemutih #serum #serumjafra #serumjerawat #serummurah #lfl #fff #likeforfollow #followforfollowback #like4follow #followmeplease #follow4follow #likeforfollow #followtrick
favorite Likes
5 SEBAB UOLS WAJIB GUNA OIL CLEANSER . . 1. Menanggalkan daki Daki oil-based jadi untuk tanggalkan daki, perlu guna oil-based cleanser. Barulah dia betul-betul tanggal dan tak tinggalkan jejak. . . 2. Menanggalkan sisa mekap Sebab mekap pun mostly oil- based, jadi oil cleanser memang pilihan terbaik untuk cuci dan bersihkan sisa mekap kat muka. Barulah solat tanpa was-was! . . 3. Mencuci lebihan minyak Muka berminyak lagi bagus guna oil cleaser tau. Kenapa? Sebab oil cleanser akan sedut lebihan minyak kat muka dan flush down. Muka jadi moist dan lembut serta kurang berminyak. Yey! . .. 4. Tak mengeringkan kulit Oil cleanser sangat bagus untuk yang ada kulit kering sebab dia tolong balancekan dengan oil. Nak senyum pun muka tak ketat dah. Hehe . . 5. Deep cleansing Oil cleanser ni special sebab dia boleh masuk ke liang pori dan cuci pori tu sekali. Jadi pori bersih, jerawat susah nak tumbuh. Best kan? . . .

#sakapontiherv #Tixara #hervnatural #hervputrajaya #hervbangi #Agentherv #agenthervnatural #hervessence #essenceherv #herv #cleanser #oilcleanser #hervskincare #agenthervputrajaya #agentwanted #skincaremalaysia #putrajaya #bangi #bangisentral #persint8 #persint15 #codputrajaya #codbangi #hospitalputrajaya #hospitalserdang #herv #sakamanis #skincareherv #skincarenatural
favorite Likes
Serum vitamin C Manfaat : 1. Mencegah radikal bebas yang berasal dari debu, asap dan sinar matahari sehingga penuaan pada kulit dapat di perlambat. 2. Mengurangi kerutan pada kulit wajah dan mengurangi kantong mata 3. Mencerahkan warna kulit sehingga wajah tampak lebih putih dan bercahaya serta tidak suram. Serum Vitamin C mengandung : Tocophenol asetate (Vit C ), carboner, Aqua DM, Ascorbie Acid (Vit C ), sodium metabisulphite, ethoxdiglicol, Methydibromo glutarinitril, disodium EDTA, phenoxyethanol Aturan pakai: ▶bersihkan kulit wajah hingga batas leher ▶teteskan 3-4 tetes serum pada telapak tangan lalu oleskan pada wajah hingga merata : Diamkan beberapa menit agar meresap dalam kulit ▶untuk hasil yg baik, gunakan setiap hari sebelum memakai kosmetik lain pada pagi dan malam hari Info lebih lanjut More 📲 085655347911

#VCSAnnora #testimonivcsannona #hilangkanparut #kecutjerawat #10xVitaminC #serumvitamincmurah #healthyskin #skincareroutine #serumwajah #moisturizer #cleanser #serumvitc #serumcollagen #serumroyaljelly #cetapchil #serumglowing #collagen #serumpemutih #serum #serumjafra #serumjerawat #serummurah #lfl #fff #likeforfollow #followforfollowback #like4follow #followmeplease #follow4follow #likeforfollow #followtrick
favorite Likes
Yeayyyyyy! It’s officially launched!!! . Essential Cleanser 3in1 50ml RM59/bottle . Postage: RM9 SM RM12 SS COD: Shah Alam, Putrajaya, Cyberjaya, Puchong, Bangi, Seri Kembangan, Kajang . Jom order dengan nina: Whatsapp 0176050754 Atau klik link kat bio 👆🏼 .

#loveliee #lovelieecleanser #lovelieecod #lovelieeserikembangan #lovelieeshahalam #lovelieekajang #lovelieebangi #lovelieeputrajaya #loveelieecyberjaya #lovelieepuchong #cleanser #allskintype #hellopeachplease #pencucimuka #kulitcantik #glassskin #kulitkusam #kulitsihat #tipskulitcantik
favorite Likes
KENAPA WAJIB PAKAI EXFOLIATOR? . . Sebab sel kulit kita regenerate setiap hari. Makin hari, makin bertambah sel kulit mati menempek dan kalau kita tak buang, nanti muka korang akan: . 😌Kusam 😌Nampak kelabu 😌Tak berseri 😌Mudah naik blackheads whiteheads 😌Pakai skin care pun macam takde perubahan . . Exfo Herv ni bentuk gel aje tau. Bau peach. Usap memanja aje dah tanggal sel kulit mati. Tak payah sental beriya 😉 . . . RM69/50ml Tahan 3-4bulan Kesan seawal 2 minggu pemakaian . . Cod Putrajaya/Bangi . Wasap +60132099431/klik link wasap di bio ❤️ . . . . . . .

#sakapontiherv #Tixara #hervnatural #hervputrajaya #hervbangi #Agentherv #agenthervnatural #hervessence #essenceherv #herv #cleanser #oilcleanser #hervskincare #agenthervputrajaya #agentwanted #skincaremalaysia #putrajaya #bangi #bangisentral #persint8 #persint15 #codputrajaya #codbangi #hospitalputrajaya #hospitalserdang #herv #sakamanis #skincareherv #skincarenatural
favorite Likes
[MEERACLE SERUM TIADA SPF TAPI BOLEH JADI SUNBLOCK? PELIK TAPI BENAR!] . Pelik kan? Bagaimana Meeracle gemstone serum boleh bertindak sebagai sun block padahal tiada kandungan SPF. . . Semua tahu rasanya.. kepentingan SPF dalam aktiviti luar harian kita. Lapisan ozon yang semakin nipis.. menyebabkan sinaran UV merbahaya kepada kulit kita. . . Walaupun serum kami tidak mempunyai SPF tetapi terkandung ekstrak RASTEM yang bertindak sebagai pelindung sinar UV. . . Tak perlu risau kerana RASTEM bukan laa chemical yang berbahaya. Malah ia adalah bunga seri pagi.. yang selalu mengembang di waktu pagi. Rare kan!! Dan dah lama kita tak tengok bunga seri pagi.☺ . . Selain ektrak RASTEM yang dapat melindungi kulit dr sinaran UV, meeracle serum juga mengandungi ALPHA ARBUTIN yang didatangkan dari negara Canada. Ektrak dari buah bearberry yang diyakini efektif, selamat dan berkesan mencerahkan kulit.😘 . . 🍃MEERACLE GEMSTONE SERUM🍃 ✔Waterbase produk jadi tiada masalah muka berminyak selepas dipakai. ✔Tekstur lotion yang tidak melekit ✔Pantas menyerap 10 kali dari pelembap biasa. ✔BEBAS CHEMICAL BAHAYA ✔Terkandung ektrak batu permata terpilih & bahan organic berkualiti. ✔Tahan 1-2 bulan ✔Harga berpatutan ✔Sesuai & selamat dipakai seisi keluarga. Nak cuba serum meeracle? Jangan tunggu lagi klik link dibawah sekarang👇👇 www.wasap.my/+601137755796/Secantik+Zahirah www.wasap.my/+601137755796/Secantik+Zahirah

#meeracle #meeraclemelaka #menjadidenganmeeracle #meeracleserum #meeraclecleanser #meeraclegemstone #meeraclemasjidtanah #meeraclealorgajah #uitmlendu #alorgajah #masjidtanah #melaka #pengkalanbalak #meeracleempoweringyou #zahirahmacwilson #agentstokiswanted #kuim #tanjungbidara #afamosa #tanjungbidara #afamosa #meeraclegemstonebeauty #meeracletampin #cantikberhijab #cantik #jerawathilang #skincareroutine #skincaretips #putih #putihgebu #cleanser #serum
favorite Likes
Mask Mondays 💕✨ Hair mask~face mask~feet mask

#deepcondition #heatcap #moisterizer #cleanser #cetaphil #facemask #exfoliate
favorite Likes
꽃샘추위&미세먼지의 대환장콜라보🤯 . 🧐모공 사이사이 숨어있는 각종 노폐물+피지+미세먼지 !

#생크림버블 #에이지큐어 #네오젠 #어벤져스클렌저 #안티에이징 #김우리 #생크림클렌저
favorite Likes
Alhamdulillah! Pakai Cantiqa masalah kulit xde lagi tau skrg dah glowing & cantik..mmg terbaik kann💪 . Apa yg bestnya set ini? Ia bole membantu menyelesaikan masalah kulit anda. Keberkesanan di jamin 500%. Fungsi Set ini.👇🏼 ☑️ Membantu mempercepatkan proses pencerahan sehingga 5x ganda. ☑️ Mengurangkan kedutan pada kulit. ☑️ Mengurangkan tompok-tompok hitam secara beransur-ansur dan peringkat-peringkat. ☑️ Membantu mengatasi masalah jeragat dgn lebih efektif. ☑️ Menghalang proses melanin yg boleh mengakibatkan jeragat. ☑️ Membantu mengecutkan jerawat dgn cepat & menghilangkan bekas2/kesan2 jerawat. ☑️ Membantu mendapatkan kulit yg sekata tanpa perlu rawatan laser yg berisiko. ☑️ Mampu mencerahkan kulit secara semulajadi. Kulit akan kembali seperti awet muda dalam tempoh 3-7 hari. ☑️ Meyeimbangkan kulit berminyak/kering & mengecilkan pori2 muka. . Rahsia Kulit Cantik Semulajadi Tanpa Perlu BerMekap lagi. Kulit Cantik Natural Menjadi Trend Masa Kini. . ❇️Setiap set Cantiqa terdiri dari :- •Cleanser/Pencuci •Toner •Krim Siang •Krim Malam •Serum . Promosi Free Postage Seluruh Malaysia . Klik utk info & PROMOSI . 📲 www.wasap.my/60166882185/pasticantik .

#cantiqaskincare #serum #cantiqa #cantiqaskincaremelaka #cantiqamelaka #cantiqagolden #cantiqaserum #serumwhitening #cantiqasingapore #cantiqabrunei #cantiqabangi #kajang #melaka #flawless #glowing #nakedface #facetime #facial #facewash #cleanser #toner #daily #cream #stokiswanted #agenwanted #codmelaka #promosicantiqa #promosicantiqamurah #cantiqa_skincare_bynani
favorite Likes
Serum vitamin C Manfaat : 1. Mencegah radikal bebas yang berasal dari debu, asap dan sinar matahari sehingga penuaan pada kulit dapat di perlambat. 2. Mengurangi kerutan pada kulit wajah dan mengurangi kantong mata 3. Mencerahkan warna kulit sehingga wajah tampak lebih putih dan bercahaya serta tidak suram. Serum Vitamin C mengandung : Tocophenol asetate (Vit C ), carboner, Aqua DM, Ascorbie Acid (Vit C ), sodium metabisulphite, ethoxdiglicol, Methydibromo glutarinitril, disodium EDTA, phenoxyethanol Aturan pakai: ▶bersihkan kulit wajah hingga batas leher ▶teteskan 3-4 tetes serum pada telapak tangan lalu oleskan pada wajah hingga merata : Diamkan beberapa menit agar meresap dalam kulit ▶untuk hasil yg baik, gunakan setiap hari sebelum memakai kosmetik lain pada pagi dan malam hari Info lebih lanjut More 📲 085655347911

#VCSAnnora #testimonivcsannona #hilangkanparut #kecutjerawat #10xVitaminC #serumvitamincmurah #healthyskin #skincareroutine #serumwajah #moisturizer #cleanser #serumvitc #serumcollagen #serumroyaljelly #cetapchil #serumglowing #collagen #serumpemutih #serum #serumjafra #serumjerawat #serummurah #lfl #fff #likeforfollow #followforfollowback #like4follow #followmeplease #follow4follow #likeforfollow #followtrick
favorite Likes
Whitening and Slimming Supplements ****Luxxe White (Cleansed Internal Organs like Kidney,Lungs, Liver ,Anti Acne, Pimples, Black/Whiteheads and Giving Clear Pinkish Glowing Skin) ****Luxxe Slim (Burn Fats by Sweating, No side effect, Non Laxative type and Convert Fats into Energy ) VERY SAFE and EFFECTIVE! FDA, HALAL, GMP approved. Imported from USA and also internationally recognized. (Viber /WhatsApp /instagram>> LUXXEWHITE_FRONTROW2019 ) 0928-152-1571 I'm accepting ORDERS from ABROAD just PM ME. Also looking for distributors(Retailer or Wholesaler)

#Luxxewhite #Luxxeslim #Whitening #Slimming #WeightLoss #Antioxidant #Cleanser #Detox #nonLacsative #Lcarnitine #8Berries #effectiveGlutathione #du30 #photogram #instagood #photooftheday #photoeveryday #instafamous #amazing #style #100likes #nofilter #bestoftheday #funny #baby #webstagram #followback #foodporn
favorite Likes
Serum vitamin C Manfaat : 1. Mencegah radikal bebas yang berasal dari debu, asap dan sinar matahari sehingga penuaan pada kulit dapat di perlambat. 2. Mengurangi kerutan pada kulit wajah dan mengurangi kantong mata 3. Mencerahkan warna kulit sehingga wajah tampak lebih putih dan bercahaya serta tidak suram. Serum Vitamin C mengandung : Tocophenol asetate (Vit C ), carboner, Aqua DM, Ascorbie Acid (Vit C ), sodium metabisulphite, ethoxdiglicol, Methydibromo glutarinitril, disodium EDTA, phenoxyethanol Aturan pakai: ▶bersihkan kulit wajah hingga batas leher ▶teteskan 3-4 tetes serum pada telapak tangan lalu oleskan pada wajah hingga merata : Diamkan beberapa menit agar meresap dalam kulit ▶untuk hasil yg baik, gunakan setiap hari sebelum memakai kosmetik lain pada pagi dan malam hari Info lebih lanjut More 📲 085655347911

#VCSAnnora #testimonivcsannona #hilangkanparut #kecutjerawat #10xVitaminC #serumvitamincmurah #healthyskin #skincareroutine #serumwajah #moisturizer #cleanser #serumvitc #serumcollagen #serumroyaljelly #cetapchil #serumglowing #collagen #serumpemutih #serum #serumjafra #serumjerawat #serummurah #lfl #fff #likeforfollow #followforfollowback #like4follow #followmeplease #follow4follow #likeforfollow #followtrick
favorite Likes
Serum vitamin C Manfaat : 1. Mencegah radikal bebas yang berasal dari debu, asap dan sinar matahari sehingga penuaan pada kulit dapat di perlambat. 2. Mengurangi kerutan pada kulit wajah dan mengurangi kantong mata 3. Mencerahkan warna kulit sehingga wajah tampak lebih putih dan bercahaya serta tidak suram. Serum Vitamin C mengandung : Tocophenol asetate (Vit C ), carboner, Aqua DM, Ascorbie Acid (Vit C ), sodium metabisulphite, ethoxdiglicol, Methydibromo glutarinitril, disodium EDTA, phenoxyethanol Aturan pakai: ▶bersihkan kulit wajah hingga batas leher ▶teteskan 3-4 tetes serum pada telapak tangan lalu oleskan pada wajah hingga merata : Diamkan beberapa menit agar meresap dalam kulit ▶untuk hasil yg baik, gunakan setiap hari sebelum memakai kosmetik lain pada pagi dan malam hari Info lebih lanjut More 📲 085655347911

#VCSAnnora #testimonivcsannona #hilangkanparut #kecutjerawat #10xVitaminC #serumvitamincmurah #healthyskin #skincareroutine #serumwajah #moisturizer #cleanser #serumvitc #serumcollagen #serumroyaljelly #cetapchil #serumglowing #collagen #serumpemutih #serum #serumjafra #serumjerawat #serummurah #lfl #fff #likeforfollow #followforfollowback #like4follow #followmeplease #follow4follow #likeforfollow #followtrick
favorite Likes
Serum vitamin C Manfaat : 1. Mencegah radikal bebas yang berasal dari debu, asap dan sinar matahari sehingga penuaan pada kulit dapat di perlambat. 2. Mengurangi kerutan pada kulit wajah dan mengurangi kantong mata 3. Mencerahkan warna kulit sehingga wajah tampak lebih putih dan bercahaya serta tidak suram. Serum Vitamin C mengandung : Tocophenol asetate (Vit C ), carboner, Aqua DM, Ascorbie Acid (Vit C ), sodium metabisulphite, ethoxdiglicol, Methydibromo glutarinitril, disodium EDTA, phenoxyethanol Aturan pakai: ▶bersihkan kulit wajah hingga batas leher ▶teteskan 3-4 tetes serum pada telapak tangan lalu oleskan pada wajah hingga merata : Diamkan beberapa menit agar meresap dalam kulit ▶untuk hasil yg baik, gunakan setiap hari sebelum memakai kosmetik lain pada pagi dan malam hari Info lebih lanjut More 📲 085655347911

#VCSAnnora #testimonivcsannona #hilangkanparut #kecutjerawat #10xVitaminC #serumvitamincmurah #healthyskin #skincareroutine #serumwajah #moisturizer #cleanser #serumvitc #serumcollagen #serumroyaljelly #cetapchil #serumglowing #collagen #serumpemutih #serum #serumjafra #serumjerawat #serummurah #lfl #fff #likeforfollow #followforfollowback #like4follow #followmeplease #follow4follow #likeforfollow #followtrick
favorite Likes
Serum vitamin C Manfaat : 1. Mencegah radikal bebas yang berasal dari debu, asap dan sinar matahari sehingga penuaan pada kulit dapat di perlambat. 2. Mengurangi kerutan pada kulit wajah dan mengurangi kantong mata 3. Mencerahkan warna kulit sehingga wajah tampak lebih putih dan bercahaya serta tidak suram. Serum Vitamin C mengandung : Tocophenol asetate (Vit C ), carboner, Aqua DM, Ascorbie Acid (Vit C ), sodium metabisulphite, ethoxdiglicol, Methydibromo glutarinitril, disodium EDTA, phenoxyethanol Aturan pakai: ▶bersihkan kulit wajah hingga batas leher ▶teteskan 3-4 tetes serum pada telapak tangan lalu oleskan pada wajah hingga merata : Diamkan beberapa menit agar meresap dalam kulit ▶untuk hasil yg baik, gunakan setiap hari sebelum memakai kosmetik lain pada pagi dan malam hari Info lebih lanjut More 📲 085655347911

#VCSAnnora #testimonivcsannona #hilangkanparut #kecutjerawat #10xVitaminC #serumvitamincmurah #healthyskin #skincareroutine #serumwajah #moisturizer #cleanser #serumvitc #serumcollagen #serumroyaljelly #cetapchil #serumglowing #collagen #serumpemutih #serum #serumjafra #serumjerawat #serummurah #lfl #fff #likeforfollow #followforfollowback #like4follow #followmeplease #follow4follow #likeforfollow #followtrick
favorite Likes
Serum vitamin C Manfaat : 1. Mencegah radikal bebas yang berasal dari debu, asap dan sinar matahari sehingga penuaan pada kulit dapat di perlambat. 2. Mengurangi kerutan pada kulit wajah dan mengurangi kantong mata 3. Mencerahkan warna kulit sehingga wajah tampak lebih putih dan bercahaya serta tidak suram. Serum Vitamin C mengandung : Tocophenol asetate (Vit C ), carboner, Aqua DM, Ascorbie Acid (Vit C ), sodium metabisulphite, ethoxdiglicol, Methydibromo glutarinitril, disodium EDTA, phenoxyethanol Aturan pakai: ▶bersihkan kulit wajah hingga batas leher ▶teteskan 3-4 tetes serum pada telapak tangan lalu oleskan pada wajah hingga merata : Diamkan beberapa menit agar meresap dalam kulit ▶untuk hasil yg baik, gunakan setiap hari sebelum memakai kosmetik lain pada pagi dan malam hari Info lebih lanjut More 📲 085655347911

#VCSAnnora #testimonivcsannona #hilangkanparut #kecutjerawat #10xVitaminC #serumvitamincmurah #healthyskin #skincareroutine #serumwajah #moisturizer #cleanser #serumvitc #serumcollagen #serumroyaljelly #cetapchil #serumglowing #collagen #serumpemutih #serum #serumjafra #serumjerawat #serummurah #lfl #fff #likeforfollow #followforfollowback #like4follow #followmeplease #follow4follow #likeforfollow #followtrick
favorite Likes
Serum vitamin C Manfaat : 1. Mencegah radikal bebas yang berasal dari debu, asap dan sinar matahari sehingga penuaan pada kulit dapat di perlambat. 2. Mengurangi kerutan pada kulit wajah dan mengurangi kantong mata 3. Mencerahkan warna kulit sehingga wajah tampak lebih putih dan bercahaya serta tidak suram. Serum Vitamin C mengandung : Tocophenol asetate (Vit C ), carboner, Aqua DM, Ascorbie Acid (Vit C ), sodium metabisulphite, ethoxdiglicol, Methydibromo glutarinitril, disodium EDTA, phenoxyethanol Aturan pakai: ▶bersihkan kulit wajah hingga batas leher ▶teteskan 3-4 tetes serum pada telapak tangan lalu oleskan pada wajah hingga merata : Diamkan beberapa menit agar meresap dalam kulit ▶untuk hasil yg baik, gunakan setiap hari sebelum memakai kosmetik lain pada pagi dan malam hari Info lebih lanjut More 📲 085655347911

#VCSAnnora #testimonivcsannona #hilangkanparut #kecutjerawat #10xVitaminC #serumvitamincmurah #healthyskin #skincareroutine #serumwajah #moisturizer #cleanser #serumvitc #serumcollagen #serumroyaljelly #cetapchil #serumglowing #collagen #serumpemutih #serum #serumjafra #serumjerawat #serummurah #lfl #fff #likeforfollow #followforfollowback #like4follow #followmeplease #follow4follow #likeforfollow #followtrick
favorite Likes
COSRX Salicylic Acid Daily Gentle Cleanser 150 ml IDR 135,000 Pembersih wajah berbentuk busa dengan kandungan salicylic acid untuk kulit berminyak dan rentan berjerawat. Produk ini mampu mengeksfoliasi serta merawat kulit wajah agar tetap kencang. Bebas dari kandungan paraben dan SLS (Sodium Lauryl Sulfate) . . Cara pakai: • Pijat lembut Salicylic Acid Daily Gentle Cleanser pada kulit wajah yang sudah dibasahi •Ulangi kembali khususnya pada t-zone (dahi, hidung, dagu) untuk hasil yang lebih maksimal • Bilas hingga bersih dengan air hangat

#cosrx #cosrxpku #pku #skincare #skin #skincarepku #olshoppku #kbeauty #beauty #cleanser #acneskin #proneskin #acne #blemish #pimple #prone #healthy #cottonblue
favorite Likes
Serum vitamin C Manfaat : 1. Mencegah radikal bebas yang berasal dari debu, asap dan sinar matahari sehingga penuaan pada kulit dapat di perlambat. 2. Mengurangi kerutan pada kulit wajah dan mengurangi kantong mata 3. Mencerahkan warna kulit sehingga wajah tampak lebih putih dan bercahaya serta tidak suram. Serum Vitamin C mengandung : Tocophenol asetate (Vit C ), carboner, Aqua DM, Ascorbie Acid (Vit C ), sodium metabisulphite, ethoxdiglicol, Methydibromo glutarinitril, disodium EDTA, phenoxyethanol Aturan pakai: ▶bersihkan kulit wajah hingga batas leher ▶teteskan 3-4 tetes serum pada telapak tangan lalu oleskan pada wajah hingga merata : Diamkan beberapa menit agar meresap dalam kulit ▶untuk hasil yg baik, gunakan setiap hari sebelum memakai kosmetik lain pada pagi dan malam hari Info lebih lanjut More 📲 085655347911

#VCSAnnora #testimonivcsannona #hilangkanparut #kecutjerawat #10xVitaminC #serumvitamincmurah #healthyskin #skincareroutine #serumwajah #moisturizer #cleanser #serumvitc #serumcollagen #serumroyaljelly #cetapchil #serumglowing #collagen #serumpemutih #serum #serumjafra #serumjerawat #serummurah #lfl #fff #likeforfollow #followforfollowback #like4follow #followmeplease #follow4follow #likeforfollow #followtrick
favorite Likes
Serum vitamin C Manfaat : 1. Mencegah radikal bebas yang berasal dari debu, asap dan sinar matahari sehingga penuaan pada kulit dapat di perlambat. 2. Mengurangi kerutan pada kulit wajah dan mengurangi kantong mata 3. Mencerahkan warna kulit sehingga wajah tampak lebih putih dan bercahaya serta tidak suram. Serum Vitamin C mengandung : Tocophenol asetate (Vit C ), carboner, Aqua DM, Ascorbie Acid (Vit C ), sodium metabisulphite, ethoxdiglicol, Methydibromo glutarinitril, disodium EDTA, phenoxyethanol Aturan pakai: ▶bersihkan kulit wajah hingga batas leher ▶teteskan 3-4 tetes serum pada telapak tangan lalu oleskan pada wajah hingga merata : Diamkan beberapa menit agar meresap dalam kulit ▶untuk hasil yg baik, gunakan setiap hari sebelum memakai kosmetik lain pada pagi dan malam hari Info lebih lanjut More 📲 085655347911

#VCSAnnora #testimonivcsannona #hilangkanparut #kecutjerawat #10xVitaminC #serumvitamincmurah #healthyskin #skincareroutine #serumwajah #moisturizer #cleanser #serumvitc #serumcollagen #serumroyaljelly #cetapchil #serumglowing #collagen #serumpemutih #serum #serumjafra #serumjerawat #serummurah #lfl #fff #likeforfollow #followforfollowback #like4follow #followmeplease #follow4follow #likeforfollow #followtrick
favorite Likes
Serum vitamin C Manfaat : 1. Mencegah radikal bebas yang berasal dari debu, asap dan sinar matahari sehingga penuaan pada kulit dapat di perlambat. 2. Mengurangi kerutan pada kulit wajah dan mengurangi kantong mata 3. Mencerahkan warna kulit sehingga wajah tampak lebih putih dan bercahaya serta tidak suram. Serum Vitamin C mengandung : Tocophenol asetate (Vit C ), carboner, Aqua DM, Ascorbie Acid (Vit C ), sodium metabisulphite, ethoxdiglicol, Methydibromo glutarinitril, disodium EDTA, phenoxyethanol Aturan pakai: ▶bersihkan kulit wajah hingga batas leher ▶teteskan 3-4 tetes serum pada telapak tangan lalu oleskan pada wajah hingga merata : Diamkan beberapa menit agar meresap dalam kulit ▶untuk hasil yg baik, gunakan setiap hari sebelum memakai kosmetik lain pada pagi dan malam hari Info lebih lanjut More 📲 085655347911

#VCSAnnora #testimonivcsannona #hilangkanparut #kecutjerawat #10xVitaminC #serumvitamincmurah #healthyskin #skincareroutine #serumwajah #moisturizer #cleanser #serumvitc #serumcollagen #serumroyaljelly #cetapchil #serumglowing #collagen #serumpemutih #serum #serumjafra #serumjerawat #serummurah #lfl #fff #likeforfollow #followforfollowback #like4follow #followmeplease #follow4follow #likeforfollow #followtrick
favorite Likes
Serum vitamin C Manfaat : 1. Mencegah radikal bebas yang berasal dari debu, asap dan sinar matahari sehingga penuaan pada kulit dapat di perlambat. 2. Mengurangi kerutan pada kulit wajah dan mengurangi kantong mata 3. Mencerahkan warna kulit sehingga wajah tampak lebih putih dan bercahaya serta tidak suram. Serum Vitamin C mengandung : Tocophenol asetate (Vit C ), carboner, Aqua DM, Ascorbie Acid (Vit C ), sodium metabisulphite, ethoxdiglicol, Methydibromo glutarinitril, disodium EDTA, phenoxyethanol Aturan pakai: ▶bersihkan kulit wajah hingga batas leher ▶teteskan 3-4 tetes serum pada telapak tangan lalu oleskan pada wajah hingga merata : Diamkan beberapa menit agar meresap dalam kulit ▶untuk hasil yg baik, gunakan setiap hari sebelum memakai kosmetik lain pada pagi dan malam hari Info lebih lanjut More 📲 085655347911

#VCSAnnora #testimonivcsannona #hilangkanparut #kecutjerawat #10xVitaminC #serumvitamincmurah #healthyskin #skincareroutine #serumwajah #moisturizer #cleanser #serumvitc #serumcollagen #serumroyaljelly #cetapchil #serumglowing #collagen #serumpemutih #serum #serumjafra #serumjerawat #serummurah #lfl #fff #likeforfollow #followforfollowback #like4follow #followmeplease #follow4follow #likeforfollow #followtrick
favorite Likes
Serum vitamin C Manfaat : 1. Mencegah radikal bebas yang berasal dari debu, asap dan sinar matahari sehingga penuaan pada kulit dapat di perlambat. 2. Mengurangi kerutan pada kulit wajah dan mengurangi kantong mata 3. Mencerahkan warna kulit sehingga wajah tampak lebih putih dan bercahaya serta tidak suram. Serum Vitamin C mengandung : Tocophenol asetate (Vit C ), carboner, Aqua DM, Ascorbie Acid (Vit C ), sodium metabisulphite, ethoxdiglicol, Methydibromo glutarinitril, disodium EDTA, phenoxyethanol Aturan pakai: ▶bersihkan kulit wajah hingga batas leher ▶teteskan 3-4 tetes serum pada telapak tangan lalu oleskan pada wajah hingga merata : Diamkan beberapa menit agar meresap dalam kulit ▶untuk hasil yg baik, gunakan setiap hari sebelum memakai kosmetik lain pada pagi dan malam hari Info lebih lanjut More 📲 085655347911

#VCSAnnora #testimonivcsannona #hilangkanparut #kecutjerawat #10xVitaminC #serumvitamincmurah #healthyskin #skincareroutine #serumwajah #moisturizer #cleanser #serumvitc #serumcollagen #serumroyaljelly #cetapchil #serumglowing #collagen #serumpemutih #serum #serumjafra #serumjerawat #serummurah #lfl #fff #likeforfollow #followforfollowback #like4follow #followmeplease #follow4follow #likeforfollow #followtrick
favorite Likes
RYX Skincerity Ultra Hydrating Foam Cleanser 160ml Made in Philippines Advanced formula that washes away impurities leaving skin smoother, clearer and whiter.Ideal for removing oil, layers of make up and even hard-to-wash off sunscreen. For order and details, please visit our Facebook page: Mahnoor's Imported Collection

#philippines #foam #cleanser #skincare
favorite Likes
ALASAN KENAPA MEMILIH NU AMOOREA ===================================== ✳ Mba anak sy masih baby,, kena biang keringat pake apa ya bagusnya ?? Amoorea aja ✳ Mba muka saya jerawatan, bagusnya kosmetik apa ya?? Amoorea ajahh ✳ Mba saya ada flek hitam di wajah? Amoorea solusinya pastiii ✳ Mba tangan saya kena luka bakar? Pake Amoorea ✳ Mba saya ketombean ??? Amooreaaaaa ✳ Mba muka saya komedoan sama bopeng bekas jerawat??? Amoorea ajaahh ✳ Mba saya ada strechmark? Amoorea aja mbak Dari sekian banyak masalah cuma 1 obatnya NU AMOOREA,, massa sihhh,, iyaa dunk silahkan dicoba baru tau khasiatnya NU AMOOREA. Jangan dilihat dari harganya,, tapi lihat sejuta manfaatnya efek nya sampe tua kulit sehat,, ===================================== JANGAN LIHAT HARGANYA, PENTING KUALITAS DAN HASILNYA...... • • • INFO ORDER/JOIN/KONSULT : WA 👉 0852-1126-7719 FB 👉 cristy nuamoorea IG 👉 @nuamoorea.skincare354 • •

#skincareaman #skincareglowing #skincaretips #skincarenatural #skincarebumil #perawatankulit #perawatanwajah #tipskecantikan #tipscantikalami #skincareaman #skincareglowing #skincareroutine #beautycare #healthyskin #instabeauty #obatjerawatalami #obatflekhitam #obatalergikulit #rahasiaawetmuda #nuamooreaindonesia #nuamooreajember #cleanser #sabunmuka #perawatankulitbayi #skincarecowok #distributorresminuamorea
favorite Likes
RUMUS DETOX BAGI YANG BILANG COLLASKIN FACIAL CLEANSER NASA TIDAK COCOK 👉Dibaca ya calon customer supaya nggak baper kalau dengar detoks! 👉Detoks itu bukan berarti anda tidak cocok dengan Collaskin Facial Cleanser. 👉Riwayat pemakaian kosmetik yang dulu juga mempengaruhi detoks lho! 👉Collaskin Facial Cleanser (COFC) tidak akan mendetoks kulit yang sehat. 👉Pada kulit orang dewasa yang tidak pernah tersentuh kosmetik berbahaya, detoks COFC hanya sebagai adaptasi. 👉Karena bukan hanya kosmetik penyebab timbunan racun di dalam lapisan kulit, tetapi juga polusi, debu, sinar UV dan pola hidup juga berpengaruh seperti makanan, dll. 👉Beda halnya dengan kulit bayi dan anak-anak. Makanan dan lingkungan mereka masih terjaga sehingga dapat dipastikan hampir tidak ada detoks. 👉Sekarang mau racunnya dikeluarkan atau dibiarkan mengendap terus di dalam lapisan kulit wajah yang lama kelamaan bisa mengakibatkan kanker kulit? 👉Pasti nggak mau dong ya! 👉Kalau saya sih maunya kulit bersih, sehat dan alami. Bagaimana dengan anda? 👉Pakai Collaskin Facial Cleanser Nasa yang bisa mengeluarkan racun yang selama ini menumpuk di wajah! Jangan bertahan lama-lama dengan kimia berbahaya ya friends!

#CollaskinFacialCleanser #COFCNASA #rumusdetoxCOFC #sabunherbalalami #amanberBPOM #cleanser #pembersihwajah #extracollagen Konsultasi
favorite Likes
Whitening and Slimming Supplements ****Luxxe White (Cleansed Internal Organs like Kidney,Lungs, Liver ,Anti Acne, Pimples, Black/Whiteheads and Giving Clear Pinkish Glowing Skin) ****Luxxe Slim (Burn Fats by Sweating, No side effect, Non Laxative type and Convert Fats into Energy ) VERY SAFE and EFFECTIVE! FDA, HALAL, GMP approved. Imported from USA and also internationally recognized. (Viber /WhatsApp /instagram>> LUXXEWHITE_FRONTROW2019 ) 0928-152-1571 I'm accepting ORDERS from ABROAD just PM ME. Also looking for distributors(Retailer or Wholesaler)

#Luxxewhite #Luxxeslim #Whitening #Slimming #WeightLoss #Antioxidant #Cleanser #Detox #nonLacsative #Lcarnitine #8Berries #effectiveGlutathione #du30 #photogram #instagood #photooftheday #photoeveryday #instafamous #amazing #style #100likes #nofilter #bestoftheday #funny #baby #webstagram #followback #foodporn
favorite Likes
S K I N R E J U V E N A T I O N We have different treatments to help rejuvenate the skin. Call us: 08 8373 4554 Shop 5/350 Goodwood Road, Cumberland Park. SA 5041

#skincare #cleanser #serums #collagen #vitaminc #antiaging #brightening #everyday #uniquetreatments #uniquebeauty #adelaide #adelaidecity #goodwood #cumberlandpark #clinic #beauty #rejuvenation
favorite Likes
orang tampil simpel dan sederhana keliatan berkelas motif baju semakin simpel keliatan mahalnya sepatu semakin simpel model nya juga keliatan mahal begitu juga perhiasan.. yang elegant dan mahal justru keliatan simpel. jaket termahal jenis kulit..semakin mahal juga semakin simpel. jadi.. jangan heran yaa perawatan yang ringkes dan simpel itu mahal... yang pasti harga ga bisa bohong.. apalagi kualitas tidak bisa membohongi harga.. AmooreaAza • • • INFO ORDER/JOIN/KONSULT : WA 👉 0852-1126-7719 FB 👉 cristy nuamoorea IG 👉 @nuamoorea.skincare354 • •

#skincareaman #skincareglowing #skincaretips #skincarenatural #skincarebumil #perawatankulit #perawatanwajah #tipskecantikan #tipscantikalami #skincareaman #skincareglowing #skincareroutine #beautycare #healthyskin #instabeauty #obatjerawatalami #obatflekhitam #obatalergikulit #rahasiaawetmuda #nuamooreaindonesia #nuamooreajember #cleanser #sabunmuka #perawatankulitbayi #skincarecowok #distributorresminuamorea
favorite Likes
• Picking yo the right cleanser is the best part of your daily skincare routine. With so many options available here at Oriflame, knowing what to look for is essential. We recommend choosing an option that contains active ingredients such as niacin-amide, is preservative and fragranced free, doesn’t contain sodium laurly. Sulphate and uses cream or mousse formula.🌱✅

#Oriflame #lovenature #skincare #cleanser #tips #skintips #dermatologist #approval #internationalwomensday #pureskin #skincareroutine #skincareexpert #influencer #skincarecommunity #nairobi #kenya #uganda #tanzania #eastafrica
favorite Likes
OFFICIAL LAUNCHING! LOVELIEE ESSENTIALS CLEANSER!!! . . Alhamdulillah dgn ini LOVELIEE CLEANSER segala rasminya di lancarkan!! Yayyy!! Seperti yg sedia maklum, @asyalliee sudah selamat melahirkan

#BabyRose #lovelieecleanser #lovelieecleansercheras #lovelieecheras #lovelieeserum #hpp #hellopeachplease #serum #asyaliee #eboy #lovelieekl #lovelieebalakong #ukm #upm #serdang #cleanser #hellopeachplease #cleanserloveliee #cleanser3in1 #makeupremover #mask #sunscreen50spf #sunscreenloveliee #omcbalakong #lovelieebangi #kajang #btho #putrajaya #lovelieeputrajaya
favorite Likes
Kenapa sih Nu Amoorea laris banget? Apa Kelebihannya ?? Salah satu KELEBIHANnya ada pada proses PEMURNIAN kembali (purging) atau yg biasa disebut detoks. Yaitu kemampuan NuAmoorea memurnikan kembali kulitmu dengan cara mengeluarkan racun akibat pemakaian kosmetik kimia terdahulu... Selamat datang kulit sehat alami... Back to Natural With Amoorea 💕 • • • INFO ORDER/JOIN/KONSULT : WA 👉 0852-1126-7719 FB 👉 cristy nuamoorea IG 👉 @nuamoorea.skincare354 • •

#skincareaman #skincareglowing #skincaretips #skincarenatural #skincarebumil #perawatankulit #perawatanwajah #tipskecantikan #tipscantikalami #skincareaman #skincareglowing #skincareroutine #beautycare #healthyskin #instabeauty #obatjerawatalami #obatflekhitam #obatalergikulit #rahasiaawetmuda #nuamooreaindonesia #nuamooreajember #cleanser #sabunmuka #perawatankulitbayi #skincarecowok #distributorresminuamorea
favorite Likes
favorite Likes
Buds Precious Newborn Head to Toe Cleanser merupakan merupakan sabun pembersih bayi (usia 0-6 bulan) dengan kandungan organik yang dapat digunakan pada seluruh tubuh. Berfungsi membersihkan kulit bayi Anda tanpa menimbulkan iritasi pada kulit dan juga menjaga kelembaban sekaligus kesehatan kulit bayi Anda Kandungan Minyak Biji Bunga Matahari yang kaya akan Vitamin E berperan menutrisi kulit, Kandungan Aloe Vera yang berfungsi untuk melembutkan kulit dan kandungan Minyak geranium mampu mencegah kulit dari penyakit seperti alergi dan iritasi kulit Dengan Sertifikat penilaian Ecocert yang berasal dari perancis , Precious Newborn Head to Toe telah teruji secara klinis sehingga aman digunakan untuk Kulit bayi yang baru lahir. Kelebihan Precious newborn head to toe dibanding sabun pembersih lainnya: 1. Terbuat dari Bahan organik yang berkualitas karena pengolahan organik yang telah lolos pengujian Ecocert 2. Bebas pewangi buatan dan bahan kimia yang sangat berbahaya bagi kulit bayi 3. Tidak menyebabkan kulit iritasi meski digunakan pada anak yang baru lahir. 4. Mencegah kulit dari bahaya radikal bebas. 5. Dengan 99% kandungan organik yang terdapat pada Precious Newborn Head To Toe ini terbukti membersihkan tubuh secara menyeluruh dan melindungi kulit bayi sepanjang hari.

#budsaudreybabyshopmks #terpercaya #onlineshop #babyshop #makassar #cleanser #onlineshop
favorite Likes
Great skin health starts with your cleanser! KS cleansers dont shift the skins pH or contain harsh foaming ingredients like most other cleansers. Our cleansers have a pH of 4.5, allowing them to preserve the essential lipids in the skin (so it doesn't dry out & cause imbalance!), while effectively removing makeup and impurities. Discover your healthiest skin and the KS Skin Experts who can help you achieve it at www.ekseptionpeels.com.au

#ekseptionpeels #ekseptionpeels_aust #ekseption #skinhealth #skinresults #professionalskincare #peels #skincare #cleanser #skinpH
favorite Likes
cruelty-free adjective (of cosmetics or other commercial products) manufactured or developed by methods which do not involve cruelty to animals. . . .

#corbinrd #newzealand #madeinNZ #Skincare #beauty #Natural #Naturalskincare #cleanse #cleanser #exfoliate #exfoliator #ecoskincare #greenbeauty #beautyroutine #cleanskincare #naturalbeauty #cleanbeauty #healthyskin #crueltyfree
favorite Likes
Whitening and Slimming Supplements ****Luxxe White (Cleansed Internal Organs like Kidney,Lungs, Liver ,Anti Acne, Pimples, Black/Whiteheads and Giving Clear Pinkish Glowing Skin) ****Luxxe Slim (Burn Fats by Sweating, No side effect, Non Laxative type and Convert Fats into Energy ) VERY SAFE and EFFECTIVE! FDA, HALAL, GMP approved. Imported from USA and also internationally recognized. (Viber /WhatsApp /instagram>> LUXXEWHITE_FRONTROW2019 ) 0928-152-1571 I'm accepting ORDERS from ABROAD just PM ME. Also looking for distributors(Retailer or Wholesaler)

#Luxxewhite #Luxxeslim #Whitening #Slimming #WeightLoss #Antioxidant #Cleanser #Detox #nonLacsative #Lcarnitine #8Berries #effectiveGlutathione #du30 #photogram #instagood #photooftheday #photoeveryday #instafamous #amazing #style #100likes #nofilter #bestoftheday #funny #baby #webstagram #followback #foodporn
favorite Likes
⬇️⬇️ IMPORTANT NOTICE ⬇️⬇️ Enzyme corrective masque PRODUCT CHANGE = PRICE INCREASE Specials finish in 2 weeks: Enzyme $69 Micro & Enzyme $99 I will be changing to Dermafix as it is stronger and provides even better results as a professional only product! New prices as of 8th April 2019 Enzyme $89 Micro & Enzyme $125

favorite Likes
Secret Nature - Mandarine Honey Mositurizing Serum whicj contains the freshness of mandarines harvested from jeju and the moisture of propolis to make you feel hydrated throughout the day. . . . DM us to shop. . . .

#serum #skincare #beauty #antiaging #skincareroutine #serumwajah #skin #makeup #cleanser #jerawat #glowing #cosmetics #healthyskin #acne #cantik #foundation #natural #nightcream #glow #flawless #serumviral #facial #toner #m #love #collagen #face #faceserum #cream #bhfyp
favorite Likes
Serum vitamin C 🍊🍊 Manfaat : 1. Mencegah radikal bebas yang berasal dari debu, asap dan sinar matahari sehingga penuaan pada kulit dapat di perlambat. 2. Mengurangi kerutan pada kulit wajah dan mengurangi kantong mata 3. Mencerahkan warna kulit sehingga wajah tampak lebih putih dan bercahaya serta tidak suram. Serum Vitamin C mengandung : Tocophenol asetate (Vit C ), carboner, Aqua DM, Ascorbie Acid (Vit C ), sodium metabisulphite, ethoxdiglicol, Methydibromo glutarinitril, disodium EDTA, phenoxyethanol Aturan pakai: ▶bersihkan kulit wajah hingga batas leher ▶teteskan 3-4 tetes serum pada telapak tangan lalu oleskan pada wajah hingga merata : Diamkan beberapa menit agar meresap dalam kulit ▶untuk hasil yg baik, gunakan setiap hari sebelum memakai kosmetik lain pada pagi dan malam hari Info lebih lanjut More 📲 087873073818

#VCSAnnora #injectvitc #bekasluka #obatjerawat #10xVitaminC #serumvitamincmurah #healthyskin #skincareroutine #serumwajah #sayajualprodukkecantikan #pelembabmuka #moisturizer #cleanser #rawatjerawat #serumvitc #serumcollagen #serumroyaljelly #cetaphill #serumglowing #collagen #serumpemutih #serum #serumjafra #serumjerawat #serummurah #serumwajah #glowingsehat #serumkulit #toner #skincare
favorite Likes
Serum vitamin C 🍊🍊 Manfaat : 1. Mencegah radikal bebas yang berasal dari debu, asap dan sinar matahari sehingga penuaan pada kulit dapat di perlambat. 2. Mengurangi kerutan pada kulit wajah dan mengurangi kantong mata 3. Mencerahkan warna kulit sehingga wajah tampak lebih putih dan bercahaya serta tidak suram. Serum Vitamin C mengandung : Tocophenol asetate (Vit C ), carboner, Aqua DM, Ascorbie Acid (Vit C ), sodium metabisulphite, ethoxdiglicol, Methydibromo glutarinitril, disodium EDTA, phenoxyethanol Aturan pakai: ▶bersihkan kulit wajah hingga batas leher ▶teteskan 3-4 tetes serum pada telapak tangan lalu oleskan pada wajah hingga merata : Diamkan beberapa menit agar meresap dalam kulit ▶untuk hasil yg baik, gunakan setiap hari sebelum memakai kosmetik lain pada pagi dan malam hari Info lebih lanjut More 📲 087873073818

#VCSAnnora #injectvitc #bekasluka #obatjerawat #10xVitaminC #serumvitamincmurah #healthyskin #skincareroutine #serumwajah #sayajualprodukkecantikan #pelembabmuka #moisturizer #cleanser #rawatjerawat #serumvitc #serumcollagen #serumroyaljelly #cetaphill #serumglowing #collagen #serumpemutih #serum #serumjafra #serumjerawat #serummurah #serumwajah #glowingsehat #serumkulit #toner #skincare
favorite Likes
Serum vitamin C 🍊🍊 Manfaat : 1. Mencegah radikal bebas yang berasal dari debu, asap dan sinar matahari sehingga penuaan pada kulit dapat di perlambat. 2. Mengurangi kerutan pada kulit wajah dan mengurangi kantong mata 3. Mencerahkan warna kulit sehingga wajah tampak lebih putih dan bercahaya serta tidak suram. Serum Vitamin C mengandung : Tocophenol asetate (Vit C ), carboner, Aqua DM, Ascorbie Acid (Vit C ), sodium metabisulphite, ethoxdiglicol, Methydibromo glutarinitril, disodium EDTA, phenoxyethanol Aturan pakai: ▶bersihkan kulit wajah hingga batas leher ▶teteskan 3-4 tetes serum pada telapak tangan lalu oleskan pada wajah hingga merata : Diamkan beberapa menit agar meresap dalam kulit ▶untuk hasil yg baik, gunakan setiap hari sebelum memakai kosmetik lain pada pagi dan malam hari Info lebih lanjut More 📲 087873073818

#VCSAnnora #injectvitc #bekasluka #obatjerawat #10xVitaminC #serumvitamincmurah #healthyskin #skincareroutine #serumwajah #sayajualprodukkecantikan #pelembabmuka #moisturizer #cleanser #rawatjerawat #serumvitc #serumcollagen #serumroyaljelly #cetaphill #serumglowing #collagen #serumpemutih #serum #serumjafra #serumjerawat #serummurah #serumwajah #glowingsehat #serumkulit #toner #skincare
Popular Tags © 2018